Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AtesTamer

Doğal biri olarak testosteron seviyem çok düşük ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

AtesTamer    3

Öncelikle selamlar,

Yaklaşık olarak 1 senesi düzenli, 1 senesi düzensiz olacak şekilde 2 senedir powerlifting yapıyorum. Herhangi bir tütün ürünü ve alkol kullanmıyorum çok düzenli bir hayatım vardır en geç 23:00 civarında uyur sabah 08:00 gibi de uyanırım. Daha önce steroid kullanmayı düşünmüştüm ama bu düşünceyle kaldı sadece.

Uzun lafın kısası 3 gün önce ürolojiye gidip Testo değerlerimi merak ettiğimi ve öğrenmek istediğimi söyledim sonraki gün sabah aç karına hastaneye gelip 08:00-09:00 arası kan verdim. Sonuçlarımı da aşağıda ekliyor olacağım değerli hocalarım yardımınıza tecrübenize ve bilginize ihtiyacım var.

Düzenli olarak haftalık 250 Testo almayı düşünüyorum ancak cehaletimi mazur görün pek bilgim yok bu konuda, bu yüzden sizin değerli tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim

IMG_3993.png IMG_3994.png IMG_3995.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gorgeous    16

Selamlar hocam,bu steroid camiasına hemen bulaşman ileride sana kötü sonuçlar doğurabilir. Bence @SERKO hocamın bitkisel kürü var ona bi göz at^_^

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    107
gönderildi (düzenlendi)

Referans aralığının geniş olmasının sebebi herkesin sağlıklı olduğu değerin farklı olması, alt sınıra yakın olması moralini bozmasın. Hayatında herhangi bir eksik yaratmıyorsa sorun bulunmuyor.:)

Eğer amacın trt doz gitmekse uzun süreler alman gerektiğini unutma, fakat küre girmek istiyorsanda bıraktığında değerlerinin eskisi civarına geleceğinide göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

Umarım yanlış ve/veya eksik bir bilgi vermemişimdir. Okuyup eksiklerimi, yanlışlarımı düzeltip/tamamlayan herkese teşekkür ediyorum.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.156

Dostum değerler iyi değil ama tek tahlile bakarak alınacak bir karar değil. Eğer libidonda hayat enerjinde sıkıntı yoksa başlamanı tavsiye etmem. Bazen bir de vitamini eksikliği bile bu değerleri değiştirebiliyor...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AtesTamer    3
Tarık34, 1 dakika önce yazdı:

Referans aralığının geniş olmasının sebebi herkesin sağlıklı olduğu değerin farklı olması, alt sınıra yakın olması moralini bozmasın. Hayatında herhangi bir eksik yaratmıyorsa sorun bulunmuyor.:)

Eğer amacın trt doz gitmekse uzun süreler alman gerektiğini unutma fakat küre girmek istiyorsanda bıraktığında değerlerinin eskisi civarına geleceğinide göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

Umarım yanlış ve/veya eksik bir bilgi vermemişimdir. Okuyup eksiklerimi, yanlışlarımı düzeltip/tamamlayan herkese teşekkür ediyorum.

Hocam öncelikle değerli zamanınızı ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim. Yani şöyle aslında dikkatli beslendiğim halde kas kazanımımın normalin dışında yavaş olduğunu düşünüyordum bunun haricindeki en ciddi şikayetim ruh halimdeki dalgalanmalarım ve düşünce bulanıklığım yani berrak ve rahat hissetmiyorum kendimi tabi bunun psikolojik veya psikiyatrik bir sebebi olabilir ancak oralara da göründüm bundan bir süre önce. Bu bağlamda aslında kendimi daha iyi hissetmek de istiyorum, akabinde testomun düşük olduğunu görünce haliyle sebep bu olabilir mi diye düşünmedim de değil açıkçası :/

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    952

Testi yapmandan önce perhiz yaptın mı yada kaç gün yaptın ?

aynı değerlere sahip daha önce hiç kür yapmamış birine bitkisel kürümü tavsiye ettim 3 hafta içinde 201 den 400 leri gördü bir incele istersen ama senin hayatına libidona vs herhangi olumsuz bir etkisi yoksa değerlerin gayet normal sadece teston biraz düşük..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AtesTamer    3
Diver, 25 dakika önce yazdı:

Dostum değerler iyi değil ama tek tahlile bakarak alınacak bir karar değil. Eğer libidonda hayat enerjinde sıkıntı yoksa başlamanı tavsiye etmem. Bazen bir de vitamini eksikliği bile bu değerleri değiştirebiliyor...

Hocam size de teşekkür ederim öncelikle yanıtladığınız için. Aslında evet hocam hayat enerjimde ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum, eklemeyi unutmuşum günlük 400gr pirinç 400gr haşlanmış göğüs sabahları proteinli pankek ve günlük 30-40 gr civarında yer fıstığı tüketiyorum haricen günlük ortalama 4-5 tl kadar su tüketiyorum 168 boy 70kg 

Gorgeous, 48 dakika önce yazdı:

Selamlar hocam,bu steroid camiasına hemen bulaşman ileride sana kötü sonuçlar doğurabilir. Bence @SERKO hocamın bitkisel kürü var ona bi göz at^_^

Teşekkür ederm hocam yanıtladığınız ve düşündüğünüz için, bunu düşünüp değerlendireceğim:)

SERKO, 17 dakika önce yazdı:

aynı değerlere sahip daha önce hiç kür yapmamış birine bitkisel kürümü tavsiye ettim 3 hafta içinde 201 den 400 leri gördü bir incele istersen ama senin hayatına libidona vs herhangi olumsuz bir etkisi yoksa değerlerin gayet normal sadece teston biraz düşük..

