Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mawsqa

Sarms kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

mawsqa    23

Doktorumla görüştüm ay başı wrap takarak yavaş yavaş spora başlayabilirsin dedi. Yaklaşık 4 aydır spor yapmıyorum ve yaza kadar eski vücudumdan çok daha iyi bir yerde olmayı istiyorum. Elimde şuan 3 hafta kullanmalık RAD140 ve 1 şişe MK677 var.

Bütçede çok problem yok sadece ilaç önemli sizce başka bir şey eklemeli miyim? Aklımda günlük 10 MG RAD140, 25 MG MK677, 10 MG LGD4033 var fakat önereceğiniz farklı kombinasyonlar var ise onlar da olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    115

Eski formun ve yeni formunuda koy kıyaslama yapıp öneride bulunabilsinler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    23

67b1d20d6c3e7_WhatsAppGrsel2025-02-16saat14_51.41_8c080c1e.thumb.jpg.1368181ce39299ee26712823331c1aed.jpg

Bu güncel formum üstteki yani.

67b1d20dd5de7_WhatsAppGrsel2025-02-16saat14_52.22_0b27f51e.thumb.jpg.48704602058fe4e97d92d412cb048bb6.jpg

Bunlar da eski.

67b1d20e4aa33_WhatsAppGrsel2025-02-16saat14_54.19_886b79e7.thumb.jpg.5e825efeb4c991cdbaf34966549af41b.jpg

tarihinde mawsqa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115

Sarmslarla eski formundan daha iyi olur musun açıkcası @EmreGundi yorumlasa daha iyi. Anabolik kullanmayı düşünüyor musun ? Omuzlar güzel iyi bir masteron kürüyle tarak tarak süper bir estetik yakalaya bilirsin.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    23
Emin982, 2 dakika önce yazdı:

Sarmslarla eski formundan daha iyi olur musun açıkcası @EmreGundi yorumlasa daha iyi. Anabolik kullanmayı düşünüyor musun ? Omuzlar güzel iyi bir masteron kürüyle tarak tarak süper bir estetik yakalaya bilirsin.

Hocam enjeksiyon kür düşünmüyorum SARMS'larla ilerlemek istiyorum açıkçası. Yanii sistemimi kapatmayacak şekilde devam etmek istiyorum. Elimde Bitksel kür'ün pro versiyonu da var onu da yanında kullanacağım. Bütün koruyucularım falan da hazır yanii enjeksiyon maalesef düşünmüyorum hocam. SARMS olarak da noxy kullanacağım zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
mawsqa, 1 dakika önce yazdı:

Hocam enjeksiyon kür düşünmüyorum SARMS'larla ilerlemek istiyorum açıkçası. Yanii sistemimi kapatmayacak şekilde devam etmek istiyorum. Elimde Bitksel kür'ün pro versiyonu da var onu da yanında kullanacağım. Bütün koruyucularım falan da hazır yanii enjeksiyon maalesef düşünmüyorum hocam. SARMS olarak da noxy kullanacağım zaten.

O zaman elindeki sarmslar yeterli 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    23
Emin982, Şimdi yazdı:

O zaman elindeki sarmslar yeterli 

Peki RAD140 ve MK677 var elimde bunların yanına MK2866 eklemem gereksiz mi olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
mawsqa, 3 dakika önce yazdı:

Peki RAD140 ve MK677 var elimde bunların yanına MK2866 eklemem gereksiz mi olur?

Gereksiz olmaz etki açısından ama üç tane sarms testosuz kullanmak ne kadar mantıklı emin değilim. İllaki baskılama olucaktır. Ona dikkat etmen lazım.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    39
mawsqa, 3 dakika önce yazdı:

çok paran varsa ekle yoksa çöp rad'ın yanında. Onun yerine yk11 ekle manyak bişey olur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293

Kimse farkında değil ama spora geri dönüşte sarmslar süreci inanılmaz derecede hızlandırıyor 4-5 ay da gelecek kas hafızasını 2-3 aya düşürüyor. Bence spora geri dönüşte sadece mk-677 kullanmalısın. Eski kütlene ulaştığın an sarms kombinasyonlarına yönelmeni tavsiye ederim. 
MK-2866 seni tatmin etmeyecektir anabolik etkisi düşük, kendini definasyonda daha iyi belli ediyor. Bütçe varsa Rad-140, MK-677 ve Ligandrol üçlüsü muazzam olucaktır

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    23
EmreGundi, 7 saat önce yazdı:

Kimse farkında değil ama spora geri dönüşte sarmslar süreci inanılmaz derecede hızlandırıyor 4-5 ay da gelecek kas hafızasını 2-3 aya düşürüyor. Bence spora geri dönüşte sadece mk-677 kullanmalısın. Eski kütlene ulaştığın an sarms kombinasyonlarına yönelmeni tavsiye ederim. 
MK-2866 seni tatmin etmeyecektir anabolik etkisi düşük, kendini definasyonda daha iyi belli ediyor. Bütçe varsa Rad-140, MK-677 ve Ligandrol üçlüsü muazzam olucaktır

