Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Vitaminlerin kas gelişimine katkısı var mı?

Önerilen İletiler

Sparta34    25

Selamun aleyküm arkadaşlar.

Araştırmama rağmen bulamadım vitaminlerin vücut için önemi biliniyor fakat bizim gibi kişilerde vitaminlerin kas gelişimi açısından bi önemi var mı yada ne derece var. Açıkcası vitaminlere pek önem vermiyorum bundan dolayı sormak istedim eğer gerçekten hatrı sayılır bir faydası varsa kas gelişimine yada alınmamasının kas gelişimine zararı dikkate alınıcak kadar fazlaysa vitaminleri temin edicem.

İyi forumlar :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mustafaskh    102

D vitamini ağrılara ve kemiğe iyi geliyor, ek olarak testesteronu yükseltiyor. Diğer yararlı vitamin ise B12 vitamini sininr fonksiyonları üzerinde etkileri ve enerji üretimini destekler. Yani tam direk sağlamasa bile dolayı yoldan faydası vardır diyebiliriz. Ama eğer fazla b12 alırsan mide bulantısı, baş ağrısı olabilir. Eğer d vitamini fazla alırsan ise en önemlisi böbreklerin zarar görebilir, her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bunlarında fazlası zarardır.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186

vitamin eksikliğin var ise evet olabilir, bu kış aylarında tek önereceğim vitamin DEVIT-300.000'dir. Onun dışında B ve C vitamini minimal etki sağlıyor, ancak kullansan da fazla bir şeye etki etmez. d vitamini büyük ihtimalle 15-20'lerde falandır eğer takviye almıyorsan. O yüzden hiç yoksa herkese önerim en az ayda 1 ampül devit uygulayın. Gerek göz kararmaları olsun gerek gribal enfeksiyonlar cart curt olsun gerçekten çok fark ettiriyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    57

Soruyu doğru anladıysam anabolik steroid harici vücuda alınan hiç bir şeyin kas gelişiminde direkt faydası yok, steroid harici alınan diğer takviyeler doğal seviyede kas gelişimini maksimize eder en fazla, süreci hızlandırır.. 60 larda 70 lerde vitaminler bu kadar yaygın değildi fakat yine devasa vücutlar vardı, 1 avuç içerisinde 20 tane hap koyup bunları: sabah itemlerim, pre itemlerim diye paylaşan sporcular yüzünden insanların algısı değişti. Kas gelişiminden ziyade sağlık için belli başlı vitaminlerin alınmasını ise destekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
gönderildi (düzenlendi)
Adrian, 26 dakika önce yazdı:

Soruyu doğru anladıysam anabolik steroid harici vücuda alınan hiç bir şeyin kas gelişiminde direkt faydası yok, steroid harici alınan diğer takviyeler doğal seviyede kas gelişimini maksimize eder en fazla, süreci hızlandırır.. 60 larda 70 lerde vitaminler bu kadar yaygın değildi fakat yine devasa vücutlar vardı, 1 avuç içerisinde 20 tane hap koyup bunları: sabah itemlerim, pre itemlerim diye paylaşan sporcular yüzünden insanların algısı değişti. Kas gelişiminden ziyade sağlık için belli başlı vitaminlerin alınmasını ise destekliyorum.

Evet malum ben kişilere göre asla hareket etmem ama 3-5 vitamin var bu insanlar ne içiyor bu kadar bardak dolusu garibime gitti ondan dolayı sormak istedim ha nasıl olsa çok param var her vitaminden 3er kapsül içiyim nolucak o da olsun diyolar gibi. Ki baktığımızda vitaminler de ucuz şeyler değil biçok insan için onlara verilen paralar da kayda değer miktarda bundan dolayı sormak istedim kas yapmak için herşeyi kullanıpta vitamin gibi basit bi şeyden gelişimi yavaşlatmayalım diye sordum diyebiliriz. Bu ara şuan araştırıyorum cinsellik anlamında olmazsa olmaz kullanmak lazım diyebiliceğimiz vitaminler var mı sizce

tarihinde Sparta34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    102
Sparta34, 10 saat önce yazdı:

Evet malum ben kişilere göre asla hareket etmem ama 3-5 vitamin var bu insanlar ne içiyor bu kadar bardak dolusu garibime gitti ondan dolayı sormak istedim ha nasıl olsa çok param var her vitaminden 3er kapsül içiyim nolucak o da olsun diyolar gibi. Ki baktığımızda vitaminler de ucuz şeyler değil biçok insan için onlara verilen paralar da kayda değer miktarda bundan dolayı sormak istedim kas yapmak için herşeyi kullanıpta vitamin gibi basit bi şeyden gelişimi yavaşlatmayalım diye sordum diyebiliriz. Bu ara şuan araştırıyorum cinsellik anlamında olmazsa olmaz kullanmak lazım diyebiliceğimiz vitaminler var mı sizce

Çoğu kullanmak için kullanıyor, mesela adam zaten büyük ihtimalle günlük 8 ünite growth alıyor ama buna rağmen ghup gibi saçma saçma şeyler kullanıyorlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
Sparta34, 11 saat önce yazdı:

Selamun aleyküm arkadaşlar.

