Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Xiongnu

Kür içinde hcg kullanmalı mıyım?

Önerilen İletiler

Xiongnu    0

Selam dostlar,

Herkese yakşamlar. Testosterone acetate propionate kullanacağım yanında drost'da ekleyebilirim toplam 1mL haftada 3x enjeksiyon. 10 hafta kadar istediğim vücuda ulaşınca bırakıp naturel devam etmek istiyorum ancak testislerin oldukça küçülüp tamamen çalışmaya kapanabileceğini yani libido/ereksiyon diğer adıyla Dick sorunu ortaya çıkabiliyormuş. Bunun için HCG kullanmalı mıyım kür içinde? Düşünceleriniz neler? Pregnyl eczaneden reçetesiz alınır mı? Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Xiongnu    0
Emin982, 2 dakika önce yazdı:

Pregnyl yok diye biliyorum eczanelerde

HCG için eczaneden alınabilecek bir şey var mı veya Pregnyl nereden temin edebilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    445
Xiongnu, 3 dakika önce yazdı:

HCG için eczaneden alınabilecek bir şey var mı veya Pregnyl nereden temin edebilirim?

Ovitrelle kullanıyoruz alternatif olarak ama bu kürde kür içi hcg kullanmana gerek yok. Kürünü bitirince ilaçların kanından çıkmasını bekler kan testi verirsin PCT sürecin planlanır o zaman hcg ihtiyacın olabilir

bu arada ekleme yapayım.

10 haftada testislerin düşündüğün kadar küçülmeyecek, stres olmana gerek yok 

tarihinde Tony Montana tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    668

Ovitrelle hcg başka anabolik ilaç markalarınında var bide iran  testo satanlar iran pregnyl de satmaya başlamış da ne kadar güvenilir bilemem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    445
ardas, Şimdi yazdı:

Ovitrelle hcg başka anabolik ilaç markalarınında var bide iran  testo satanlar iran pregnyl de satmaya başlamış da ne kadar güvenilir bilemem.

Hcg türevi soğuk zincir ilaçları eczaneden temin etmek en doğrusudur. Bozulmuş veya sahte ürüne denk gelme ihtimali çok fazla. Yine de dışarıdan hcg satın alırsanız kullanmadan önce gebelik testine damlatın, test pozitif çıkıyorsa ilaç çalışıyordur, negatif çıkarsa salla çöpe gitsin

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xiongnu    0
Tony Montana, 4 saat önce yazdı:

Ovitrelle kullanıyoruz alternatif olarak ama bu kürde kür içi hcg kullanmana gerek yok. Kürünü bitirince ilaçların kanından çıkmasını bekler kan testi verirsin PCT sürecin planlanır o zaman hcg ihtiyacın olabilir

bu arada ekleme yapayım.

10 haftada testislerin düşündüğün kadar küçülmeyecek, stres olmana gerek yok 

Teşekkürler yardımınız için hocam. Mesela diyelim ki Tren de ekledim 10. hafta sonunda nasıl bir değişiklik olabilir? PCT'ye HCG ekleyip düzeltebilinir mi yoksa büyük çözülemeyecek bir sıkıntı yaratabilir mi sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    445
Xiongnu, 7 saat önce yazdı:

Teşekkürler yardımınız için hocam. Mesela diyelim ki Tren de ekledim 10. hafta sonunda nasıl bir değişiklik olabilir? PCT'ye HCG ekleyip düzeltebilinir mi yoksa büyük çözülemeyecek bir sıkıntı yaratabilir mi sizce?

Şu anki formunu bilmiyorum ama yerinde olsam ilk kürden tren kullanmak yapacağım son şey olurdu :)

propionat ve masterondan sonra muhtemelen sıkıntısız ve kolay bi pct atlatırsın ama işin içine tren girerse pct işin zorlaşır, geri dönüş çok daha zor olur 

bence define olmak istiyorsan çok iyi planlı bi diyet ve bu kir gayet uygun, bütçen varsa da duruma göre tablet ekleyebilirsin ama trene gerek yok derim 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075

1. Yaş boy kg bilgilerini söylemeden yardımcı olmamızı bekliyorsun. Yağ oranın nedir? Formunu gönder.

2.10 haftada nasıl bir vücuda ulaşmayı hedefliyorsun? 10 hafta sonra pct yapıp naturel devam edeceksen neden ilaçlara bulaşıyorsun?

