Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Testosteron+boldenon+insülin kürümde nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Semih26    26

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Yeni küre başladım, Merak ettiklerim ise; bu kürde saç dökülmemesi için önlemler neler olur ve boldenon'u 16-20 hafta arası tutmayı planlıyorum, ilk kürden ciddi verim alabilmem için vitamin ve aminoasitleri çok fazla kullanmalı mıyım ve beslenme durumu hakkında önerileriniz ne olur. 83 kiloyum.

Kür içeriğim:

• Testosteron Enanthate 500mg
  • Boldenon 400 mg
  • Rimobolan 200 mg
  • Kısa ester insülin

Tüm cevap ve görüşler için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    252

200 mg rimobolanı çıkartarak saç dökülmesini biraz daha engelleyebilirsin, o dozda rimobolanın hiç bir faydası olmayacaktır yan etkiler dışında. Ve ilk kürde neden insülin kullanacaksın? Boldenon miktarını da kademeli arttırmanı tavsiye ederim. E2 değerini çok düşük tutabilir 400 mg boldenon

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Merhaba,

• 200 mg rimobolan saç dökülmesine neden olur yani değil mi ? Proscar tablet 3-4 günde 1 kullanmam dht yi aşırı baskılar mı sizce ?
  • İlk kürde insülin nedeni ilaçlar açılana kadar protein sentezini iyice arttırmak istemem.
  • Boldenon miktarını kaç yapmak uygun olacaktır ilk kür için 400 mg düşük mü kalır?
  • Boldenon miktarı arttıktan sonra e2 değeri artacak mıdır ? O da avantaj sağlar sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    252

Hayır, boldenon genel olarak kürlerde E2'yi baskılar. Bundan dolayı E2 sorunu yaşarsın, bence 300 mg boldenon ile başla. Ancak ciddi yan etkileri var, proscar kullanma derim. Rimobolan DHT arttırır, hem 500mg testosteronun getirdiği DHT ve rimobolanın DHT'si birleşince bundan dolayı saç dökülmen artabilir. Rimobolanı ya 300-400 mg seviyesine getir veya hiç rimobolan kullanma. Insülin için bence erken, sonuç olarak yıllar boyu kürler yapacaksın. Daha vücudunun ilaçlara nasıl tepki vereceğini çözmeden böyle bir işe kalkışman saçma olur. Kilon bence az değil, insüline hiç bulaşma şu anlık. Boldenon miktarını arttırırsan E2 düşer.

Form atabilir misin?

Yerinde olsam ne yaparım:Rimobolanı 300-400 mg seviyesine çekerim, boldenonu hiç kullanmam toplam 10 haftalık bir kür yaparım. Ardından 2 hafta cruise ilerler pct yaparım. Ikinci kürümü daha ileri seviye ilaçlarla revize ederim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Teşekkür ediyorum, peki ilk kürde rimobolan ile çok bir etki alınır mı ? Aslında ilk kürden amacım ekstra sonuç almak, onu zorlamaya çalışıyorum. Daha önce sarms kullandım ve bazı marka sarmslar nedenini bilmediğim şekilde insüline benzer bir tepki veriyordu onu deneyimledim o sıralar. Şuan insülini çok düşük olarak kullanıyorum 4 iu kadar falan aşırı yükseğe çıkmıyorum, ki kademeli olarak düşük miktardan gidiyorum. 

E2 için östrojen veren bir şey eklememiz çok mu absürt olabilir, düşük bir deca gibi.. 

Ve aslında şöyle bir şeyde olmuştu, ben ilk kürde 500 bolde 500 deca başlamıştım sözde ama zaten ilaçlar çalışmadığı için etkisini de göremedim. Sadece testo çalıştığını düşünüyordum, 1 ay boyunca kürü direkt kesip testo bile vurmadan dinlendirdim ve tekrar girdim bu küre.. 

