Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Aile hekimi hormon testi yapar mi?

Önerilen İletiler

mamibolone    121
Enzel, 14 saat önce yazdı:

hemogramı chatgptye attım sanırım demir eksikliği var ben de hocam sağlık ocağından takviye yazdıracağım, tüm sonuçlar çıkınca atarım

Hemoglobin düşüklüğünden dolayı mı dedin ? Hemoglobin tek başına yeterli olmayabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Enzel    0

@mamibolone hocam dün hemogram sonuçları çıkmıştı bugünde karaciğer sonuçları totel testo falan çıktı ek prolaktin serbest testo henuz cıkmadı bunlar daha mı uzun sürüyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    121
Enzel, 16 saat önce yazdı:

@mamibolone hocam dün hemogram sonuçları çıkmıştı bugünde karaciğer sonuçları totel testo falan çıktı ek prolaktin serbest testo henuz cıkmadı bunlar daha mı uzun sürüyor

Serbest testo daha geç çıkar birkaç günü bulabilir çıkması ama diğer sonuçların çıkmış olması lazım, tabi bu laboratuvarlara göre değişiklik gösterebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    38

Bizim sağlık ocağında dış testlerin günü var, Perşembe saat 10:00 a kadar alıyorlar lakin herkes o günü beklediği için aşırı kalabalık oluyor, devlet hastanesinden dahiliye randevusu alıp genel sağlık kontrolü için geldim, kan vit. min. tiroid, hormon, böbrek, karaciğer kontrolü deyip doktor ne yazarsa yaptırıyorum, eksik kalan, görmek istediğim testleri özel lab.ta yaptırıyorum bu şekilde max 1000-1500 bandında gerekli her şeye bakmış oluyorum.  

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
mamibolone, 04.11.2025 - 07:51 yazdı:

Hemoglobin düşüklüğünden dolayı mı dedin ? Hemoglobin tek başına yeterli olmayabilir. 

hocam boldenon kullandığımdan dolayı hemoglobinimin yüksek çıkması gerekmiyordu tam tersi düşük çıkmış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    121
Enzel, 1 saat önce yazdı:

hocam boldenon kullandığımdan dolayı hemoglobinimin yüksek çıkması gerekmiyordu tam tersi düşük çıkmış

Hemoglobin bunun için tek başına yeterli değil diye biliyorum. Diğer sonuçlara da bakılması gerekiyor ama evet boldenon kullanımında hgb yükseliyor bende de yükselmişti, ilaçlarını gözden geçirebilirsin :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
mamibolone, Şimdi yazdı:

Hemoglobin bunun için tek başına yeterli değil diye biliyorum. Diğer sonuçlara da bakılması gerekiyor ama evet boldenon kullanımında hgb yükseliyor bende de yükselmişti, ilaçlarını gözden geçirebilirsin :) 

Kan testi sonuçlarım hocam konuda paylaştım ama sanırım eksik çıkanlar var doktor girmemiş olabilir tekrar gidicem hastaneye. Hangi değerler eksik. Free testo, E2, Prolaktin, LH bunlar dışında başka var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    121
Enzel, 27 dakika önce yazdı:

Kan testi sonuçlarım hocam konuda paylaştım ama sanırım eksik çıkanlar var doktor girmemiş olabilir tekrar gidicem hastaneye. Hangi değerler eksik. Free testo, E2, Prolaktin, LH bunlar dışında başka var mı 

Eksik olan yazdığın değerler dışında göremedim zaten bunlar yeterli çıktığında. Onun dışında da testo çalışıyor ama ne kadar doludur bilemiyorum. Kür öncesi kan testine göre yorum yapmak daha doğru testo konusunda. Boldenonun çalıştığını kan testinden kesin olarak anlamak da çok zor bence ama yine de ilaçlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
mamibolone, 6 dakika önce yazdı:

Eksik olan yazdığın değerler dışında göremedim zaten bunlar yeterli çıktığında. Onun dışında da testo çalışıyor ama ne kadar doludur bilemiyorum. Kür öncesi kan testine göre yorum yapmak daha doğru testo konusunda. Boldenonun çalıştığını kan testinden kesin olarak anlamak da çok zor bence ama yine de ilaçlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.