3. Amacın Tren kullanmak sanırım bu ilaçlar sihirli değnek değil. Beslenmeyi antrenmanı oturtmadıysan ilaçların sana katacağı min etkidir. O da ilaçlar dolu ise. Ayrıca senin gibi tecrübesiz birisinin elinde Tren çok tehlikeli ve ağır bir ilaç.

4. Düşük bir ihtimalde olsa 10 hafta gibi sürede testis atrofisi yaşayan olabiliyor. Eczaneden ovitrelle yada choriomon alabilirsin.

5. Steroidleri kullanan binlerce insan var büyük çoğunluğunda ilaçları kestikten doğru pct yaptıktan sonra kalıcı bir sorun olmuyor. Sadece testosteron kullanıp bırakanda bile sorun olabiliyor olmayacağını kimse garanti edemez bu riskleri göze alarak kullanman lazım.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    668
Xiongnu, 9 saat önce yazdı:

Sen nor19 ekleme dostum uygun değil senin gibi bilmeden ekleyen bir sürü kişi var adam östrojeni nasıl kontrol ediceğini pct nasıl yapıcağını bilmiyor ekliyor olucağın varsa her türlü olursun ama ihtimalini arttırıyor bunlar boşver o yüzden.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xiongnu    0
Diver, 3 saat önce yazdı:

1. Yaş boy kg bilgilerini söylemeden yardımcı olmamızı bekliyorsun. Yağ oranın nedir? Formunu gönder.

2.10 haftada nasıl bir vücuda ulaşmayı hedefliyorsun? 10 hafta sonra pct yapıp naturel devam edeceksen neden ilaçlara bulaşıyorsun?

3. Amacın Tren kullanmak sanırım bu ilaçlar sihirli değnek değil. Beslenmeyi antrenmanı oturtmadıysan ilaçların sana katacağı min etkidir. O da ilaçlar dolu ise. Ayrıca senin gibi tecrübesiz birisinin elinde Tren çok tehlikeli ve ağır bir ilaç.

4. Düşük bir ihtimalde olsa 10 hafta gibi sürede testis atrofisi yaşayan olabiliyor. Eczaneden ovitrelle yada choriomon alabilirsin.

5. Steroidleri kullanan binlerce insan var büyük çoğunluğunda ilaçları kestikten doğru pct yaptıktan sonra kalıcı bir sorun olmuyor. Sadece testosteron kullanıp bırakanda bile sorun olabiliyor olmayacağını kimse garanti edemez bu riskleri göze alarak kullanman lazım.

Sağolun hocam. Amacım kas kütlemi büyütürken diyet ile olabildiğince kurumak. Tren bu süreci oldukça hızlandırıyor diye kullanasım var ama yan etkileri oldukça fazla ancak vücudum nasıl tepki verir bilmiyorum o yüzden deneyesim var. İlaç kullanma nedenim nasıl bir vücuda ilaçlıyken sahip olacağımı görmek, eğer vücudumun iyi tepki verdiğini görürsem 10 haftayı uzatadabilirim veya daha sonra 2. 3. küre de girebilirim, onun için. Kişisel bilgilerimi bırakıyorum formla beraber:

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaş 22
  • boy 1.83
  • kilo 85
  • yağ oranı: 14
  • Bench max 100kg 6 rep. 
  • 1 yıllık aktif spor

photo_5785253530066601206_x.jpg photo_5786002426334131960_x.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075

Çok çok erken senin için. İlaçlık bir vucudun yok. Profesyonel olarak yapacağını düşünüyorsan iyi bir koçla başlaman senin için daha iyi olur. Önceliği para değil sağlık olsun. İfbb pro vs gibi fenomen değil gerçekten işini yapan birini bul.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    668
Diver, Bir saat önce yazdı:

Çok çok erken senin için. İlaçlık bir vucudun yok. Profesyonel olarak yapacağını düşünüyorsan iyi bir koçla başlaman senin için daha iyi olur. Önceliği para değil sağlık olsun. İfbb pro vs gibi fenomen değil gerçekten işini yapan birini bul.

10 hafta kullanıp bir daha kullanmak istemiyormuş tren eklemesinin sebebi 10 haftada ne kadar ilerleyebilcekse o kadar ilerlemek herhalde :D .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
ardas, 8 dakika önce yazdı:

10 hafta kullanıp bir daha kullanmak istemiyormuş tren eklemesinin sebebi 10 haftada ne kadar ilerleyebilcekse o kadar ilerlemek herhalde :D .

