Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tugayd75

Yeni kür planlamasi hk. (yorum ve düşüncelerinizi rica ediyorum)

Önerilen İletiler

Tugayd75    2

Merhabalar, nasılsınız? iyisinizdir inşallah.

İlerki dönem için yeni bir kür planlaması yapmaktayım. Şuanda diğer konuda bildiğiniz gibi 30 haftalık bir kürden sonra şuanda pct yapmaktayım. Kendimi yaz ayına istediğim formda olmak için değerli hocalarımın profesyonel görüşlerini ve fikirlerini öğrenmek isterim. Kür planım zaman olarak nisanda başlamayı düşünüyorum. Ve ilk kez bu kürümde Peptit ile birlikte kullanacağım.   Ürünü ne dozajda kullanmalıyım bilmiyorum hocalarım bana yardımcı olursanız sevinirim bu konuda. Şimdiden teşekkürler saygılar 🙏🏼

15 haftalık bir kür planladım. 

Planladığım kür içeriği: 

• Testo enant. 250 haftada 500
  • Boldenon 250 haftada 500
  • 5.haftadan sonra masteron ( 10 hafta )

Ve kür boyunca daha doğrusu uzun süre 6 aydan bile fazla belki peptit kullanmayı düşünüyorum. Tabi bir zarar görmez isem. Amacım hem büyümek hemde estetik olmak bu yaz ayı. İdeal bir görüntü.

KİŞİSEL BİLGİLER:

• KG 75
  • BOY 1.70
  • YAŞ 27

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.038

Merhaba form fotoğrafı atarsan daha iyi yardımcı oluruz. Boldenon genelde açlık yapar bulkta kullanırız.

Boldenon yanına masteron önermiyorum gerek yok bence.

• Amacın definasyon mu?
  • Hangi Peptidi 6 ay kullanmak istiyorsun? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    2

@Diver hocam kışın kg alıyorum yememe dikkat ediyorum. suan 75 kg yum 85 olmaya gayret göstereceğim. Boldenonuda o yüzden ekledim kg almamı hızlandırabilirim diye. Amacım aslında definasyon denilebilir. 85 kg olup abartı olmadan boyuma göre daha estetik görünmek masteronuda yazın daha iyi görünmek için kurutma amacıyla eklemeyi düşündüm. Peptit olarak Dragon pharma düşündüm. Bir arkadaşım bundan cok iyi sonuc aldı bu geçtiğimiz yaz. Ben sizlere bi danısmak istedim. Peptid hiç kullanmadım bilmiyorumda mg olarak doğru anlatabilmişimdir umarım düşüncelerimi 

IMG_1237.thumb.PNG.c58ef85ffcd8aed3d17d36da4481e078.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
Tugayd75, 13 dakika önce yazdı:

...

Kilo almaktan ziyade yağlanmadan büyümeye bak. Hangi Peptid derken hangi ürün? İgf mi follistatin mi hangisi? Boldenon varken gerek yok masterona yine sen bilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    2

Hocam yağlanma olursa diye masteronu eklemeyi düşündüm önüne geçerim diye. Birde igf kullanmayı düşünüyorum. Saolun hocam bolde ve masteron yan yana bir sıkıntı yaratırmı hocam bu 3 lü ile sıkıntı yaşarmıyım ve igf yi nasıl kullanacagım max ve minimum mcg @Diver

tarihinde Tugayd75 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    392
Tugayd75, 5 dakika önce yazdı:

Hocam yağlanma olursa diye masteronu eklemeyi düşündüm önüne geçerim diye. Birde igf kullanmayı düşünüyorum. Saolun hocam bolde ve masteron yan yana bir sıkıntı yaratırmı hocam bu 3 lü ile sıkıntı yaşarmıyım ve igf yi nasıl kullanacagım max ve minimum mcg @Diver

Masteron yağlanmayı önlemez aslında bunu hiçbir ilaç yapmaz. Yağlanmayı önleyecek şey senin beslenmendir 

• Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
Tugayd75, 3 dakika önce yazdı:

Masteron yağ yakmaz. Bolde ve masteron birlikte östrojeni çok düşürürse sorun olabilir. Antrenman sonunda İgfyi 50 mcg ile başlayabilirsin satıcına danışırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    66
Diver, 27 dakika önce yazdı:

Masteron yağ yakmaz. Bolde ve masteron birlikte östrojeni çok düşürürse sorun olabilir. Antrenman sonunda İgfyi 50 mcg ile başlayabilirsin satıcına danışırsın.

Diver hocam igf lr3 kullandım biliyorum dex ve düz igf-1 çok bir farkları var mı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
Emin982, 5 dakika önce yazdı:

Diver hocam igf lr3 kullandım biliyorum dex ve düz igf-1 çok bir farkları var mı.

Salınım süresi farkı var dostum. Lr3 24 saate kadar etki eder. Dex değil des 😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    66
Diver, Şimdi yazdı:

Salınım süresi farkı var dostum. Lr3 24 saate kadar etki eder. Dex değil des 😅

Hocam peki düz igf1 süresi kısa olması onu lr3 e göre tercih edilmez kılıyor mu yoksa artısı farklı mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    2

@DiverAnladım hocam igf de bir süre tavsiyeniz varmı ara verme gibi bişey sıkıntı yaşatırmı uzun vade kullanımında.?

