Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Testosteron+boldenon+insülin kürümde nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Semih26    26

Muhtemelen öyle yaparım, 8-10 hafta only testo kür bitimi, sonra pct. NPP kesinlikle daha mantıklı, tren acetatta aynı şekilde. Enanthate konusuna biraz aceleci davrandım sanırım, neyse artık :) Yeşillik ve koruyucular var, su eksikti, diğerleri de tamam. Muhtemelen bir değişiklik yaşayacağız.

Burada da son formu paylaşıp teşekkürlerimi sunarım zamanı geldiğinde. Forumdan da mental olarak keyif almaya başladım, çünkü dışarıda bambaşka bir hayat var, seni anlayacak insanlar pek yok, muhabbetler daha eksik geliyor yakın arkadaşlarınla bile öyle oluyor.

Burada ise insanların deneyimlerini merak etmeye başladım, bu süreçleri layıkıyla atlatıp güzel form yakalayıp sonrasında bizde destek olacağız mutlaka birilerine, forum ortamı gerçekten güzel, bunun içinde sizlere ve Burak @Loving hocaya da ekstradan teşekkürlerimi sunayım.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    263
Semih26, 12 saat önce yazdı:

Bakalım ilk başta vücuda aşırı yükleme yapmadan bir denerim, sonrasında değiştiririm belki. Alacağım etkiden birazcık tırstığım için ilk başlarda bir düşük tutmayı denemek uygun olabilir.

Rimoyu çıkartırım o halde, boldenon etkisi olursa güzel, trenbolone acetat daha hızlı etki gösterdiği için hacim konusunda enanthate ile aynı etkiyi gösterir mi yine ? Genelde enanthate tercih ediliyor ama bulk sürecinde sanırım fark etmiyor esterler değil mi ?

Merhaba, yeterince besleniyorum, dinleniyorum, antreman yapıyorum, zaten ağır giriyorum, ağır girmesem bile set sayılarını arttırıyorum, mekanik gerilim, uyku, beslenme, hepsine özen göstermeye çalışıyorum, iştahı da dianabol açtığı için dianabol bitiminde tren girmek istedim, çünkü protein sentezini maksimum düzeyde almak ve ona göre hacimlenmek istiyorum amacım o aslında. Fazla doz ise 500 testo 400 bolde 200 tren desek 500 testoyu bu kür baskılar mı ? Zaten 750 testoyu da bu işlerden anlayan bir arkadaşım önerdi ama sizlerinde fikrini almak istedim.

öncelikle esterlerin ne olduğunu öğrenmelisin. Örneğin Enanthate esteri, bir kamyona benzetebilirsin. Yüksek miktarda yük alır ancak uzun sürede hedefe ulaştırır, Acetate esteri ise bir spor araca benzetebilirsin. Az yük alır ancak hedefe daha kısa zamanda ulaştırır. Buradaki yük ise ilaçtır, vücuduna giren ilaç miktarını stabil tuttuğun sürece hangi esteri kullandığının bir önemi yoktur. Örneğin kısa esterlerle bulk, uzun esterlerle çok güzel definasyon yapılabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

öncelikle esterlerin ne olduğunu öğrenmelisin. Örneğin Enanthate esteri, bir kamyona benzetebilirsin. Yüksek miktarda yük alır ancak uzun sürede hedefe ulaştırır, Acetate esteri ise bir spor araca benzetebilirsin. Az yük alır ancak hedefe daha kısa zamanda ulaştırır. Buradaki yük ise ilaçtır, vücuduna giren ilaç miktarını stabil tuttuğun sürece hangi esteri kullandığının bir önemi yoktur. Örneğin kısa esterlerle bulk, uzun esterlerle çok güzel definasyon yapılabilir.

genelde tren ya da diğer enanthate türevlerini önerdikleri için bende doğal olarak uzun ester gitmeye başlamıştım, mesela boldenonda uzun ester bir ilaç, o uzun esteri açılana kadar ya da açıldıktan sonra npp girmek iyi olacak gibi gözüküyor. Tren yan etkileriyle şuan için başa çıkamayabilirim :) Yorumunuz için teşekkür ediyorum, güzel anlatım, emeğinize sağlık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.651
Semih26, 13 saat önce yazdı:

Bakalım ilk başta vücuda aşırı yükleme yapmadan bir denerim, sonrasında değiştiririm belki. Alacağım etkiden birazcık tırstığım için ilk başlarda bir düşük tutmayı denemek uygun olabilir.

Rimoyu çıkartırım o halde, boldenon etkisi olursa güzel, trenbolone acetat daha hızlı etki gösterdiği için hacim konusunda enanthate ile aynı etkiyi gösterir mi yine ? Genelde enanthate tercih ediliyor ama bulk sürecinde sanırım fark etmiyor esterler değil mi ?

