Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Alikumsal34

Küre girmek istiyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Alikumsal34    0

Saygı değer hocalarım/arkadaşlar merhaba,

Uzun bir ara verdikten sonra 2 aydır spora tekrar gitmeye başladım ve bu kapsamda kendimi geliştirmek ve estetik bir vücuda sahip olmak istiyorum. Bununla ilgili olarak ek gıda/ilaç vb şeyleri kullanmayı düşünüyorum. Bu 2 aylık süreçte görüşme başına 2.000₺ ödediğim sosyal medyada denk gelen bir hocaya başvurdum. Vücut(1.89cm/68kg) genetiğimi çok beğendiğini ve ufak hafif bir steroid kürüyle çok güzel sonuç alacağımı söyledi fakat o dönemde çok tereddütte kaldığım için enjeksiyon yerine sarm’ları tercih ettik. (Ekte Sarm’ların görseli koymuş olacağım)

Sarm’lardan çok net bir sonuç alamayınca tekrar kendisiyle görüşüp bir kür programı istedim. Yapmış olduğu kür Proton Labs markası altında Boldenon + Turinabol + Testo ve süreci de 14-16 hafta dedi ve fiyat olarakta toplam bu süreç için 9.000₺ - 10.000₺ arası olduğunu belirtti. (sosyal medyadan kendi paylaştığı ilaçların görselini de ekte görebilirsiniz)

Bu fiyatı çevremde diğer naturelde olsa bu işleri az çok duyan sporcu arkadaşlarıma sorduğumda bu fiyata imkansız olacağını söylediler. Bu doğrultuda içimde şüphe uyandırdı. Sonuç olarak siz değerli abilerimden kardeşlerimden marka, kür, bu süreçte nelerle karşılaşacağım hakkında desteklerinizi beklemekteyim.

Amacım herhangi bir yarışmaya vs. katılmak değil. Kendimi iyi hissettirecek düzeyde parçalı hacimli bir vücudum olsun istiyorum. Daha önce naturel olarak yaptım fakat istediğim sonuçları elde edemedim. Sizlerden istediğim doğru kaynaklara doğru markalara nasıl ulaşabileceğimdir. Hangi steroid kullanan birine usulünce saygı çerçevesi içerisinde danıştıysam sanki özel manevi değerlerine hakaret etmişim gibi tepki alıp hiç bir bilgi vermedi. Lütfen konu hakkında desteklerinizi beklemekteyim.

Teşekkür eder saygılarımı sunarım. :)

7947A7ED-A3CB-431D-A518-D63775712536.jpeg IMG_5574.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

EmreGundi    238

Selamlar, kullandığın sarmslar tamamen boş ürünler. Proton labs dediğin marka ise çoğunlukla boş şansa dolu gelebilen tr üretim markadır forumda arama kısmına proton labs yazarak yorumları okumanı öneririm. Önden ve arkadan formunu paylaşır mısın? Fiyat konusunda çevren haklı 16 haftalık kür için fiyatlar bedava.. Orjinal ürün için sol altta wp butonuna tıklamalısın burak hocayı arayarak detaylı bilgi al 

tarihinde EmreGundi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075

Öncelikle markalar hakkında bilgim yok. Lakin şu konuşmayı yapan koçtan bir şey olmaz. Sen ısrarla kür istiyorum demedikten sonra hiç bir koç senin gibi birisine ilaç önermemeli. Beslenmeni antrenmanını oturt naturelde çok güzel fiziğe ulaşırsın.

Genetiğin güzelse ilaçsız da çok iyi yerlere gelirsin...

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alikumsal34    0
EmreGundi, 3 dakika önce yazdı:

Selamlar, kullandığın sarmslar tamamen boş ürünler. Proton labs dediğin marka ise çoğunlukla boş şansa dolu gelebilen tr üretim markadır forumda arama kısmına proton labs yazarak yorumları okumanı öneririm. Önden ve arkadan formunu paylaşır mısın? Fiyat konusunda çevren haklı 16 haftalık kür için fiyatlar bedava..

