Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

egemus07

Benelux marka testosteron ve npp aldım doluluk oranı nedir?

Önerilen İletiler

egemus07    1

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Benelux ürünleri aldım.

SORULARIM:

1. Testo + npp kullanan var mı?
  2. Doluluk ve sterillik olarak birşey beklemiyorum ama yarı dolu olsa bile yeterli kullanan bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  3. Uygun fiyatlı olacak yarı dolu ve üstü marka öneriniz var mıdır?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    451

Piyasadan 300-500 ucuz olsun diye yarı dolu belki boş ürün alacaksın. Sonra verim alamıyorsun diye ya doz arttıracaksın ya da başka marka arayışına çıkacaksın. Her türlü zararına olacak hem zamanın hem paran gidecek 

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3

Çok düşünme böyle şeyleri kullan verim almazsan deneyim edinmiş olursun muhtemelen yarımdan daha az doludur veya boştur ama ben olsam öyle yerlerden almam ha aldıysan da dene etki görmezsen at çöpe başka markalara geç tercihini öyle yerlerden kullanma ama parana değmeyecek ürünler olur genelde ama kafanı çok yorma boşsa bile çok bişey kaybetmezsin merak etme en dolu ürüne bile elbet gömen olur yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egemus07    1
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Piyasadan 300-500 ucuz olsun diye yarı dolu belki boş ürün alacaksın. Sonra verim alamıyorsun diye ya doz arttıracaksın ya da başka marka arayışına çıkacaksın. Her türlü zararına olacak hem zamanın hem paran gidecek 

keşke para olsada böyle uğraşmasak öğrenciyim sonuç olarak ailemin durumu varmı var kendime yetmeye çalışıyorum sadece yoksa bende isterim burak hocadan ilaç almak :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    788
egemus07, 3 dakika önce yazdı:

keşke para olsada böyle uğraşmasak öğrenciyim sonuç olarak ailemin durumu varmı var kendime yetmeye çalışıyorum sadece yoksa bende isterim burak hocadan ilaç almak :)

Ucuz etin yahnisi yenmez kardeşim kazancı olan adamı bile zorluyor kür işleri artık zengin işi. Bütçe sorunun varsa mundar olursun sakın bulaşma para gider kazanılır zaman öyle ama tüm emek çöp oluyor yine sen bilirsin.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3
GHOST, Şimdi yazdı:

Ucuz etin yahnisi yenmez kardeşim kazancı olan adamı bile zorluyor kür işleri artık zengin işi. Bütçe sorunun varsa mundar olursun sakın bulaşma para gider kazanılır zaman öyle ama tüm emek çöp oluyor yine sen bilirsin.

Kesinlikle katılıyorum ilk kürden bütçe olarak zorda hissediyorsan ilerleyen kürlerinde seni bu iş zorlar. Pişmanlığa döner o zaman bu iş geri döünüşün olduğunu da düşünmezsin. Sanna tavsiyem öyle berbat ürünler enjekte etmek yerine küre girme ve ilerleyen dönemlerde hayatını bi düzene oturtunca kür işlerini düşün sonun muhtemelen pct yardımı istemek olur çünkü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
egemus07, 13 dakika önce yazdı:

Yani böyle bi durumda ne diyebilirim ki sen de haklısın

senin yerinde olsam sadece sustanon veya İran testo vururdum en azından %100 dolu ürünler.

ama yine de en doğru şeyi arkadaşlar söylemiş, bütçe yoksa kür işi gerçekten imkansız o yüzden bulaşmamak en iyisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egemus07    1
Tony Montana, 17 dakika önce yazdı:

Yani böyle bi durumda ne diyebilirim ki sen de haklısın

senin yerinde olsam sadece sustanon veya İran testo vururdum en azından %100 dolu ürünler.

ama yine de en doğru şeyi arkadaşlar söylemiş, bütçe yoksa kür işi gerçekten imkansız o yüzden bulaşmamak en iyisi

iran testo düşündüm fakat sahtemi orjinalmi bilmiyorum en azından benelux yarıda olsa dolu diye ona karar kıldım bazı arkadaşlar yanlış anlamış küre girebilirim fakat her ay 5-6 değil 2-3 verebilirim anca

zZerothpen, 25 dakika önce yazdı:

Kesinlikle katılıyorum ilk kürden bütçe olarak zorda hissediyorsan ilerleyen kürlerinde seni bu iş zorlar. Pişmanlığa döner o zaman bu iş geri döünüşün olduğunu da düşünmezsin. Sanna tavsiyem öyle berbat ürünler enjekte etmek yerine küre girme ve ilerleyen dönemlerde hayatını bi düzene oturtunca kür işlerini düşün sonun muhtemelen pct yardımı istemek olur çünkü.

forumda araştırdığım kadarıyla boldesi dbolu boş decası treni testosu azda olsa çalışıyor sanırsam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
egemus07, 4 dakika önce yazdı:

iran testo düşündüm fakat sahtemi orjinalmi bilmiyorum en azından benelux yarıda olsa dolu diye ona karar kıldım bazı arkadaşlar yanlış anlamış küre girebilirim fakat her ay 5-6 değil 2-3 verebilirim anca

Dostum o zaman Burak hocayla konuşmanı tavsiye ederim. Elimde İran testo vardı. Belki başka konularda da yardımcı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

ufakta olsa çalışıyor ilk kürünse zaten verim alırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.877
egemus07, 10 saat önce yazdı:

Kardeşim bütçeyi doğru ayarlamak lazım. İlaç parası bu işin az kısmıdır. Testi, supplementi, beslenmesi daha çok tutar. İmkanlar kısıtlı ise niye küre giresin. NOXY, İran, Türk eczane gibi markaların tam dolu testosteronunu al. Senin için çok daha ucuz ve güvenli bir yol olur.

• Minnettarım 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egemus07    1
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

Kardeşim bütçeyi doğru ayarlamak lazım. İlaç parası bu işin az kısmıdır. Testi, supplementi, beslenmesi daha çok tutar. İmkanlar kısıtlı ise niye küre giresin. NOXY, İran, Türk eczane gibi markaların tam dolu testosteronunu al. Senin için çok daha ucuz ve güvenli bir yol olur.

teşekkür ederim bu bitince ilk işim iran testo almak olucak beslenmemde ve supp olarak sorunum yok eğitim araştırmada testlerimide verebilirim düzenli olarak değerli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.877
egemus07, 2 dakika önce yazdı:

teşekkür ederim bu bitince ilk işim iran testo almak olucak beslenmemde ve supp olarak sorunum yok eğitim araştırmada testlerimide verebilirim düzenli olarak değerli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim

Bu işin uzun soluklu olduğunu anlamak lazım. 1 - 2 kür bir mana ifade etmiyor. Parça parça üstüne eklemek gerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egemus07    1
rastlantisal, 2 dakika önce yazdı:

Bu işin uzun soluklu olduğunu anlamak lazım. 1 - 2 kür bir mana ifade etmiyor. Parça parça üstüne eklemek gerek.

hocam konudan bağımsız olarak iran deca nasıldır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.877
egemus07, 1 dakika önce yazdı:

hocam konudan bağımsız olarak iran deca nasıldır?

İllaki iyidir ancak ML başına MG düşük kalıyor. Uğraşılmaz onla.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

25 mg iran deca ile 200 mg nandrolone aynı bir fark yok

iran deca çok iyidir çok defa kullandım haftalık 75 mg kadar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
EmreGundi, 4 dakika önce yazdı:

@Diver abi benelux ürünleri kullanmıştı herhalde ben sarmsını kullandım tırt

Sarmsını da kullandım büyük ihtimalle danabol vardı. Tren masteron vs 2 sene önce aldım içinden metal parça vardı. İade ettim yerine Swiss gönderdi 1,2 enjeksiyon sonunda hepsini çöpe attım. Şuan bırak parayla almayı üstüne yüz bin verseler sokmam vücuduma. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    238
Diver, 15 dakika önce yazdı:

Sarmsını da kullandım büyük ihtimalle danabol vardı. Tren masteron vs 2 sene önce aldım içinden metal parça vardı. İade ettim yerine Swiss gönderdi 1,2 enjeksiyon sonunda hepsini çöpe attım. Şuan bırak parayla almayı üstüne yüz bin verseler sokmam vücuduma. 

İşin garip kısmı o aldığım mk-677 açıktırıyordu abi ne koyuyorlar acaba içine 😁

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
EmreGundi, 5 dakika önce yazdı:

Bilmiyorum 😂 Adama trenden gram etki almadım yan etkide yok diyorum. Öksürtmedi mi ateş yapmadı mı diyo😂 içine koyduğu şeyden çok emin bende hepten kıllandım attım çöpe. Kaç yıldır söylüyoruz. Ucuz diye içinde ne kadar olduğu belli olmayan ilacı yüksek doz kullanıp hasta olacağıma, dolu ilacın adresi belli düşük doz kullanır kafam rahat olur 🫡

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928
EmreGundi, 13 dakika önce yazdı:

Mk sını bende kullandım hayatımdan hiç bu kadar iştah açan birşey daha görmedim cidden ne vardı içinde acaba ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    69
SERKO, Şimdi yazdı:

Mk sını bende kullandım hayatımdan hiç bu kadar iştah açan birşey daha görmedim cidden ne vardı içinde acaba ?