Araştırmama rağmen bulamadım vitaminlerin vücut için önemi biliniyor fakat bizim gibi kişilerde vitaminlerin kas gelişimi açısından bi önemi var mı yada ne derece var. Açıkcası vitaminlere pek önem vermiyorum bundan dolayı sormak istedim eğer gerçekten hatrı sayılır bir faydası varsa kas gelişimine yada alınmamasının kas gelişimine zararı dikkate alınıcak kadar fazlaysa vitaminleri temin edicem.

İyi forumlar :)

Vitamin supplement vb bunlar kas gelişiminde devede tırnaktır. Büyük bir ticari pazar var o yüzden dayatıyorlar zorunlu gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Sparta34, 11 saat önce yazdı:

Ufak da olsa tabii ki kas gelişimine fayda sağlarlar ama asıl soru senin bu supplementlere gerçekten ihtiyacın var mı? Gerekli testleri yaptırıp gerçekten eksik çıkan vitamin mineral varsa bunları kullanmanda hiçbir sorun yok. Bunları da kas gelişimine katkı sağlasın diye değil de sağlığın için yapman lazım. Fitness influencerları hem bu takviyeler bedava geldiği için hem de reklamını yapmak için bol bol kullanıp bunları paylaşıyor. Senin için demiyorum ama bu işleri bilmeyen gençler de "aaa demek ki bunları kullanırsan ben de bilmem kim abi gibi kas yapıcam" deyip o kişilere para kazandırıyor. Cinsel sağlık için de @SERKO hocanın bitkisel kürlerini inceleyebilirsin.

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    57
Sparta34, 16 saat önce yazdı:

cinsel bozukluk varsa d vitamini ve çinko gibi vitaminler tedavi için veriliyor bunu biliyorum, ekstra güç yada libido için vitaminler pekte etkili değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    14

Bence hepsi para israfı vitamin eksikliğin yoksa bir işe yaramaz onun için de dengeli beslenmen lazım. Yukarda arkadaşın dediği gibi D vitamini alınabilir çünkü çoğu kişi (%80-90) güneşe çıksa da d vitamini yese de eksiklik yaşıyor. Ama vücutta D vitamini arttıkça k vitamini ile dengelemen lazım o da en çok yumurtada var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    11

Multivitamin-magnezyum kompleks-omega 3- D-vit başka bir şey kullanmaya gerek yok ha tabi kürdeysen koruyucu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sparta34
      Herkese selamun aleyküm tekrardan.
      Sormak istediğim bir konu var kür içi almamız gereken vitaminlerin dozu ne olmalı internette arattığımızda yada ilaç üstündeki verilere baktığımızda sıradan insan için olan dozlar yazıyor bizim için bu dozlar hangi vitaminde ne kadardır bilgi verebilir misiniz. Ayrıca kür içi libido sertleşme vb cinsel manada yardımcı takviye olarak vitamin yada aktar ürünü olarak neler eklenebilir.
      Vakit ayıran herkese teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: aliturapp
      Merhaba, arkadaşlar nasılsınız?
      Perşembe günü eGRF, D, A, demir ve b12 testleri vereceğim.
      SORUM:
      Cinsellik bu kan değerlerini etkiler mi?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: zergi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde mct grupları olarak neler kullanmalıyım? Harici bu vitamin kombinasyonu dışında önerdiğiniz bitkisel ürün var mıdır?

KÜR İÇERİĞİM:
      testo p. bolde masteron VİTAMİN GRUPLARI:
      multivitamin omega3  ve ecoprin önerdi (100 mg her gün 1 tablet) Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Nuri3560
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hap olan vitaminleri su içine döküp karıştırma etkisini azaltır mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba hayırlı günler herkese,
      Testo enantat , boldenon, trinabol , tren enantath ve masteron kürü için  günlük
      ●Milk thistle 200 mg 4 tablet
      ●Enginar extratı 820 mg  1 tablet
      ●Omega 3 2000 mg 1 tablet
      ●Magnezyum koplex 125 mg 1 tablet
      ●D3,k2 1000 uı  1 tablet
      ●C vitamini 1000 mg 1 tablet
      ●Selenium 100 mcg  2 tablet
      ●Saw palmetto 1 tablet
      ●B copleks  1 tablet
      ● Multi vitamin 1 tablet 
      vitaminleri ve koruyucuları kullanmayı düşünüyorum, fazla veya eksik birşey var mı acaba

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.