Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bilgazli

10 aydır testosteron kullanıyorum! üretimim durmuş mudur?

Önerilen İletiler

bilgazli    26

Herkese selamlar,

Yaklaşık 10 aydır aralıksız testosteron kullanıyorum yanına eklediğim bir kaç anabolik steroid oldu fakat hepsini kestim testo kullanımını kesmedim acaba testo üretimim tamamen baskılanmış olabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bilgazli    26
kreaks, 1 dakika önce yazdı:

döngün kapanmıştır pct yapman gerekli 

Hocam merak ettiğim taraf pct yapsam dahi tamamen çalışmama durumu olmuşmudur uzun süreli kullanımdan ötürü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
gönderildi (düzenlendi)
bilgazli, 2 dakika önce yazdı:

Hocam merak ettiğim taraf pct yapsam dahi tamamen çalışmama durumu olmuşmudur uzun süreli kullanımdan ötürü?

hocam düzgün bi pctyle muhtemel olarak geri normale dönersin, dönmeyen var mıdır diye sorarsan vardır herhalde pek rastlanmasada ama şuanda kafanı buna takmak yerine pct yapıcaksan o yolda ilerle çünkü kafanı takarsan sıkıntı yaşamasan bile psikolojik olarak libidonu öldürürsün. ben 13 aydır testo enjeksiyonundayım bakalım 5 ay sonra falan pct dusunuyorum insallah duzeliriz bizde 

tarihinde kreaks tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
bilgazli, 1 dakika önce yazdı:

normalde bi sıkıntı yoksa testislerde filan açılır ama sadece biraz daha uzun sürer pct açılmama ihtimali çok çok düşük.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bilgazli    26
kreaks, 22 dakika önce yazdı:

hocam düzgün bi pctyle muhtemel olarak geri normale dönersin, dönmeyen var mıdır diye sorarsan vardır herhalde pek rastlanmasada ama şuanda kafanı buna takmak yerine pct yapıcaksan o yolda ilerle çünkü kafanı takarsan sıkıntı yaşamasan bile psikolojik olarak libidonu öldürürsün. ben 13 aydır testo enjeksiyonundayım bakalım 5 ay sonra falan pct dusunuyorum insallah duzeliriz bizde 

Hahahha hocam sorma vallahi bende kesmek istemiyorum aslında kas kaybı ve kazanımı azalacağı için ama mental olarak başlamadan önce daha iyi hissediyordum sanki 

ardas, 22 dakika önce yazdı:

normalde bi sıkıntı yoksa testislerde filan açılır ama sadece biraz daha uzun sürer pct açılmama ihtimali çok çok düşük.

720 ng ile baslamıstım guzel averaj seviyelerdeydim iyi hissediyordum şuan bok gihi hissediyorum nedense testo fazlalığı da iyi değil mental olarak kesinlikle oyüzden kesmeyi düşündüm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
gönderildi (düzenlendi)
bilgazli, 4 dakika önce yazdı:

720 ng ile baslamıstım guzel averaj seviyelerdeydim iyi hissediyordum şuan bok gihi hissediyorum nedense testo fazlalığı da iyi değil mental olarak kesinlikle oyüzden kesmeyi düşündüm

pct yap dinlendir vücudu bi 3 ay felan . yurt dışında çoğu kişi direk kesiyor zaten only testo filan devam eden az kişi var. Reseptörler filanda dinlensin bi dolmuştur kaç aydır kullanıyorsun. İllaki zamanla alışıyor ama vücut o yüzden ilk baştaki kullandığında aldığın etkiyi alman zor diğer zamanlarda.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    35

Yakın bir zamanda küre girmeyi planlamıyorsan only testo gitmenin bir manası yok. Pct yapıp vücudunu dinlendir. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    817

Üretimin durdu tam pct zamanın güzel pct yap sonra yine devam edersin. daha fazla uzatma.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
GHOST, 3 saat önce yazdı:

Üretimin durdu tam pct zamanın güzel pct yap sonra yine devam edersin. daha fazla uzatma.

hocam sizin bilgili olduğunuzu düşünüyorum, uzun zamandır kürdeyim yukarıdada yazdığım gibi, enjeksiyonu 18-19 ay dolduğunda keseceğim, youtubeda ürolojici doktor var denk gelmişsinizdir 3 aylık pct desteği şuan 8k diyebileceğimiz hatrı sayılır bi para, sizce bu forumdan destek alarak mı pct yapmam akıllıca olur yoksa bir doktor desteği her türlü daha faydalıdır mı dersiniz? zaten kürü kesince ilaç yerine ona para vermiş olucam ekonomik olarak sarsmamış olucak ama gerekli midir sorusu var kafamda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
kreaks, 1 dakika önce yazdı:

hocam sizin bilgili olduğunuzu düşünüyorum, uzun zamandır kürdeyim yukarıdada yazdığım gibi, enjeksiyonu 18-19 ay dolduğunda keseceğim, youtubeda ürolojici doktor var denk gelmişsinizdir 3 aylık pct desteği şuan 8k diyebileceğimiz hatrı sayılır bi para, sizce bu forumdan destek alarak mı pct yapmam akıllıca olur yoksa bir doktor desteği her türlü daha faydalıdır mı dersiniz? zaten kürü kesince ilaç yerine ona para vermiş olucam ekonomik olarak sarsmamış olucak ama gerekli midir sorusu var kafamda.

Paran varsa doktordan al sana kalmkş kimse zorla pct yaptırcak değil buradaki insanlarda cahil değil kendi pct mizi planlayıp başarıyla sonuç alabiliyorsal sana niye yardımcı olamayalım :D .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
bilgazli, 5 saat önce yazdı:

Hahahha hocam sorma vallahi bende kesmek istemiyorum aslında kas kaybı ve kazanımı azalacağı için ama mental olarak başlamadan önce daha iyi hissediyordum sanki 

hocam insanın kafasını yoruyor ondan dolayı başlamadan önce daha iyi hissetmeniz normal, en basitinden işte normale döner miyim sorusu bile kafa yoruyor en ufak sivilce çıkıyor onda karaciğerde sıkıntı mı var acaba diye düşünüyorsun ona kafa yoruyorsun ben çok takmasam bile insan ister istemez düşünüyor sonuçta genç adamlarız hiç birimiz ereksiyonumuz patlasın istemez 2 3 biceps sıkıcaz 20 kilo daha fazla kaldırıcaz diye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
ardas, Şimdi yazdı:

Paran varsa doktordan al sana kalmkş kimse zorla pct yaptırcak değil buradaki insanlarda cahil değil kendi pct mizi planlayıp başarıyla sonuç alabiliyorsal sana niye yardımcı olamayalım :D .

tabikide hocam hepimiz başkasının bilgisinden yararlanıp sonuç olarak kendimizi geliştirip öğreniyoruz, ben forumu 2 aydır aktif kullanmaya başladım harbiden öğrendiğim çok şey var ama işte süreç aynı olsa bile bi doktorla çalışmak daha mı iyi olur diye düşünmüyor değil insan malumunuz, tabi adam doktor diye daha iyi bilicek diyemeyiz ama dediğim gibi soru işareti oluşturuyor kafada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
kreaks, 7 dakika önce yazdı:

Buradaki belli hocalar emin ol çok deneyimliler

bilgilerini parayla satmak yerine forumda insanlara yardımcı oluyorlar hem de çıkar gözetmeksizin 

tabii ki karar sana kalmış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
kreaks, 8 dakika önce yazdı:

Pct konusunda @Diver hocamdan destek isteyebilirsin. Bu konulara çok hakim.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Tony Montana, 2 dakika önce yazdı:

Buradaki belli hocalar emin ol çok deneyimliler

bilgilerini parayla satmak yerine forumda insanlara yardımcı oluyorlar hem de çıkar gözetmeksizin 

tabii ki karar sana kalmış

bilgi konusunda top 5 sıralama yapılsa zaten hemen isimler göz önünde canlanıyor bu influncer coachları sen ben bile 50ye katlarız bilgisiyle herkesi yeşillendiren hocalarımızı kıyasa bile koymamıza gerek yok, ama işte ürolog diyince ayrı bi güven canlanıyor benim kafada bu da düşünmeye itiyor, neyse pct yapıcağım zaman olmadı yine böyle bir konu açarım :D hayırlısıyla kan değerlerim şuanki gibi bozulmadan giderse devam edeceğiz bakalım. 1-2 hafta içindede testoyu arttıracağım östrojenden dolayı, umarım geçen seneki libidomu yakalarım benim şuanki sorunumu zaten konularımdan biliyorsundur belki. hepimiz için hayırlısı hocam. pctden sonra en az 1 yıl kafayı dinlemeyi düşünüyorum normal sporumu yaparak, sonrada ufak rimo testolu kürler yaparım yormadan vücudu.

Emin982, 6 dakika önce yazdı:

Pct konusunda @Diver hocamdan destek isteyebilirsin. Bu konulara çok hakim.

üstte belirttiğim top 5te diver hocamında ismi altın harflerle yazılı. bakalım dediğim gibi olmadı yine zamanı gelince bi konu açacağız

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
kreaks, 3 dakika önce yazdı:

bilgi konusunda top 5 sıralama yapılsa zaten hemen isimler göz önünde canlanıyor bu influncer coachları sen ben bile 50ye katlarız bilgisiyle herkesi yeşillendiren hocalarımızı kıyasa bile koymamıza gerek yok, ama işte ürolog diyince ayrı bi güven canlanıyor benim kafada bu da düşünmeye itiyor, neyse pct yapıcağım zaman olmadı yine böyle bir konu açarım :D hayırlısıyla kan değerlerim şuanki gibi bozulmadan giderse devam edeceğiz bakalım. 1-2 hafta içindede testoyu arttıracağım östrojenden dolayı, umarım geçen seneki libidomu yakalarım benim şuanki sorunumu zaten konularımdan biliyorsundur belki. hepimiz için hayırlısı hocam. pctden sonra en az 1 yıl kafayı dinlemeyi düşünüyorum normal sporumu yaparak, sonrada ufak rimo testolu kürler yaparım yormadan vücudu.

üstte belirttiğim top 5te diver hocamında ismi altın harflerle yazılı. bakalım dediğim gibi olmadı yine zamanı gelince bi konu açacağız

İnstagramdaki influencerları saymıyorum ben de. Ne prosedürler yazıyorlar saçma sapan bi görsen, neyse..

pct konusuna gelecek olursak ürolog olması avantaj sağlayabilir ama şöyle bi durum da var. Hiçbir tıp eğitiminde anabolik steroidler, vücut geliştirme için hormon kullanımı veya pct süreci diye bi eğitim yok. Bu yüzden hormonlara hakim, işinde bilgili ve deneyimli bi koç bu konuda doktordan daha önde olabilir. Tabii ki doktorluğu küçük görmek gibi bi niyetim yok sadece biz ilaçları amacı dışı kullanıyoruz bu sebeple bu örneği verdim..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

İnstagramdaki influencerları saymıyorum ben de. Ne prosedürler yazıyorlar saçma sapan bi görsen, neyse..

pct konusuna gelecek olursak ürolog olması avantaj sağlayabilir ama şöyle bi durum da var. Hiçbir tıp eğitiminde anabolik steroidler, vücut geliştirme için hormon kullanımı veya pct süreci diye bi eğitim yok. Bu yüzden hormonlara hakim, işinde bilgili ve deneyimli bi koç bu konuda doktordan daha önde olabilir. Tabii ki doktorluğu küçük görmek gibi bi niyetim yok sadece biz ilaçları amacı dışı kullanıyoruz bu sebeple bu örneği verdim..