IMG_8243.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
gönderildi (düzenlendi)

1 ayda 10 kilo vermiştim, suyu ve yağı atmıştım, bilerek tekrar yağlandım. Daha fazla kilo vermek istemediğimden dolayı ve o şekilde fazla durmak istemediğim için tekrardan kilo aldım, yemek yemeye başladım. Diyet yapmak ve idman konusunda bir sorun yok. Sadece yağ oranlarını düşürmeniz gerekir diyorsanız ben kiloyu veririm ilaçları çalıştırmak için, çok vaktimi almaz.. 

tarihinde Semih26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

İnsülin sürekli kullandığım birşey değildi, ileriki dönemler için dursun o halde.. Karın kaslarını kısa sürede çıkartırım. Beslenmeyi ve kardiyoyu ona göre ayarlarım. insülini kimse önermedi ben düşündüm, yanlış düşünmüşüm. Tavsiye için teşekkürler.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.322

Senin kilonda bir insanın insülin ihtiyacı yok. Ayrıca doğru protokol olmadan kullandığın insülin sana sadece çok hızlı bir yağlanma olarak geri dönecek. Ben bolde ve Rimo aynı kürde saçma buluyorum. Testo bolde yada sadece Testo Rimo devam etmeni öneririm. Rimo biraz daha maddiyat istiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    252
Semih26, 10 saat önce yazdı:

Teşekkür ediyorum, peki ilk kürde rimobolan ile çok bir etki alınır mı ? Aslında ilk kürden amacım ekstra sonuç almak, onu zorlamaya çalışıyorum. Daha önce sarms kullandım ve bazı marka sarmslar nedenini bilmediğim şekilde insüline benzer bir tepki veriyordu onu deneyimledim o sıralar. Şuan insülini çok düşük olarak kullanıyorum 4 iu kadar falan aşırı yükseğe çıkmıyorum, ki kademeli olarak düşük miktardan gidiyorum. 

E2 için östrojen veren bir şey eklememiz çok mu absürt olabilir, düşük bir deca gibi.. 

Ve aslında şöyle bir şeyde olmuştu, ben ilk kürde 500 bolde 500 deca başlamıştım sözde ama zaten ilaçlar çalışmadığı için etkisini de göremedim. Sadece testo çalıştığını düşünüyordum, 1 ay boyunca kürü direkt kesip testo bile vurmadan dinlendirdim ve tekrar girdim bu küre.. 

testo oxandrolon ile başla yağ oranını düşür sonra rimobolan ekle bence, deca östrojen vermez dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    377
Semih26, 22 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Yeni küre başladım, Merak ettiklerim ise; bu kürde saç dökülmemesi için önlemler neler olur ve boldenon'u 16-20 hafta arası tutmayı planlıyorum, ilk kürden ciddi verim alabilmem için vitamin ve aminoasitleri çok fazla kullanmalı mıyım ve beslenme durumu hakkında önerileriniz ne olur. 83 kiloyum.

Kür içeriğim:

• Testosteron Enanthate 500mg
  • Boldenon 400 mg
  • Rimobolan 200 mg
  • Kısa ester insülin

Tüm cevap ve görüşler için teşekkürler. :)

Küründe sana sayabileceğim 10 tane’ye yakın soru var ve çoğunu da yanlış cevaplayacağına eminim. En basiti ilk kür’den neden 500? Daha bak bir de rimo/bolde kısmına veya özellikle o formda insülin konusuna bile gelmedim sen düşün. Üstüne saç dökülmesinden de korkuyorsun ve kür’e giriyorsun. Bile bile oynadığın kumarların haddi hesabı yok. Ya dostum bütün planını gözden geçir ya da yol yakınken bırak ya da profesyonel destek al.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    79

Kesinlikle insülini çıkarmalısın, zaten tek başına insülin pek bir fayda sağlamayacaktır + olarak +5000 kalori beslendiğini düşünmüyorum.

Bolde rimo aynı kürde olabilir fakat 200 rimo çok az + olarak senin için bolde rimo şuan için gereksiz.

Testo - Bolde - turinabol olarak kürü güncellerdim 20 haftaya kadar giderdim, turinabolu ise ilaçlar açıldıktan sonra 6-8 hafta kullanırdım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Askabar, 15 saat önce yazdı:

Senin kilonda bir insanın insülin ihtiyacı yok. Ayrıca doğru protokol olmadan kullandığın insülin sana sadece çok hızlı bir yağlanma olarak geri dönecek. Ben bolde ve Rimo aynı kürde saçma buluyorum. Testo bolde yada sadece Testo Rimo devam etmeni öneririm. Rimo biraz daha maddiyat istiyor. 

