Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tugayd75

Yeni kür planlamasi hk. (yorum ve düşüncelerinizi rica ediyorum)

Önerilen İletiler

Tugayd75    2

Merhabalar, nasılsınız? iyisinizdir inşallah.

İlerki dönem için yeni bir kür planlaması yapmaktayım. Şuanda diğer konuda bildiğiniz gibi 30 haftalık bir kürden sonra şuanda pct yapmaktayım. Kendimi yaz ayına istediğim formda olmak için değerli hocalarımın profesyonel görüşlerini ve fikirlerini öğrenmek isterim. Kür planım zaman olarak nisanda başlamayı düşünüyorum. Ve ilk kez bu kürümde Peptit ile birlikte kullanacağım.   Ürünü ne dozajda kullanmalıyım bilmiyorum hocalarım bana yardımcı olursanız sevinirim bu konuda. Şimdiden teşekkürler saygılar 🙏🏼

15 haftalık bir kür planladım. 

Planladığım kür içeriği: 

• Testo enant. 250 haftada 500
  • Boldenon 250 haftada 500
  • 5.haftadan sonra masteron ( 10 hafta )

Ve kür boyunca daha doğrusu uzun süre 6 aydan bile fazla belki peptit kullanmayı düşünüyorum. Tabi bir zarar görmez isem. Amacım hem büyümek hemde estetik olmak bu yaz ayı. İdeal bir görüntü.

KİŞİSEL BİLGİLER:

• KG 75
  • BOY 1.70
  • YAŞ 27

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.801

Merhaba form fotoğrafı atarsan daha iyi yardımcı oluruz. Boldenon genelde açlık yapar bulkta kullanırız.

Boldenon yanına masteron önermiyorum gerek yok bence.

• Amacın definasyon mu?
  • Hangi Peptidi 6 ay kullanmak istiyorsun? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    2

@Diver hocam kışın kg alıyorum yememe dikkat ediyorum. suan 75 kg yum 85 olmaya gayret göstereceğim. Boldenonuda o yüzden ekledim kg almamı hızlandırabilirim diye. Amacım aslında definasyon denilebilir. 85 kg olup abartı olmadan boyuma göre daha estetik görünmek masteronuda yazın daha iyi görünmek için kurutma amacıyla eklemeyi düşündüm. Peptit olarak Dragon pharma düşündüm. Bir arkadaşım bundan cok iyi sonuc aldı bu geçtiğimiz yaz. Ben sizlere bi danısmak istedim. Peptid hiç kullanmadım bilmiyorumda mg olarak doğru anlatabilmişimdir umarım düşüncelerimi 

IMG_1237.thumb.PNG.c58ef85ffcd8aed3d17d36da4481e078.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.801
Tugayd75, 13 dakika önce yazdı:

...

Kilo almaktan ziyade yağlanmadan büyümeye bak. Hangi Peptid derken hangi ürün? İgf mi follistatin mi hangisi? Boldenon varken gerek yok masterona yine sen bilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    2
gönderildi (düzenlendi)

Hocam yağlanma olursa diye masteronu eklemeyi düşündüm önüne geçerim diye. Birde igf kullanmayı düşünüyorum. Saolun hocam bolde ve masteron yan yana bir sıkıntı yaratırmı hocam bu 3 lü ile sıkıntı yaşarmıyım ve igf yi nasıl kullanacagım max ve minimum mcg @Diver

tarihinde Tugayd75 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.801
Tugayd75, 3 dakika önce yazdı:

Hocam yağlanma olursa diye masteronu eklemeyi düşündüm önüne geçerim diye. Birde igf kullanmayı düşünüyorum. Saolun hocam bolde ve masteron yan yana bir sıkıntı yaratırmı hocam bu 3 lü ile sıkıntı yaşarmıyım ve igf yi nasıl kullanacagım max ve minimum mcg @Diver

Masteron yağ yakmaz. Bolde ve masteron birlikte östrojeni çok düşürürse sorun olabilir. Antrenman sonunda İgfyi 50 mcg ile başlayabilirsin satıcına danışırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.801
Emin982, 5 dakika önce yazdı:

Diver hocam igf lr3 kullandım biliyorum dex ve düz igf-1 çok bir farkları var mı.

Salınım süresi farkı var dostum. Lr3 24 saate kadar etki eder. Dex değil des 😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    2

@DiverAnladım hocam igf de bir süre tavsiyeniz varmı ara verme gibi bişey sıkıntı yaşatırmı uzun vade kullanımında.?

