-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Omuz zedelenmesi için krem/jel öneriniz?
Oluşturan:
the_escobar, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: EmreGundi
Herkese hayırlı akşamlar.
Yıllardır geçmeyen omuz sakatlığım (akromion tip-ll, impingiement sendromu diye de geçiyor) var defalarca fizik tedavi, iğneler vs derken en son ameliyatla kemiği tıraş ettirip sorunu çözdüğümü düşünüyordum yine nüksetti. Doktora göründüğümde yine ameliyat dedi anladım ki bu iş böyle olmayacak.. Şu ana kadar doktor önerisi dışında tedavi yöntemi ostarine denedim kullandığım süre boyunca eklemlerde su tuttuğu için sakatlığımı geçirmişti tabi ki bırakınca sakatlık devam etti.
BPC-157 ve TB500 bir seçenek evet lakin benim sakatlığım kronik Burak hocadan da zamanında bu konuyla ilgili bilgi almıştım tekrar nüksetmeyeceğinin garantisi yok o topa girmek istemiyorum. Forumlarda dolaşırken Deca'yı 25-100 mg arası kullanıp sakatlığın önüne geçenleri gördüm. Kalıcı olarak iyileşme mevzusu çoğu insanda olmasada istisnalar var. Tedavi amaçlı iran eczanelerinde 25mg-1ml şeklinde deca satılıyor.
Sorularım daha doğrusu seçeneklerim şunlar;
Deca'yı testosuz bir şekilde tedavi amaçlı 25-50 mg kullanan insanlar var elbette uzun vadede testo yine 0'a vurucaktır ama bu tıp sektöründe kullanılıyorsa vardır doktorların bir bildiği.. 20 yaşında sistemi bozmak istemesem de en son seçenek deca dick tehlikesi ve hayatın sürdürülebilirliği açısından 100-200 mg Deca'yı trt doz testo enanthe ile kullanmak mı? Kesinlikle kür amaçlı değil!!! Farklı fikir ve önerilere sonuna kadar açığım. Bu benim için artık son çare noktasına gelmiş durumda.
Saygılar.. @metinav@rastlantisal@Diver @SPECTRE @Feladel @Yusufdemir1995 @GHOST @Askabar
-
Yazan: borasipahi
Sevgili abilerim ve kardeşlerim,
Haftada 6 gün idman her bölge iki gün olacak şekilde çalışıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Boldenon Npp Küründeyim. Genel olarak hareketlerin çoğunu yaparken tekrar kesmeme sebep olan bir omuz ağrım oluyor, yani güç kalmaması değil omuzun ağrıması sebebiyle tekrarı çıkaramıyorum veya ağırlık artıramıyorum. Bench özellikle omzumu çok zorluyor, ama genel olarak pec fly vs vs hepsinde omuzda zorluk çekiyorum sırtta bile bazı hareketlerde ki bu belki yanlış formdan kaynaklanıyor olabilir, ama ciddi derecede bir sorun yaşıyorum. Tahlil sonuçlarımda d vitamini, demir eksikliğim var bunları yerine koyma tedavisindeyim etkiler mi bilmiyorum ama diğer vitamin ve minerallerim referans aralığında;
Omuz için önerebileceğiniz ek gıda,ilaç,vitamin varsa önerirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Kapukaya
Dostlar şimdi enjeksiyon yapicamda 1.5ml sol omza yapıp çıkarıp aynı uçla sağ omza 1.5ml yapsam totalde 3 ml yapsam problem olur mu?
-
Yazan: Testocu
Merhaba efendim,
Omuz başlarıma yüksek steroid enjekte etmemden dolayı bursit oluşmuş ve ameliyat olmuştum omuz başımı deştiler sol omuz başımda da bir miktar iltihap kaldı ve onuda çekmediler kısaca omuzlarım artık gelişmiyor , geliştirebilme imkanım var mı? Sizce ( sarms denedim ön omuz bir miktar genişledi trapez ve omuz başları yine geride kaldı ) rica etsem yardım eder misiniz ?
İlginize teşekkürler bu arada
-
Yazan: Samedbumstead
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Dün 1 ml omuzdan ilaç vurdum kan kontrolü vs yaptım kan gelmedi ama vururken galiba çok oynattım bugün grip gibiyim göğüs ağrısı vs var enjeksiyonla alakalı olabilir mi? Yoksa grip üstüne denk mi geldi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-