Onu protein sentezi artması için düşünmüştüm, ilaçlar geç açılacağından dolayı kick start olayı olur diye sanırım yanlış düşündüm.

Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

testo oxandrolon ile başla yağ oranını düşür sonra rimobolan ekle bence, deca östrojen vermez dostum 

Dianabol eklemek daha iyi olmaz mı peki ? 

AREN, 7 saat önce yazdı:

Küründe sana sayabileceğim 10 tane’ye yakın soru var ve çoğunu da yanlış cevaplayacağına eminim. En basiti ilk kür’den neden 500? Daha bak bir de rimo/bolde kısmına veya özellikle o formda insülin konusuna bile gelmedim sen düşün. Üstüne saç dökülmesinden de korkuyorsun ve kür’e giriyorsun. Bile bile oynadığın kumarların haddi hesabı yok. Ya dostum bütün planını gözden geçir ya da yol yakınken bırak ya da profesyonel destek al.

İnsülin konusu protein sentezi için düşünmüştüm dostum, uzun esterli kullandığımızdan dolayı geç açılma sağlıyor, o konuyu bu şekilde yorumladım. Yoksa aşırı yemek olayı değildi. Saç dökülmesinden korkarım yeni ektirdik 1 sene oldu daha.. Ama vücudu da yapmak lazım, incecik gözükmeyi sevmiyorum, hacim kazanmakta istiyorum. Doğal olarak ikisinden birisini seç, hangisini yapmak istiyorsan onu yap diyorsanda hacim kazanmak isterim. Risk alacağız mecbur. Ayrıca bu kürü ben kendim tasarlamadım, bunun için destek alıyorum zaten.. Görüşlerinizi merak ettim.. 

Adrian, 7 saat önce yazdı:

Kesinlikle insülini çıkarmalısın, zaten tek başına insülin pek bir fayda sağlamayacaktır + olarak +5000 kalori beslendiğini düşünmüyorum.

Bolde rimo aynı kürde olabilir fakat 200 rimo çok az + olarak senin için bolde rimo şuan için gereksiz.

Testo - Bolde - turinabol olarak kürü güncellerdim 20 haftaya kadar giderdim, turinabolu ise ilaçlar açıldıktan sonra 6-8 hafta kullanırdım.

İlaçlar max 1, 1,5 ay sonra açılır diye düşünüyorum. Duruma göre değerlendiririz tabii ki. Rimobolan durumunu kendim yapmadım, kürü planlayan hocam var.. Sadece bu forumdaki üyelerin fikrini öğrenmek istedim, yani bu konuları detaylıca değerlendirmek için. Çoğunluk gelen cevaplarda Rimo ve bolde aynı kürde kullanılmaması söylendi, bende hocama ona göre soracağım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    252
Semih26, 14 dakika önce yazdı:

Dianabol eklemek daha iyi olmaz mı peki ? 

çok sulusun zaten dianabolden aşırı yan etki düşük etki alırsın, ilk başta definasyon ile başla bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Fuhrer, Şimdi yazdı:

çok sulusun zaten dianabolden aşırı yan etki düşük etki alırsın, ilk başta definasyon ile başla bence

Eyvallah hocam teşekkür ediyorum.. Zaten carbları düşük, proteini yüksek tutmaya başladım şimdiden, kardiyo antremanlar derken suyu yağı azaltıp öyle girerim, o zamana ilaçlarda açılmış olur, bir kick start yaparım. Forumda araştırmıştım, verdiği suyu testo kullanırken kaybetmiyorsunuz diye yazmışlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    82
Semih26, 4 saat önce yazdı:

Eyvallah hocam teşekkür ediyorum.. Zaten carbları düşük, proteini yüksek tutmaya başladım şimdiden, kardiyo antremanlar derken suyu yağı azaltıp öyle girerim, o zamana ilaçlarda açılmış olur, bir kick start yaparım. Forumda araştırmıştım, verdiği suyu testo kullanırken kaybetmiyorsunuz diye yazmışlar. 

