Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Melihcan07

Vuracağın tüm ilaçları tek flakonda mixlemek mümkün mü?

Önerilen İletiler

Melihcan07    1

Herkese merhaba,

Geçenlerde izlediğim bi poadcast boş bi flakona ilaçları haftalık kullanacağı miligramları doldurup o flakondan 7 ye böldüğünü duydum bunu yapan varmı mesela rimobolanın şişesini açtıktan sonra o boş flakona doldurduğumuzda dolaptamı saklamamız lazım bide ilaçlar karışırmı sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    18

sanırım karışma muhabbeti olmuyordu ya, dünde böyle bi konu açılmıştı. ilaçların yağı falan filan farklı oluyor aynı olsada belli bi sıcaklıkta mıcaklıkta mı ne karıştırılıyordu öyle biseler vardı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    109
Melihcan07, 31 dakika önce yazdı:

Herkese merhaba,

Geçenlerde izlediğim bi poadcast boş bi flakona ilaçları haftalık kullanacağı miligramları doldurup o flakondan 7 ye böldüğünü duydum bunu yapan varmı mesela rimobolanın şişesini açtıktan sonra o boş flakona doldurduğumuzda dolaptamı saklamamız lazım bide ilaçlar karışırmı sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

yağ bazlı ve su bazlı olarak genelde ilaçlar 2'ye ayrılır. Yağ bazlı ilaçlar ile yağ bazlı ilaçlar karıştırılır. (Primobolan-Sustanon-Boldenon-Deca vs.) Bir de su bazlı ilaçlar vardır. Bunlar ise kendi arasında karıştırılır (Winstrol depot, efedrin gibi) örneğin yağ bazlı bir bileşiğe sen su bazlı winstrolü eklersen ilaç bozulmaya uğrar belki seni zehirleyebilir, emboli geçirebilirsin. Bundan dolayı yağ bazlı ilaçlar kendi arasında karıştırılıp kullanılır, su bazlı ilaçlar kendi arasında karıştırılıp kullanılır. Herhangi bir şekilde bozulma, yağına geçme bozulma vs. olmaz. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    54

Ilaçlari karistirabilirsiniz, boş ve steril bir flakonun icine mixi yapip el ile çalkalayın yarim saat bekleyin sonra kullanın. Ben uzun zamandır bu sekilde kullaniyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189

Gerek varmı hergün kendinizi delmeye? Yani fenomen birisi bişey atıyo ortaya gündem oluyo. Testo deca boldemi vuruluyosun mesela. Böl ikiye pazartesi persembe vur. Millet dikkat cekmek icin bişeyler söylüyo gündem oluyo

• Beğen 2
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
Yusufdemir1995, 16 dakika önce yazdı:

Gerek varmı hergün kendinizi delmeye? Yani fenomen birisi bişey atıyo ortaya gündem oluyo. Testo deca boldemi vuruluyosun mesela. Böl ikiye pazartesi persembe vur. Millet dikkat cekmek icin bişeyler söylüyo gündem oluyo

Yusuf abi naptın, kür nasıl gidiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189
Tony Montana, 5 dakika önce yazdı:

Yusuf abi naptın, kür nasıl gidiyor 

Kür güzel gidiyo kardeşim sorduğun için teşekkür ederim canımsın:)) trenbolonu kestim 10 gün oluyor psikolojik anlamda çok yordu bir ton ilaç var vücudumda cünki. Şuan testo deca bolde danabol ment devam hicbir sorun yok iyice yaglanıp su toplamaya basladım  bu gidişle sanırım 100 ü görürüm ben 2 aya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
Yusufdemir1995, 6 dakika önce yazdı:

Kür güzel gidiyo kardeşim sorduğun için teşekkür ederim canımsın:)) trenbolonu kestim 10 gün oluyor psikolojik anlamda çok yordu bir ton ilaç var vücudumda cünki. Şuan testo deca bolde danabol ment devam hicbir sorun yok iyice yaglanıp su toplamaya basladım  bu gidişle sanırım 100 ü görürüm ben 2 aya

