Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fkehlibar

Kür günlüğüm (başı,ortası ve sonu) ilaç,beslenme ve diğer tüm detaylarıyla!

Önerilen İletiler

Fkehlibar    37

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Geçtiğimiz sene ilk kez bir küre girdim marka tercihim proton labs oldu.

Tam süreleri hatırlamıyorum o yüzden yaklaşık olarak vereceğim.

KÜR İÇERİĞİ:

• 300 prop
  • 300 masteron
  • 300 npp

Olarak başladım. Bacaktan enjeksiyon yapıyordum ve bacağımda ciddi ödem yapıyordu. Kalçadan yapmaya başladığımda da baya ödem yaptı hatta en son kalçamdan kan çektim rahatlamak için. Mayıs ayında npp çıktı tren acetate eklendi. 3 ay sanırım böyle devam etti.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy 1.80 CM
  • Kg 80

BESLENME PLANLAMAM:

• karb.; 0-200 Arası
  • protein;200-220
  • yağ;40-50

Beslenme 1 ay harika 1 hafta anasını ağlatıyorum böyle bir düzende ilerledim.

ANTRENMAN DÜZENİM:

• kardiyo antreman sonrası fix 40 dk.
  • 2 dolu,1 off antreman rutini
  • 1.sırt-arka omuz-kol-
  • 2.göğüs-omuz-kol
  • bu şekilde dönüyordum.
  • (bacakta sorun olduğu için bacak yok)

Kürde npp varken bir sağlık sorunu yaşamadım desem yeri. Özellikle pec deckte ağırlığım baya arttı. Diğer hareketlerimde de ağırlıklar arttı. Trende ise ağırlı artışı gerçekleşmedi bunun sebebi düzensiz antreman ve beslenme rutinimin olması olabilir. Yan etkiler aşırı terleme ama yatakta izim çıkıyordu öyle bir terleme. Kalpte çarpıntılar ve yüksek tansiyon. Tren boyunca ldl yüksekti omega3 ü arttırınca onu düzelttim kalp çarpıntıları da düzeldi.

KÜR DÖNEMİ VİTAMİNLERİM:

• omega 3 3000-4000 mg
  • magnezyum 350 mg
  • Zinco220 1 tab.
  • D vit. 6000 iu
  • Ester C 500 mg
  • King size black guardian 1 servis

KÜR BAŞLANGICI FORMUM:

IMG_1683.jpeg IMG_1678.jpeg

NPP DAHİL OLDUĞU SÜREÇTEKİ FORMUM:

CC9F2EFC-07F1-4EF8-A88B-3836EE82B577.jpeg 9CE904B3-3FFB-4449-926C-09D0AD975157.jpeg

TRENİN DAHİL OLDUĞU SÜREÇTEKİ FORMUM:

01301562-D8B6-4D69-A1B6-040D2F8E8EA1.jpeg 30F77DC4-0852-45B2-B214-3B9EB3CC1C22.jpeg

• Beğen 2
  • 100 Puan 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fkehlibar    37
Ferdikra, 5 dakika önce yazdı:

Tebrikler cok iyi bi değişim kaç ay kürde kaldın toplam süreç

Hocam martta başladım ağustos gibi bitirdim diye hatırlıyorum.

tarihinde Fkehlibar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Fkehlibar, 49 dakika önce yazdı:

Hocam martta başladım ağustos gibi bitirdim diye hatırlıyorum.

hocam şuan kürde değilsen/pct yaptıysan güncel formunu atma şansın var mı merak ettim. birde kürden sonraki beslenme rutinin düzgün müydü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    154

tebrikler süreci iyi yönetmesen bile sert ve derin bir form yakalamışsın. proton dolu veya boş çıkabiliyor ama ilaçların çalışmış. tahlil sonuçları varsa paylaşır mısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    37
kreaks, 9 saat önce yazdı:

hocam şuan kürde değilsen/pct yaptıysan güncel formunu atma şansın var mı merak ettim. birde kürden sonraki beslenme rutinin düzgün müydü?

Hocam kürün son dönemlerinde bir anda acayip bir enerji düşüşü yaşadım.Tüm kan değerlerim normaldi çözüm bulamadım.Son dönemler sadece 200 sonra 100mg testo alıyordum.Hala bu sorun devam ediyordu mg yükselttim hiç bir değişim olmadı en son kestim ilacı pct yapmaya karar verdim.Bu süreç beni o kadar bunalttı ki antremanlara küstüm çünkü zerre enerjimi toparlayamıyordum.İyice bunaldım beslenmeyi felan Kasımdan beri her şeyi saldım.Son halde bu şekil kilo 90 sanırım.

