Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Cebeuc22

Ileri seviye kumar bağımlısıyım! bu sorunu nasıl aşabilirim? lütfen yardımcı olun!

Önerilen İletiler

Cebeuc22    0

Arkadaşlar selam,

Çok ciddi bir kumar bağımlılığım var ve 2 senedir bir çaresini bulamıyorum. Hayatım resmen alt üst oldu. İki yıl önce hayattan inanılmaz zevk alan biriydim en ufak şeyler beni mutlu ediyordu şu an resmen yaşayan ölü gibiyim. Duygum yok kimseyle konuşasım yok 95kg sporcu fiziğimden 120kg ya çıktım resmen iki yıldır depresyondayım.

Gelen her parayı kumara atıyorum. Son iki yılda 10 milyon tl civarı para döndürmüşüm sitelerde ve 1 milyon civarı net zararım var. Ticaretle uğraştığımdan güzel para kazanıyorum ama gelen para sürekli kumara gidiyor, kumardan kazansam bile iki gün sonra kazandığım parayı geri batırıyorum. Bu döngüden çok yoruldum kötü şeyler düşünüyorum artık.

Daha önce bu saçmalığa bulaşıp bırakan var mı ya da önerileri olan var mı? Kafa olarak çok bunaldım artık, stresten saçlarım döküldü vücudumun her yerinde egzamalar ve saçkıran sakal kıran çıkmaya başladı. Borcum tam kapanıyor diyorum sonra tekrar oynamaya başlayıp aynı kuyuya geri düşüyorum.

Tavsiyeleriniz var mı acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    451

Bağımlılıklardan kurtulmak gerçekten zordur ama imkansız değil. Bizim söyleyeceğimiz hiçbir şey seni kurtarmayacak. Önce oturup düşünmen gerek ben ne yaptım, ne yapıyorum, ne yapıcam diye. Eğer bu soruların cevabından memnun değilsen bi şeyleri değiştirmen ve karar vermen gerek. Ardından da o kararı uygulamak için her şeyi yapmalısın. Sana tavsiyem şu dakika bırakmaya çalış ve kumar sitelerine 50 kuruş dahi atma bu saatten sonra. İnsan bi şeyde kaybediyorsa o şeyden uzaklaşmalı ne olursa olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    69

Kardeşim kumar bir hastalık ve burasıda hastane değil forumla alakası olmayan saçma sapan başlıkları burada açmanız çok saçma geliyor.

Bir psikiyatriden destek almayı dene @Loving

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    788

Hocam öncelikle ölüm hariç çözülmeyecek dert ve sorun yok bunu kabullen.

Konuya bilimsel çözüm önerim : Hemen alanında uzaman psikolog ile süreci başlatıyorsun.

Dini bakış açısından yaklaşacak olursak : 

“Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerden ibarettir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.” (Maide Suresi, 90. Ayet)

Allan sana derdinin reçetesini vermiş. ;)

Emin982, 15 dakika önce yazdı:

Kardeşim kumar bir hastalık ve burasıda hastane değil forumla alakası olmayan saçma sapan başlıkları burda açmanız çok saçma geliyor.Bir psikiyatriden destek almayı dene @Loving

Konu dışı bunun için var dostum belki bi katkımız olur öneri olarak. ama çözüm psikolog benim önerimde bu haklısın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cebeuc22    0

Psikiyatriste gitmistim 2 3 parca ilac yazdi, lakin icmedim. Nedeni de pskiyatriste gittikten 2 gün sonra cebimdeki 4bin tl ile 1.1milyon tl maks win kazanmıştım. Çok büyük konuştum bir daha asla oynamayacağım diye ama o iş öyle olmuyormuş. 300bin borç ödedim o gün, kalan 800bini çekip aileme vericektim, ya bir insan bu kadar mı iradesiz olur diye düşünüuorum bazen. Olay hafta sonuna denk geldiğinden bankalar kapalıydı, pazartesi gelene kadar 400bini yedim 400ü aileme verdim. En azından kardayım hala derken şu an yine -250k borcum vat :) nasıl bir saçmalık gerçekten anlamıyorum. Olay artık para da değil tamamen hırs, kazanma hırsına döndü olay tamamen. Ufak paralar tatmin etmiyor artık beni, sitelere 40 50bin tl yatırıp 200 300bin çekicem diye kendimi hedefliyor oldum. Ama ne var ne yok kaybediyorum, gerçekten inanılmaz bulandım. Kız arkadaşım da bu işe benim yüzümden bulaştı üstelik o bipolar hastası ve iki kez canına kıymaya kalktı sırf tüm parasını kaybetti diye.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3

