Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lepsta

Kür son kan testim hk.

Önerilen İletiler

Lepsta    5

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kan değerlerim bu şekilde şuan kürdeyim 375 testo e. basan birine göre ilaç dolu diyebilir miyiz ve e2 korkutucu şekilde mi yüksek düşürmek için pctde kullanıcağım tamoksifen yeterli olur mu ?

photo_2025-01-17_21-01-40.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    109

Enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi verdin? Haftada kaç enjeksiyon yapıyorsun ve ilaç markan nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    30

e2 bi miktar fazla korkmana gerek yok testesteron vücüdundan çıkmaya başlayınca o da düşecektir,
prolaktin göremedim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lepsta    5
0xhex, 15 saat önce yazdı:

e2 bi miktar fazla korkmana gerek yok testesteron vücüdundan çıkmaya başlayınca o da düşecektir,
prolaktin göremedim ?

prolaktin altta kalmış ama o normal sınırda diye atmak istemedim

Fuhrer, 15 saat önce yazdı:

Enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi verdin? Haftada kaç enjeksiyon yapıyorsun ve ilaç markan nedir?

5 gün sonra verdim haftada tek enjeksiyon şuan testo markam iran 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
Lepsta, 56 dakika önce yazdı:

5 gün sonra verdim haftada tek enjeksiyon şuan testo markam iran 

İlaç çalışıyor. Haftada iki enjeksiyon yapmalısın testo ve diğer hormonların dalgalanmasını engellersin. Doğru bir uygulama değil yaptığın...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lepsta    5
Diver, 1 dakika önce yazdı:

İlaç çalışıyor. Haftada iki enjeksiyon yapmalısın testo ve diğer hormonların dalgalanmasını engellersin. Doğru bir uygulama değil yaptığın...

kısa esterde günaşırıda vurdum bence uzun esterin bir farkı olmalı susto kullanmıyorum testo e. de ne kadar dalgalanma olabilir sadece 1.5-2ml arasında vurum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
Lepsta, Şimdi yazdı:

kısa esterde günaşırıda vurdum bence uzun esterin bir farkı olmalı susto kullanmıyorum testo e. de ne kadar dalgalanma olabilir sadece 1.5-2ml arasında vurum

Haftada tek vuracaksan cypionate esterini kullan enanthate değil. Dediğim şekilde uygula hem duyguların stabil olacak hemde enerjin vs. Haftada iki gün yap kan ver anlayacaksın ne kadar farkettiğini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lepsta    5
Diver, Bir saat önce yazdı:

Haftada tek vuracaksan cypionate esterini kullan enanthate değil. Dediğim şekilde uygula hem duyguların stabil olacak hemde enerjin vs. Haftada iki gün yap kan ver anlayacaksın ne kadar farkettiğini.

anladım kralda keşke 12 hafta önce konuşsaydık bunları bu hafta kür bitiyor yine de sağol cyp enth arasında bu farkı bilmiyordum sence uzun esterle cutting yapılır mı ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
Lepsta, Şimdi yazdı:

sence uzun esterle cutting yapılır mı ?

On numara yapılır. Cutting senin beslenmenle ve östrojeni kontrol altında tutmanla alakalı :)

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lepsta    5
Diver, Şimdi yazdı:

On numara yapılır. Cutting senin beslenmenle ve östrojeni kontrol altında tutmanla alakalı :)

tamoksifen kullanımı kür içinde e2 yi baskılayabilir mi ? veya pct döneminde bor kullanımı e2 yi baskılar mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    670
Lepsta, 4 dakika önce yazdı:

tamoksifen kullanımı kür içinde e2 yi baskılayabilir mi ? veya pct döneminde bor kullanımı e2 yi baskılar mı ?

tamoksifen baskılamaz pct de e2 için bir şey kullanmana gerek yok pct bitince normal seviyesine geriler zaten pct sonrası test verirsin o zaman eski seviyeye gerilememiş olursa e2 arimidex alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
Lepsta, 4 dakika önce yazdı:

Tamoksifen e2 yi çok hafif baskılar asıl amacı göğüs ucuna bağlanmasını engellemek. Bor kullanmadım bilmiyorum. Amerikayı yeniden keşfe gerek yok. Pctde kullanılacak ilaçlar belli.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    8
Lepsta, 2 saat önce yazdı:

tamoxifen kür sırasında östrojeni dibe çaktırmadan jinekomasti gibi yan etkilerden kurtulmak için kullanılıyor. e2'nin fazla baskılanması da hiç iyi değil. libido ve eklem problemleri baş gösterebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: matiquew133
      Merhaba Arkadaşlar,
      Kürümün 11. Haftasındayım kan değerlerimi yorumlar mısınız? Teşekkürler.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo CYP 500MG  Boldenon 450MG Trenbolone 150MG(8.Hafta ekledim) 11. Haftadan itibaren 300MG Sadece haftada 0.5mg dostinex.
      E2 Neden bu kadar düşük anlamıyorum arimidex kullanmıyorum.

• Yazan: makaveli
      Merhabalar arkadaşlar,
      Ben 36 yaşındayım ve vücut geliştirme geçmişim bir yıldan biraz fazla olmuştur. Pre-workout, protein tozu, multivitamin vb. gibi sıradan takviyeler haricinde 2 ay önce hayatımda ilk defa prohormon grubundan 'trenavar' adlı orijinalliği doğrulanmış İsviçre menşeli bir ürün kullandım.
      Günde 1 kapsül alınması gerektiği yazıyordu fakat ben her gün 2 adet attım. Trenavar bittikten sonra başka bir ürün kullanmadım. Daha sonra fark ettim ki libidom çok düşük, depresif bir haldeyim ve antrenmanda çok daha hızlı yoruluyorum. Meğerse PCT denilen bir işlevi atlamışım. Ben ise bu bitkinliğin sebebini araştırmak için geçen gün kan testi yaptırdım ve değerler bana göre yüksek çıktı. Doktordan önce sizler gibi işin erbabı arkadaşların görüş ve önerilerinden faydalanmak için buraya üye oldum ve bu da benim ilk mesajım. 
      Sadece anormal sonuçları paylaşıyorum. Geri kalan tüm değerler normal. 

• Yazan: Çılgıntavacı
      5 HAFTADIR / HAFTALIK:
      400 testo enanthet 400 boldenon Alıyorum ve kan sonuçlarım aşağıdaki gibidir.
      SORULARIM:
      Ne gibi koruyucular almalıyım? Nasıl devam etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Yazan: Red1966
      Kürün henüz 2. Haftasındayım ilk kürüm çok fazla damarlanma var ve bazen göğsümde daralma sıkışma hissediyorum sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 testo ent.  500 boldenon Günlük 3 tablet dianabol      

• Yazan: poisonreally
      Spor yapmayan (geçmişi olmayan) bir insanım fitness üyeliğimi yeni başlattım sakal çıkmama sorunuyla doktora gittim testosteron testi istedim yaptı bana düşük olmadığını söyledi d vitamini yazdı sadece ama ben biraz düşük buldum.
      SORULARIM:
      Sizce değerler nasıl şuan çok yağlı bir bireyim zayıfladıkça bu değerler artar mı? Ve bu süreçte sarms kullanımının spor geçmişimin olmamasından kaynaklı ve diğer değerlerime istinaden bir zararı olur mu? Yaptığım araştırmalara göre kür için hem spor geçmişimin hem de yaşımın erken olduğunu gördüm ancak zayıflama amacıyla kullanılan sarmların bana bir zararı olur mu? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 18 Boy 185 Kilo 115 Zaten kilom aşırı fazla olduğu için belki bazı görüşler sarm kullanmak yerine direk takviyesiz sporumu yapmamı söyleyebilir ancak bu kilolardan sonra bir motivasyon kaynağı arıyor insan bunuda biraz daha hızlı kilo vererek oluşturacağımı düşünüyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.