Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

poisonreally

Spor geçmişi olmayan doğal kalmış birinin kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Spor yapmayan (geçmişi olmayan) bir insanım fitness üyeliğimi yeni başlattım sakal çıkmama sorunuyla doktora gittim testosteron testi istedim yaptı bana düşük olmadığını söyledi d vitamini yazdı sadece ama ben biraz düşük buldum.

SORULARIM:

1. Sizce değerler nasıl şuan çok yağlı bir bireyim zayıfladıkça bu değerler artar mı?
  2. Ve bu süreçte sarms kullanımının spor geçmişimin olmamasından kaynaklı ve diğer değerlerime istinaden bir zararı olur mu?
  3. Yaptığım araştırmalara göre kür için hem spor geçmişimin hem de yaşımın erken olduğunu gördüm ancak zayıflama amacıyla kullanılan sarmların bana bir zararı olur mu?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaş 18
  • Boy 185
  • Kilo 115

Zaten kilom aşırı fazla olduğu için belki bazı görüşler sarm kullanmak yerine direk takviyesiz sporumu yapmamı söyleyebilir ancak bu kilolardan sonra bir motivasyon kaynağı arıyor insan bunuda biraz daha hızlı kilo vererek oluşturacağımı düşünüyorum

TEST1.PNG TEST2.PNG TEST3.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    35

Dostum öncelikle düzenli bir sporcu hayatı oluşturmalısın. Beslenme, antrenman, uyku düzenin eksiksiz olmalı. Bu bahsettiklerimin oturması ortalama 3 4 ayını alacaktır ve sonrasında ne kullanıp kullanmaycağını düşünmelisin. Şu durumunda başlamanın mental açıdan ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum ancak maalesef sarmslarda olsa steroidler de olsa temel unsurları oturtmadan hiç bir zaman verim alamazsın kimyasaldan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    4

Merhaba, Total testosteron 400lerde bence iyi bir değer fakat dikkat çeken fsh lh alt sınırda yani beyinden testislere testosteron üretme sinyali gitmiyor bu da aşırı kilo ile ilişkili olabilir. Doğal yollardan kilo vermen şu an senin ilk yapman gereken şey kilo verdikten sonra kan değerlerine tekrar baktır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 22 dakika önce yazdı:

Dostum öncelikle düzenli bir sporcu hayatı oluşturmalısın. Beslenme, antrenman, uyku düzenin eksiksiz olmalı. Bu bahsettiklerimin oturması ortalama 3 4 ayını alacaktır ve sonrasında ne kullanıp kullanmaycağını düşünmelisin. Şu durumunda başlamanın mental açıdan ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum ancak maalesef sarmslarda olsa steroidler de olsa temel unsurları oturtmadan hiç bir zaman verim alamazsın kimyasaldan.

Beslenme konusunda kendime güveniyorum istersem yapabileceğimi ne yemem gerektiğini falan biliyorum , antrenman konusunda yardımcı olucak biri var , uyku düzenim malesef yok hayatımda yaşadığım şeylerdenmi bilmiyorum geceleri zor uyuyorum , bende eksik olan tek şey istek isteğim yokhiçbirşeye ama bi başlasam devamı gelicek gibi hissediyorum sadece sanki bir ürüne para versem ve bana etkisi olsa daha hızlı motive olucam

Testomax, 8 dakika önce yazdı:

Merhaba, Total testosteron 400lerde bence iyi bir değer fakat dikkat çeken fsh lh alt sınırda yani beyinden testislere testosteron üretme sinyali gitmiyor bu da aşırı kilo ile ilişkili olabilir. Doğal yollardan kilo vermen şu an senin ilk yapman gereken şey kilo verdikten sonra kan değerlerine tekrar baktır.

Teşekkür ederim, bu dediğiniz fsh lh çok önemseyeceğim birşey mi ekstra yapmam gereken bir durum olur mu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    225
poisonreally, Bir saat önce yazdı:

Beslenme konusunda kendime güveniyorum istersem yapabileceğimi ne yemem gerektiğini falan biliyorum , antrenman konusunda yardımcı olucak biri var , uyku düzenim malesef yok hayatımda yaşadığım şeylerdenmi bilmiyorum geceleri zor uyuyorum , bende eksik olan tek şey istek isteğim yokhiçbirşeye ama bi başlasam devamı gelicek gibi hissediyorum sadece sanki bir ürüne para versem ve bana etkisi olsa daha hızlı motive olucam

Teşekkür ederim, bu dediğiniz fsh lh çok önemseyeceğim birşey mi ekstra yapmam gereken bir durum olur mu.

