-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Enjeksiyon sonrası ağrı ve enjeksiyon alanında kızarıklıklar oldu sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
subjectibra, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Hakansteo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Genelde bacağımın sağ yüzüne enjeksiyon yapıyordum. Ama artık oraya ilaç gitmemeye başladı. Bu yüzden bacağın ön yüzüne vurdum yani diz kapağımın 4 parmak üstü gibi düşünün. Bugün bacağımı kıpırdatamıyorum adeta.
Var mı bir bilgisi olan sebebi ne olabilir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: frkn.uzunm
Selamlar,
Masteron Tren ace Testo pro Vuruyorum lakin 3 iğneyi de bacağa sokmak yerine tek iğneyi sokup ilacı vurul enjektörü çıkardım iğne bacakta dururken diğer enjektörü taktım onla vurdum böyle 3 ilacı da vurmamda sakınca var mı yoksa tek tek hepsini sokup mu vurmalıyım?
Cahilliğime verin.
Saygılar.
-
Yazan: Boldburak
Haftada 2 kez 3 ml ilaç vuruyorum kalçadan vuruyorum hep sol sağ dönüşüm yaparım bazen iğne girmiyor deriyi giriyor sonrası ilerlemiyor ve kanıyor öyle olunca omuza bölüyüm diyorum 1.5 1.5 sıkıntı olur mu? En son 0.8 0.8 vuruyum dedim omuza kalanı kalçaya yaparım bi şekilde dedim sol omuza tam aşı izinin oradan sapladım insülin enjektörü ile kasa ulaşmadı sanki sonra siyah uçla sonuna kadar sokmadan kasa girdimi gayet hissetim 2 katmana sert katmanı biraz zorlayınca girdim 20-25 sn ilacı enjekte ettim 10 kadar bekledim enjektörü çıkardım.
SORULARIM:
İlaç aktı neden oldu acaba? Nasıl bir yol izleyebilirim? NOT: Bacak demeyin bacağa iğneyi sokamadım daha
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar,
Normalde 1 ml sağ 1ml sol omuzdan enjeksiyon yapardım 2 omzum da ödem tutunca bacağa vurmayı denedim vurduğum gün iyiydi ama sonraki günlerde bacağımı kıramamaya yürüyememeye başladım yarı felç gibi bir ağrı oluştu.
Bu normal mi iğne kontrolü de yaptım?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: prisma
Bacaktan enjeksiyon yapıyorum 1 ayı geçti hiç başıma gelmemişti son yaptığımda ilaç bi kaç damladan baya fazla kustu büyük ihtimal çok fazla beklemeden çektim ondan oldu.
SORULARIM:
O kadar ilacın kasa girmemesi bi sorun teşkil eder mi? Enjeksiyon esnasında elim ayağım titriyor! Terliyorum! Bunun için bi öneriniz var mı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-