Hocam marka vermeyeceğim bende bir mk kullandım yarım saat içinde elim ayağım titriyordur açlıktan her gün aynı etki çok övülen bir markanınkini aldım sıfır etki acıktırma yok enteresandı

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

enteresan gerçekten benelüks mk cidden beni hayattan soğuttu yarıda bıraktım birde bir kaç yıl önce watson marka tren bolde kullandım o formla yarışmaya girsem kesin ilk 3 e girerdim watsonda türk malıymış O.o

@Diversenin etiketsiz marka nasıl gidiyor güzel çalışıyor mu ?

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egemus07    1
SERKO, Bir saat önce yazdı:

25 mg iran deca ile 200 mg nandrolone aynı bir fark yok

iran deca çok iyidir çok defa kullandım haftalık 75 mg kadar 

haftalık 50 alsam yeterli olurmu peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
SERKO, 13 dakika önce yazdı:

enteresan gerçekten benelüks mk cidden beni hayattan soğuttu yarıda bıraktım birde bir kaç yıl önce watson marka tren bolde kullandım o formla yarışmaya girsem kesin ilk 3 e girerdim watsonda türk malıymış O.o

@Diversenin etiketsiz marka nasıl gidiyor güzel çalışıyor mu ?

Abi bomba gibi çok memnunum. Çok güzel büyüyorum girmediğim kiloların altına girmeye başladım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Şuan 600 pirinçteyim 1 kg da ne olur bilmiyorum 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Never4ever
      Arkadaşlar bu markaya dair kullanan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum.Özellikle SARMs'larını Alıp kullananların yorumu nedir ve kullanmayan biri olarak dışarıdan nasıl gözüküyorsa yorum yapmanızı rica edicem. Ama lütfen kullanan ve kullanmayanlar yorumunda belirtsin. Ek olarak satıcı ile konuştuğumda Polonya menşei ürün olduğunu söyledi var mı bir bilgisi olan.
    • Yazan: Ahmetphenylprop
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bu markanın peptidlerini kullanan var mı? Yorumunuz nedir? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Sinan06
      Arkadaşlar Merhaba herkese,
      Bir süredir kür için marka analizi yapıyorum Benelux ve Zphc markasında takılı kaldım...
      Sorularım:
      Kullanan var mı bu markaları? Fiyatları uygun kalitesi nasıl acaba? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: demiratici
      Merhaba İnternette Böyle bir şey gördüm.
      Bu nedir acaba? Bildiğimiz Testo mu? Enkjeksiyon Yerine kullanılabilir mi? GW-501516'nın yanında Kas Kütlesini Arttırmak için saf alınır mı sizce? @metinav @rastlantisal @agfitness

• Yazan: Greblan
      Konuya kullandığım marka ve dozaj hakkında bilgi vererek başlamak istiyorum. İlk kürümdeyim ve haftalık olarak 500 testo e. 500 bolde kullanıyorum. Testo olarak iran, bolde olarak ise benelux markasını kullanıyorum. Aktif olarak 8. haftamın içerisindeyim. Kan testlerini verdiğim zaman 2 gün öncesine ait.
      Boldenin çalıp çalıpmadığı konusunda bazı şüphelerim markadan dolayı zaten vardı ki kan testinde de düşüncemi destekleyecek şeyler çıktı. Bir internet sitesinden satın almıştım. Sizlere de kan değerlerimi paylaşmak ve değerli yorumlarınızı görmek istiyorum. Son olarak elimde bu ürünü 10 hafta kullanıma tamamlayacak kadar var.
      Dozaj arttırımına giderek 20 haftaya tamamlasam mı, daha düzgün ve güvenilir bir marka alıp 20 haftaya tamamlamak mı, boldeyi direk bırakıp only testo devam etmek mi veya boldenin boş olduğunu düşünerek düzgün marka bir bolde zphc veya sp alıp +20 hafta testo bolde yapıp totalde 30 haftaya çıkmak mı daha mantıklı?
      Büyük bir kumar oynayacağım sanırım vücudumla.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.