@Tony Montana hocam bu masteronu daha cok bilgi olarak yağ depolarını hızlı boşalttıgı ve iyi kuruttuğu söyleniliyor genelde, ondan öyle düşündüm. Hani beslenme tabiki dikkat edilmeli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    392

@Diver abi gerekeni söylemiş zaten e2’yi dibe çekebilirsin. Bir de ne kadar gerekli tartışılır. Bence temiz sade bi bolde testo yap sonra ilaçları değiştirir testo masteron yaparsın hem daha uzun kürde kalırsın hem de diyetini ona göre planlarsın

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
Emin982, 1 saat önce yazdı:

Hocam peki düz igf1 süresi kısa olması onu lr3 e göre tercih edilmez kılıyor mu yoksa artısı farklı mı

Des ile illaki etki farkı da var ama şahsen ben Lr3 tercih ederim.

@Tugayd75 8 hafta on 4 hafta off yapılması iyi olur.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Heisenberg32
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaşım 23 daha önce 1 tam 2 tane yarıda kesmek üzere 3 kür yaptım ilk kürüm 250 mg Test E. 30mg Dianabol 2.kürde ise üzerine 200mg Uzun ester Deca ekledim fakat yan etkileri yüzünden kürü yarıda bıraktım 3.kürde ise 250 Sustanon 200mg Primobolon başlamıştım fakat 5.haftada omuz ve bacak sakatlığı yaşadığım için hem kürü kestim hemde spora ara vermek zorunda kaldım 2 senedir hiçbir şekilde vücuduma ilaç sokmadım şimdi tekrardan küre girmek istiyorum şöyle bir yol düşündüm sizin de fikirlerinizi almak isterim. 16 Haftalık Testosteron Enanthate Primobolon kürü düşünüyorum İlk 4 Hafta 375 mg Test E. ve 250 mg Primobolon daha sonraki 12 hafta 500 mg Test E. 400 mg primobolon ilk 6 haftada yanlarına günde 50 mg turinabol koymayı düşünüyorum kürün son 4 haftasınada kuru sert bir görüntü hemde ilacı merak ettiğim için gün aşırı 50 mg trenbolone Acetate kullanmayı düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir? (Tren Acetate konusunda kesin değilim)
      Eczanelerde primobolon yasaklandığı için ilaca ulaşmak zorlaştı marka tavsiyesi de verebilirseniz çok teşekkür ederim.
    • Yazan: approches
      Merhabalar, bundan 2 yıl önce 5 aylık bir küre girmiştim. Testo bolde danabol ardından 2 ayda testo gh tren olarak. Toplamda 5 ay kullanıp. 2. parti ilaçlarda işe yaramıyor gibi bir düşünceye girip bırakmıştım. Sonrasında maddi durumlar dolayısıyla sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yemeğe vs param yetmiyordu. 

45 den 68 kg ya kadar çıkmıştım. Şu an tekrar düşüşteyim ve en son tartılmamda 42kg gördüm. Tekrardan küre girmek istiyorum.

Alternatif olarak: Moonlabs
      Magnus
      Overdose
      ZPHC 

Markaları bulunuyor. Tüm önerilere ve fikirlere açığım. Yönlendirmeler de yapabilirseniz sevinirim. 
    • Yazan: TestosuzTesto
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 1.5 ay önce 90 kilodan 1.5 ayda 77 kiloya kadar indim bu süreçte.
      ŞUNAKİ KÜRÜM:
      Testo prop  Tren acetat kullandım ( 4 haftadayım) Hali hazırda hala kullanıyorum fakat aklımı karıştıran bir durum var öncelikle kafamda ki soru işareti şu, şuan bu ilacı kesip
      GEÇİŞ YAPMAYI PLANLADIĞIM KÜR:
      Testo ent Boldenon Kürüne geçiş yapmak istesem ve 95+lara yükselmek istesem bu durum vücut için ilaçtan ilaca geçeceğim için bir problem yaratır mı ? veya herhangi bir etkisizlik durumu olur mu ? Daha önce böyle bir şey deneyen varsa yardımcı olursa veya fikrini belirtirse sevinirim.
    • Yazan: frkn.uzunm
      Merhabalar,
      Testo pro. +Masteron+Tren acedat
      küründeyim lakin taşınma durumları ve ilaçları köyde valizimde unutmamdan dolayi ara vermek zorunda kalıcam ( 10 gün ) bunun bana ne gibi sıkıntısı olabilir bilgili tecrübeli arkadaşlarımız , abilerimiz
      2 enjeksiyon yaptım 4 günde toplam
      Saygılar.
    • Yazan: enxgin
      Merhaba beyler,
      Spora 3-4 ay ara vermiştim. Trt doz testo kullanmaya devam ettim. 9 gündür Testo propionat haftalık 420mg olacak şekilde dozu arttırdım. Üstüne Düşük doz tren ace ekleyeceğim.
      Trenbolone acetat 70-100mg Günlük 20mg Oxandrolon 4 iu hgh Dozlar yüksek değil. Hepsini karıştırsam mı yoksa 4 hafta Testo + tren + hgh gidip Sonra üstüne Oxandrolonu mu eklesem. Özelikle oxandrolon ve treni aynı kürde kullananların yorumlarını merak ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.