Güncel formum bu şekilde genel olarak antrenörlerin yaptığı yorumlar genetiğim iyiymiş hızlı sonuç alabiliyorum fakat bir süre sonra hacim olarak arttıramıyorum. ilginiz için ayrıca çok teşekkür ederim.

IMG_5575.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
Alikumsal34, 2 dakika önce yazdı:

Güncel formum bu şekilde genel olarak antrenörlerin yaptığı yorumlar genetiğim iyiymiş hızlı sonuç alabiliyorum fakat bir süre sonra hacim olarak arttıramıyorum. ilginiz için ayrıca çok teşekkür ederim.

Dostum, yeme alışkanlığı oturtmalısın kürden önce.

Keza sarmlar boş olsa bile yaptığın kürde yediğin yemeklerle bile gelişim olmalıydı natürel olarak.

Önce disiplin sonra ilaç diyorum ben 

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    238
Alikumsal34, 12 dakika önce yazdı:

@Tony Montana dediğine katılıyorum her şeyden önce disiplin ayrıca küre girmek mesele değil asıl mesele pctden sonra başlıyor mental çöküntü vb.. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
EmreGundi, 5 dakika önce yazdı:

@Tony Montana dediğine katılıyorum her şeyden önce disiplin ayrıca küre girmek mesele değil asıl mesele pctden sonra başlıyor mental çöküntü vb.. 

Kesinlikle, küre girdiğin andan itibaren birçok şey bi daha eskisi gibi olmuyor. Ciddi bi hormon sistemini bozuyorsun bu senin üreme sisteminden beyin yapına kadar etkiliyor. Her şeyi bilip, göze alıp bu işe girmek var. Yoksa ilacı alıp vurmak en kolay iş. Umarım anlatabilmişimdir ☺️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alikumsal34    0

Kesinlikle dediklerinize katılıyorum son olarak kullanmaya karar verdim fakat nereden en şekilde başlayacağımı bilemiyorum.Forumdaki konuların bir çoğunu okudum fakat net bir cevap bulamadım. Herkes farklı şeyler söylüyor. Örneğin dün başka bir hoca Proton labs kullandığımda kalıcı cinsel sorunlarım olacağını söyledi. Zaten bu doğrultuda buraya danışma kararı aldım. Çünkü kâr amacı gütmeyen kullanıcı tecrübeleri benim için çok daha önemli. 

Sizlerin kür hakkında tavsiyesi nedir ? Özellikle orijinaline daha kolay ulaşabileceğim veya teyit edebileceğim düzeyde bir kür düşünüyorum. 

Yorumlarınız içinde ayrıca tekrar teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    23

Bunlar Boş Merdiven Altı ürünler bu adamdan uzak dur. Bütçen varsa Burak Hocayla Çalış Hedeflerine Göre Sana yardımcı olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    238
Alikumsal34, 10 dakika önce yazdı:

Kesinlikle dediklerinize katılıyorum son olarak kullanmaya karar verdim fakat nereden en şekilde başlayacağımı bilemiyorum.Forumdaki konuların bir çoğunu okudum fakat net bir cevap bulamadım. Herkes farklı şeyler söylüyor. Örneğin dün başka bir hoca Proton labs kullandığımda kalıcı cinsel sorunlarım olacağını söyledi. Zaten bu doğrultuda buraya danışma kararı aldım. Çünkü kâr amacı gütmeyen kullanıcı tecrübeleri benim için çok daha önemli. Sizlerin kür hakkında tavsiyesi nedir ? Özellikle orijinaline daha kolay ulaşabileceğim veya teyit edebileceğim düzeyde bir kür düşünüyorum. 

