Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

roonies328

Alt ast değerim sizce normal mi?

Önerilen İletiler

roonies328    7

Merhabalar hocalarım ve arkadaşlar,

DEĞERLER:

• ALT : 40
  • AST : 53

Yaklaşık 5-6 ay testo deca kullandım tabi arada dinlendim sonra bacağım kırıldığı için bi anda her şeyi bıraktım, 4 ay boyunca böyle ilerledim şuan tekrar spora başladım yaklaşık 1 ay oldu 2 haftadır enjeksiyonlara başladım testo oxandrolon ve deca.

Dozajlar genelde böyle:

• testo 500mg
  • oxandrolon 10mg
  • deca 100mg

Sizce alt ast değerim normal mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

roonies328    7
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Cevabını bildiğin bi soru olmuş dostum. Sence bi anormallik var mı bu değerlerde ?

hocam valla bilmiyorum o yuzden sizlere sormak istedim emin olmak icin 

koruyuculara baya onem veriyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roonies328    7
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

Hocam ox 10mg amacı ne tam olarak? Merak ettim

elimdeki ox 2.5 mg o yuzden fazla kullanamiyorum :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    12

Selam. Değerlerde herhangi bir anormallik yok. Gayet normal. Benim kürden sonra ortalama 150 leri görüyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roonies328    7
zZerothpen, 4 dakika önce yazdı:

Selam. Değerlerde herhangi bir anormallik yok. Gayet normal. Benim kürden sonra ortalama 150 leri görüyor.

valla cok tsk ederim icim rahatladi sagolun

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    346

benim ilaç kullanmadığım dönemlerde alt ast bu değerlerde hiç mi  yormuyor ilaçlar seni ağır bir antrenman yapsam bile değerler bir tık referans değerine yükseliyor bende 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    321

Klinik olarak bakacak olursak değerleriniz (ALT) normal (AST) hafif yüksek olarak değerlendirilir lakin biz sporcularda bu enzimler referans değerin özellikle antrenmandan 24-48 saat sonra bir tık üstüne çıkabilir buna ALT ve AST enzimlerinin sadece Karaciğere özgü değil, bütün kaslara özgü olmasından kaynaklanır. Klinik olarak bu derecede yükselmiş değerler hakkında yorum yapmak imkansızdır özellikle sporcularda.

Bu hafif yükselmenin sebebi Oxandrolone ve aktif antrenman süreci olabileceğinden ötürü normal karşılanır ve genellikle sorun teşkil etmezler. Üstüne üstlük kür sürecinde yükseklik görülse bile genellikle bu geçici bir stresten ötürü olur bizim için tehlikeli olan oral steroidleri cycle rutini ile uygulamak yerine, sürekli kullanarak bunu kronikleştirmek olur enjeksiyon steroidler intramasküler enjeksiyon olduğu için karaciğerde Faz-1 metabolizasyonu bypass eder ve asıl stres oluşturan faz etkisiz hale gelmiş olur bu da iyi bir şeydir.

Kısacası, endişelenmeni gerektirecek bir durum yok gibi gözüküyor ve üstüne üstlük korkman gereken şey tekrardan belirttiğim gibi kür içi ve dışında sürekli yüksek izleyen karaciğer enzimleridir çünkü cycle dışında hali hazırda karaciğer detoksifikasyon için yeterli zaman bulur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roonies328    7
heisenbergg, 12 saat önce yazdı:

Klinik olarak bakacak olursak değerleriniz (ALT) normal (AST) hafif yüksek olarak değerlendirilir lakin biz sporcularda bu enzimler referans değerin özellikle antrenmandan 24-48 saat sonra bir tık üstüne çıkabilir buna ALT ve AST enzimlerinin sadece Karaciğere özgü değil, bütün kaslara özgü olmasından kaynaklanır. Klinik olarak bu derecede yükselmiş değerler hakkında yorum yapmak imkansızdır özellikle sporcularda.

Bu hafif yükselmenin sebebi Oxandrolone ve aktif antrenman süreci olabileceğinden ötürü normal karşılanır ve genellikle sorun teşkil etmezler. Üstüne üstlük kür sürecinde yükseklik görülse bile genellikle bu geçici bir stresten ötürü olur bizim için tehlikeli olan oral steroidleri cycle rutini ile uygulamak yerine, sürekli kullanarak bunu kronikleştirmek olur enjeksiyon steroidler intramasküler enjeksiyon olduğu için karaciğerde Faz-1 metabolizasyonu bypass eder ve asıl stres oluşturan faz etkisiz hale gelmiş olur bu da iyi bir şeydir.

Kısacası, endişelenmeni gerektirecek bir durum yok gibi gözüküyor ve üstüne üstlük korkman gereken şey tekrardan belirttiğim gibi kür içi ve dışında sürekli yüksek izleyen karaciğer enzimleridir çünkü cycle dışında hali hazırda karaciğer detoksifikasyon için yeterli zaman bulur.

detaylı acıklamanız icin cok tsk ederim sagolun <3

Tr3n, 13 saat önce yazdı:

benim ilaç kullanmadığım dönemlerde alt ast bu değerlerde hiç mi  yormuyor ilaçlar seni ağır bir antrenman yapsam bile değerler bir tık referans değerine yükseliyor bende 

hocam valla bilemedim koruyuculara baya abanmistim belki o yuzdendir yada genetik 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    321
roonies328, 2 saat önce yazdı:

Rica ederim ne demek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    976
roonies328, 4 saat önce yazdı:

hocam valla bilemedim koruyuculara baya abanmistim belki o yuzdendir yada genetik 

ggt yüksekse black guardian ursactive değilse nac600 black guardian kombinasyonu yapabilirsin bu ikisi yeterli oluyor ama black guardianı 2 servis kullan içindeki bazı bileşenlerin miktarı az çünkü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.