-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: enes.dinnc
Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,
Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?
KÜR PLANLAMAM:
testo prop masteron oxandrolone Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Can35
Selamlar,
Tanıyan vardır belki 12 aydır temizim çoğu ürünle tecrübelerim var. Yurtdışına taşındım ve ilaca ulaşım biraz zordu 3 kutu primo 4 kutu test e ulaşabildim uzun uğraşlar sonucunda Kore biraz sıkıntılı bu konuda. Ufaktan bir planlama yapacağım tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Bakalım Kore’nin ürünleri nasıl bunu merak ediyorum.
Opsiyon 1 (15 hafta)
1-2 hafta 250 test 2-5 hafta 500 test 6-15 hafta 750 test 300 primo. Opsiyon 2 (20 hafta)
1-20 test e 500 10-20 test 500 300 primo Veya elimdeki ilaçlar ile farklı bir planlama tavsiyesi verecek var mı?
tren, wins, mast. Ox yani deca ve primo dışında çoğu ilaçla deneyemim var.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Xiongnu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Tren+Test+Drost (kısa ester) hafif jino var meme sertken belli değil de yumuşak uçluyken belli onun için artı olarak Arimidex düşünüyorum kür içinde. Her birinden 0.5mL yada 1mL haftada 3 kere enjeksiyon düşünüyorum. Amacım estetik parçalı bir vücuda ulaşmak ancak sıkıntılı yan etkiler görürsem bırakacağım, 10 hafta civarı devam etmeyi ama tren ağır olduğu için onu 6-8 hafta sonra bırakmayı düşünmekteyim.
Sonra ise PCT yapıp natürel olarak devam etmeyi planlıyorum. Kazandığım kütlenin/kasın/tutulan suyun ise kaybedileceğini biliyorum ancak amacım düşük yağ oranında estetik halde natürel olarak güzel bir diyet ile devam etmek. Böyle bir kür kullanmış olan veya tecrübeleri, bilgisi olan var mı? Duymak isterim. Teşekkürler.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 22 boy 1.83 kilo 85 yağ oranı: 14 Bench max 100kg 6 rep. 1 yıllık aktif spor -
Yazan: Heisenberg32
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yaşım 23 daha önce 1 tam 2 tane yarıda kesmek üzere 3 kür yaptım ilk kürüm 250 mg Test E. 30mg Dianabol 2.kürde ise üzerine 200mg Uzun ester Deca ekledim fakat yan etkileri yüzünden kürü yarıda bıraktım 3.kürde ise 250 Sustanon 200mg Primobolon başlamıştım fakat 5.haftada omuz ve bacak sakatlığı yaşadığım için hem kürü kestim hemde spora ara vermek zorunda kaldım 2 senedir hiçbir şekilde vücuduma ilaç sokmadım şimdi tekrardan küre girmek istiyorum şöyle bir yol düşündüm sizin de fikirlerinizi almak isterim. 16 Haftalık Testosteron Enanthate Primobolon kürü düşünüyorum İlk 4 Hafta 375 mg Test E. ve 250 mg Primobolon daha sonraki 12 hafta 500 mg Test E. 400 mg primobolon ilk 6 haftada yanlarına günde 50 mg turinabol koymayı düşünüyorum kürün son 4 haftasınada kuru sert bir görüntü hemde ilacı merak ettiğim için gün aşırı 50 mg trenbolone Acetate kullanmayı düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir? (Tren Acetate konusunda kesin değilim)
Eczanelerde primobolon yasaklandığı için ilaca ulaşmak zorlaştı marka tavsiyesi de verebilirseniz çok teşekkür ederim.
-