Vaay sevindim abi adına, o sulu büyümeyi tatmak istiyordun en son 😅

form güncellemesi bekliyoruz o zaman senden 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189
Tony Montana, 8 saat önce yazdı:

Vaay sevindim abi adına, o sulu büyümeyi tatmak istiyordun en son 😅

form güncellemesi bekliyoruz o zaman senden 

Yaparım kardesım bı 10 gune :D

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    19

ben hiç hakkında düşünmeden araştırmadan karıştırdım. tek flakonla gidiyorum iğneyi yaptırmaya. havalar soğuk olduğundan avucumda ısıtarak götürüyorum. flakonu vermeden çalkalıyorum kafam rahat olsun diye. ama kendim yapsaydım iğneyi bu şekilde karıştırmazdım. 0.5 ondan 0.7 bundan filan tarif etmek derdi kalmıyor hata payı kalkıyor ortadan. ağrı sızı illaki oluyor zaten arada ama ödem vea başka büyük sıkıntı yaşamadım. su bazlı birşey yok bende.yağları donma kristalleşme vaziyetine gelmemişse karışımda sorun olacağını düşünmüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
abartach, 1 dakika önce yazdı:

ben hiç hakkında düşünmeden araştırmadan karıştırdım. tek flakonla gidiyorum iğneyi yaptırmaya. havalar soğuk olduğundan avucumda ısıtarak götürüyorum. flakonu vermeden çalkalıyorum kafam rahat olsun diye. ama kendim yapsaydım iğneyi bu şekilde karıştırmazdım. 0.5 ondan 0.7 bundan filan tarif etmek derdi kalmıyor hata payı kalkıyor ortadan. ağrı sızı illaki oluyor zaten arada ama ödem vea başka büyük sıkıntı yaşamadım. su bazlı birşey yok bende.yağları donma kristalleşme vaziyetine gelmemişse karışımda sorun olacağını düşünmüyorum.

Hocam en son swiss kullanıyordunuz, marka değiştiniz mi memnun musunuz yoksa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    19

ilaçlar çalışıyor o garanti. ama ne kadar çalışıyor ancak tam doluluğu garanti bir marka ile değiştirirsem söyleyebilirim.memnunum ama beklentiye fiyata göre memnuniyetim. ilk kullanmaya başlayınca verdiği his ile 10 20 hafta sonra artık alıştığım içinde olduğum durum hissi aynı değil. 250 testoya başlayalı 6.5 ay olmuş 500 testo 400 bolde başlayalı 10 hafta olmuş. alıştım mevcut duruma diyebilirim.il başta testo aldığım an hissediyordum . sonra arttırınca o duyguyu yine yaşadım şu anda yeni normalim oldu bu. fiziksel görünüşte ise kilo alımım çok yavaş yemek konusunda sıkıntı yaşadığım için yağlardan eksiliyor kaslar sulanmadı ama büyüyorlar. en üstteki yamuk baklavam kendini gösterdi alttakide ıkınınca çıkıyor :) günlük 300 400 kalori daha eklemem gerek gibi. antrenman haftada 4 gün ve yaptığım hesaba göre yaktığım kalori aldığım kalorinin altında.  buna rağmen metabolizma dahada fazla kalori istiyor bulamayınca mevcut yağlardan harcıyor.buda ilaçların çalıştığına bir işaret daha. güç kaybımda bolde sayesinde düzeldi. fotoyu ekran görüntüsü ile aldım biraz kötü olmuş @Tony Montana

Ekran Alıntısı.JPG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
abartach, 7 saat önce yazdı:

ilaçlar çalışıyor o garanti. ama ne kadar çalışıyor ancak tam doluluğu garanti bir marka ile değiştirirsem söyleyebilirim.memnunum ama beklentiye fiyata göre memnuniyetim. ilk kullanmaya başlayınca verdiği his ile 10 20 hafta sonra artık alıştığım içinde olduğum durum hissi aynı değil. 250 testoya başlayalı 6.5 ay olmuş 500 testo 400 bolde başlayalı 10 hafta olmuş. alıştım mevcut duruma diyebilirim.il başta testo aldığım an hissediyordum . sonra arttırınca o duyguyu yine yaşadım şu anda yeni normalim oldu bu. fiziksel görünüşte ise kilo alımım çok yavaş yemek konusunda sıkıntı yaşadığım için yağlardan eksiliyor kaslar sulanmadı ama büyüyorlar. en üstteki yamuk baklavam kendini gösterdi alttakide ıkınınca çıkıyor :) günlük 300 400 kalori daha eklemem gerek gibi. antrenman haftada 4 gün ve yaptığım hesaba göre yaktığım kalori aldığım kalorinin altında.  buna rağmen metabolizma dahada fazla kalori istiyor bulamayınca mevcut yağlardan harcıyor.buda ilaçların çalıştığına bir işaret daha. güç kaybımda bolde sayesinde düzeldi. fotoyu ekran görüntüsü ile aldım biraz kötü olmuş @Tony Montana

Anladım hocam, kolaylıklar gelsin 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    356
Melihcan07, 22 saat önce yazdı:

Herkese merhaba,

Kim çıkarıyor böyle saçma sapan şeyleri

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    39
Yusufdemir1995, 23 saat önce yazdı:

Hocam merhaba, ment de kullandığınız marka nedir ve tecrübeniz nedir, bulk'a mı daha yatkın yoksa definisyona mı ? birde verdiği güç v.s nasıl bizzat kullananlardan deneyimlemek isterim. Konuya cevabım ise: ilaçlar yağ bazlı ise tek bir flakonda mixlenebilir fakat aynı marka olmalı, farklı marka ilaçların kullandıkları yağlar, benzil alkoller v.s farklı olduğundan ben flakonda mixlemem aynı enjektöre çekip vururum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
AREN, 39 dakika önce yazdı:

Kim çıkarıyor böyle saçma sapan şeyleri

Sosyal medyada tek işi günde 1 saat idman atıp yemek yiyip yan gelip yatmak olan, sonra da bu spor böyle yapılır delikanlı adam şöyle yapar bunu yapamıyorsan yapma diye ahkam kesen, liselilere supplement satarak para kazanan, ego topu sözde body’ciler

yalan yok bu sosyal medyadaki elemanların sadece %5-10’u düzgün insanlardır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    356
Tony Montana, 6 dakika önce yazdı:

Sosyal medyada tek işi günde 1 saat idman atıp yemek yiyip yan gelip yatmak olan, sonra da bu spor böyle yapılır delikanlı adam şöyle yapar bunu yapamıyorsan yapma diye ahkam kesen, liselilere supplement satarak para kazanan, ego topu sözde body’ciler

yalan yok bu sosyal medyadaki elemanların sadece %5-10’u düzgün insanlardır 

Öyle bir özetledin ki.. şaaakk diye gözümün önüne o geldi o kişi 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
AREN, 1 dakika önce yazdı:

Öyle bir özetledin ki.. şaaakk diye gözümün önüne o geldi o kişi 😂

Valla hocam dua etsinler liseli tayfa var ekmek yiyorlar. Gerçekten hiçbiri samimi gelmiyor bana. İş artık spordan çıktı millet üzerinden para kazanıyorlar evde yatarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189
Adrian, 5 saat önce yazdı:

Hocam merhaba, ment de kullandığınız marka nedir ve tecrübeniz nedir, bulk'a mı daha yatkın yoksa definisyona mı ? birde verdiği güç v.s nasıl bizzat kullananlardan deneyimlemek isterim.

Konuya cevabım ise: ilaçlar yağ bazlı ise tek bir flakonda mixlenebilir fakat aynı marka olmalı, farklı marka ilaçların kullandıkları yağlar, benzil alkoller v.s farklı olduğundan ben flakonda mixlemem aynı enjektöre çekip vururum.

Merhaba… markasız ment kullanıyorum şuan özel üretim diyelim :) ben bulkta kullanıyorum aşırı güç libido ve felaket pump doluluk veriyor ya çok değişik bir ilaç cidden aşırı seviyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    54
Adrian, 5 saat önce yazdı:

Hocam merhaba, ment de kullandığınız marka nedir ve tecrübeniz nedir, bulk'a mı daha yatkın yoksa definisyona mı ? birde verdiği güç v.s nasıl bizzat kullananlardan deneyimlemek isterim.

