Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

farukaksoy

Testo enanthate + boldenon kürünün pozitif getirileri neler olur?

Önerilen İletiler

farukaksoy    0

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 mg Testosteron Enanthate
  • 400 mg Boldenon

O yüzden merak ediyorum boldenon etkisini ne zaman ve nasıl gösterir, onun haricinde güç artışı nasıl olur? Mesela şuanda natural olarak 120kg bench prım var kür sonu sizce prım kaç olur? İlk kürüm olacağı için sonuçlarını merakla bekliyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    38

hocam güç soruna kesin bir cevap verilmez ama östrojenini iyi takip etmeni öneririm, benimkisi düştü sıkıntı yaratıyor ona göre önlemini alırsın. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    23
kreaks, 7 saat önce yazdı:

hocam güç soruna kesin bir cevap verilmez ama östrojenini iyi takip etmeni öneririm, benimkisi düştü sıkıntı yaratıyor ona göre önlemini alırsın. 

Aynı durumu ben de yaşıyorum, östrojen düşüklüğünden dolayı pump ve antreman performansıma olumsuz yönde etki ediyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
bloodiamond, 24 dakika önce yazdı:

Aynı durumu ben de yaşıyorum, östrojen düşüklüğünden dolayı pump ve antreman performansıma olumsuz yönde etki ediyor 

libido veyahut ereksiyon sorunun var mı bu durumdan kaynaklı? dediğin şeyleri bende yaşıyorumda bakalım testo arttırıcam 1 haftaya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    23
kreaks, Bir saat önce yazdı:

libido veyahut ereksiyon sorunun var mı bu durumdan kaynaklı? dediğin şeyleri bende yaşıyorumda bakalım testo arttırıcam 1 haftaya

Libido ve ereksiyonda sıkıntı yok. En son ölçtürdüğümde 19 çıktı e2 fakat pumpta ciddi sorun var, ben de testo arttırıp , bolde düşürdüm. Olmazsa komple bolde cıkaracağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
bloodiamond, 7 dakika önce yazdı:

Libido ve ereksiyonda sıkıntı yok. En son ölçtürdüğümde 19 çıktı e2 fakat pumpta ciddi sorun var, ben de testo arttırıp , bolde düşürdüm. Olmazsa komple bolde cıkaracağım

19 normal hocam aslında pump sıkıntın belki başka sebepten kaynaklanıyordur, benim e2 5 çıkıyor testlerde şuanda hem pump hem ereksiyon libido sıkıntısı yaşıyorum işte. birde hocam belki biliyorsunuzdur antrenmanda setlerde çok hızlı gücten düsüyorum örnegin 40larla press atarken 9. tekrarda falan gidiyorum e2yle baglantısı falan var mı bu muhabbetin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    23
kreaks, 20 dakika önce yazdı:

19 normal hocam aslında pump sıkıntın belki başka sebepten kaynaklanıyordur, benim e2 5 çıkıyor testlerde şuanda hem pump hem ereksiyon libido sıkıntısı yaşıyorum işte. birde hocam belki biliyorsunuzdur antrenmanda setlerde çok hızlı gücten düsüyorum örnegin 40larla press atarken 9. tekrarda falan gidiyorum e2yle baglantısı falan var mı bu muhabbetin?

Ben tamamen e2 bağlantılı olduğunu düşünüyorum kendi vucudumda gözlemlediğim kadarıyla. Sen de dip yapmış zaten. Beslenme, tuz, su dengesinde problem yoksa ve bu seni antremanda cok etkiliyorsa boldenon yerine başka başka birşey kullanman daha iyi olur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    119

Bende ilk ilaç kuallndığımda bolde kullanmıştım güç artışı çok iyiydi, kasa verdiği sertlik iyiydi. Yan etkileri baş ağrısı sırtta sivilce, ara ara tansiyon bir de onun dışı bir yan etki görmedim. Tekrar ilaç kullanacak olsam bolde kullanırdım seveni de çok sevmeyeni de çok.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
bloodiamond, 18 dakika önce yazdı:

Ben tamamen e2 bağlantılı olduğunu düşünüyorum kendi vucudumda gözlemlediğim kadarıyla. Sen de dip yapmış zaten. Beslenme, tuz, su dengesinde problem yoksa ve bu seni antremanda cok etkiliyorsa boldenon yerine başka başka birşey kullanman daha iyi olur

ilk önce testoyu yükseltip düzelip düzelmeyeceğini kontrol edicem düzelmezse çıkartıcaz ilacı yapıcak birşey yok, bu kürü boldeyle sonlandırıp bir daha boldeye yanaşmamak var aklımda vallaha

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
farukaksoy    0

arkadaşlar sorduğum sorularla sizin yazdıklarınız çok alakasız konudan da çok sapmışsınız. ben boldeden nasıl bi etki alırım diyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    804

sen kullanma dostum müneccim miyiz nerden bilelim kaça çıkçak garip garip sorular.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
farukaksoy    0
Emin982, 16 dakika önce yazdı:

Salonlarda olur ya makineye beşer plaka takıp tekrar atmaya çalışan tek olayı ağır basmak ama form estetik namına hiç bir şeyi olmayan sanırım bu arkadaşta o kasa çünkü böyle bir soru olamaz abi.

kanka ilk kürüm olacağı için tecrübem olmadığından buraya sormak istedim. alt tarafı kür içinde ne kadar güçlenebilirim ve büyüyebilirim dedim bu ilaçların etkisini bilmediğim için. sen şimdi ne anlatıyon yok 5 plaka yok estetik falan

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
farukaksoy    0
Tony Montana, 23 dakika önce yazdı:

Evet ben de bir şey demeyecektim ama sana verilen tavsiyeleri de beğenmemişsin o yüzden ben de cevap verdim

Sorduğun sorular saçma biz saçma cevap verince mi bize kızıyorsun

kanka adamlar tavsiye vermemiş ki kendi kişisel sorunlarından bahsetmişler libidom düştü libidom arttı falan ne alaka yani. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    23

Kardeşim ne etki alırım demişsin , alabileceğin olumsuz ve en önemli etkilerden biri olan östrojen konusuna değinmişiz, bu östrojenin alt metninden de bir sürü şey cıkar ama kime ne anlatıyorsun sorulara baksana. 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    57

Boldenon saglam iştah artırır hayvan gibi yersin keza testo da acar bi miktar düzgün beslenmezsen yaglanabilirsin normalinden güc fazlalıgı artacaktır ama kimse kaç kilo olacağını tahmin edemez zaten belli bi seviyeye geldiysen 50 kilo birden aartacak hali yok 10 bile belki 20 kilo önemli olan süreci yönetmek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.038
farukaksoy, 27.01.2025 - 04:22 yazdı:

KÜR İÇERİĞİM:

• 400 mg Boldenon

O yüzden merak ediyorum boldenon etkisini ne zaman ve nasıl gösterir, onun haricinde güç artışı nasıl olur? Mesela şuanda natural olarak 120kg bench prım var kür sonu sizce prım kaç olur? İlk kürüm olacağı için sonuçlarını merakla bekliyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim.

Kıymetli kardeşim merhaba

şimdi soruna gelecek olursak sen şuan 120 kg bench yapabiliyorsan öp başının üstüne koy bu kürde olsa olsa 130 k olur diyelim 

• boldenonda öyle beklediğin güç artışı olmaz 
  • etkisini minimum 8.haftadan sonra gösterir bu 10.haftada olabilir 12.haftada 
  • nasıl gösterir onu sen kendinden gözlemleyeceksin
  • küründen max etkiyi almak istiyorsan minimum 20 hafta yapmanı tavsiye ederim
  • etkileri diyetine endeksli olarak kuru adele ekler damarlanma yapar iştah açabilir
  • yan etkileri sivilce,akne ve yüksek tansiyon yapabilir

bol şans..