Merhaba, yeterince besleniyorum, dinleniyorum, antreman yapıyorum, zaten ağır giriyorum, ağır girmesem bile set sayılarını arttırıyorum, mekanik gerilim, uyku, beslenme, hepsine özen göstermeye çalışıyorum, iştahı da dianabol açtığı için dianabol bitiminde tren girmek istedim, çünkü protein sentezini maksimum düzeyde almak ve ona göre hacimlenmek istiyorum amacım o aslında. Fazla doz ise 500 testo 400 bolde 200 tren desek 500 testoyu bu kür baskılar mı ? Zaten 750 testoyu da bu işlerden anlayan bir arkadaşım önerdi ama sizlerinde fikrini almak istedim.

Kusura bakma. Attığın formuna göre konuşacağım. Malesef sedanter birey gibi duruyorsun. Naturel bir yere gelmeden ilaca başlamışsın. Üstüne baya yüksek rakamlara çıkıyorsun. Ne antrenmanı nede beslenmeyi doğru yapmadığın belli. Sana tavsiyem 250 only testo kullan herşeyi yoluna koy bilgilen ona göre devam et yada sağlam bir koçla çalış. Üstülik tren kullanmak istiyorsun ve komiktir forumda bayadır vakit geçirenlerde tren dozu öneriyor şaşırıyorum! Ben senin iyiliğin için söylüyorum dikkate almayabilirsin senin bileceğin iş.

Bana göre 180 derece yanlış yönde gidiyorsun...

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Aslında tamda sedanter birey denilemez, attığım formda biraz küçük gösteriyorum o da aynadan ya da kollardan dolayı kaynaklanabilir. En azından sırt kaslarım ve kol kaslarımda değişim oldu, biraz yağlı olmamdan ötürü de öyle gözüküyor olabilir, danabol başlayınca bu değişimleri gözlemledim. Çünkü beslenmeye dikkat etmedim son dönemlerde, yeni yeni düzene koymaya çalışıyorum herşeyi. Yani yağlı bir vücuda sahip olup tren acetate kullanımında bile iyi sonuç yakalayan insanlar oluyor bildiğim kadarıyla. Ama ben npp başlamayı planlıyorum. 

Naturel olarak bir yere gelmek için ciddi vakit harcamak gerekecek, kol kasları açısından bu durumda sorun yaşadım. Antremanı sert yapmama rağmen, iyi protein alımı sağlamama rağmen adelenin dolmadığını fark ettim. Burada mekanik gerilim olsa bile, hareket olarak hammer curl, dumbell curl ya da cable, bar çoğu sistemi kullanıyorum. Antremanda ciddi pump yakaladıktan sonra, çok hızlı bir şekilde erime oluyor yani bu uzun süredir gözlemlediğim bişey, anabolizanları kullanmadan önce hep böyleydi, kullandıktan sonra yine hafiften su toplama nedeniyle hacim artışı da gözüktü, en iyi sırt formunda genişlik sağladığımı fark ediyorum. Orada kolların küçük olması nedeniyle sedanter birey gibi gösteriyor olabilirim.. Şuanda durum bu. 

IMG_9418.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.651

Hala naturel duruyorsun... İlaçla çok daha hızlı gelişirsin bu gerçek. Beslenme ve antrenman doğru olmadığı zaman "optimal" gelişme ve sağlıklı bir vücut beklenemez. İlacı vurdum şu kadar geliştim diyebilirsin. Ama genel vücut sağlığın ne alemde bunu anlayamayacak acemiliktesin. Şu formunla tekrar ediyorum sana önereceğim tek şey only testo ile yağ oranını düşürmek olacaktır.

Üstüne bilgi ve doğru antrenman konusunda kendini geliştirmen. Bu konudaki bütün yazdıklarını okudum başına buyruk hareket etme ve bahane bulma içindesin. Ben iyiliğin için söylüyorum npp bolde tren vs bunları düşünme. Sana attığım konuyu iyice oku anla ne demek istediğimi şuan anlamadığını düşünüyorum. 

Bunu genele söylüyorum; Bob hocanın güzel bir sözü var "steroidi eşeğe vur o da gelişir".  Anlayana...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Yeni başladım ilaçlara, naturel durabilirim tabii ki. Antreman ve beslenmeye ağırlık veriyorum tabii ki. Genel vücut sağlığım için kan değerlerine sürekli baktırıyorum eğer kontrol ediyorum çoğunluk her ay. Bahane bulmaktan ziyade daha önce yağ oranımı düşürdüm, burada da paylaşayım. Ağustos ayında bu haldeydim hatta bu kilo ve yağ oranından daha aşağılara da düştüm.