Hocam teşekkür ederim yanıtladığınız için, perhizden kastınız tam olarak nedir anlayamadım mazur görün beni lütfen 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    537
AtesTamer, 3 dakika önce yazdı:

Hocam teşekkür ederim yanıtladığınız için, perhizden kastınız tam olarak nedir anlayamadım mazur görün beni lütfen 

Cinsel aktivite orucu gibi düşün. Mast veya birleşme olmaması. Buna cinsel perhiz deniyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AtesTamer    3
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Cinsel aktivite orucu gibi düşün. Mast veya birleşme olmaması. Buna cinsel perhiz deniyor 

Anladım hocam teşekkürler, testten 2 gün önce ejakülasyon olmuştu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AtesTamer    3
SERKO, 16 dakika önce yazdı:

Hocam bitkisel kürünüzü nereden inceleyebilirim acaba?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    537
AtesTamer, 17 dakika önce yazdı:

Hocam bitkisel kürünüzü nereden inceleyebilirim acaba?

İnceleyebilirsiniz. Güvendiğiniz bi aktara yaptırın ya da malzemeleri internetten kendiniz alıp yapmanızı öneririm. Kolpa aktarlar çok fazla 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AtesTamer    3
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

İnceleyebilirsiniz. Güvendiğiniz bi aktara yaptırın ya da malzemeleri internetten kendiniz alıp yapmanızı öneririm. Kolpa aktarlar çok fazla 

Hocam tekrardan değerli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim duruma göre düşünüp bu konuyu değerlendireceğim tabi ki ilk önceliğim ilaç değil ama bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    537
AtesTamer, 3 dakika önce yazdı:

Hocam tekrardan değerli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim duruma göre düşünüp bu konuyu değerlendireceğim tabi ki ilk önceliğim ilaç değil ama bakalım 

Rica ederim, bi dene baktın faydası oldu hiç bulaşmazsın ilaç işine. İlaç işi iki ucu keskin kılıç gibi. Bi kere başlarsan bi daha birçok şey eskisi gibi olmaz 😃

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AtesTamer    3
Tony Montana, 18 dakika önce yazdı:

Rica ederim, bi dene baktın faydası oldu hiç bulaşmazsın ilaç işine. İlaç işi iki ucu keskin kılıç gibi. Bi kere başlarsan bi daha birçok şey eskisi gibi olmaz 😃

Çok haklısınız hocam bir kere ilaç işine girince devamlı olması gerekli bunun 😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Inevitable
      Merhaba bu konuda merak ettigim bir soruyu sormak istedim.
      testo propionat kullaniyorum ve 2 günde 1 100mg enjeksiyon yapiyorum  bu durumda total testesteronumda çikması gereken ng dl sayısı kaç olmalı ve bunları nasil hesaplayabiliriz garanti bir hesap yöntemi var mı?
    • Yazan: Reksd41
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Çevremdeki arkadaşlarım hangi sebepleri sunarlarsa sunsunlar devlet hastanesinde üroloji bölüm sorumlusu doktor total testosteron vb. değerlere bakmıyorlarmış. Steroid veya çeşitli hormonlar kullanıyorum dediğiniz zaman insan fişler gibi bu durum kayıtlara geçiyormuş diye duydum. 
      SORULARIM:
      Bu duyumların doğruluk payı nedir? Üroloji doktoruna bu testleri alabilmem için ne demeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: bdy754
      Merhabalar abiler kardeşler,
      Testomun düşük olduğunu düşünüyorum ve doktor kontrolünde testi tedavisi almak istiyorum.
      SORULARIM:
      bu işe yarar mı? daha önce deneyimleyen oldu mu? çünkü testonun az olması spora kadar her şeyi etkiliyor ya da normal küre mi gireyim sizce ? Hangisi daha iyi sonuç verir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: yuda
      Abilerim ben 17 yaşındayım,
      2 senelik spor geçmişim oldu hem kas kütlesi kazanamadım hem de diyette belirli bir yağ oranının altına düşemiyorum bende gidip hormon değerlerime vs baktırdım sonuçları aşağıya ekliyorum sizlerin düşüncelerini almak istedim.
      Alkol sigara steroid hiçbir şey kullanmadım kullanmıyorum, doktorla görüştüğümde bana söylenenleri yazayım:
      Yaşananlar: Doktora anlattım neler oldugunu etkileri vs Test sonuçlarıma baktı testis boyutuna baktı...
      Bana dediği şey: Senin lh fshın yüksek seviyelerde olsa ama testosteronun bu seviyelerde olsa testislerindeki üretimin sıkıntılı olduğunu söyleyebiliriz ama şuan senin üretiminde vs bi sıkıntı yok oranların normal yani şuan senin vücudun daha fazla testosterona ihtiyaç duymuyor. Bu yüzden doğal dengeyi bozmamıza vs gerek yok eğer ki senin lh fshın yüksek olsaydı ama testosteron ona kıyasla düşük olsaydı replasman terapi yapardık beni mental psikolojik olarak çok kotu etkiledi 253 olduğunu bilmek.

• Yazan: Mert74
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1.5 yıldır fitness yapıyorum ve 16 yaşındayım. Total testom 414ng/dl. Serbest testom ise 26.51 pmol/L. Test verdiğim gün 6 saat kadar uyumuştum ve biraz stresliydim çok etkilemiş midir? @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.