tıp eğitiminde olmadığı için ikileme sokuyor beni işte hocam, instagram koçları hakkındada en basitinden biosunda 3x ifbb mens fizik yazan bi elemanla ufak bi şeyim olduydu kendisi bana bolde yanı haftada 2 arimidex yazmıştı ben arimidex kullanmadım kan testinde yüksek östrojen görmeden gerekli olmadığını düşündüğümden, bana laf ettiydi kan sonucumu attım bolde östrojeni düşürdü diye yok düşürmez zart zurt saçmaladı bişeyler, chatgptye sorsan bileceği bir bilgi bide utanmadan koçluk yapıyorlar, bende mesela öncesinde bilmiyordum ama işte araştırmadanda öğrenmek mümkün değil steroidlerde. piyasa cahil adam kaynıyor birde bunlara güvenip sorgusuz sualsiz sürece devam edenler vae yazık vallahi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
kreaks, 7 dakika önce yazdı:

tıp eğitiminde olmadığı için ikileme sokuyor beni işte hocam, instagram koçları hakkındada en basitinden biosunda 3x ifbb mens fizik yazan bi elemanla ufak bi şeyim olduydu kendisi bana bolde yanı haftada 2 arimidex yazmıştı ben arimidex kullanmadım kan testinde yüksek östrojen görmeden gerekli olmadığını düşündüğümden, bana laf ettiydi kan sonucumu attım bolde östrojeni düşürdü diye yok düşürmez zart zurt saçmaladı bişeyler, chatgptye sorsan bileceği bir bilgi bide utanmadan koçluk yapıyorlar, bende mesela öncesinde bilmiyordum ama işte araştırmadanda öğrenmek mümkün değil steroidlerde. piyasa cahil adam kaynıyor birde bunlara güvenip sorgusuz sualsiz sürece devam edenler vae yazık vallahi.

Sana katılıyorum ve bir şey eklemek istiyorum 

aktif yarışan, sürekli ilaç alan ve bu işi ticarete dökmüş instagram koçları eğer onların derece alacak yarışma yapan öğrencisi değilsen emin ol seninle özele ilgilenmeyecek bile, herkese yazdığı düz bi planı sana kopyala yapıştır yapacak. Eğer çok üst seviyelerde kürler ve yarışmalar yapmayacaksan birçok konuda araştırıp ve deneyimleri dinleterek kendi planını çok güzel bi şekilde yapabilirsin. Hem kimseye paranı kaptırmış olmazsın. Ben bildiğim birçok şeyi bu forum sayesinde öğrendim..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Sana katılıyorum ve bir şey eklemek istiyorum 

aktif yarışan, sürekli ilaç alan ve bu işi ticarete dökmüş instagram koçları eğer onların derece alacak yarışma yapan öğrencisi değilsen emin ol seninle özele ilgilenmeyecek bile, herkese yazdığı düz bi planı sana kopyala yapıştır yapacak. Eğer çok üst seviyelerde kürler ve yarışmalar yapmayacaksan birçok konuda araştırıp ve deneyimleri dinleterek kendi planını çok güzel bi şekilde yapabilirsin. Hem kimseye paranı kaptırmış olmazsın. Ben bildiğim birçok şeyi bu forum sayesinde öğrendim..

