-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kürümde hangi ilaçları tercih etmelyim?
Oluşturan:
yasinaktas, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: sonalla24
Merhaba arkadaşlarım,
Tam olarak 1.5 senedir salona gidiyorum şu ana kadar sadece kreatin kullandım. İlk kürüme başlamak istiyorum fakat yağ oranı arttıkça ilaçların aromatize olma oranı artıyor diye biliyorum.
SORULARIM:
Sizce yağ oranım yeterli mi? Daha fazla düşürmeli miyim? Birde koçla çalışmalı mıyım? İLK KÜR PLANLAMAM:
400 boldenon 500 testosteron en. Kullanmak var dragon pharma 12 hafta boyunca ardından 2-3 ay düşük doz testoyla devam edip 1 tane daha kür yapmak var.
Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
-
Yazan: Salihates2009
Selam dostlar,
ilk kürümü yapıyorum.. Nelere dikkat etmeliyim kısaca önerileriniz alabilir miyim?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate Masteron Winstrol KİŞİSEL VERİLERİM:
186 boy 116 kilo yağ %27 Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: F4K
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kür only testo girmeyi düşünüyorum. Planlamam aşağıdaki gibidir!
Sizce yanlış veya şöyle olsun dediğiniz yerler var mı?
KÜR PLANLAMAM:
ilk 5 hafta 250 5 hafta 500 son 4 hafta 250 KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
boy 185 kg 85 Not: Eczane ürünleri olacak
-
Yazan: ozgursc1
110 kilodan 71 kiloya düştüm 15 cm boyum uzadığı için çok az bi deri sarkması var ancak şöyle bir durum var bana sustanon rimo önerdiler ama su tutuyormuş anlatıldığı ve araştırdığım kadarıyla temiz sus tutmadan yağ yakıp kas kütlesi koyabileceğim 12-16 haftalık ilaçları kürleri yazabilir misiniz?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Emir7778
Güncel olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım son 1 haftadır dozları 500 testo 400 boldeye çıkardık 2 gündür ara ara kulaklarda ateş oluşması gün içerisinde ufak halsizlik ve aniden gelen baş ağrıları başladı sebebi nedir gelip geçici bir durumudur boldenonun kan yoğunluğunu artırdığı için midir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-