@Tony Montana hocam bu masteronu daha cok bilgi olarak yağ depolarını hızlı boşalttıgı ve iyi kuruttuğu söyleniliyor genelde, ondan öyle düşündüm. Hani beslenme tabiki dikkat edilmeli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.801
Emin982, 1 saat önce yazdı:

Hocam peki düz igf1 süresi kısa olması onu lr3 e göre tercih edilmez kılıyor mu yoksa artısı farklı mı

Des ile illaki etki farkı da var ama şahsen ben Lr3 tercih ederim.

@Tugayd75 8 hafta on 4 hafta off yapılması iyi olur.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: MrWhite
      Arkadaşlar merhaba ameliyat olmuştum 1 buçuk senedir antreman ve kür yapmıyorum malum yağlandım yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum. Daha önceleri kür deneyimlerim oldu, kısa estel kürü den uzun estele geçiş sırasında ameliyat oldum elimde testo enantat, boldenon ve turinabol var. 
      Bu yağlı vücudumla elimdeki ürünlerle sabah kardiyosu ve beslenmeye dikkat ederek forum tutabilir miyim. Boldenon kullanmayıp testo enantat ve turinabol kullansam ayrıca 3 günde bir arimidex ekleyerekte sulanma olmadan devam etme şansım olur mu. İlla kısa estel testo propianat ve masteron mu kullanmam gerekir. Şimdiden teşekkürler. 
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Trenbolon'un nefes darlığı, terleme , sinir , böbreği fazla yorması, nefes nefese kalma gibi etkilerinden çok fazla sıkıldım, yarışma  düşünmediğim için artık vücudumu fazla zorlayacak kürler yapmayı düşünmüyorum , etki alacağım daha az yan etki göreceğim kür yapmayı düşünüyorum, diyette yaparak nefsime zulmetmek istemiyorum.  Bu sebeple  stabil şekilde vücudumu belli sürede dinlendirerek hep aynı kürü yapmayı düşünüyorum. 
      KÜR PLANLAMAM:
      500 mg testesteron enantethe  500 mg rimabolan  4 iu iran cinatropin   24 hafta stabil hepsinin mg'larını bozmadan cinatropini de 6 ay 4 iu yu bozmadan kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Sizce planlamam nasıl? Tren kürleri sonrası bu planlamış olduğum kürde yan etkileri düşürmüş olur muyum? Planlamış olduğum kürde ne gibi yan etki görürüm? Ayrıca rimabolan varken masteron da eklemem gerekir mi? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Antiokae
      Arkadaşlar merhaba, bundan 3 4 ay önce aşırı iştahlı olan birisiydim ne yersem asla doymazdım günlük abartmadan 700 grama kadar pirinç yer hala doymaz Ayritten gece yumurta yerdim bu son  2 aydır asla canım yemek istemiyor yersem midem bulanıyor sıcaklarlamı alakalı bilmiyorum ama bir deri bir kemik kaldım mecbur son 1 Aydır spor salonuna gidemiyorum özel nedenler yüzüne sadece abur cubur yiyorum oda zor full içecek içiyorum.
    • Yazan: iboldenon
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 haftalık Steroid kürünün 8. Haftasındayım...
      ŞUANA KADAR;
      500 mg testesteron enantath 400 mg boldenon İle devam ettim ve kürüme npp de eklemeyi düşünüyorum 8 hafta kadar sonrasında bırakıp son 4 hafta testo bolde devam ederek bitirip 8 10 hafta kadar 250 mg haftalık testo ile devam edip ardından pct yapacağım şu ana kadar arimidex tamoksifen gibi östrojen blokerlar kullanmadım e2 64 çıktı geçen gün verdiğim tahlil sonucunda bunun dışında ldl 100 den 137 ye çıktı hdl de 52 den 31 e düştü bunun içinde ldl düşürücü sitatin gibi ilaçlar kullanmamı önerir misiniz karaciğer ve böbrek değerlerinde gözle görülür bir değişiklik yok nerdeyse hiç oynamadı değerler. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 1.87 Kg : 110 Yağ : %18 Yaş : 21 AKTİF KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      OMEGA 3 sabah 1 akşam 1 tablet 360 epa 240 dha Multivitamin günlük 1 tablet Complex b vitamini günlük 1 Magnezyum 4 ester günlük 1 Nac900 3 günde 1 Creatine günlük 10 gram D3 günlük 3000 mg  Saw palmeto 300 mg  Npp ekledikten sonra ise 15 günde bir yarım tablet dostinex ve haftada 1 yarım tablet arimidex almayı düşünüyorum sizce doğru bir yol mudur yoksa başka bir öneriniz var mı?
    • Yazan: babar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Sadece sustanon kullanarak 8-12 hafta aralığında 250 mg şeklinde hacim ve güç kazanımı alabilir miyim? Bu kazanç zararına kıyasla tolare edilebilir mi? ve pct gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.