vücudunuz yağlı sizin yerinizde olsam güzel bi definisyon yapardım bu yağ oranında ne insülin ne danabol kullanılmaz siz parasını ödemeden köprüyü geçmek istiyorsunuz önce o yağları iyice bi yakın kilonuzda fazla zaten, sonra temiz bir şekilde büyürsünüz hemen kür yapayım bir tane, hem kas ekleyeyeyim büyüyeyim kilo alayım,hemde yağ yakayım böyle bir muhabbet yok, ondan dolayı zaten bulk definisyon yapıyoruz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
gönderildi (düzenlendi)
ahmet377, 2 saat önce yazdı:

vücudunuz yağlı sizin yerinizde olsam güzel bi definisyon yapardım bu yağ oranında ne insülin ne danabol kullanılmaz siz parasını ödemeden köprüyü geçmek istiyorsunuz önce o yağları iyice bi yakın kilonuzda fazla zaten, sonra temiz bir şekilde büyürsünüz hemen kür yapayım bir tane, hem kas ekleyeyeyim büyüyeyim kilo alayım,hemde yağ yakayım böyle bir muhabbet yok, ondan dolayı zaten bulk definisyon yapıyoruz 

Beslenmeye dikkat etmedim uzun süre, bu yağ oranında sorun olmaz diye düşündüm, 71-72 kiloya düştüğüm formumla kullanmam daha uygun olurdu yazın o seviyelere gelmiştim. Şuanda beslenme değişikliği yaptım, kardiyoyu arttırıp o şekilde ilerleriz, zaman çok. Teşekkür ediyorum..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
gönderildi (düzenlendi)

Merhaba, Dianabol, Testosteron 500, boldenon 400 ve rimobolan 200 olarak kürüme başlamıştım, kür içerisinde değişiklik yapmak uygun olur mu? 

1 ayda boldenon açıldıktan bir süre sonra trenbolone enanthate kullanmayı planlıyorum. Haftalık 200 ml. Süreç içinde  rimobolan ı çıkartacağım, d.bol zaten bitecek. Planı şöyle düşünüyorum, 750 enanthate, 400 bolde, 200 tren enanthate, bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, ayrıca haftalık olarak kabergolin almam gerekiyor değil mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    252

rimo gereksiz düşüyor, bence 200mg rimo sana düşük etki verecektir zaten boldenonun da etkisi olduğunda güzel bir form elde edersin. Hele ki ilk kür olarak bunu planlıyorsan trenbolone çok gereksiz. Enanthate esterine geçmeden acetate esteriyle deneyim kazanmanı öneririm. Kabergolini kan testlerine göre almalısın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.322
Semih26, 8 dakika önce yazdı:

Merhaba, Dianabol, Testosteron 500, boldenon 400 ve rimobolan 200 olarak kürüme başlamıştım, kür içerisinde değişiklik yapmak uygun olur mu? 

1 ayda boldenon açıldıktan bir süre sonra trenbolone enanthate kullanmayı planlıyorum. Haftalık 200 ml. Süreç içinde  rimobolan ı çıkartacağım, d.bol zaten bitecek. Planı şöyle düşünüyorum, 750 enanthate, 400 bolde, 200 tren enanthate, bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, ayrıca haftalık olarak kabergolin almam gerekiyor değil mi? 

Öncelikle kendine şunları sormanı tavsiye ederim. 
- 750 enanth vuracak kütleye sahip miyim ? 
- Bu kadar ilaça gerçekten ihtiyacın var mı ?

- Sorun daha fazla ilaçta mı yoksa yeterli beslenemeyip iyi idman yapmaman mı ? 

Küre daha fazla ilaç eklemek yada doz artırmak yerine 500 testo 400 bolde ile verim aldığın kadar devam et. Aralarda kan testi ile duruma bak ve her şey yolunda ise devam et. Fazla doz veya fazla ilaç vurmak yan etkiden başka bir şey vermez sana 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Tony Montana, 5 saat önce yazdı:

500 enantat 400 bolde 300 tren yapardım 

Bakalım ilk başta vücuda aşırı yükleme yapmadan bir denerim, sonrasında değiştiririm belki. Alacağım etkiden birazcık tırstığım için ilk başlarda bir düşük tutmayı denemek uygun olabilir.

Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

rimo gereksiz düşüyor, bence 200mg rimo sana düşük etki verecektir zaten boldenonun da etkisi olduğunda güzel bir form elde edersin. Hele ki ilk kür olarak bunu planlıyorsan trenbolone çok gereksiz. Enanthate esterine geçmeden acetate esteriyle deneyim kazanmanı öneririm. Kabergolini kan testlerine göre almalısın. 