Bende aynısını düşündüm. Eski gücüme ulaştığım an MK'nın yanına LGD ve RAD140 eklemeyi düşündüm. Sizce hocam nasıl bir planlama yapmalıyım doz olarak. Yani 10 mg RAD140 10 MG LGD 25 MG MK677 yeterli olur mu? Günlük 4500 KCAL alıcam zaten küre girince. Bir de bu baskılamayı kaldırmak için klomen mi kullanmalıyım sonrasında şuan elimde 12 günlük yarım doz klomen bulunuyor kür sonrası kullanmalı mıyım yoksa bitkisel kür ve diğer takviyeler ile açmaya mı çalışmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
mawsqa, 16 dakika önce yazdı:

Bende aynısını düşündüm. Eski gücüme ulaştığım an MK'nın yanına LGD ve RAD140 eklemeyi düşündüm. Sizce hocam nasıl bir planlama yapmalıyım doz olarak. Yani 10 mg RAD140 10 MG LGD 25 MG MK677 yeterli olur mu? Günlük 4500 KCAL alıcam zaten küre girince. Bir de bu baskılamayı kaldırmak için klomen mi kullanmalıyım sonrasında şuan elimde 12 günlük yarım doz klomen bulunuyor kür sonrası kullanmalı mıyım yoksa bitkisel kür ve diğer takviyeler ile açmaya mı çalışmalıyım?

Kürden sonra test yaptırınca belli olur pct yapılıp yapılmayacağı

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    23
Feladel, Şimdi yazdı:

Kürden sonra test yaptırınca belli olur pct yapılıp yapılmayacağı

Daha önce 1 hafta kullandım rad140 sonra bileğim kırıldı bıraktım fakat 470 olan doğal testom 270 260'a kadar baskılanmıştı ve 14 gün yarım doz klomen kullanmıştım toparlamıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
mawsqa, 6 dakika önce yazdı:

Daha önce 1 hafta kullandım rad140 sonra bileğim kırıldı bıraktım fakat 470 olan doğal testom 270 260'a kadar baskılanmıştı ve 14 gün yarım doz klomen kullanmıştım toparlamıştım.

Test sonucunu görmeden pct tavsiyesi verilmesi yasak. Testo her türlü baskılanacak zaten. Önemli olan testonun ne kadar düştüğü ve lh, fsh seviyeleri. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293
mawsqa, 13 saat önce yazdı:

Mglar yeterli fazlasına gerek yok kan testi olmadan yardımcı olmak yasak zaten ezbere de iş yapılmaz 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    23
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Mglar yeterli fazlasına gerek yok kan testi olmadan yardımcı olmak yasak zaten ezbere de iş yapılmaz 

Kür öncesi vermeme gerek var mı hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293
mawsqa, 5 dakika önce yazdı:

kombinasyon yapıcaksan ver sadece mk-677 kullanıcaksan elindeki ürün orjinalse vermene gerek yok

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    37
mawsqa, 7 dakika önce yazdı:

Kür sonu  Post Cycle Therapy (PCT) aşamasında hormonların olması gereken değere ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlayacaksın? Kür öncesi doğal değerleri çıkartıp kür sonu tedavi için kenarda tutman gerekiyor. Nerede başladın ve nereye gelmen gerekiyor bunlar ezbere yapılacak şeyler değil. Sonrasında dalga kalkmıyor diye konu açmak zorunda kalma :D 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    9
EmreGundi, 16.02.2025 - 15:46 yazdı:

Merhaba Gundi, yaklaşık 1 yıldır spor yapmıyorum mecburi sebeplerden. Sence direktmen Sarmsla beraber giriş yapmalı mıyım ? 1.78 / 21 / 68

@EmreGundi

tarihinde Komutan tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293
Komutan, 43 dakika önce yazdı:

Merhaba Gundi, yaklaşık 1 yıldır spor yapmıyorum mecburi sebeplerden. Sence direktmen Sarmsla beraber giriş yapmalı mıyım ? 1.78 / 21 / 68

@EmreGundi

2. kez sporu bırakıp başladım birini normal takviye almadan birini sarms ile arada 1-2 ay oynuyor benim deneyimlerim bu yönde.  Eğer param bol diyorsan 1 ay hamlığı attıktan sonra başla 1-2 ay için değer mi? Sorusunun cevabını senin vermen gerekiyor ayrıca anabolik değeri düşük, testoyu baskılamayan veya çok az baskılayan sarmsları kullanmanı öneririm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    9
EmreGundi, 5 saat önce yazdı:

2. kez sporu bırakıp başladım birini normal takviye almadan birini sarms ile arada 1-2 ay oynuyor benim deneyimlerim bu yönde.  Eğer param bol diyorsan 1 ay hamlığı attıktan sonra başla 1-2 ay için değer mi? Sorusunun cevabını senin vermen gerekiyor ayrıca anabolik değeri düşük, testoyu baskılamayan veya çok az baskılayan sarmsları kullanmanı öneririm

kas kütlesi ve kilo alma hedefindeyim. Söylediklerin örneğin ; Rad140, Mk667 mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293
Komutan, 21 dakika önce yazdı:

kas kütlesi ve kilo alma hedefindeyim. Söylediklerin örneğin ; Rad140, Mk667 mi ?