IMG_8243.png IMG_8242.png

6arrows, 9 saat önce yazdı:

tebrikler süreci iyi yönetmesen bile sert ve derin bir form yakalamışsın. proton dolu veya boş çıkabiliyor ama ilaçların çalışmış. tahlil sonuçları varsa paylaşır mısın

40-50 günse bir test yaptırıyordum herhangi birini paylaşayım.

e2 referansın hep biraz üzerindeydi naturalkende böyleydi.

nppdeyken arimidex-tamoxifen kullanmama rağbet zor zaptettim e2yi.

trendeykende iyi kolestrol dipte,kötü kolestrol yüksek.Allahtan omega3 baya yardımcı oldu.

progesteron hep limitlerde kaldı ara sıra cabaser alıyordum.

testoyu ekledim;

IMG_8996.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35

Teşekkürler hocam form için, yağlanmışsın ve doğal olarak sertlik gitmiş biraz onun harici yine taş gibisin düzgün rutinle bomba olursun. enerji düşüklüğü kürde olmama rağmen bendede şuan var hocam ya hala çözemedim herhalde östrojen kaynaklı, baya düşük. testoyu yukselticem insallah cozeriz yoksa gün içinde ruhsuz ruhsuz dolaşıyoruz bide libidoda yok komple patlatıyor insanı günlerin tadı tuzu olmuyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    37
kreaks, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkürler hocam form için, yağlanmışsın ve doğal olarak sertlik gitmiş biraz onun harici yine taş gibisin düzgün rutinle bomba olursun. enerji düşüklüğü kürde olmama rağmen bendede şuan var hocam ya hala çözemedim herhalde östrojen kaynaklı, baya düşük. testoyu yukselticem insallah cozeriz yoksa gün içinde ruhsuz ruhsuz dolaşıyoruz bide libidoda yok komple patlatıyor insanı günlerin tadı tuzu olmuyor

Tahminim östrojen kaynaklı senin durumun.Tavsiye istemedin ama başıma geldiği için naçizane bir kaç öneride bulunmak  isterim.

tüm ilacı kes haftalık sadece 100 mg test prop al.Başka bir şey ekleme ve mg aşma.6 hafta böyle ilerle.Haftada 5 antreman yapıyorsan 3 e veya 2 ye düşür.Uyku kaliteni ve uyku süreni arttır.Hala böyle devam ediyorsa inatlaşmadan pct yap.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Fkehlibar, 18 dakika önce yazdı:

Tahminim östrojen kaynaklı senin durumun.Tavsiye istemedin ama başıma geldiği için naçizane bir kaç öneride bulunmak  isterim.

tüm ilacı kes haftalık sadece 100 mg test prop al.Başka bir şey ekleme ve mg aşma.6 hafta böyle ilerle.Haftada 5 antreman yapıyorsan 3 e veya 2 ye düşür.Uyku kaliteni ve uyku süreni arttır.Hala böyle devam ediyorsa inatlaşmadan pct yap.

tavsiyen için teşekkürler aklımın bi köşesinde tutacağım hocam, dediğim gibi ilk önce testoyu arttırarak aromatize olmasını deneyeceğim eğer sorunum devam ederse ya boldenonu keser yerine rimo eklerim ya da dediğin yolu izler düzgün bi pct yaparım en sonunda. uykuyu düzene soktum ama işte ruhsuzluk ve libido sorunu baş gösteriyor ve pump baya kötü oluyorum idmanlarda. tekrardan çok teşekkür ediyorum hocam umarım bir daha böyle sıkıntılarla karşılaşmazsın ilerleyen süreçlerde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    37
kreaks, Şimdi yazdı:

tavsiyen için teşekkürler aklımın bi köşesinde tutacağım hocam, dediğim gibi ilk önce testoyu arttırarak aromatize olmasını deneyeceğim eğer sorunum devam ederse ya boldenonu keser yerine rimo eklerim ya da dediğin yolu izler düzgün bi pct yaparım en sonunda. uykuyu düzene soktum ama işte ruhsuzluk ve libido sorunu baş gösteriyor ve pump baya kötü oluyorum idmanlarda. tekrardan çok teşekkür ediyorum hocam umarım bir daha böyle sıkıntılarla karşılaşmazsın ilerleyen süreçlerde.

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum.Umarım çabucak atlatırsın.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    37
Inevitable, 14 saat önce yazdı:

Burdaki formun cok iyi buarada 80kg musun? Bu definelikte bel ölçün ne kadardi merak ettim.

