Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Episodees

Kürümün 5. hafta kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Episodees    12

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

KÜR DETAYLARIM:

• 500 testosteron enanthate
  • 400 tren acetat

Şuana kadar kür ile ilgili bir şikayetim olmadı herhangi bir şekilde gayet iyi ilerliyor 4. Haftadan sonra kan testi yaptırdım. Kür öncesi değerlerimi de ekledim serbest testo değerine bakmadı doktor maalesef ısrar etmeme rağmen geri kalan vitamin minaeral vs normal olduğu için koymuyorum. Kür sonrası da herhangi bir sorun gözükmüyor vitamin  mineralle alakalı o yüzden onları da koymadım sadede kafama takılan prolaktin değeri bu kadar düşük olması normal midir?

Not: 2 haftada bir dostineks kullanıyorum  ama bu kadar düşürür mü ?

IMG_4422.png IMG_4421.png IMG_4415.png IMG_4416.png IMG_4417.png IMG_4418.png IMG_4419.png IMG_4420.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    700

10 günde 1 yarım al dostinexi.

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    12
ardas, 2 saat önce yazdı:

10 günde 1 yarım al dostinexi.

Teşekkürler prolaktinin bu seviyelerde olmasının küre zararı olurmu veyahut başka sağlık sorunune neden olurmu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700
gönderildi (düzenlendi)
Episodees, 33 dakika önce yazdı:

Teşekkürler prolaktinin bu seviyelerde olmasının küre zararı olurmu veyahut başka sağlık sorunune neden olurmu 

Naturalkende düşükse olmaz benim normalde de düşük olduğundan 2-3 lerde bile sorun olmuyor yüksekliğinde libido kaybı olduğu gibi düşüklüğünde de olabilir ama onun dışında illaki bulktasın diye yüksek olcak diye bir şey yok normalde de düşükse yükseltmeye çalışmaya pek gerek yok bana göre fakat bi tık daha yüksek olsa daha iyi olur benim östrojen seviyelerini bilir @Diver abi hep düşüktür :D büyümeme engel değil ama sorun yaratmıyor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.145
ardas, Bir saat önce yazdı:

Naturalkende düşükse olmaz benim normalde de düşük olduğundan 2-3 lerde bile sorun olmuyor yüksekliğinde libido kaybı olduğu gibi düşüklüğünde de olabilir ama onun dışında illaki bulktasın diye yüksek olcak diye bir şey yok normalde de düşükse yükseltmeye çalışmaya pek gerek yok bana göre fakat bi tık daha yüksek olsa daha iyi olur benim östrojen seviyelerini bilir @Diver abi hep düşüktür :D büyümeme engel değil ama sorun yaratmıyor.

Herkesin sorun yaşamadığı referans aralığı farklı. Rakamlardan çok hissiyata bakmak gerekiyor. Birde tecrübeli değilsin ezbere dostinex kullanımını önermiyorum. Kan tahliline bakarak kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    12
ardas, Bir saat önce yazdı:

Normal referans değeri 12-13 bandında dostineksi dediğiniz gibi kullanıp bir test daha yapayım en doğru analiz o zaman olur sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700
Episodees, 22 dakika önce yazdı:

Normal referans değeri 12-13 bandında dostineksi dediğiniz gibi kullanıp bir test daha yapayım en doğru analiz o zaman olur sanırım

2 hafta kullanma test ver test sonucuna göre yarım çeyrek yada tam kullan artık kaç çıktığına bağlı 2 hafta sonra tekrar test ver geri eski seviyesine çıktıysa düzenli olarak o kullandığın dozda kullanırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    12
ardas, 4 saat önce yazdı:

2 hafta kullanma test ver test sonucuna göre yarım çeyrek yada tam kullan artık kaç çıktığına bağlı 2 hafta sonra tekrar test ver geri eski seviyesine çıktıysa düzenli olarak o kullandığın dozda kullanırsın.

Anladım teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KnossosR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      4 aydır ilaç kullanmıyorum 1 ay önce test verdim böbreklerimde sorun vardı 1 ay hiçbir şey kullanmadım kreatin dahil falan böbrek değerlerim yükselmiş neden olabilir? Kreatinin dışında her şey yükselmiş.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: Mustafaciimen
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      16 haftalık kür sonrası değerlerim aşağıdaki gibidir! Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      FSH 0.30 ÇIKTI ( KIRMIZI ) ESTRADİOL 6 (KIRMIZI) TOTAL TESTESTERON 9.52 (KIRMIZI) LH 0.3 ( KIRMIZI) ALT 43 (KIRMIZI) Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mathteacherxyz
      Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
      Sizlerden tahlil sonuçlarıma göre destek istiyorum. 2 senedir düzenli olarak fitness yapıyorum. Beslenme vitamin, mineral, antioksidan herşey tam. 2 3 ayda bir kan tahlili yaptırıp ggt, d vitamini gibi değerlerimi de takip ediyordum. Geçen gün merak ettim dahiliyeye testosteron değerine bakabilir misiniz dedim ve baktılar. Total testosteron yerlerde çıktı.
      Bugünde ürolojiye gittim total testo, fsh ve lh değerlerine bakıldı. Hepsi yerle bir. Ne zamandır böyle hiçbir fikrim yok. Kür hiç yapmadım. 35 yaşındayım, yağ oranım yüzde 13.Gelişimim de ve libidomda bir problem şuana kadar olmadı. Sadece son zamanlarda aşırı derecede uyuyamama problemim vardı. Bu kan değerlerine göre ne kullanmalıyım. Klomen, tamoksifen vs dozaj bilgisi önerebilir misiniz? İlk defa konu açıyorum.
      Bir yanlışım varsa affola.
      Şimdiden çok teşekkür ederim. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.