Selam. Benim böyle bir bağımlılığım yok fakat ben de senin gibi takıntılı bi insanım sardığım zaman tam sararım seni anlıyorum. Tavsiyem sana oyalancak başka şeeyler bulman bilgisayar oyunları olabilir veya kendine bi hobi arayabilirsin veya bi dönem anti depresan kullanmıştım etki olarak umursamaz yaptığı için amaaaan oynamasam da olur kafasına girebilirrsin ama reçetesiz kullanman ne kadar doğru bilemem.

Ben bi takıntı yaptığım zaman geri dönüşü zor olur hayat karşıma yeni bir takıntı çıkarasıya kadar ona sararım ama abti depresan bi nebze bunu azaltmıştı. Sende tamm tersini de yapabilir takıntını arttırabilir intihar edebilirsin böyle riskleri var. Sana tavsiyem önce bi hobi ara oyunlar oyna kendine challenge gibi yap kötü alışkanlıklardan uzak duruyorum gibisinden günlük yaşamın nasıl? Gün içinde neler yapsrsın mesela bana yaşantını söylersen sana hayatına ekleyebileceğin aktiviteler sunabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cebeuc22    0
zZerothpen, 4 dakika önce yazdı:

Selam. Benim böyle bir bağımlılığım yok fakat ben de senin gibi takıntılı bi insanım sardığım zaman tam sararım seni anlıyorum. Tavsiyem sana oyalancak başka şeeyler bulman bilgisayar oyunları olabilir veya kendine bi hobi arayabilirsin veya bi dönem anti depresan kullanmıştım etki olarak umursamaz yaptığı için amaaaan oynamasam da olur kafasına girebilirrsin ama reçetesiz kullanman ne kadar doğru bilemem.

Ben bi takıntı yaptığım zaman geri dönüşü zor olur hayat karşıma yeni bir takıntı çıkarasıya kadar ona sararım ama abti depresan bi nebze bunu azaltmıştı. Sende tamm tersini de yapabilir takıntını arttırabilir intihar edebilirsin böyle riskleri var. Sana tavsiyem önce bi hobi ara oyunlar oyna kendine challenge gibi yap kötü alışkanlıklardan uzak duruyorum gibisinden günlük yaşamın nasıl? Gün içinde neler yapsrsın mesela bana yaşantını söylersen sana hayatına ekleyebileceğin aktiviteler sunabilirim.

Yaşadığım bölgede çok büyük bir inşaat firmasının emlak işleriyle ilgileniyorum. Kısacası kolay paraya çok alıştım, müteahhit tanıdık olduğundan bana güzel para kazandırıyor. Dolayısıyla tüm günüm aylak geçiyor, bazen keyfi spora gidiyorum falan. Kolay kazanılan parayı harcamaya inanılmaz alıştım belki de asıl problem bu. Hiçbirşey yapmadan 10dk kontrat yazıyorum 20 25k para alıyorum sonra o kadar geri zekalıyım ki onu kumara atıp katlamaya çalışıyorum falan. Hiçbir zaman paraya zor erişen birisi olmadım, 20 yaşımdan beri çok güzel paralar kazanıyorum ama sanırım benim de hayattaki sınavım da bu. Ailem helal kazanç ile güzel bir mal varlığı bıraktı şu an herşeyi bıraksam aileden gelen türkiye şartlarında 15 asgari ücrete denk kira gelirini yiyip içip yaşarım fakat konu burda şu ki ailemin yaptığı mal mülkü batırmaktan da endişeleniyorum. O yüzden bu durumu aileme anlatıp güvenlerini kırmak istemiyorum. Kısacası yattığı ve kalktığı saat belli olmayan, hayatta bir rutini düzeni olmayan, kolay paraya alışmış, para batırdıkça telafiyi alkolde arayan, herşeyi içine atan biriyin :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3
Cebeuc22, 2 dakika önce yazdı:

Yaşadığım bölgede çok büyük bir inşaat firmasının emlak işleriyle ilgileniyorum. Kısacası kolay paraya çok alıştım, müteahhit tanıdık olduğundan bana güzel para kazandırıyor. Dolayısıyla tüm günüm aylak geçiyor, bazen keyfi spora gidiyorum falan. Kolay kazanılan parayı harcamaya inanılmaz alıştım belki de asıl problem bu. Hiçbirşey yapmadan 10dk kontrat yazıyorum 20 25k para alıyorum sonra o kadar geri zekalıyım ki onu kumara atıp katlamaya çalışıyorum falan. Hiçbir zaman paraya zor erişen birisi olmadım, 20 yaşımdan beri çok güzel paralar kazanıyorum ama sanırım benim de hayattaki sınavım da bu. Ailem helal kazanç ile güzel bir mal varlığı bıraktı şu an herşeyi bıraksam aileden gelen türkiye şartlarında 15 asgari ücrete denk kira gelirini yiyip içip yaşarım fakat konu burda şu ki ailemin yaptığı mal mülkü batırmaktan da endişeleniyorum. O yüzden bu durumu aileme anlatıp güvenlerini kırmak istemiyorum. Kısacası yattığı ve kalktığı saat belli olmayan, hayatta bir rutini düzeni olmayan, kolay paraya alışmış, para batırdıkça telafiyi alkolde arayan, herşeyi içine atan biriyin :) 

Anlıyorum. Zaman zaman ben de böyle oluyorum fakat sürekli kendime takıntı buluyorum yeni bu takıntıları seçerken bana zararı olmayacak şeyler seçmeye çalışıyorum. Mesela yatırım konusunda bitcoin ile ilgileniyorum ve hisse senetleri paramı oraya atınca kullanasım gelmiyor bitcoin tavsiye ebdebilirim kendine bi coin belirle ordan da kolay para kaazanmaya çalışacaksın zaten. Şuan ben ne buldum kendime para konusunda bi takıntım yol ders çalışmaya sardım ve ders çalışıyorum. Ama bitcoin denemeni tavsiye ederim oraya yatır parani içerde coinlerle oyna çıkarma ordann paranı. Çıkaracak olursan bitcoinden zaten kolay para kazanıyorum gerek yok de. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113

Aslında forumla alakası olmayan demek doğru değil. Burası bence bir biohack forumu. Tavsiyelerde bu kapsamda olabilirse bende aklıma gelenleri söyleyeyim. Bence bağımlılık bir normal hissetme halidir. Mesela kokain içen biri kokain içtiğinde kendini mükemmel hisseder. Normalde de hep böyle hissetmesi gerektiğini düdünür. Yada phenibut bağımlılığı genelde kaygılı insanlarda oluşur. Çünkü phenibut kaygıyı siler süpürür. Kişi hep phenibut aldığındaki gibi hissetmesi gerektiğini düşünür.

Kumarda da daha spesifikte olsa kazanç sağlandığında buna benzer bir mekanizma oluşur bence. Bence kumar bağımlılığı en azından madde ve alkol bağımlılığından daha kolay bırakılabilir çünkü eylemin sonucu hep aynı değildir. Şimdi bağımlılıktan kurtulma noktasına gelirsek birincisi bu biraz oruç tutmaya benzer(yani nekadar acı duysanda oynamayacaksın) ama yetmez. Mesele kumar oynarken beynin plastisitesini de arttırmaktan geçer. Bununda yolları aslında biyolojide bellidir. Bir çok ilaç, terapötik ilaç(bunların bizde yasal olduğu veya hollandada yasal olduğu yollar var), takviye gibi şeyler var. 