Konuya cevabım ise: ilaçlar yağ bazlı ise tek bir flakonda mixlenebilir fakat aynı marka olmalı, farklı marka ilaçların kullandıkları yağlar, benzil alkoller v.s farklı olduğundan ben flakonda mixlemem aynı enjektöre çekip vururum.

Benzil alkol yada benzoat farkli marka olsada sorun olmaz saf kimyasal ürünler, yağ farklılığida sorun yaratmıyor homojen karışıyor ama ben bütün yaglari tecrube etmedim belki sıkıntı çıkaran vardır bilemiyorum. 

Ment bulkta çok iyi, fakat definasyondada aileri düzgün kullanirsan harika bir görüntü ve güç veriyor ama biraz deneyimli olmak lazım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    39
burakg133, 1 saat önce yazdı:

Benzil alkol yada benzoat farkli marka olsada sorun olmaz saf kimyasal ürünler, yağ farklılığida sorun yaratmıyor homojen karışıyor ama ben bütün yaglari tecrube etmedim belki sıkıntı çıkaran vardır bilemiyorum. 

Ment bulkta çok iyi, fakat definasyondada aileri düzgün kullanirsan harika bir görüntü ve güç veriyor ama biraz deneyimli olmak lazım. 

Dediğiniz doğru fakat benim ki biraz işgüzarlık birazda titizlik :) o yüzden farklı markaları aynı flakon da karıştırmıyorum ama aynı enjektöre elbette çekip vuruyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    18
Adrian, 17 dakika önce yazdı:

Dediğiniz doğru fakat benim ki biraz işgüzarlık birazda titizlik :) o yüzden farklı markaları aynı flakon da karıştırmıyorum ama aynı enjektöre elbette çekip vuruyorum.

en rahatı o bence hocam zaten, en kötü bi

yere götüreceksende çek şırıngaya değiştir ucunu at cebe götür

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Osibaba09
      Arkadaşlar selam,
      2. kürüme girmeyi planlıyorum. Ünlü bi hocayla uzaktan çalışıyorum ama fıs çıktı, 5 haftalık bir kür programı yaptı ilaç temininde yardımcı olurum dedikten sonra 10K fiyat istedi proton marka ilaçlar için. Ayrıca ilaç dozajları da yüksek geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
      5 HAFTALIK YAPTIĞI KÜR PLANLAMASI:
      PAZARTESİ
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml PERŞEMBE
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml HER GÜN
      Turinabol 50 mg MCT VE VİTAMİNLER
      Arimidex Zma Milktistle C vitamini B 12 Multivitamin Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: yanis
      Arkadaşlar merhaba,
      Bana şu klasik 10ml lik üstü plastikli flakonlardan lazım. Nerden bulabilirim acaba ?
      Cevaplar için teşekkürler. 
    • Yazan: muhammedberk
      Herkese merhaba,
      3 hafta boyunca 500 mg testosterone enanthate ve 1,5 hafta boyunca dianabol 40 mg kullandım yağ oranımın fazla olduğunu düşünmeye başladım bu yüzden danabolü kesip testoyuda 250 mg'a indirdim sizce bu sıkıntı yaratır mı ne yapmalıyım?
    • Yazan: Dagcıkomando
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce flakon ilaç kullanmadım,
      Şimdi sorularım var:
      Küre 2 ay sonra başlayacağım ama tıpası (kauçuk kısım) sağlam mı diye bakmak için üst beyaz kapağını açtım şimdi tekrar kapanmıyor, kirlenme vs olur mu? Kauçuk kısma iğne sokup ilaç çekiliyor, peki 1 yerden mi delip kullanacağız yoksa her seferinde farklı yerden mi delelim? Kauçuk kısmı delerek kullanıyoruz da deldiğimiz yerden ilaç akmıyor mu, hava girmiyor mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Bildiğiniz kan testi gerektirmeyen veya istiyorsada sadece 1 kere bittikten sonra kan testi gerektiren ilaçlar var mı? Mesela sarm kullanırken kullanmadan önce test vermedim bitince 1 kere vercem testi. Bunu demek istiyorum. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.