bu forum harbiden bi insanın ihtiyacı olan herşeyi sunuyor, adam bi beslenme yazmış 25 gram yaban mersini veya çilek 😂 baba 25 gram mideye inene kadar zaten buharlaşıp gidiyor neyine yazıyosun, bana nasıl bi vitamin sağlayacak zaten 3 kalori 25 gram :D çok değişikler vallahi yazışmalarımızı görsen yarın biyografine yazarsın profesyonel sporcu ürünleri temini ve planlaması diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
kreaks, 4 dakika önce yazdı:

bu forum harbiden bi insanın ihtiyacı olan herşeyi sunuyor, adam bi beslenme yazmış 25 gram yaban mersini veya çilek 😂 baba 25 gram mideye inene kadar zaten buharlaşıp gidiyor neyine yazıyosun, bana nasıl bi vitamin sağlayacak zaten 3 kalori 25 gram :D çok değişikler vallahi yazışmalarımızı görsen yarın biyografine yazarsın profesyonel sporcu ürünleri temini ve planlaması diye

Ya beslenmeye öyle abidik kubidik şey yazan adamla 5dk muhabbet edesim gelmiyor.

ye yumurtanı tavuk pilavını geç. Yok idmandan 30dk önce şu 

idmandan 5dk sonra şu 

herkesin hayatı idman üzerine kurulu değil ki biz bu işin hobisindeyiz. Bu hayat stresiyle yoğunluğuyla idman atabildiğime şükrediyorum bazen 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bilgazli    26

Peki beyler yüksek testosterom seviyeleri niye doğal seviyelerden daha stresli kaygılı kötü hissetiriyor eskiden yüksek testo daha iyi hissedirir diye düşünüyordum açıkçası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
bilgazli, Bir saat önce yazdı:

Peki beyler yüksek testosterom seviyeleri niye doğal seviyelerden daha stresli kaygılı kötü hissetiriyor eskiden yüksek testo daha iyi hissedirir diye düşünüyordum açıkçası

aslında yukarıda değinmiştim hocam yüksek testo bende ilk başta agresiflik falan biraz yapmıştı kaygılı hissetmiyordum, ilk başladığımda hatta bombastik bişeydim ama şuan baya kötüyüm ruh hali olarak hem mutsuzum enerjisizim zar zor yerimden kalkıyorum hem libidom düşük bunlar da e2 kaynaklı herhalde( @Tony Montana emin olmadığım için bu ruh halinin falan sebebinin e2 kaynaklı mı olduğunu sanada sorayım hocam), eğer kaygın varsa yine e2 yüksekliğinden olabilir bunun haricide değindiğim gibi çok düşünüyorsan yine stres yaparsın akışına bırak şuan bir yan etki yaşamıyorsan vücudunda(meme ucunda batma,ereksiyon kaybı vb.vb) kaygılandığında yürüyüşe çık arkadaşlarınla falan takıl keyif aldığın şeyleri yap bi süre sonra bi sorunun kalmadığını göreceksin bu dediğim tabiki psikolojik boyutu, eğer e2 kaynaklı bi kaygı, duygusallık varsa anormal yüksek değilse katlanıcaksın maalesef eğer istersen güncel kan testin varsa yollarsan yine yorumlayabiliriz

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bilgazli    26
kreaks, 11 dakika önce yazdı:

aslında yukarıda değinmiştim hocam yüksek testo bende ilk başta agresiflik falan biraz yapmıştı kaygılı hissetmiyordum, ilk başladığımda hatta bombastik bişeydim ama şuan baya kötüyüm ruh hali olarak hem mutsuzum enerjisizim zar zor yerimden kalkıyorum hem libidom düşük bunlar da e2 kaynaklı herhalde( @Tony Montana emin olmadığım için bu ruh halinin falan sebebinin e2 kaynaklı mı olduğunu sanada sorayım hocam), eğer kaygın varsa yine e2 yüksekliğinden olabilir bunun haricide değindiğim gibi çok düşünüyorsan yine stres yaparsın akışına bırak şuan bir yan etki yaşamıyorsan vücudunda(meme ucunda batma,ereksiyon kaybı vb.vb) kaygılandığında yürüyüşe çık arkadaşlarınla falan takıl keyif aldığın şeyleri yap bi süre sonra bi sorunun kalmadığını göreceksin bu dediğim tabiki psikolojik boyutu, eğer e2 kaynaklı bi kaygı, duygusallık varsa anormal yüksek değilse katlanıcaksın maalesef eğer istersen güncel kan testin varsa yollarsan yine yorumlayabiliriz