Rimoyu çıkartırım o halde, boldenon etkisi olursa güzel, trenbolone acetat daha hızlı etki gösterdiği için hacim konusunda enanthate ile aynı etkiyi gösterir mi yine ? Genelde enanthate tercih ediliyor ama bulk sürecinde sanırım fark etmiyor esterler değil mi ?

Askabar, 5 saat önce yazdı:

Öncelikle kendine şunları sormanı tavsiye ederim. 
- 750 enanth vuracak kütleye sahip miyim ? 
- Bu kadar ilaça gerçekten ihtiyacın var mı ?

- Sorun daha fazla ilaçta mı yoksa yeterli beslenemeyip iyi idman yapmaman mı ? 

Küre daha fazla ilaç eklemek yada doz artırmak yerine 500 testo 400 bolde ile verim aldığın kadar devam et. Aralarda kan testi ile duruma bak ve her şey yolunda ise devam et. Fazla doz veya fazla ilaç vurmak yan etkiden başka bir şey vermez sana 

Merhaba, yeterince besleniyorum, dinleniyorum, antreman yapıyorum, zaten ağır giriyorum, ağır girmesem bile set sayılarını arttırıyorum, mekanik gerilim, uyku, beslenme, hepsine özen göstermeye çalışıyorum, iştahı da dianabol açtığı için dianabol bitiminde tren girmek istedim, çünkü protein sentezini maksimum düzeyde almak ve ona göre hacimlenmek istiyorum amacım o aslında. Fazla doz ise 500 testo 400 bolde 200 tren desek 500 testoyu bu kür baskılar mı ? Zaten 750 testoyu da bu işlerden anlayan bir arkadaşım önerdi ama sizlerinde fikrini almak istedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Tony Montana, 44 dakika önce yazdı:

500 testo gayet yeterli 

aktif 500 enantat 500 bolde 300 tren ace kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım 

trende acetat seçme sebebin eğer seni çarparsa ilacı kestiğinde hemen yan etkilerinden kurtulman. Enantat esteri ilacı kessen bile yan etkileri devam edecektir bi süre

Haftada 1 kez 750 vurmuştum problem olmaz muhtemelen. Yalnız fena güç artışı almıştım o gün. Evet acetat olması o konudan avantajlı tabii ki, enjeksiyonu sanırım birazcık sık tutmak gerekiyor, birinde haftada 2 ise, birinde 3 yapacaz muhtemelen. Şimdi acetat esterini kullanırken bulk çıkılır değil mi? Ester farkı bulk kısmında sorun yaratmayacaktır. Birde bu aralar yağlı beslendim, malum çalışma ortamı falan derken kaçamaklar oluyor ama proteini her zaman yüksek tutuyorum tabii ki. Tren kullanımında tuz, şeker ve yağ önerilmiyor duyduğum kadarıyla, bu konuda fikriniz nedir ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Bir kereden bir şey olmaz. 
Her ester ile bulk veya diyet yapabilirsin

tren acetat için ya her gün ya da 1 gün dolu 1 gün boş enjeksiyon önerilir 

düzgün bi şekilde temiz beslenmen yeterli, şeker ve tuzu abartırsan tren çarpıyor zaten, en azından kendimde böyle tecrübe ettim. Bu arada yiyebildiğin kadar protein yemeye bak 

2 günde bir yapmak daha iyi olabilir, enanthate aldıydım ama acetat yapalım madem. Deca'nın etkisi baya düşüktür Acetat'a göre değil mi ? Şeker, tuz aramıyorum, carb yiyorum, cut yapmak değil zaten amacım olabildiğince büyümek. Protein miktarı çok alıyorum, carbda alıyorum, sirkeli zeytinyağlı salata da yapıyorum çoğunluk böbrekler için en azından ve lif için, çoğunluk pirinç tüketiyorum. O şekilde bir beslenme tarzım var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