• +1 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189
farukaksoy, 27.01.2025 - 04:22 yazdı:

KÜR İÇERİĞİM:

• 400 mg Boldenon

powerlifter yolunda ilerleyip hedefin pr arttırmaksa deca ve danabol bu iş için iyidir. ama kimse sana kürde bu pr'a, bu kg'ye, bu ölçüye ulaşırsın diyemez. formunu at ve hedefini söyle ona göre herkes yardımcı olmaya çalışır zaten.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    804

Serko abinin dediği gibi fazla güç artışı olmaz. Boldenon uzun süreli temiz kaliteli kas kütlesi koymanı sağlar birden büyük bi patlama yaşamazsın yada ağırlıklar olağan üstü artmaz @6arrows unda dediği gibi fazla güç artışı filan istiyorsan 150npp ekleyebilirsin ama başlangıç için gerek var mı orası sana kalmış başlangıç için boldenon ve npp senin için zor gelebilir kontrol etmesi.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Panoramic
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaklaşık 6 ay önce güvendiğim birisinden testo bolde masteron aldım. Elim gitti gitti geldi hep vurasım geliyor ama hormonlarımla oynamakta bir yandan hep korkutucu geliyor ki devamında sürekli kullanma isteği olur diye. Sorum şu, ufak dozlarda testo kullansam sadece vücuda faydası olur mu büyüme açısından ve kullanmayı bıraktıktan sonra libido kalkmama gibi sorunlar yaşar mıyım yani eski düzeye gelebilir miyim + olarak testoyu sadece vücut değil özgüven vb. Gibi birçok etkisinden dolayı da kullanmak istiyorum.
      Önerir misiniz sürekli kullanmam gerekir mi veya o istekte olur muyum ?
    • Yazan: Sparta34
      Selamün aleyküm hayırlı ramazanlar herkese.
      Uzun süredir sabit kilolardayım artık biraz büyümek istiyorum ancak yağlanmaya ve sulanmaya çok yatkın bir vücudum var. Kürlerimi hep kendi bilgi ve tecrübelerime göre kendim ayarladım. Bir süredir tren master küründeyim vücut baya yoruldu cruise geçtim şuan 105 kilo 183 boy yüzde 12 gibi bi yağ oranındayım.
      Decaya bulaşmadan çok yağlanmadan duba gibi de şişmeden nasıl bir kür önerirsiniz amacım hızlı hızlı büyümek değil zaten ölçülerim bana yetiyor ama durduğum yerde durmamak ufak ufak da olsa ilerlemek adına nasıl bir kür öneriniz olur?
      Tüm öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: KreatinEnjoyer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Testo e. bolde u. haftalık 500'er mg kürümün yaklaşık 10. haftasını bitirdim 10 gün ara verdim ve enjeksiyon yaptım 112 kg den 107 kgye düştüm hastalık sebebiyle 2 haftadır enjeksiyona devam ediyorum yaklaşık 3 haftalık bir enjeksiyonum kaldı ve gücüm çok düştü 120 kg bench yaparken bile zorlanıyorum.
      SORULARIM:
      Bunun sebebi küre 10 gün verdiğim ara mıdır? Yoksa vücut kürün top gücüne ulaşmış mıdır ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Tunahankrc
      Hayırlı Ramazanlar herkese.
      SORULARIM:
      Karaciğer hafif yağlıyken kür yapmak ne kadar mantıklı ? Karaciğer üzerinde bir ilacın toksik etkiyi en az şekilde bırakması için (haplar hariç) hangi enjeksiyonlar tercih edilmeli ? ( Şimdiye kadar sadece testosteron,boldenon ve deca ) Kullandım. Karaciğeri nasıl yöntemlerle temizleyip sağlıklı tutabiliriz kür için veya kür sonu fark etmez ? ( Maydonoz suyu etkili olur diye duydum) Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: bodybuilderxq1
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      İLK KÜRÜM:
      Testosteron Primobal Turinabol Şeklindeydi 6.haftaya girdim 10 haftalık bi kür planlaması yapmıştık 4 hafta kaldı ilaçların bitmesine yan etki olarak herhangi bir sorun yaşamadım etki olarakta fiziksel görüntü olarak çok bişi görmedim.
      SORULARIM:
      Kür bitiminde 1-2 ay ara verip yeni bir planlama mı yapmalı? Yoksa pct yapıp mı devam etmek ?  GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.