-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Spor geçmişi olmayan doğal kalmış birinin kan testi sonuçları hk.
Oluşturan:
poisonreally, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: matiquew133
Merhaba Arkadaşlar,
Kürümün 11. Haftasındayım kan değerlerimi yorumlar mısınız? Teşekkürler.
KÜR İÇERİĞİM:
Testo CYP 500MG Boldenon 450MG Trenbolone 150MG(8.Hafta ekledim) 11. Haftadan itibaren 300MG Sadece haftada 0.5mg dostinex.
E2 Neden bu kadar düşük anlamıyorum arimidex kullanmıyorum.
-
Yazan: makaveli
Merhabalar arkadaşlar,
Ben 36 yaşındayım ve vücut geliştirme geçmişim bir yıldan biraz fazla olmuştur. Pre-workout, protein tozu, multivitamin vb. gibi sıradan takviyeler haricinde 2 ay önce hayatımda ilk defa prohormon grubundan 'trenavar' adlı orijinalliği doğrulanmış İsviçre menşeli bir ürün kullandım.
Günde 1 kapsül alınması gerektiği yazıyordu fakat ben her gün 2 adet attım. Trenavar bittikten sonra başka bir ürün kullanmadım. Daha sonra fark ettim ki libidom çok düşük, depresif bir haldeyim ve antrenmanda çok daha hızlı yoruluyorum. Meğerse PCT denilen bir işlevi atlamışım. Ben ise bu bitkinliğin sebebini araştırmak için geçen gün kan testi yaptırdım ve değerler bana göre yüksek çıktı. Doktordan önce sizler gibi işin erbabı arkadaşların görüş ve önerilerinden faydalanmak için buraya üye oldum ve bu da benim ilk mesajım.
Sadece anormal sonuçları paylaşıyorum. Geri kalan tüm değerler normal.
-
Yazan: Çılgıntavacı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5 HAFTADIR / HAFTALIK:
400 testo enanthet 400 boldenon Alıyorum ve kan sonuçlarım aşağıdaki gibidir.
SORULARIM:
Ne gibi koruyucular almalıyım? Nasıl devam etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-