O zaman bir tane acetat alayım ben. Tam anlamıyla o şekilde düşünüyorum fazla yemek yiyip ağır kilolara girmek amacım, hacim almak. Kuru bulkta çok iyi gider ama tren yan etkilerine değer mi onu ölçmek gerekiyor sanırım bu kürde. Nac600 kullanıyorum, suyu da artıracağım. Yemek yediğim için fazla su içince tıkanıyorum öyle bir durum var, tren bu açıdan terleteceği için su içmeye zorlayabilir beni diye düşünüyorum. Ama iş ortamı falan olurken tren kullanmak sıkıntı da yaratabilir, asabiyet yapacağından dolayı. Tren elimde dursa Deca ile devam edilse, cut zamanı propionat masteron, winstrol kür ile kesme yapılması da iyi olabilir sanki. İlaçlar overdose, güncel form geçenlerde koyduydum, sulu ve yağlı bir form var, açıkcası göbekte mevcut.. İnsülin şu anda gerekmiyor evet, yiyorum hali hazırda danabol açıyor yeme isteğini biraz, tıkanasıya kadar yiyorum. Zaten sınıra gelince bünye dur tamam diyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Zaten önümde bir 4 ay kadar uzun süre var, şuan boldenon testo ve dianabol ile gidiyorum. 2 ay deca, 1 ay kadar tren mi diyoruz o halde ? Beslenme konusunda carb kısmak daha iyi olacak o halde, suyu içeyim daha fazla.. Deca Dick muhabbetini biliyorum, trenin riskleri tabii say say bitmez. Deca dick olmamak için only testo devam ediyorlar kür sonrasında bir süre, sonra pct yapıyorlar, mesela sizin kürde pct sürecine girecek misiniz ? Yoksa only testo devam mı sürekli olarak.. Ve günlük 1 tablet proviron alıyorum, sürekli bir erekte olma hali mevcut değil, aşırı bir düşüklükte mevcut değil, bu şekilde ilerliyorum şuan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26

Çok sağolasın bilgiler için bu saatte yazıyorsun, emeğine sağlık öncelikle. Pct sürecine de girerim mutlaka. Tabii bir test veririz o zaman deca kullandıktan sonra, trenbolone için başlarsamda çok hızlı giriş olabilir, eksilerini artılarını tartmak gerekecek, uzun ester deca ilk kürümde kullanmak istemiştim, ilaç dolu değildi ve zaman boşa gitti, şimdiki seçimi npp den yapmak istiyorum bu yüzden. Deca travma bıraktı o açıdan, diğer açılardan da bırakmaz umarım :) D.bol tablet 5. haftada kesilecek, fazla devam ettirmeyeceğim onu, hafiften sağ ve sol böbrek taraflarında yanma oluştu daha 1. haftada. 2 tablet nac600 atıyorum ona rağmen, suyu biraz bol tutayım. Testo bolde kesilmeyecek 4 ay boyunca son gaz devam hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Nynex
      Herkese merhaba ben 10 haftadır haftalık 500 testo enanthate + 200 primobolan kullanıyorum biraz damarlanma oldu kaslar biraz diri ama onun dışında ölçü alımı ya da aşırı iştah artışı olmadı yaşım 38 - bir yıldır fitness yapıyorum spor geçmişim olduğu için şuan girdiğim ağırlıklar cüsseme göre baya yüksek nizami bir şekilde çalışıyorum ancak kürden neden etki göremedim bilemiyorum hocalarım yardımcı olabilirse sevinirim bu gün test verdim test sonuçlarınıda ekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

• Yazan: eman2763
      Merhaba abilerim,
      yaş 19  bulk kürü aldım elysian pharma marka geldi 2 tane 100 tabletlik danabol (10 mg) 2 tane testesterone (250mg) 2 tane boldenon (250 mg) geldi. Bu hafta 1. Ayımı bitirmek üzereyim ama gözle görülür Bi etki görmedim 8. Hafta da etki eder dedi sizce ne kadar doğru ?
    • Yazan: adonis45
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümün sonunda gelmek üzereyim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Trenbolone acetate Boldenone Clenbuterol Kan testimi 15 gün sonra vereceğim fikir almak amaçlı nasıl bir yan etki veya düşüş yaşarım pct de nelere dikkat etmeliyim?
    • Yazan: Osman059
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.

16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
      IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar merhaba,
      Elimde Nordıc marka peptid var ıpomeralin cjc yalnız şu sorunum var iğneyi takınca ayar sıfırda olmasına rağmen ucundan damla damla ilaç çıkıyor kendi kendine nerede yanlış yapıyorum?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.