elimde 6 ml lik bi ilaç kaldı bitsin marka değiştireceğim önerdiğiniz bir marka var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    121
Enzel, 3 saat önce yazdı:

elimde 6 ml lik bi ilaç kaldı bitsin marka değiştireceğim önerdiğiniz bir marka var mı

Testo olarak iran testo en mantıklısı (bana göre). Onun dışında overdose marka testo, bolde ve npp kullandım gayet de verim aldım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
mamibolone, 21 saat önce yazdı:

Testo olarak iran testo en mantıklısı (bana göre). Onun dışında overdose marka testo, bolde ve npp kullandım gayet de verim aldım. 

Ben de Overdose kullanıyorum şuan demekki size dolusu denk gelmiş hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4
Enzel, Bir saat önce yazdı:

Ben de Overdose kullanıyorum şuan demekki size dolusu denk gelmiş hocam

Overdose da iki farklı flankon var diyolardi araştırırsaniz genelde şeffaf üzerine beyaz yazılı olanlar dolu diyolardi sizinkiler nasıl 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
lome, 14 dakika önce yazdı:

Overdose da iki farklı flankon var diyolardi araştırırsaniz genelde şeffaf üzerine beyaz yazılı olanlar dolu diyolardi sizinkiler nasıl 

Bendekiler öyle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    121
Enzel, 07.11.2025 - 17:29 yazdı:

Bendekiler öyle 

Beyaz kapaklı beyaz yazılı olanlar bendekiler daha ilaç boş diyen duymadım ama tam dolu olduğu da meçhul 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
mamibolone, 2 saat önce yazdı:

Beyaz kapaklı beyaz yazılı olanlar bendekiler daha ilaç boş diyen duymadım ama tam dolu olduğu da meçhul 

Aynısı hocam. Ben araştırdım biraz İstanbul'da yapılıyormuş bu overdose ve yarışma zamanı güzel ilaç yapıyorlarmış kalan zamanlarda ham maddeyi koklatıyorlar diye duydum. Zaten saldım ben overdose flakonları Humax alıyorum hocam. Kafam rahat olsun. Biraz dahapahalı ama olsun :) 

tarihinde Enzel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    121
Enzel, 34 dakika önce yazdı:

Aynısı hocam. Ben araştırdım biraz İstanbul'da yapılıyormuş bu overdose ve yarışma zamanı güzel ilaç yapıyorlarmış kalan zamanlarda ham maddeyi koklatıyorlar diye duydum. Zaten saldım ben overdose flakonları Humax alıyorum hocam. Kafam rahat olsun. Biraz dahapahalı ama olsun :) 

Hepsini üreten adamlar aynı :D Kan testi yapıyorum çalışıyorsa markasına bile bakmıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
mamibolone, 14 dakika önce yazdı:

Hepsini üreten adamlar aynı :D Kan testi yapıyorum çalışıyorsa markasına bile bakmıyorum 

Humax farklı ya ital hocam. Gerçi sizin mantıkta on numara hahah. Kaç haftada belli ediyor ilaç çalışıp çalışmadığını ?

tarihinde Enzel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    121
Enzel, 41 dakika önce yazdı:

Humax farklı ya ital hocam. Gerçi sizin mantıkta on numara hahah. Kaç haftada belli ediyor ilaç çalışıp çalışmadığını ?

Kanda gözükmesi ilk hafta bile yükseliş olur. Ama ben her zaman 1. ayımda kan testi veriyorum. Diğer anabolikler için hissiyat almam yetiyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diabolic    1
mamibolone, 31.10.2025 - 08:03 yazdı:

Sağlık ocağında hemogram hariç hormon değerlerine vs bakacaklarını sanmıyorum eğer bulunduğun ilde herhangi bir devlet hastanesinde aile hekimliği polikliniği var ise randevu al genelde ertesi güne bile bulabiliyorsun. Orda derdini anlat yardımcı oluyorlar. Ben aşağıdaki değerlere baktırıyorum igf1 e bakmayabilirler.

Hocam hangi hastane ve hangi bölümden baktırıyorsunuz bunlara 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.