Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mawsqa

Sarms kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

EmreGundi    343
mawsqa, 23 dakika önce yazdı:

Hocam konuyu biraz hortlattım gibi ama. RAD140 ile LGD4033 mü kullanmak mantıklı olur yoksa YK11 veyahut S23 gibi ürünler mi kullanmak daha mantıklı olur. Bütçede çok sorun yok 2 ilacı kombine yapmak istiyorum elimde 3 haftalık RAD140 ürünü var.

rad-140 ve ligandrol ikilisini hiç bir şeye değişmem antrenmanların içinden geçiyorsun güç,pump dehşet. S23 ve YK11 kullanmadım hocam bilmiyorum.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mawsqa    33
gönderildi (düzenlendi)
EmreGundi, 1 dakika önce yazdı:

rad-140 ve ligandrol ikilisini hiç bir şeye değişmem antrenmanların içinden geçiyorsun güç,pump dehşet. S23 ve YK11 kullanmadım hocam bilmiyorum.

Aşırı bir baskılanma yaşadınız mı? PCT yaptınız mı sonrasında ihtiyaç duydunuz mu? Süreçte baskılanmayı azaltmak için bir şey kullandınız mı?

tarihinde mawsqa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343
mawsqa, 4 dakika önce yazdı:

Aşırı bir baskılanma yaşadınız mı? PCT yaptınız mı sonrasında ihtiyaç duydunuz mu? Süreçte baskılanmayı azaltmak için bir şey kullandınız mı?

Ergen aklıyla kan testi,pct,baskılama nedir bilmezdim o yüzden yapmadım kuş da ötmeye devam edince hiç takmadım kafaya :D 
Ama sen temkinli ilerle %99 ligandrol ve rad-140 baskılar testosu doğal 800-900 olan 200'e çakılan adam gördüm. @rastlantisal abi test sonuçlarına göre 2 haftada bir yarım mıydı tam mıydı hatırlamıyorum klomen atıyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33
EmreGundi, Şimdi yazdı:

Ergen aklıyla kan testi,pct,baskılama nedir bilmezdim o yüzden yapmadım kuş da ötmeye devam edince hiç takmadım kafaya :D 
Ama sen temkinli ilerle %99 ligandrol ve rad-140 baskılar testosu doğal 800-900 olan 200'e çakılan adam gördüm. @rastlantisal abi test sonuçlarına göre 2 haftada bir yarım mıydı tam mıydı hatırlamıyorum klomen atıyordu

Hmm çoğu yabancı formda Tamoxifen kullandıklarını gördüm. 4. haftada tahlil veririm o halde duruma göre klomen veya tamoxifen alabilirim o halde. Sağolun hocam bu ikiliyi tercih edicem büyük ihtimalle. S23 düşündüm fakat yabancı forumlarda testosteronu neredeyse 0'a getirdiğini söyleyen çok kişi var o yüzden korktum açıkçası. YK11 ise çok kullanılmayan ve yan etkileri tam belli olmayan bi ürün olduğu için gözüm biraz korkuyordu ama olabilir diye düşünüyordum. En güvenlisi LGD RAD gibi duruyor. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    19
mawsqa, 8 saat önce yazdı:

Hocam konuyu biraz hortlattım gibi ama. RAD140 ile LGD4033 mü kullanmak mantıklı olur yoksa YK11 veyahut S23 gibi ürünler mi kullanmak daha mantıklı olur. Bütçede çok sorun yok 2 ilacı kombine yapmak istiyorum elimde 3 haftalık RAD140 ürünü var.

Araştırmalarımda s23 kesme dönemlerinde kullanıldığı söyleniyor çok güçlü bir sarms üzerine yk-11 de eklendiğinde sağlam ve kuru bir kas kütlesi elde edilebilir ama ikisi de çok güçlü sarmslarmış. Özellikle s23 hakkında çok fazla bir bilgi araştırma yok maalesef ama takipte ve peşindeyim.. :)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    19
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

En güçlü sarm bi rimabolan etmez diye düşünüyorum. Bi ile girişiliyorlarsa tam girişmeli, yap güzel bi kür geç hocam 

Tabi ki öyledir ama enjeksiyon için acele etmemeye çalışıyorum kat etmem gereken yol çok. Ama dediğiniz gibi bu işe girişiliyorsa olabilecek yan etkileri göze almak lazım. Mesela S4 andarine kullanıyorum 2. Haftamdayım söylendiği gibi görme bozukluğu bariz bir şekilde var ama etkisi muazzam şu an için..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    19
Tony Montana, 2 dakika önce yazdı:

Görme bozukluğu mu 😳

ilk defa bi ilaçtan korktum hocam aman dikkat edin 

Evet hocam yan etkilerinde belirtilmiş, ilacın açılmaya başladığını hissedebiliyorum hem verdiği etki ve yan etkileriyle. Döngü kesildiğinde düzeldiği kalıcı bir sorun olmadığı söyleniyor bakalım :)

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33

Spora pazartesi geri dönüş yapicam ve 1 ay mk677 kullanicam, sonrasında lgd4033 ve rad140 ekleyeceğim. Doktorum dün 50 mg selectra yazdı. Sarmslarla kullanılmasında bi sorun olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343

Genel olarak psikiyatri ilaçları sporda sıkıntı yaparken tabi ki sarms, anabolik kürlerinde sıkıntı yaşatır süreci atlattıktan sonra kombinleri yapmanı öneririm ayrıca geri dönüşte direkt rad-140, ligandrol yapma mk-677 yeterli

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala    8
EmreGundi, 21 dakika önce yazdı:

Genel olarak psikiyatri ilaçları sporda sıkıntı yaparken tabi ki sarms, anabolik kürlerinde sıkıntı yaşatır süreci atlattıktan sonra kombinleri yapmanı öneririm ayrıca geri dönüşte direkt rad-140, ligandrol yapma mk-677 yeterli

hocam konudan bagimsiz S4 hakkindaki gorusleriniz nedir bir eleman dusuk doz oral ostrojen+s4 kullanmis uzun sure hicbir sikinti yasamamis gorme bozuklugu adina sizin dusuncenizi merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343
67impala, 16 dakika önce yazdı:

hocam konudan bagimsiz S4 hakkindaki gorusleriniz nedir bir eleman dusuk doz oral ostrojen+s4 kullanmis uzun sure hicbir sikinti yasamamis gorme bozuklugu adina sizin dusuncenizi merak ettim

Kullandığı marka nedir? Ben göz problemlerim olduğundan malesef deneyimleyemedim. Ben onlarca sarms kullandım bir tek s4'e … yemedi. Önermiyorum gözümüz her şeyimizdir geçici olsa bile riske atılmaması gerektiğini düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
67impala, 26 dakika önce yazdı:

S4 kullanmaktaki amacın kas sertliği içinse onun yerine testo masteron ya da winstrol filan kullanabilirsin. Eğer amacın yağ yakmaksa MK-2866, SR9009 veya Cardine kullanabilirsin. Her ilacın illa bir alternatifi var. İçine sinmiyorsa seçenek bol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala    8
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Kullandığı marka nedir? Ben göz problemlerim olduğundan malesef deneyimleyemedim. Ben onlarca sarms kullandım bir tek s4'e … yemedi. Önermiyorum gözümüz her şeyimizdir geçici olsa bile riske atılmaması gerektiğini düşünüyorum 

yurtdisi hocam chemyo olabilir emin degilim haklisiniz

Feladel, 1 saat önce yazdı:

S4 kullanmaktaki amacın kas sertliği içinse onun yerine testo masteron ya da winstrol filan kullanabilirsin. Eğer amacın yağ yakmaksa MK-2866, SR9009 veya Cardine kullanabilirsin. Her ilacın illa bir alternatifi var. İçine sinmiyorsa seçenek bol.

dogru soyluyorsunuz hocam benim aklimdaki yag yakarken kas kaybini minimuma cekmek only testo aklimdaki suan :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343
67impala, 5 dakika önce yazdı:

yurtdisi hocam chemyo olabilir emin degilim haklisiniz

chemyo güzeldir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    41
gönderildi (düzenlendi)
mawsqa, 4 saat önce yazdı:

Spora pazartesi geri dönüş yapicam ve 1 ay mk677 kullanicam, sonrasında lgd4033 ve rad140 ekleyeceğim. Doktorum dün 50 mg selectra yazdı. Sarmslarla kullanılmasında bi sorun olur mu?

