Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kreaks

11-12 saat uyuyorum sebebi nedir?

Önerilen İletiler

kreaks    35

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bende güncel bir e2 düşüklüğü var ben sorunu buna bağladım ama alternatif sebepler hakkında bilginiz varsa söylerseniz sevinirim

(11 12 saat uyku) Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    35
Emin982, 2 saat önce yazdı:

Kaç yaşındasın

19

5am5unlu, 2 saat önce yazdı:

Prolaktin baktır

IMG_2575.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
kreaks, 2 saat önce yazdı:

19

Yaşın itibariyle büyüme hormonu üretiminden de olabilir ve ya psikolojik bir sebebide olabilir (depresyon) gibi. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    250

19 yaşında kemik plakları açık olabilir açık olmasa bile 21-22 yaşına kadar gelişim sürüyor buna bağlayabiliriz diye düşünüyorum ben de bundan 1 ay öncesine kadar çok uyuyordum sonra azaldı 19 yaşındayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36

24um bende çok uyuyorum sürekli uyumak istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.953

Arkadaşlar tam teşekküllü kan testi yaptırın. Vitamin ve minerallerinizi de baktırın. Çok uyumanın bir çok nedeni olabilir. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
the_escobar, 21 dakika önce yazdı:

Bende de aynı sorun mevcut ergenlik 18 19da bitmiyor buna bağlıyorum 

hocam ne bileyim öncesinde 6 saat uykuyla bile günü geçirirdim bu son zamanlarda 11 saat falan uyuyorum bugun mesela gece 5te yatıp 3te kalktım öğlen(arada 2 defa uyanıp geri yattım) şimdi uyusam yine uyurum o derece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
kreaks, 11 dakika önce yazdı:

hocam ne bileyim öncesinde 6 saat uykuyla bile günü geçirirdim bu son zamanlarda 11 saat falan uyuyorum bugun mesela gece 5te yatıp 3te kalktım öğlen(arada 2 defa uyanıp geri yattım) şimdi uyusam yine uyurum o derece

Gece uykusuyla sabah uykusu aynı değildir sabaha karşı yattıktan sonra on iki saatte uyusan uykudan verim alamazsın

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Emin982, Şimdi yazdı:

Gece uykusuyla sabah uykusu aynı değildir sabaha karşı yattıktan sonra on iki saatte uyusan uykudan verim alamazsın

o zaman düzensizliktende olabilir diyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    36
kreaks, 23 dakika önce yazdı:

brom bende gece 5te yatınca 3e kadar uyurum kendime gelemiyorum. 12 - 8 düzeni olunca çok daha iyi oluyor yinede uyku hali tam geçmesede

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    512

Tren varsa uyku yok 🥲

zaten iş ve hayat stresinden uyumaya çok vaktim kalmıyor, şimdi uyuduğum uykuda bölük pörçük 😃

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    75

Son zamanlarda ruh halin kötüyse bundan dolayı da olabilir depresyon gibi, son zamanlarda kafanı yoran şeyler var mı? kafa yorgunluğu büyün vücuda yansır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
5am5unlu, 1 dakika önce yazdı:

Son zamanlarda ruh halin kötüyse bundan dolayı da olabilir depresyon gibi, son zamanlarda kafanı yoran şeyler var mı? kafa yorgunluğu büyün vücuda yansır

ruh halim kötü değilde daha çok düz seyrediyorum, kafamı bir tek bu östrojen mevzusu biraz kurcalıyor libido düşüklüğü falan var, onun içinde testoyu arttırıcam yakın zamanda umarım çözmüş olurum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks, 11 saat önce yazdı:

Bende güncel bir e2 düşüklüğü var ben sorunu buna bağladım ama alternatif sebepler hakkında bilginiz varsa söylerseniz sevinirim

Magnezyum folat demir ve demir bağlama kapasitesi d vitamini b12 gibi temel yapı taşı denecek şeylere baktır aynı durum bende de vardı folat demir düşüktü takviye kullanıyorum düzeldi nerdeyse 

tarihinde ggaridesgafa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
ggaridesgafa, 5 saat önce yazdı:

Magnezyum folat demir ve demir bağlama kapasitesi d vitamini b12 gibi temel yapı taşı denecek şeylere baktır aynı durum bende de vardı folat demir düşüktü takviye kullanıyorum düzeldi nerdeyse 

demir normal herhalde ama demir bağlama kapasitem bi kaç testtir düşük anlamadığım şekilde hocam, sebebi nedir acaba ve nasıl düzeltiriz?

IMG_2577.jpeg IMG_2578.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    15
kreaks, 6 saat önce yazdı:

demir normal herhalde ama demir bağlama kapasitem bi kaç testtir düşük anlamadığım şekilde hocam, sebebi nedir acaba ve nasıl düzeltiriz?

