Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

SERKO    959
AREN, 22 dakika önce yazdı:

Arenis aşağı Arenis yukarı, ismini duydukça artık kriz geçiriyorum 😅

aren ve arenis yoksa senin ismin arenisden mi geliyor :D

heisenbergg, 42 dakika önce yazdı:

Gayet memnunum önceden Noxy kullanıyordum Noxy ile ya eşit ya daha iyi ama vücudum düşük doza tepki vermiyor ne yazıkki o yüzden yüksek girmem gerekiyor

benimde öyle 750 mg altı testoya sıfır tepki veriyor mesela ben boldenon kullansam 1000 nin altına düşmem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

heisenbergg    316
Emin982, 49 dakika önce yazdı:

Çok mantıklı olması gereken bu zaten. Bu küre igf1 lr3 günlük 200mcg iki ay koysan uçarsın trenle birlikte.

Şu anda buzdolabım bozuk derecesi bir o yüzden peptid ekleyemiyorum GH ve Igf-1 var toz halde elimde:) MK-677 ile telafi etmeye çalışıyoruz eksiği 😂

SERKO, 43 dakika önce yazdı:

benimde öyle 750 mg altı testoya sıfır tepki veriyor mesela ben boldenon kullansam 1000 nin altına düşmem

Hocam denettireceksiniz bize Arenis’i vallahi elinde sonunda bulsam bir alıcam bakalım 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    959
heisenbergg, 2 dakika önce yazdı:

Hocam denettireceksiniz bize Arenis’i vallahi elinde sonunda bulsam bir alıcam bakalım 😃

zehir gibi cidden tren serisi ve boldesi gayet iyi ama bulamazsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
SERKO, Şimdi yazdı:

zehir gibi cidden tren serisi ve boldesi gayet iyi ama bulamazsın

Bakalım yakında bir yurtdışına gideceğim YK-11 ve MENT gibi ilaçlar sokmayı düşünüyorum yanında bulursam diğer markalar ve farklı ilaçlar da sokmaya çalışacağım…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    959
heisenbergg, 33 dakika önce yazdı:

Bakalım yakında bir yurtdışına gideceğim YK-11 ve MENT gibi ilaçlar sokmayı düşünüyorum yanında bulursam diğer markalar ve farklı ilaçlar da sokmaya çalışacağım…

bulursan british dragon ve la pharma getir çok iyiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    369
heisenbergg, 23 saat önce yazdı:

Yurtdışına gideceksen git Deus al 

SERKO, 23 saat önce yazdı:

Adım Arenisten gelince bana bir aydınlanma geliyor 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    37
heisenbergg, 10.01.2025 - 15:41 yazdı:

500 testo 500 bolde 700 tren güncel olarak

Pre workout olarak Yohimbe/Clen karışımı olan Helios diye bir enjeksiyonluk ilaç 1ml alıyorum

0.5 ml testosteron süspansiyon pre workout olarak

Ben belirli bir zaman kullanmıyorum kan tahlillerim ne zaman bozulursa/ne zaman kötü hissedersem o zaman bitiriyorum.

Hocam konu dışı ama şu ilaçlarla formunuzu  merak ettim gerçekten. Tahminimce mermi gibidir de paylaşmak isterseniz beklerim 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
the_escobar, 54 dakika önce yazdı:

Hocam konu dışı ama şu ilaçlarla formunuzu  merak ettim gerçekten. Tahminimce mermi gibidir de paylaşmak isterseniz beklerim 🙂

Boy 187 kilo 95

IMG_3402.jpeg IMG_3353.jpeg

• Beğen 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Boy 187 kilo 95

Dostum 700 tren acetat ile geceleri uyku kaliten nasıl sen 3 saatlik uyku ile geziyor olabilirsin 😀😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
burakg133, Şimdi yazdı:

Dostum 700 tren acetat ile geceleri uyku kaliten nasıl sen 3 saatlik uyku ile geziyor olabilirsin 😀😀

Hahahah hiç sorma son günlerde uyuyamıyorum uyanıyorum sürekli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
heisenbergg, Şimdi yazdı:

Hahahah hiç sorma son günlerde uyuyamıyorum uyanıyorum sürekli

Ben 500 trende terden yatakta izimi bırakıyorum, 3 saat uyku uyuyup bütün gün enerjik geziyordum. 700u dusunemiyorum ama gymde peygamber gibi hissettiriyodur 😀😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
burakg133, Şimdi yazdı:

Ben 500 trende terden yatakta izimi bırakıyorum, 3 saat uyku uyuyup bütün gün enerjik geziyordum. 700u dusunemiyorum ama gymde peygamber gibi hissettiriyodur 😀😀

Hocam keşke öyle hissettirse uykumu alamıyorum gram antrenmanda da çok iyi hissetmiyorum Clen uykumu açıyor bir enjeksiyon olarak aldığım o zaman godmode açmış gibi oluyorum tren ve clenle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63

Hocam keşke öyle hissettirse uykumu alamıyorum gram antrenmanda da çok iyi hissetmiyorum Clen uykumu açıyor bir enjeksiyon olarak aldığım o zaman godmode açmış gibi oluyorum tren ve clenle

