Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bilgazli

10 aydır testosteron kullanıyorum! üretimim durmuş mudur?

Önerilen İletiler

heisenbergg    320
kreaks, 10 saat önce yazdı:

hocam işte hem ilk başlarda reseptorler daha temiz oluyor gerek dopamin gerek hormon bazında, bu sebeptende belki o ilk yükselişten sonra standart haline gelmiştir bu durum, ben kendimdekini östrojene bağlıyorum açıkcası çünkü şuanda dipteyim bildiğin, buda duygu muygu ezip geçiyor aynı şekil libidoyuda, e2yi düzeltirsem tekrar bombastik olucağımı umuyorum, sanada gelirsek hocam eğer bir kür düşüncen yoksa pct yapıp bi 1 yıl normal sporunu yapıp dinlensen hem kafan inanılmaz rahatlar hem hormonların iyice toparlar, benim en azından planım bu yönde kürü salıp 1 yıl temiz sakin yaşamak, mezun senemiz bu yıl, üniversiteye gidicem seneye. pctyi düzgün yapıp ereksiyonu falan tamir etmek önemli benim için 😃 ilk seneden sıkıntı yaşamamak adına doktor muhabbetini geçirdim aklımdan pct icin ama bu konuda paradan cok düzelmek daha önemli(e2n normal hocam sıkıntı yok şimdilik)

@heisenbergg konuyu duzenleyemediğim için tekrar yazı yazarak etiketliyorum hocam kusura bakmayın. bu ilk parantezden önce belirttiğim sorunlar hakkında yorumunuz ne olur hocam sizinde fazlasıyla makale okuduğunuz ve bilgili olduğunuz kanısındayım fikrinizi merak ediyorum.

Evet genel itibari ile dediğiniz şeyler doğru E2 yüksekliği ve düşüklüğü psikolojik olarak ağır etkilere sebep olabilir anksiyete olsun, tahammülsüzlük ve sinirlilik gibi fizyolojik olarakta letarji, eklem ağrıları ve uyku hali…

Diğer yaptığınız teşhiste aynı şekilde tutarlı eğer ortada bir problem yok ise (teorik olarak psikolojik problemler yalnızca e2 kaynaklı ya da hormon kaynaklı olmaz ama teknik olarak tek anomali e2 üzerinde var sayarsak) bunun psikolojik bir etki olduğunu (altta yatan fizyolojik bir sebepten kaynaklı değil) kafa dağıtmaya yönelik aktiviteler durumu bir nebze olsun iyi kılar.

E2 hakkında detaylı bir yazı yazmayı planlıyorum yakın bir sürede çünkü e2 dediğimiz hormon çok ilginç bir hormon şu anda makale toplama ve inceleme aşamasındayım henüz spoiler vermeyeceğim ama alışılagelmişin dışında duyulmamış noktalara değineceğim 😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

heisenbergg    320
kreaks, 10 saat önce yazdı:

hocam işte hem ilk başlarda reseptorler daha temiz oluyor gerek dopamin gerek hormon bazında, bu sebeptende belki o ilk yükselişten sonra standart haline gelmiştir bu durum, ben kendimdekini östrojene bağlıyorum açıkcası çünkü şuanda dipteyim bildiğin, buda duygu muygu ezip geçiyor aynı şekil libidoyuda, e2yi düzeltirsem tekrar bombastik olucağımı umuyorum, sanada gelirsek hocam eğer bir kür düşüncen yoksa pct yapıp bi 1 yıl normal sporunu yapıp dinlensen hem kafan inanılmaz rahatlar hem hormonların iyice toparlar, benim en azından planım bu yönde kürü salıp 1 yıl temiz sakin yaşamak, mezun senemiz bu yıl, üniversiteye gidicem seneye. pctyi düzgün yapıp ereksiyonu falan tamir etmek önemli benim için 😃 ilk seneden sıkıntı yaşamamak adına doktor muhabbetini geçirdim aklımdan pct icin ama bu konuda paradan cok düzelmek daha önemli(e2n normal hocam sıkıntı yok şimdilik)

@heisenbergg konuyu duzenleyemediğim için tekrar yazı yazarak etiketliyorum hocam kusura bakmayın. bu ilk parantezden önce belirttiğim sorunlar hakkında yorumunuz ne olur hocam sizinde fazlasıyla makale okuduğunuz ve bilgili olduğunuz kanısındayım fikrinizi merak ediyorum.

Ah nörolojik etkiler konusunda okumamıştım tekrardan yazayım o kısmı evet testosteron’un dopamin, serotonin ve glutamat reseptörleri gibi reseptörlerde pozitif etkileri olabilir ve teknik olarak bu da odaklanma ve iyi hissetme benzeri hisleri daha yoğun yaşamanızı sağlayabilir. 

Uyuşturucu kullanan insanların yukarıda bahsettiğim dopamin serotonin ve glutamat reseptörleri zamanla duyarsızlaştığı için doz yükseltmesi gibi teorik olarak reseptörler duyarsızlaşıp o eski hissiyatı vermemesi oldukça olasıdır cruise ya da PCT dönemi sonrası nörotransmitter sistemin işlevselliği eski haline dönebilir.