Teşekkür ederim 80 kilo define halim.Düşse daha düşerdi ama dediğim gibi çok düzenli değildi beslenmem 7/10 diyebilirim beslenmem için.Belimde 79-80 arasındaydı.

6arrows, 9 saat önce yazdı:

tren küründe düşük karb etkilemiş olabilir veya tiroidler. baktırdın mı tiroid değerlerine de

Hocam troidlere baktırdım.Benim aklıma demir geldi ama her şey normal aralıktaydı.Beslenmeyi ve antremanı bıraktım yine toparlanmadı bu durum.Şu an ayağım alçıda 10 gün sonra sanırım antremana gidebilirim o zaman bakıcam durumlar ne olmuş ☺️

Bu kısmı atlamışım. Küre ilk başlarken oxandrolone ve winstrolde vardı ancak.Oxandrolone mide yanması yaptı bende.Açıkçası protonun tabletlerin bir işe yaradığını düşünmüyorum.Eğer proton denk gelir kullanmak isterseniz size bilgi olsun.

IMG_1831.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ceman
      Herkese iyi forumlar,
      bulk kürü yapacağım ama 3 marka arasında kaldım magnus kullandım ama biraz etkisiz kaldi gibi 
      Proton  Hellas  Magnus  Hangi markayı önerirsiniz?
    • Yazan: Fkehlibar
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kür içeriğime şu şekilde:
      testesteron enantat deca dianabol İle başlama kararı aldım ama dolandırıldım ilaçlar çalışmadı.
      Sonra kendi arkadaşımdan proton marka:
      npp prop masteron winstrol oxandrolone Şeklinde 9 hafta boyunca haftada 3 kez 1’er ml enjeksiyon yaptım ve şu an trene bindim. Şu an için 2 flakon trenbolone acetate bitirip pct yada trt doz devam etmeyi düşünüyorum. İlk npp öncesi ve sonrasında güncel formumu da yükleyeceğim.

