-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: abartach
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy.174 kilo 86 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron 500 mg Boldenon 500 mg 17. haftamdayım ve bitmesine 8-9 haftam var devamında testo dozaj ve ester değiştirip yanına masteron ile devam etmeyi düşünüyorum. 12-15 hafta 250 cyponat 200 masteron şeklinde devamında da testo dozajını daha da indirip sonbahara kadar devam etmek tabii ki test sonuçları başka bir durum gerektirmezse iğne sayısını azaltmak için cyponata geçeceğim ama masteron işi kafamı karıştırıyor.
SORULARIM:
Masteron enanthate haftada 1 defa vurulabilir mi? Masteron enenthate 200mg yeterli olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Alwaysinbusiness
Selamün aleyküm beyler
Trenbolone enantat daha sinerjik çalışması için trickleriniz önerileriniz var mı
Ketojenik diyet treni daha çok çalıştırır diye bir şey duymuştum bunun gibi şeyler ne bileyim mesela ilaç kombinesi veya supplement veya bildiğiniz herhangi bir şey
Şimdiden teşekkürler saygılar sevgiler
-
Yazan: Mimaroba
Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim.
-
Yazan: kisetet55
Merhaba, herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
Masteron enanth eklemek istiyorum kürüme kullandığınız verim aldığınız markalar nelerdir?
Güncel kürüm aşağıdaki gibidir:
Testesteron E. Boldenon Masteron P. Boldenon için sona gelmiş durumdayım kürümden çıkartacağım.
-
Yazan: ElmasGenetik
Herkese selamlar,
KÜR İÇERİĞİM : (1 AYLIK)
200 mg testosteron 300 mg masteron Kürü yapmaktaydım. Salaklığımdan dolayı ramazanı ve iş tempomu ayarlayamadım. Bundan dolayı spora gidemiyorum ve enjeksiyona pek vaktim olmuyor. En azından ramazan ayı için 1 aylık ara versem sağlık ve form açısından bir etkilenmem olur mu diye sizlere danışmak istiyorum.
Vereceğiniz her cevap için teşekkürler.
-