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Hocam her şeyi çok açıklayıcı ve bilimsel bi dille yazıyorsunuz. İyi ki varsınız 

Rica ediyorum siz de iyi ki varsınız araştırmalarmın insanlar tarafından okunduğunu bilmek benim için çok büyük bir motivasyon kaynağı 🙏

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
heisenbergg, 1 saat önce yazdı:

Evet genel itibari ile dediğiniz şeyler doğru E2 yüksekliği ve düşüklüğü psikolojik olarak ağır etkilere sebep olabilir anksiyete olsun, tahammülsüzlük ve sinirlilik gibi fizyolojik olarakta letarji, eklem ağrıları ve uyku hali…

Diğer yaptığınız teşhiste aynı şekilde tutarlı eğer ortada bir problem yok ise (teorik olarak psikolojik problemler yalnızca e2 kaynaklı ya da hormon kaynaklı olmaz ama teknik olarak tek anomali e2 üzerinde var sayarsak) bunun psikolojik bir etki olduğunu (altta yatan fizyolojik bir sebepten kaynaklı değil) kafa dağıtmaya yönelik aktiviteler durumu bir nebze olsun iyi kılar.

E2 hakkında detaylı bir yazı yazmayı planlıyorum yakın bir sürede çünkü e2 dediğimiz hormon çok ilginç bir hormon şu anda makale toplama ve inceleme aşamasındayım henüz spoiler vermeyeceğim ama alışılagelmişin dışında duyulmamış noktalara değineceğim 😂

teşekkür ediyorum hocam yazınızı beklemedeyiz, o zaman sanırım e2yi yükselttiğimde umduğum gibi yaşadığım sorunlarıda çözmüş olacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: fiorentina
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Anavar ile birlikte tablet test kullanımayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Testosteronun tablet formu olan methyletestosteron hakkında neler düşünüyorsunuz? Tablet test ne kadar etkili? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: kursat857ss
      Selam arkadaşlar,
      Daha önce Dragon ve bodytch kullandım. Testo Enanthate alacağım.
      HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?
      Aburaihan iran testosterone Sp laboratories Sp Testo'nun fiyatı 2000, bu fiyat iyi mi? İran biraz daha ucuz,.. SP daha mı kaliteli?
    • Yazan: wiener
      Selamlar,
      Yaşım 23. Daha önce 3 aylık bir sadece testosteron kürü ve üzerine MK-677 kullanımı geçmişim oldu. Bu sürecin sonunda sporu da bırakmıştım. Yaklaşık 4 ay ara verdikten sonra tekrar kür ile dönüş yaptım.
      Şu an 8. haftaya girmiş bulunuyorum. Bir markanın Boldenone ürününü kullandım, bu hafta itibariyle Driada’ya geçiş yaptım. Ek Olarak Boldeyi 500'e çıkardım. Testosteron olarak İran enanthate kullanıyorum.
      Kür detayları (kan testine kadar olan süreç):
      Testosteron Enanthate: 500mg / hafta Boldenone: 250mg / hafta  Anavar: 20mg ortalama (kestim) 9. hafta itibariyle Masteron Propionate (Drostanolone Prop) geçiş yapacağım.
      Haftada 3 enjeksiyon şeklinde 100mg x 3 = 300mg olacak şekilde 6-7 hafta devam etmeyi planlıyorum. Bu süreçte carb cycling beslenmeye geçeceğim. Açık olayım; bu zamana kadar pis beslendim, cardio da yoktu, haliyle yüzümde, vücudumda ciddi ödem/su tutma problemi oluştu.
      Gelelim asıl sorularıma:
      Masteron Prop'a geçerken, testosteron enanthate'ı da propionate formuna çevirmem mantıklı olur mu? Yoksa enanthate ile devam mı? Kür sonrası düşüncem şu şekilde: Yaz sonuna kadar haftalık 150–250mg TRT tarzı düşük dozla devam edip, kışa girerken tamamen kesip PCT yapmayı düşünüyorum. Ama bu şekilde toplamda 6 aya uzanan bir testosteron kullanımı sizce geri dönüşü olmayan zararlar yaratır mı? Uzun vadede HPTA için riskli bir durum olur mu? Kan değerlerimi aşağıda görseller olarak ekledim.
      Sadece HDL (iyi kolesterol) değerim biraz korkutucu geldi onun dışında pek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
      Kilo: 74kg > 83kg
      Yağ oranı: %11.2 > %12.5
      Su ağırlığı: 48kg > 52kg

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden 💪
    • Yazan: Araz48
      Sustanon kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hangi sıklıklarla sustanon enjeksiyonları yapılmalı ?
      Karından insülin iğnesiyle sustanon enjeksiyonu yapılır mı ? 
    • Yazan: xmramus
      Arkadaşlar son tahlilim ekte , 14 şubatta 20 haftalık 500 testo 500 bolde kürünü bıraktım , sonrasında1 ay sonra , sabah akşam 50'lik klomen ve proviron tamoksifen , akşamda 50 lik klomen ve proviron kullandım , pctyi yapalı 14 gün falan oldu , tekrar küre gireceğim sizce bunları açayım öyle mi gireyim yoksa direkt Allahuekber zaten kapanacak diye gireyim mi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.