Aynı durumu yaşamışız başlarda çok iyi sonra rezalet…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Semih26
      Merhabalar,
      Bazı markaların kullanımı sonrası testosteron 1500 üstüne çıktı, yaklaşık 1 aydır herhangi bir enjeksiyon yapmadım, şuan testosteron seviyem 650 civarında ve fsh lh baktırmadım, ereksiyon olmada problem yok ama sabah ereksiyonu da yok, üretimi kapanmış mıdır sizce ama kapansa hiç ereksiyon olmamak gerekirdi, sadece atrofi oluştu.
      Çalışan ilaçlar aldım, onların kullanımına başlayabilirim herhalde sorun olmaz değil mi, merak ettiğim konu enanthate kullanmama ve değerler 1500 üstü yükselmesine rağmen neden üretim kapanmadı, böyle bir durum yaşayan oldu mu, saygılarımla..
    • Yazan: enes.dinnc
      Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,
      Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?
      KÜR PLANLAMAM:
      testo prop masteron oxandrolone Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Alikumsal34
      Saygı değer hocalarım/arkadaşlar merhaba,
      Uzun bir ara verdikten sonra 2 aydır spora tekrar gitmeye başladım ve bu kapsamda kendimi geliştirmek ve estetik bir vücuda sahip olmak istiyorum. Bununla ilgili olarak ek gıda/ilaç vb şeyleri kullanmayı düşünüyorum. Bu 2 aylık süreçte görüşme başına 2.000₺ ödediğim sosyal medyada denk gelen bir hocaya başvurdum. Vücut(1.89cm/68kg) genetiğimi çok beğendiğini ve ufak hafif bir steroid kürüyle çok güzel sonuç alacağımı söyledi fakat o dönemde çok tereddütte kaldığım için enjeksiyon yerine sarm’ları tercih ettik. (Ekte Sarm’ların görseli koymuş olacağım)
      Sarm’lardan çok net bir sonuç alamayınca tekrar kendisiyle görüşüp bir kür programı istedim. Yapmış olduğu kür Proton Labs markası altında Boldenon + Turinabol + Testo ve süreci de 14-16 hafta dedi ve fiyat olarakta toplam bu süreç için 9.000₺ - 10.000₺ arası olduğunu belirtti. (sosyal medyadan kendi paylaştığı ilaçların görselini de ekte görebilirsiniz)

Bu fiyatı çevremde diğer naturelde olsa bu işleri az çok duyan sporcu arkadaşlarıma sorduğumda bu fiyata imkansız olacağını söylediler. Bu doğrultuda içimde şüphe uyandırdı. Sonuç olarak siz değerli abilerimden kardeşlerimden marka, kür, bu süreçte nelerle karşılaşacağım hakkında desteklerinizi beklemekteyim.
      Amacım herhangi bir yarışmaya vs. katılmak değil. Kendimi iyi hissettirecek düzeyde parçalı hacimli bir vücudum olsun istiyorum. Daha önce naturel olarak yaptım fakat istediğim sonuçları elde edemedim. Sizlerden istediğim doğru kaynaklara doğru markalara nasıl ulaşabileceğimdir. Hangi steroid kullanan birine usulünce saygı çerçevesi içerisinde danıştıysam sanki özel manevi değerlerine hakaret etmişim gibi tepki alıp hiç bir bilgi vermedi. Lütfen konu hakkında desteklerinizi beklemekteyim.
      Teşekkür eder saygılarımı sunarım.