Bir insan bir bağımlılıktan kurtulmak istiyorsa bence fiziksel olarak yapması gerekenler:

• Hergün kardiyo: 2 gün hiit(ama gerçek hiit yani öylesine değil) , 5gün zone2 ( kardiyonun beyin plastisitesine etkilerini okuyabilirsiniz)
  • Düzenli uyku
  • Hergün sabah, öğle ve gün batımında güneş ışığı görmek(yine beyin kimyasını uykudan sonra en iyi düzenleyen şey)
  • Haftanın 4-5 günü ağırlık antremanı

Doktor tavsiyesi ile Kullanılabilecek peptid ve kimyasal başka şeyler:

• Bpc157(dopaminerjik sistemi sıfırlaması)
  • Bromontane(yine dopaminerjik sistemle alakalı)
  • Ketamin infüzyon tedavisi( bu türkiye de de var , msdde bağımlılıklarında çok işe yarıyor)
  • Eğer hollandadaysanız bir psikiyatri eşliğinde onunda onayıyla mikrodoz psilobisin

Başka daha bir çok peptid var ama ilk aklıma gelenler bunlar. Bence fiziksel olarak yapılacaklar bağımlıların %90 ininda çözüm için yeterli. Ama yinede işleri kolaylaştırmak için diğer yollara başvurmak da iyi olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    140

üzgünüm ama bu tür bağımlılıklar kardiyo, peptid vs işleri ile çözülecek işler değil. insanlar canlarından, onurlarından, namuslarından, ailelerinde olup yine de aşamıyorken bu bağımlılıkları "spor yap" gibi tavsiyeler çok anlamsız kalıyor. bu batağa düşüp her şeyini kaybedenlere şahit oldum. bunun tek çıkar yolu psikolojik tedavi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113
6arrows, 5 dakika önce yazdı:

üzgünüm ama bu tür bağımlılıklar kardiyo, peptid vs işleri ile çözülecek işler değil. insanlar canlarından, onurlarından, namuslarından, ailelerinde olup yine de aşamıyorken bu bağımlılıkları "spor yap" gibi tavsiyeler çok anlamsız kalıyor. bu batağa düşüp her şeyini kaybedenlere şahit oldum. bunun tek çıkar yolu psikolojik tedavi.

Bağımlıların %99 u bunları 6 ay full disiplin uygulamayacak. Bu yüzden sende bunların faydalı olduğunu duymayacaksın. O yüzden tartışmaya gerek yok. 

Burada basit bir spor yaptan bahsetmiyorum. Hayatında on kere.bile.gerçek bir hiit yapsan beynin kimyasal yapısını nasıl değiştirebileceğinin farkında olurdun ve bu dediklerini söylemezdin. Bu arada bu faydaların bilimsel mekanizma.olarak kanıtlanması bana yeterli kimsenin onayına ihtiyacım yok.Ağır bir bağımlılığı yenen biri olarak bende düzeldiğini söyleyebilirim .

Benim psikolojik tedavi gören bağımlı arkadaşlarımın çoğu o alışkanlığa geri dönüyor o yüzden bu konuda birşey demeyeceğim. Ama yukarıda psikiyatride de çok bilinmeyen ve başarılı bazı tedavilerden bahsettim. Bence son çare olmalı bunlara gerek.olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    27

Cevremde senin gibi milyonlar kaybeden arkadasım var hepsi bırakıp bataktan çıkmayı düsündü baska caresi yok kumar sana para vermez sadece kaybettigini bazen geri alırsın totol de hep içerdesindir  bu net site sana neden para versin ki ayrıca siteye para atıp kendi oynatıyor kumarı bile kendin oynamıyosun parayı atıyosun tuşa basıp kendi oynatıyor zaten hersey müdahaleli yani şans yok sadece kumarı oynatan kazanır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.