IMG_2577.jpeg IMG_2578.jpeg

Demir seviyen yüksektir. ferritin nerdeyse üst sınırda zaten. Demir birikme yaptığı için zaman üst sınırı da aşar 6 ayda bir kan ver

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    151

11-12 saat uyumaya devam ettikçe vücut isteyecektir. kendini erken uyanmak için zorla düzelir zamanla. aynı sorunu yaşadım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    7
kreaks, 23.01.2025 - 14:44 yazdı:

Odaklanma hakkında bir sıkıntın var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
zZerothpen, 1 dakika önce yazdı:

Odaklanma hakkında bir sıkıntın var mı?

evet geçmişe göre odağımın düşük olduğunu düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    7
kreaks, Şimdi yazdı:

evet geçmişe göre odağımın düşük olduğunu düşünüyorum

Dopamin seviyenle alakalı olabilir. Dopamin arttırarak çalışan antidepresanlar var (NDRI) türü wellburtin örn. Odaklanma bozukluğu ve depresyon tedavisinde kullanılır. Genelde uykusuzluk yapar ama çoğu kişi sabah erkenden enerjik bir şekilde kalktığını belirtir. Ama bunu benim önermem yanlış olur çok rahatsız olursan doktora görün o sana uygun olan ilacı reçete eder. Bunlar kafana göre kullanılcak ilaçlar değil aman diyim. Uyarıcı sınıfı sayılır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
zZerothpen, 1 dakika önce yazdı:

Dopamin seviyenle alakalı olabilir. Dopamin arttırarak çalışan antidepresanlar var (NDRI) türü wellburtin örn. Odaklanma bozukluğu ve depresyon tedavisinde kullanılır. Genelde uykusuzluk yapar ama çoğu kişi sabah erkenden enerjik bir şekilde kalktığını belirtir. Ama bunu benim önermem yanlış olur çok rahatsız olursan doktora görün o sana uygun olan ilacı reçete eder. Bunlar kafana göre kullanılcak ilaçlar değil aman diyim. Uyarıcı sınıfı sayılır.

psikiyatrik ilaç kullanma niyetim hiç yok hocam ya, en azından böyle hiç geri dönülmeyecek bişey olmadıkça kullanmam şahsen.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: trenbolonavcısı
      Herkese iyi forumlar,
      Definasyon kürümdeyim şuan ve kilo düşümü mükemmel ilerliyor fakat enerji düşüklüğü ve uyku hali var bi tık bunun için ürün eklemek istiyorum sizce;
      Efedrin mi yoksa cardarine mi kullanmalıyım? Kullanıp memnun kalan var mı? Hangisini eklemem gerekir? Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: akbaba1972
      Dostlar haftada 450mg kısa ester testo, günde 30mg oxandrolon ve her kahvaltıdan sonra adipo içiyorum. İnanılmaz bi enerji durumu var. İlk kürüm, daha öncesinde 4 sene doğal olarak yaptım bu sporu. Doğalken hiç uyku sorunu çekmezdim ne zaman kafamı koysam uyurdum.
      Kürden beri anlatamayacağım kadar enerji ve enerjiden kaynaklı el titremesi yaşıyorum gece 1 dedimi uykusuzluktan gözlerim  kapanırdı şimdi 48 saat uyumasam ne uykusuzluk çekiyorum ne de uyuyabiliyorum ama böyle bi durum psikolojik olarak canımı sıkıyor hiç uyuyamamak da iyi değil. Normal şartlarda hiç çay veya kahve tüketen birisi değilim kafein eşiğim çok düşüktür. Adiponun içindeki kafeinden kaynaklı bir durum mudur acaba bu ?
    • Yazan: mtnsk25
      Growth almaya başladım 1 ay olacak ve son 1-2 haftadır devamlı uyku halindeyim yatınca kalkamıyorum 12-14 saat uyumuşluğum var ve yine yorgun kalkıyorum. Growth böyle bir şey yapar mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır günde 3-4 saat uyuyorum.işim 11 saat +3 saat yol üstüne spor ve yemek hazırlama derken anca bu kadar vaktim oluyor.işimi değistirme gibi bir fırsatım yok maalesef. bu düzenin bana uzun vadede zararı olur mu ?
      Uzun sürdir hiç bir şeyden zevk alamıyorum acaba uyukuyla mı ilgili?
    • Yazan: mtnsk25
      KÜR İÇERİĞİM:
      testo enanthat boldenon Kürümün 5. Haftasındayım ve sürekli halsizlik yorgunluk, antrenman sırasında uyku hali, düzenli yatsam da sabahları kalkamıyorum. Bunu daha önce yaşayan bir arkadaşım abim var mı, kan testimi aşağıya bırakıyorum...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.