Antrenmandan 1 saat yada 2 saat öncesinde tren enjeksiyonunu yap bende fark etmişti. Senin bence artık ment ( trestolone acetat ) kullanma zamanın gelmiş bu kabustan kurtulursun 😀😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
burakg133, Şimdi yazdı:

Antrenmandan 1 saat yada 2 saat öncesinde tren enjeksiyonunu yap bende fark etmişti. Senin bence artık ment ( trestolone acetat ) kullanma zamanın gelmiş bu kabustan kurtulursun 😀😀

Of keşke bulabilsem Türkiye’de var ya direkt atların

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63

Of keşke bulabilsem Türkiye’de var ya direkt atların

Turkiyede kralı var mentin ama bulması gerçekten zor. 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
burakg133, Şimdi yazdı:

Turkiyede kralı var mentin ama bulması gerçekten zor. 

Türk satıcı buldum kendisi imal ediyormuş ama güvenemedim bir türlü 2200 küsür fiyata satıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
heisenbergg, 13 dakika önce yazdı:

Türk satıcı buldum kendisi imal ediyormuş ama güvenemedim bir türlü 2200 küsür fiyata satıyor

Diyet fln yok, ment , tren , testo, anavar, efsane ilaç ment 3d yapiyor görüntüyü. 

20241207_164211.jpg 20241207_164201.jpg

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
burakg133, 21 dakika önce yazdı:

Diyet fln yok, ment , tren , testo, anavar, efsane ilaç ment 3d yapiyor görüntüyü. 

Ment öncesi form var mı hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lifter31
      Herkese iyi forumlar,
      Küre 15 martta başlayacağım ve başlangıç kilom 90 yağ oranım ise 7-8 olacak. Kürde kullanılacak tüm ilaçları daha önce kullandım ve birbirleri ile olan oranları ona göre ayarlı.
      KÜR PLANLAMAM:
      1. hafta 750mg test en. 1200mg boldenon 20iu humalog 2-10 750mg test en. 600mg boldenon 20iu humalog 11-18 1000mg test en. 800mg boldenon 20iu humalog 19-20 575mg test p. 400mg boldenon 350mg tren ace. 25mcg t3 21-26 700mg test p. 600mg boldenon 575mg tren ace. 50mcg t3 27-28 350mg test p. 125mg tren ace 25mcg t3 29-32 200mg test en. İlk 18 hafta bulk yapılacak 19-26 arası definasyon olacak. 27-32 arası ise cruise. Kesinlikle ama kesinlikle diyetime gramı gramına dikkat edip fazla yağlanmayacağım. Boldenonu ilk hafta esteri erken açılsın diye yükleyeceğim. İlaç dozajlarındaki iniş çıkışları ester sürelerine göre düşündüm. Definasyonda belki ortalara 4 hafta 80mcg clenbuterol ekleyebilirim. Özellikle son haftalar için önerilerinizi bekliyorum.
      Not : Kür biraz sert farkındayım.
      KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:
      nac engilen deve dikeni balık yağı zma Kullanıyorum. Günde 10 litre suyun altına düşmüyorum.
    • Yazan: tiger97
      Merhabalar 
      AKTİF KÜR DETAYLARIM:
      25mg 1 ampul deca  400mg boldonone  500mg testosterone enanthate  20 haftaya kadar bolde, devam edeceğim. Östrojeni bloke edecek bir şey kullanmadım arimidex vs.  Prolaktin için 1,5 haftada bir yarım dostinex alıyorum. 
      e2 yi kontrol almak için hangi dozda hangi antiaromatize tavsiye edersiniz? Değerlerimi ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.  
      yaş 26 boy 1.80 kilo 90 

• Yazan: astagtaum
      Öncelikle herkese merhabalar,
      Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.

• Yazan: Semih26
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yeni küre başladım, Merak ettiklerim ise; bu kürde saç dökülmemesi için önlemler neler olur ve boldenon'u 16-20 hafta arası tutmayı planlıyorum, ilk kürden ciddi verim alabilmem için vitamin ve aminoasitleri çok fazla kullanmalı mıyım ve beslenme durumu hakkında önerileriniz ne olur. 83 kiloyum.
      Kür içeriğim:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400 mg Rimobolan 200 mg Kısa ester insülin Tüm cevap ve görüşler için teşekkürler.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 19 kilo 92-93 boy 178-180 9aydır spor yapıyorum geçmişim yok
       4aylık bulkumun sonuna yaklaştım 79-80kilodan 93kiloya ulaştım 4ayın 3ayını ilaçlı bir şekilde ilerledim 
      şuan kullandığım ilaçlar (ilk kürüm)
      15haftadır testo ilk 8hafta 250 sonrasında 500e çıktım 10haftadır bolde ilk 4 hafta 200 sonrasında 400mg yan etki görmedim sadece dozajları değiştirince kısa süreli 2 belki 3gün kaygı stres duygusallık yaşıyordum sonra geri düzeliyordu 3-4hafta sonra diyete girmeyi düşünüyorum 2aylık bir definasyonda testo-ghrp6 mı yoksa testo-düşük doz tren ace mi daha verimli olur? formum aşağıdadır hepsi son 1ay içinde çekildi sadece 2.deki sırt formum bulka başlamadan önceki halim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.