Yorumlarınız içinde ayrıca tekrar teşekkür ederim. :)

Sol alttaki wp butonuna basıp burak hocayla görüşebilirsin orjinal ürünler onda var. Cinsel sorunları kür sonunda her türlü yaşayacaksın ona yapacak bir şey yok. pctden sonra düzelicektir Ancak çok şanslıysan yaşamazsın kişiden kişiye değişir.. forumda ki konuları bol bol okumaya özen göster özellikle başa tutturulmuş önemli konular var 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Inevitable    2

illa küre giricem diyosan hafif ilaçlarla başlaman daha mantıkli olur testo rimobolan iş görür boldenona bulaşma bence herkesin genetiği farkli vücut farkli tepki verebilir. orjinal ilaç konusunuda sol altta burak hocadan satın alabilirsin rimobolani eczaneden temin edebilirsin baziları reçetesiz satıyor sustanonda kullanabilirsin ama testo enanthate daha iyi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alikumsal34    0
6arrows, Bir saat önce yazdı:

proton 3er flakon testo-bolde ve 1 kutu t-bol alsan yaklaşık 6k falan ediyor zaten

Konuyla ilgili hiç tecrübem yok. Araştırma yapabileceğim bir kaynakta bulamadım. Bir flakon tek enjeksiyon anlamına mı geliyor ? Haftada kaç kere enjeksiyon yapılmalı ? Enjeksiyon sadece kalçadan mı oluyor ? 9_9

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    140
Alikumsal34, 22 dakika önce yazdı:

Konuyla ilgili hiç tecrübem yok. Araştırma yapabileceğim bir kaynakta bulamadım. Bir flakon tek enjeksiyon anlamına mı geliyor ? Haftada kaç kere enjeksiyon yapılmalı ? Enjeksiyon sadece kalçadan mı oluyor ? 9_9

flakonlar 10ml oluyor. proton her ml'de 300mg ilaç içerdiğini beyan ediyor. hafta diyelim ki 600 mg ilaç alacaksın bunun için 2ml ilacı bir hafta içinde enjekte etmen gerekiyor bunu kaç güne bölersen o kadar iyi oluyor kanda stabil düzeylerde kalması için. bacak, omuz, kalça, triceps gibi bölgelere enjeksiyon yapılabilir. bu basit bilgilere bile hakim değilken sakın kullanma. yanlış enjeksiyon inme, kalp krizi, ölüm gibi sonuçlar dahi doğurabilir.

Ayrıca kas kütlen çok az. Göğüslerin bomboş ve sırtın hiç gelişmemiş. kolların ve omzun iyi duruyor ama kütlene göre iyi duruyor. kür önermem. ha illa girecem diyorsan da bu kür sana uygun değil bence

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Muto
      Merhaba hocalarım,
      GEÇMİŞ KÜRÜM:
      Testo Enanthate Boldenon ŞİMDİ PLANLADIĞIM KÜR:
      Testosteron Enanthate Boldenon Primobolan Öneri ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: enes.dinnc
      Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,
      Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?
      KÜR PLANLAMAM:
      testo prop masteron oxandrolone Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Cukurrrr
      Arkaraşlar merhaba,
      Şuanda bulk kürüme devam etmekteyim boldenone ve testosterone enenthate kullanıyorum haftalık 600ml bolde 600ml testo vuruyorum 20 haftalık kürümün 18. Haftasını doldurdum. Definasyon kürüne girmeden önce yoruma ihtiyacım var haftalık 400ml testosteron prop,300ml masteron prop.,300ml boldenon ekstra olarak boldenone da kullanmak istiyorum ve 15 haftalık bir kür olacak sizce boldenone mantıklı olur mu yardımcı olursanız sevinirim 🙏
    • Yazan: Hectorr
      Merhaba arakadalar, nasılsınız?
      Tren acet testo prıpıonat wınstrol küründeyim boldenon eklemek ne kadar mantıklı sizce kullananlar olduysa definasyon da tecrübelerini yazabilir mi?
    • Yazan: quacky
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      500mg Testo Ent. 400 Mg Boldenon kürümün 10 gün sonra 5. ayı bitecek, bulkta istediğim kiloya ulaştım definasyona geçeceğim. Definasyonda boldenonu kesip only testo mu gitmeliyim, çünkü alacağım kalori bayağı bir azalacak. Only testo mantıksızsa yanına ne ekleyebilirim? Testo esterini değiştirmeyeceğim amacım çok kurumak değil yağ oranını düşürüp vücudu tekrar bulka hazırlamak tecrübeli üyeler yardımcı olabilir mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.