• Yazan: Efekale45
      Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar.
      Öncelikle 13 yaşıma gitmem gerekir kız kardeşimin doğumuna 7 ay kala Babamı trafik kazasında kaybetmenin travmasını ve sarsıntısını yaşayıp “hem çalış hem oku hem aileye sahip çıkmaya çalış” olarak çocuk iken hayata atıldım 13 yaşında alkol sigara, 15 yaşında maddeye başladım 6 sene bağımlıydım 21 yaşıma kadar (Sentetik ilaç:Lyrica isminde ki pregabalin 6 sene ve 3-4 sene yaklaşık Sentetik uyarıcı Meth bu iki maddeye bağımlıydım). Üniversite’ye gittiğim zamanlar 2-3 ay kullanmayıp memlekete döner dönmez kendimi kullanıyor olarak bulurdum. 3 kere AMATEM’de yatıp çıktım üniversiteden önce fakat hep tedaviyi tamamlamadan çıktım. Üniversite’de düzenli idmanlarımı yapıp maddesizken bulk yapıp hacim koyup memlekete her dönüşümde eriyordum. En son yazın sonlarına doğru herşeyimi kaybedince intiharın eşiğindeyken 4 Kasım’da gönüllü AMATEM’e yattım. 21 günlük tedavimi tamamladım ve düzenli idrar tahlili ile antidepresanlarımı yazdırmaya gidiyorum. Sentetik uyarıcılardan arındığım için yatış süresince düzensiz kilo aldım orada. Çıkar çıkmaz Aralık ayına girerken kendimi tamamen vücut geliştirmeye adadım çünkü gerçekten terapiden öte geliyor bana. 2-3 aydır temizim çok şükür bir deri bir kemik iken 2 ay içinde maddeyi bırakıp spora adayınca kendimi kas hafızasından olsa gerek çevremin de deyişine göre muazzam topladım 1 ay düzenli idmanla.(1-2 Aylık değişimimi ekliyorum)
      Sizlere esas sormak istediğim sayın abilerim kardeşlerim:
      Oksandrolon satın aldım bir kaç gün önce, Oksandrolon’u kullanmaya başlamadan önce hormonal değerlerime bakıttım ve testten 1 gün önce cinsel aktivite de bulundum, 2-3 gün öncesi de biraz alkol tüketimim olmuştu (O günden beri içmiyorum 3-5 ayda bir içerim diyordum fakat Anavar’dan ötürü onu da asla yapmayacağım karaciğer sağlığım için) Sizlere o testleri de paylaşıyorum. Sadece günlük 45 mg Oksandrolon olarak gidiyorum testo baskılaması yapacağını araştırmalar sonrası gözlemledim,
      Sizce testosteron eklemeli miyim ? Eklersem eczaneden Sustanon almak mı daha az östrojene dönüşüm yapar, yoksa Testosteron Enanthate mı daha az östrojene dönüşüm yapar ? Sustanon tek doz 250 mg mevcut eczanede. Testosteron enanthat’ı kullanırsam hafif 125 mg dozda kullanmayı düşünüyordum. Aylardır düzenli antidepresanlar reçete ediliyor, Sulinex 225 mg, Ketiapin 150 mg (uyku için) Tranko-buskas 2 adet günde. Kendim ise vitaminler olarak Demir, Çinko, Folik Asit, C vitamini, D vitamini, B1-B6-B12 vitaminleri kullanmaktayım. Siz bu işin içinde olan forum ailesi olarak bilgileriniz ve geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli saygılar sevgiler.

(İlk konu açışım, hatalarım yanlışlarım yada eksikliklerim varsa mazur görünüz, teşekkürler.)

• Yazan: lelouch
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Testosteron enanthate kullanmayı planlıyorum fakat bazı sorularım olacak sizlere.
      SORULAR:
      Testosteron kullanımı sonrası dış görünüşte ne gibi değişiklikler olur? Yüz kemik yapısında, tüylenme , ses değişikliği gibi konularda değişiklik olur mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.