ufak şeylerden başla mesela uyku One up good night supplementini al bebek gibi uyu aynı saatde al her gün hem dinç kaldırıyor hem güzel uyutuyor düzeni sağla sonra beynin daha iyi düşüneceği için diğer çözümleride kolayca halledersin.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    4
poisonreally, 11 saat önce yazdı:

fsh lh tabiki önemli bu kadar düşük olması normal değil ama aşırı kilo bu hormonların dengesini bozabiliyormuş.
maalesef aşırı kilo erkeklik hormonunun da düşmanı.
dışarıdan testosteron alsan bile benim tahminim aromatize yüksek olacağı için kadınlık hormonu olan östrojen iyice artacak daha kötü olacak.
sen normal boy kilo oranına gelene kadar diğer hiçbir şeyi düşünme bence.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    69
Testomax, 11 saat önce yazdı:

Hocam 400 kötünün iyisi bence o yaştaki bir bireyin ergenliğin başında daha yüksek olması gerekmez mi ? Belkide kilosu yüksek olduğu için olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    453

Hocam şöyle söyleyebilirim. Lisede ergenliğin en peak zamanında 55kg bi bireydim. Alkol vb gibi alışkanlıklarım da vardı. Sonra 17 yaşında küre girmeye karar verdik çok cahil ve yanlış bi kararla. Girmeden yaptırdığım kan testinde testom 3.96 çıkmıştı. Yani şunu diyebilirim beslenme alışkanlığı ve vücut kilo/kas oranı direkt etkiliyor tüm hormonları. 

not: ilaçlar sahte çıktı, çok büyük bi zarardan Allah kurtardı şansımıza.

not 2: 21 yaşında ilk kürüme başladım, küre başlamadan önce çok az sakalım çıkıyordu. Şimdi daha fazla ama yine de hala az. Sakal ve kıl olayı genetik biraz

o yüzden sana tavsiyem, sağlıklı beslenme alışkanlığı edin. Kilo ver yağ yak ve kas kütleni arttırmaya bak. Emin ol her şey kendi kendine çok daha iyi olacaktır eğer disiplinli olursan 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    30

O LH seviyesine göre 406 testo seviyesi gayet iyiye işaret testis sağlığın,kapasiten açısından. Fakat Lh ve özellikle Fsh düşük seviyede yani hipofizin yeterli sinyali göndermiyor. O Fsh seviyesinde sperm problemleri olabilir ama şuan için çok kafana takma kilo verip düzenli olarak D vitamini, B12 ve folat takviyeleri alıp seviyelerini yükselt. Benim tavsiyem bir yerde prolaktin hormonuna baktır. Bazen aşırı yüksek prolaktin seviyeleri Lh,Fsh ı baskılayabiliyor. Bir süre hayatını düzene sokup tüm testleri tekrar yaptırırsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    238

teston gayet normal demek ki vücut fazlasına ihtiyaç duymuyor benim de 16 yaşında 1000 civarlarındayken 17-18  gibi 500 lere düşmüştü.. Çok kafana takma cinsel olarak ve günlük hayatında bir problem yoksa önemli değil ayrıca sarmsa cidden gerek yok sadece teselli olur 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: matiquew133
      Merhaba Arkadaşlar,
      Kürümün 11. Haftasındayım kan değerlerimi yorumlar mısınız? Teşekkürler.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo CYP 500MG  Boldenon 450MG Trenbolone 150MG(8.Hafta ekledim) 11. Haftadan itibaren 300MG Sadece haftada 0.5mg dostinex.
      E2 Neden bu kadar düşük anlamıyorum arimidex kullanmıyorum.

• Yazan: makaveli
      Merhabalar arkadaşlar,
      Ben 36 yaşındayım ve vücut geliştirme geçmişim bir yıldan biraz fazla olmuştur. Pre-workout, protein tozu, multivitamin vb. gibi sıradan takviyeler haricinde 2 ay önce hayatımda ilk defa prohormon grubundan 'trenavar' adlı orijinalliği doğrulanmış İsviçre menşeli bir ürün kullandım.
      Günde 1 kapsül alınması gerektiği yazıyordu fakat ben her gün 2 adet attım. Trenavar bittikten sonra başka bir ürün kullanmadım. Daha sonra fark ettim ki libidom çok düşük, depresif bir haldeyim ve antrenmanda çok daha hızlı yoruluyorum. Meğerse PCT denilen bir işlevi atlamışım. Ben ise bu bitkinliğin sebebini araştırmak için geçen gün kan testi yaptırdım ve değerler bana göre yüksek çıktı. Doktordan önce sizler gibi işin erbabı arkadaşların görüş ve önerilerinden faydalanmak için buraya üye oldum ve bu da benim ilk mesajım. 
      Sadece anormal sonuçları paylaşıyorum. Geri kalan tüm değerler normal. 

• Yazan: Çılgıntavacı
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      5 HAFTADIR / HAFTALIK:
      400 testo enanthet 400 boldenon Alıyorum ve kan sonuçlarım aşağıdaki gibidir.
      SORULARIM:
      Ne gibi koruyucular almalıyım? Nasıl devam etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.