Şu anda bilinen testo baskılamayan sarmslar Mk677, cardarine(tartışmalı), sr9009. Minimal şekilde baskılayanlar ostarine,s4. İnanılmaz şekilde baskılayanlar rad-140,ligandrol. Yk11'i kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    9
EmreGundi, 13 saat önce yazdı:

Şu anda bilinen testo baskılamayan sarmslar Mk677, cardarine(tartışmalı), sr9009. Minimal şekilde baskılayanlar ostarine,s4. İnanılmaz şekilde baskılayanlar rad-140,ligandrol. Yk11'i kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.

yani Rad-140 kullanıcağım zaman Testo da kullanmak zorundayım değil mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
Komutan, 7 dakika önce yazdı:

Testo kullanacaksan sarm işlerini boş ver adam gibi kür yap derim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293
Komutan, 54 dakika önce yazdı:

Hayır zorunda değilsin yüksek ihtimalle pct yapmak zorunda kalıcaksın eğer pct yapmak istemiyorsan baskılamayan veya minimal baskılayanları tercih etmelisin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Uzun zaman sonra yeniden bi konu açayım dedim
      ilk kürüm 20mg rad 140 20mg mk 677’ydi ve ikinci kür için 250 testo derken testo da patladım ve 20mg mk 677 den devam ettim ve şimdi cruise ile bitirmek istiyorum çünkü artık bu doz bi işe yaramıyor giib geldi her şey normal çünkü. 30mg’a çıkartsam sizce bir sorun olur mu? Yanına başka bir şey eklemek istrmiyorum çünkü testo kullanımı ile kalbim çok kötü olmuştu ve maalesef halen olması gerektiğinden sert atıyor bazen. Ama nadiren. Kafeini ve enerji içeceklerini hayatımdan tamamen çıkarttım, hatta kafeinsiz diyet kolası içiyorum. 20mg mk 677 de bir dorun yok, peki sizce 30mg’a geçmeli miyim bir süre dinlendikten sonra?
      cevaplarınız için teşekkürler
    • Yazan: asdar54500
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Aşağıda paylaştığım küre gireceğim ancak elimde bir antrenman programı yok 5 veya 6 günlük bana yardımcı olabilecek var mı? 
      KÜR İÇERİĞİM:
      S4 Carderine Clenbuterol GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: ysfk00x
      Merhaba arkadaşarlar, nasılsınız?
       Ostarine ve yohombine var elimde daha başlamadım ama başlıcam. Kullanmaya Başlarken karaciğer ve böbrek koruması için ne kullanmalıyım hangi vitaminler ve sebze türü tüketmeliyim baskılamaması için ne yapmalıyım veya baskılama durumunda ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevnirim.
      Şuan sadece supplement kullanıyorum sarms felan kullanmadım değerlerim şöyle genetik olarak kolestrol ve HDL kolestrol sınırın biraz üstünde.
      FSH
      LH
      Kortizol
      Sıkıntı yok testostron sınırın üstünde sarms kullanırken almayı düşündüğüm dozaj 10mg ostarin / 10mg yohombine şuan 71kg diyetteyim güncel ağırlık bulk sonunda en son 110pr attım diyette olduğum için ağırlıklar düştü.
    • Yazan: bcc1903
      Herkese iyi forumlar,
      1 sene önce mide ameliyatı geçirdim ve 130 kg dan 75 kg düştüm, bu süreçte hem yağdan hem de kastan oldukça kilo vermiş oldum. Güçsüzlükten en ufak ağırlığı bile kaldıramıyordum, öncelikle güçlenmek ve kas kütlemi biraz daha arttırmak üzerine Burak hocamla 8 Haftalık bulk kürümü planladık ve kürümü tamamlamış oldum. Burak @Loving hocama bu süreçte desteği ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
      Kullandığım tüm ürünler: Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com/
      1.Hafta

1-8 Hafta
      Mk677+Rad140 Mix Mk2866 Özellikle 3.Haftadan itibaren inanılmaz bir güç ve ağırlık artışı oldu. 
      1.Hafta Ölçülerim
      Kilo: 75 Kg Omuz: 120cm Göğüs: 108cm Kol: 33cm Bel: 93cm 4.Hafta

8.Hafta Ölçülerim
      Kilo: 82 Kg Omuz: 130cm Göğüs: 112cm Kol: 38cm Bel: 89cm Yağ oranım %16 8.Hafta

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.