Kardiyoyu düşük tutuyorum, karb yüksek alıyorum, bunun getirisi de yağ oluyor doğal olarak(yanlış mıyım) ? Beslenme konusunda diyet yaparken yediğim içtiğim herşeyi tartarak giderdim, şuanda tartmıyorum. Bahane uydurmuş ya da bilmiyormuş gibi gözüküyorum dışarıdan ama yapamayacağım şeyler değil. 

Sadece Yağ oranını düşürmek için testo kullanmadan da bu işi zaten yapıyordum ama tabii ki vücuttaki yağlar gittiğinde testo düşmesi de gözlemleniyor, bu yüzden dediniz sanırım. Ama anlamak istediğim konu şu, yağ oranını düşürüp clean bulk mı yap demek istiyorsunuz? Yoksa kas protein sentezinin maksimum düzeyde olması için, ilaçların daha iyi çalışması için mi yağ oranımın düşmesini öneriyorsunuz ? 

Diver, 23 dakika önce yazdı:

Hala naturel duruyorsun... İlaçla çok daha hızlı gelişirsin bu gerçek. Beslenme ve antrenman doğru olmadığı zaman "optimal" gelişme ve sağlıklı bir vücut beklenemez. İlacı vurdum şu kadar geliştim diyebilirsin. Ama genel vücut sağlığın ne alemde bunu anlayamayacak acemiliktesin. Şu formunla tekrar ediyorum sana önereceğim tek şey only testo ile yağ oranını düşürmek olacaktır.

Üstüne bilgi ve doğru antrenman konusunda kendini geliştirmen. Bu konudaki bütün yazdıklarını okudum başına buyruk hareket etme ve bahane bulma içindesin. Ben iyiliğin için söylüyorum npp bolde tren vs bunları düşünme. Sana attığım konuyu iyice oku anla ne demek istediğimi şuan anlamadığını düşünüyorum. 

Bunu genele söylüyorum; Bob hocanın güzel bir sözü var "steroidi eşeğe vur o da gelişir".  Anlayana...

IMG_9578.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.651

1. İlaca hali hazırda başladığın için only testo gitmeni istiyorum. 

2. Yağ oranını düşürüp temiz büyümelisin. Bu da zaten alacağın hipertrofik yanıtı artıracaktır. İlaçlı yada ilaçsız en iyi kas gelişimi düşük yağ oranında gerçekleşir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Diver, 2 dakika önce yazdı:

1. İlaca hali hazırda başladığın için only testo gitmeni istiyorum. 

2. Yağ oranını düşürüp temiz büyümelisin. Bu da zaten alacağın hipertrofik yanıtı artıracaktır. İlaçlı yada ilaçsız en iyi kas gelişimi düşük yağ oranında gerçekleşir.

Tamamdır, o zaman bu günden sonra beslenme şeklimi değiştirip, kardiyoyu 30-40 dk yaparım. Birazcık yağ oranı olmasında da sorun olmaz diye düşünüp ilaçlara başlamıştım, tek amacım o şekilde ilerlemekti ama yanlış düşünmüşüm sanırım. Teşekkür ediyorum bu arada detaylı yanıtlar için, güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Nynex
      Herkese merhaba ben 10 haftadır haftalık 500 testo enanthate + 200 primobolan kullanıyorum biraz damarlanma oldu kaslar biraz diri ama onun dışında ölçü alımı ya da aşırı iştah artışı olmadı yaşım 38 - bir yıldır fitness yapıyorum spor geçmişim olduğu için şuan girdiğim ağırlıklar cüsseme göre baya yüksek nizami bir şekilde çalışıyorum ancak kürden neden etki göremedim bilemiyorum hocalarım yardımcı olabilirse sevinirim bu gün test verdim test sonuçlarınıda ekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

• Yazan: eman2763
      Merhaba abilerim,
      yaş 19  bulk kürü aldım elysian pharma marka geldi 2 tane 100 tabletlik danabol (10 mg) 2 tane testesterone (250mg) 2 tane boldenon (250 mg) geldi. Bu hafta 1. Ayımı bitirmek üzereyim ama gözle görülür Bi etki görmedim 8. Hafta da etki eder dedi sizce ne kadar doğru ?
    • Yazan: adonis45
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümün sonunda gelmek üzereyim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Trenbolone acetate Boldenone Clenbuterol Kan testimi 15 gün sonra vereceğim fikir almak amaçlı nasıl bir yan etki veya düşüş yaşarım pct de nelere dikkat etmeliyim?
    • Yazan: Osman059
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.

16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
      IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar merhaba,
      Elimde Nordıc marka peptid var ıpomeralin cjc yalnız şu sorunum var iğneyi takınca ayar sıfırda olmasına rağmen ucundan damla damla ilaç çıkıyor kendi kendine nerede yanlış yapıyorum?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.