Selectra, sertalin içeriyor değil mi? Kendimde 100 mg sertalin ve rad140 + mk677 kullandım aynı süre içinde bir problem yaşamadım.Sadece sertaline yeni başladıysan kısa bir süre yan etkilerini görme ihtimalin var o süre geçtikten sonra herşey çok daha rayına oturcak.Bir sorun olursa elimden geldiğince yardım olmaya çalışırım.

tarihinde 5-HT tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33
5-HT, 8 saat önce yazdı:

Selectra, sertalin içeriyor değil mi? Kendimde 100 mg sertalin ve rad140 + mk677 kullandım aynı süre içinde bir problem yaşamadım.Sadece sertaline yeni başladıysan kısa bir süre yan etkilerini görme ihtimalin var o süre geçtikten sonra herşey çok daha rayına oturcak.Bir sorun olursa elimden geldiğince yardım olmaya çalışırım.

Evet hocam sertralin içeriyor. Biraz yan etki yaşıyorum ağzım durduk yere kasılıyor ve çok esniyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    41
mawsqa, 10 saat önce yazdı:

Evet hocam sertralin içeriyor. Biraz yan etki yaşıyorum ağzım durduk yere kasılıyor ve çok esniyorum.

Evet ilk başlardı bende bu yan etkileri yaşadım bide gece diş sıkma.Onun dışında insanlar mide sorunları ve iştahının azaldığını yazmıştı internette ama bana tam tersi mide bağırsak sorunlarım ve iştahım düzeldi.Şuanda yaklaşık 4. ayım yan etkileri görmüyorum ve çok daha iyiyim 🙂 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33
5-HT, 1 saat önce yazdı:

Evet ilk başlardı bende bu yan etkileri yaşadım bide gece diş sıkma.Onun dışında insanlar mide sorunları ve iştahının azaldığını yazmıştı internette ama bana tam tersi mide bağırsak sorunlarım ve iştahım düzeldi.Şuanda yaklaşık 4. ayım yan etkileri görmüyorum ve çok daha iyiyim 🙂 

Bende çok yan etki yaptı hocam 25 mg olmasına rağmen. Bırakmayı düşünüyorum çünkü aşırı derecede bi böyle sersemlik oluyor. Eskiden Lustral 50 mg kullanmıştım böyle yan etkim olmamıştı fakat 25 mg şu son 2 3 günümü çok fena bozdu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swox    2
mawsqa, 2.03.2025 - 09:00 yazdı:

arkadaşlar sertralin gibi ssri tipi antidepresanları uzun süre kullanmak çok riskli, hiç post ssri sexual dysfunction'u araştırmadınız mı, kalıcı libidoyu ve sertleşmeyi etkiliyo ve bunun çözümü maalesef yok, serotonerjik ilaçları kullanmak risk almak demektir maalesef bu dediğim pssd illeti yüzünden çok canı yanan insan var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    41
swox, 38 dakika önce yazdı:

arkadaşlar sertralin gibi ssri tipi antidepresanları uzun süre kullanmak çok riskli, hiç post ssri sexual dysfunction'u araştırmadınız mı, kalıcı libidoyu ve sertleşmeyi etkiliyo ve bunun çözümü maalesef yok, serotonerjik ilaçları kullanmak risk almak demektir maalesef bu dediğim pssd illeti yüzünden çok canı yanan insan var

İnsanlar bu ilaçları durduk yere kullanmıyor zaten.Düzgün bir insan kullanırsa hasta eder .Ama sen hiç psikolojik kaynaklı mide , vücut ağrıları çektin mi? Trafikte birinin direksiyon kilidiyle arabasını parçaladın mı? ya da ağlama krizleri yaşadın mı? fiziksel olarak hastalanınca sporda yapamıyorsun libidoda kalmıyor.Bu ilaçlar zaten düzeltmek için.Onun için burda ne ben ne de sen bir konuda tavsiye veremeyiz çünkü doktor değiliz.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KnossosR
      Avusturya’ya gideceğim yakın zamanda sarms almak istiyorum. Nereden güvenilir dolu bulabilirim. AB ülkerinde kolay bulunuyor diye duymuştum. İlaçta olur.
    • Yazan: ermanx98
      İyi forumlar herkese,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Ostarine Cardarine Mk677 Rad140 Ligandrol SORULARIM:
      İçeren sarm küründeyim mix ürün olduğundan karaciğerimi kür sürecinde korumak için ne kullanmalıyım? Elimde nac600 mevcut 3 kutu aile hekimine yazdırdım nac600 ile birlikte ne önerirsiniz? Tüm  cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Alexturnedme
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Almanya'dan bir dostum gelecek mk ve rad140 getirtmeyi düşünüyorum Almanya'da nerden alınır bu tarz ürünler?
      Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.