• Yazan: damdeok
      Merhaba daha önce proton labs kullanan oldu mu? Dolu mu sizce nasıl geri dönüşler aldınız?
    • Yazan: batıkan
      Öncelikle herkese selamlar.
      Saygıdeğer hocalarım, kıymetli hobidaşlarım, sevgili kardeşlerim, peptid türkiye ailesi...
      31 yaşındayım 1,78 boy 79kg İle Aranıza İstanbul Avrupa yakasından katılıyorum 3 senedir doğal olarak yapmış olduğum fitness sporunu biraz merak biraz biraz da üst level e yükselmek için steroid kürü kullanma kararı aldım. yaptığım araştırmaların yeterli olduğunu düşünüp instagram hesabımdan takip ettiğim ve evime yakın olan bir balkan şampiyonu , aktif olarak pt eğitimi veren hoca ile yüz yüze görüşme sonucu anlaşma sağladım. Aslında bilgilerimin burada yetersiz olduğunu ve bu yolun çok daha başında olduğum gerçeği ile yüzleştim çok kısa zamanda. En başında sormam gereken soruların hiçbirini sormadan sadece sağlık üzerine bir konuşma gerçekleştirdim ve ne hikmettir ki anlaştığım hoca güzel bir satış politikası ile beni tavladı aslında ben tavlanmaya müsait bir müşteriydim onun gözünde. 
      Ardından bana gerekli bilgileri verip ücretini alıp ilaçlarımı adresime kargılayacağını söyledi. İlaçlarım gelene kadar istediği kan tahlillerini yaptırma sürecine geçtim fakat o 1-2 günlük ilgili sürecini yavaş yavaş kaybetmeye mesajlarıma 5/6 saat içerisinde dönüş yapmaya başladığında anladım ki insan sağlığının önemsiz olduğunu ve amacının biraz daha fazla para kazanmak olduğunu. Yazdığı kür programı ile gelen ilaçların dengesizliği komik geldi , kopyala yapıştır bir antrenman, beslenme ve kür planlaması olduğunu söyledim onu düzelteceğini söyledi.
      Pct için ilaçlarımı kendimin bulmam gerektiğini söyledi çevrem ve tanıdığım kişilerin olmadığını bu konuda yardım etmesini istediğimde brom benimde çevremde yok cevabı aldım ve hangi ilaçları alacağımı sormama rağmen o süreç gelsin onu o zaman konuşuruz cevabını aldım  Neyse işi sıkıntıya sokmamak adına sakin kalarak doğru adım atmak için daha fazla araştırma yaptım ve peptidtürkiye forumuna denk geldim. Burada okuduğum yazılar ve tecrübeli insanların makaleleri beni aydınlattı. ilk şoku bir şekilde atlattım ardından gelen ilaçların kalitesini araştırmaya başladım forum sayfalarında bana ilk konuşmamızda kesinlikle kendi kullandığı ilaçları vereceğini ve laboratuvar üretimi olup yurt dışı Fransa menşeili olduğunu ardından kesinlikle piyasa ürünü olmadığını söyledi. 
      Ama araştırmalarımda okuduğum kadarıyla ürünlerinin testosu hariç çalışmadığını biraz bilgi edindim. ve Tekirdağ üretimi olduğunu okudum ne kadar doğru ve yanlış bilemiyorum bu arada doğal olarak çıkacak kan tahlillerimi bekleyeceğimi  ve bu esnada herhangi bir enjeksiyon uygulaması yapmayacağımı söyledim vücuduma bu 1-2 haftalık süreçte eş dost ve bilgi sahibi insanlara ilaçları sorduğumda hiç duymadıklarını söylediler. Belki çok iyi belki çok kötü bunu kullanmadan bilemeyiz dediler ardından sonuçlarım çıktı onları da paylaşacağım sizlerle.
      12 haftalık yazdığı steroid kürü programı şu şekilde p.tesi ve cuma enjeksiyon günleri;
      ilk 7 hafta testo 600mg 8.haftadan sonra 900mg (kür bitimine kadar) deca ilk 5 hafta 300 mg , bittikten sonra kür sonuna kadar daha kullanım yok dianabol 3. hafta başlayıp 6. hafta sonuna kadar 2 tablet, sonrasında kesiyor kullanım yok bolde 5. haftada başlayıp 12. haftaya kadar 600mg şeklinde. Ve çeşitli vitamin ve supplement destekleri.... Arimideks ve provironu da sürecin ilerleyişine göre ekleyeceğini söyledi ama bu ürünlere eczanelerde ulaşamadım. Yapacağım ve gerekli olacak pct ilaçlarını hiç konuşmadık. Siz değerli üye arkadaşlarımdan bilgi almak adına bu konuyu açıyorum , bana gelen ürünleri daha önce kullanan veya kalitesi hakkında bilgi sahibi olanlardan yardımcı olmalarını talep edeceğim çıkan tahlil sonuçlarımı profesyonel destek aldığım hocama gönderdiğimde fibrinojenin sınırın üzerinde olduğunu söyledi bir kalp ve beyin doktoruna görünmem gerektiğini iletti, ama kan tahlilini verdiğim günün öncesinde gribal enfeksiyona bağlı olarak ateşlendim ve parasetamol içerikli ağrı kesici ateş düşürücü ilaç kullandığım için yüksek çıkabileceğini söylediğimde tamam o zaman sorun yok dedi, doğal testestronun yüksek çıkmasını sorduğumda eğer ki gerçekten enjeksiyon yapmadıysan bu durumun kür hazırlığına girdiğim için psikolojik olduğunu söyledi, ve demir bağlama kapasitesi düşük olduğu için de hacamat ı önerdi.  Kreatin kinazın yapmış olduğum sporun kaslarıma vermiş olduğu hasardan ötürü yüksek çıktığını dile getirdi.
      Yani diyeceğim o ki ücretini ödediğim hizmetten açıkçası bana güven vermeyen bir insanla çalışmama kararı aldım sonuçta sağlığımı benden başka düşünenin olmadığını bir kez daha öğrendim bu işi gerçekten insan sağlığına ve iletişime önem veren kişilerle sürdürmeyi planlıyorum vazgeçmiş değilim sadece bir miktar para kaybetmiş olabilirim fakat sağlığımı ve psikolojimi kaybetmekten çok daha değersiz bir durum olduğunun bilincindeyim canım sağ olsun ve tecrübe kazanmanın vermiş olduğu huzurun içerisindeyim.  Aranıza katılmaktan şeref duyarım .

• Yazan: Vural2
      Geçen gün Ukrayna'da yarışmaya giden biri ile konuştum.Kendisi yarışmacı hazırlıyor ve ilaç temin ediyor.Ben sadece sordum fiyat almak için.Proton ve zphc marka ürünler kullandığını söyledi,kefilim diyor.Proton hakkında bilgisi olan var mı ? Forumda tam olarak yazan olmamış.Normalde Balkan yazsan 30 tane sitede sahtesi var.Ama bunun için aynısını göremedim,tahminimce tr üretimi sadece yarışmacılar ve tanıdıklara el altından satılan bir marka.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.