Ya ben arkadaşları anlıyorum. Görüyorlar yunan tanrısı gibi vücutları benden olur mu acaba diye düşünüyorlar haklı olarak. Zaten şu tren muhabbeti baydı artık. Bu yol çok uzun,meşakatli,sabır ve ciddi para isteyen bir yol. Üstüne sağlığını riske atacaksın. 

Kimse yaşadığı ciddi sağlık sorunlarını paylaşmıyor. Misalen Erkek adam der mi kuş ötmüyor diye... Forumda yüzlerce örnek var. Burda bolca vakit geçirmesi lazım. Hemen balıklama atlamamak araştırmak iyice bilgilenmek gerekiyor.

Steroidlere başlamadan önce çok ağır ilaçlar kullandım yataktan kaldırmazdı ilacın ağırlığını hissedersin. Ben 200 mg trende de ağırlığını hissettim gerçekten sağlam çarpıyor. Bunlar benim tecrübem herkes aynı şeyi yaşamayabilir.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: enes.dinnc
      Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,
      Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?
      KÜR PLANLAMAM:
      testo prop masteron oxandrolone Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Can35
      Selamlar,
      Tanıyan vardır belki 12 aydır temizim çoğu ürünle tecrübelerim var. Yurtdışına taşındım ve ilaca ulaşım biraz zordu 3 kutu primo 4 kutu test e ulaşabildim uzun uğraşlar sonucunda Kore biraz sıkıntılı bu konuda.  Ufaktan bir planlama yapacağım tavsiyelerinizi merak ediyorum.
      Bakalım Kore’nin ürünleri nasıl bunu merak ediyorum.
      Opsiyon 1 (15 hafta)
      1-2 hafta 250 test  2-5 hafta 500 test 6-15 hafta 750 test 300 primo. Opsiyon 2 (20 hafta)
      1-20 test e 500 10-20 test 500 300 primo  Veya elimdeki ilaçlar ile farklı bir planlama tavsiyesi verecek var mı?
      tren, wins, mast. Ox yani deca ve primo dışında çoğu ilaçla deneyemim var. 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Xiongnu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tren+Test+Drost (kısa ester) hafif jino var meme sertken belli değil de yumuşak uçluyken belli onun için artı olarak Arimidex düşünüyorum kür içinde. Her birinden 0.5mL yada 1mL haftada 3 kere enjeksiyon düşünüyorum. Amacım estetik parçalı bir vücuda ulaşmak ancak sıkıntılı yan etkiler görürsem bırakacağım, 10 hafta civarı devam etmeyi ama tren ağır olduğu için onu 6-8 hafta sonra bırakmayı düşünmekteyim.
      Sonra ise PCT yapıp natürel olarak devam etmeyi planlıyorum. Kazandığım kütlenin/kasın/tutulan suyun ise kaybedileceğini biliyorum ancak amacım düşük yağ oranında estetik halde natürel olarak güzel bir diyet ile devam etmek. Böyle bir kür kullanmış olan veya tecrübeleri, bilgisi olan var mı? Duymak isterim. Teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 22 boy 1.83 kilo 85 yağ oranı: 14 Bench max 100kg 6 rep.  1 yıllık aktif spor
    • Yazan: Heisenberg32
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaşım 23 daha önce 1 tam 2 tane yarıda kesmek üzere 3 kür yaptım ilk kürüm 250 mg Test E. 30mg Dianabol 2.kürde ise üzerine 200mg Uzun ester Deca ekledim fakat yan etkileri yüzünden kürü yarıda bıraktım 3.kürde ise 250 Sustanon 200mg Primobolon başlamıştım fakat 5.haftada omuz ve bacak sakatlığı yaşadığım için hem kürü kestim hemde spora ara vermek zorunda kaldım 2 senedir hiçbir şekilde vücuduma ilaç sokmadım şimdi tekrardan küre girmek istiyorum şöyle bir yol düşündüm sizin de fikirlerinizi almak isterim. 16 Haftalık Testosteron Enanthate Primobolon kürü düşünüyorum İlk 4 Hafta 375 mg Test E. ve 250 mg Primobolon daha sonraki 12 hafta 500 mg Test E. 400 mg primobolon ilk 6 haftada yanlarına günde 50 mg turinabol koymayı düşünüyorum kürün son 4 haftasınada kuru sert bir görüntü hemde ilacı merak ettiğim için gün aşırı 50 mg trenbolone Acetate kullanmayı düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir? (Tren Acetate konusunda kesin değilim)
      Eczanelerde primobolon yasaklandığı için ilaca ulaşmak zorlaştı marka tavsiyesi de verebilirseniz çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.