Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Efekale45

Only oxandrolone kullanıyorum testosteron eklemeli miyim?

Önerilen İletiler

Efekale45    0

Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar.

Öncelikle 13 yaşıma gitmem gerekir kız kardeşimin doğumuna 7 ay kala Babamı trafik kazasında kaybetmenin travmasını ve sarsıntısını yaşayıp “hem çalış hem oku hem aileye sahip çıkmaya çalış” olarak çocuk iken hayata atıldım 13 yaşında alkol sigara, 15 yaşında maddeye başladım 6 sene bağımlıydım 21 yaşıma kadar (Sentetik ilaç:Lyrica isminde ki pregabalin 6 sene ve 3-4 sene yaklaşık Sentetik uyarıcı Meth bu iki maddeye bağımlıydım). Üniversite’ye gittiğim zamanlar 2-3 ay kullanmayıp memlekete döner dönmez kendimi kullanıyor olarak bulurdum. 3 kere AMATEM’de yatıp çıktım üniversiteden önce fakat hep tedaviyi tamamlamadan çıktım. Üniversite’de düzenli idmanlarımı yapıp maddesizken bulk yapıp hacim koyup memlekete her dönüşümde eriyordum. En son yazın sonlarına doğru herşeyimi kaybedince intiharın eşiğindeyken 4 Kasım’da gönüllü AMATEM’e yattım. 21 günlük tedavimi tamamladım ve düzenli idrar tahlili ile antidepresanlarımı yazdırmaya gidiyorum. Sentetik uyarıcılardan arındığım için yatış süresince düzensiz kilo aldım orada. Çıkar çıkmaz Aralık ayına girerken kendimi tamamen vücut geliştirmeye adadım çünkü gerçekten terapiden öte geliyor bana. 2-3 aydır temizim çok şükür bir deri bir kemik iken 2 ay içinde maddeyi bırakıp spora adayınca kendimi kas hafızasından olsa gerek çevremin de deyişine göre muazzam topladım 1 ay düzenli idmanla.(1-2 Aylık değişimimi ekliyorum)

Sizlere esas sormak istediğim sayın abilerim kardeşlerim:

Oksandrolon satın aldım bir kaç gün önce, Oksandrolon’u kullanmaya başlamadan önce hormonal değerlerime bakıttım ve testten 1 gün önce cinsel aktivite de bulundum, 2-3 gün öncesi de biraz alkol tüketimim olmuştu (O günden beri içmiyorum 3-5 ayda bir içerim diyordum fakat Anavar’dan ötürü onu da asla yapmayacağım karaciğer sağlığım için) Sizlere o testleri de paylaşıyorum. Sadece günlük 45 mg Oksandrolon olarak gidiyorum testo baskılaması yapacağını araştırmalar sonrası gözlemledim,

• Sizce testosteron eklemeli miyim ?
  • Eklersem eczaneden Sustanon almak mı daha az östrojene dönüşüm yapar, yoksa Testosteron Enanthate mı daha az östrojene dönüşüm yapar ?

Sustanon tek doz 250 mg mevcut eczanede. Testosteron enanthat’ı kullanırsam hafif 125 mg dozda kullanmayı düşünüyordum. Aylardır düzenli antidepresanlar reçete ediliyor, Sulinex 225 mg, Ketiapin 150 mg (uyku için) Tranko-buskas 2 adet günde. Kendim ise vitaminler olarak Demir, Çinko, Folik Asit, C vitamini, D vitamini, B1-B6-B12 vitaminleri kullanmaktayım. Siz bu işin içinde olan forum ailesi olarak bilgileriniz ve geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli saygılar sevgiler.

(İlk konu açışım, hatalarım yanlışlarım yada eksikliklerim varsa mazur görünüz, teşekkürler.)

IMG_2852.png 6610B996-B653-41A0-BFFA-06A06DFA5C8A.jpeg IMG_2596.jpeg IMG_2456.jpeg IMG_2775.jpeg 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    89

öncelikle geçmiş olsun, madde bağımlılığı sonrası kendine bir hobi edinmen ve hayatını kurtarmanı kutlarım.

45 mg oxandrolon evet sistemini baskılar, fakat bunun garantisini vermek zor olur. Kendi vücudunu tanımalısın, ancak hiç riske atmaya gerek olmadan haftalık 250 mg testosteron enanthate kullanmak sana çok aman aman bir zarar vermeyecektir. Sustanon almana karşıyım, haftada 3 enjeksiyon yapmalısın ki dalgalanma olmasın. Bu da başlangıç için gerçekten yorucu bir aktivite olur. Testosteron gözüne çok masum gelmesin, psikolojik etkiler bakımından bana göre ilk kullanımında en kötü steroiddir. Bunun tamamen bilincinde ol.

Yerinde olsam bunlara hiç girmem, alt yapımı geliştirmek adına SARMs kombinasyonlarını denerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efekale45    0
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

öncelikle geçmiş olsun, madde bağımlılığı sonrası kendine bir hobi edinmen ve hayatını kurtarmanı kutlarım.

45 mg oxandrolon evet sistemini baskılar, fakat bunun garantisini vermek zor olur. Kendi vücudunu tanımalısın, ancak hiç riske atmaya gerek olmadan haftalık 250 mg testosteron enanthate kullanmak sana çok aman aman bir zarar vermeyecektir. Sustanon almana karşıyım, haftada 3 enjeksiyon yapmalısın ki dalgalanma olmasın. Bu da başlangıç için gerçekten yorucu bir aktivite olur. Testosteron gözüne çok masum gelmesin, psikolojik etkiler bakımından bana göre ilk kullanımında en kötü steroiddir. Bunun tamamen bilincinde ol.

Yerinde olsam bunlara hiç girmem, alt yapımı geliştirmek adına SARMs kombinasyonlarını denerim.

Hocam geri dönüşleriniz için çok teşekkürler, 2020 den beri ara ara yapar madde yüzünden istikrarı oturtturamazdım, ekli değil fakat ünide istikrarlı yaptığım zamanlar güzel hacimlenmiştim. 2020 de trafik kazasında sağ bacak kıkırdaktan parçalı kırık geçirdim ve kopmak üzereymiş 50-60 arası dikişle tutturmuşlar, hareket kısıtlılığı kalıyordu salonda bisiklet binerek iyileştirdim bacağımı, daha saymadığım o kaza da burun kırığı yüz kemiklerinde birden fazla kırık ve kafatası çatlağı sonucu 3 günlük yoğun bakım yatışı beyin travması nedeniyle. Protein açığımı günde 2 doz whey ile kapatıyorum düzenli creatin kullanıyorum. “Anavar sende asabilik yapar testosteron da eklersen iyice asabileşirsin “ demişti biri fakat düzenli kullandığım antidepresanlar sayesinde sinir ve öfke atağı hiç geçirmiyorum neredeyse, geçirsem de herkesin ciddi öfkelenebileceği şeylerde oluyor. Anavar da 6. Günüm henüz, isteksizlik vesaire yok hissiyat olarak. Fakat ben testo eklemeden önce anavarın 2. Haftasında aynı değerlere tekrar bakıtmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz hocam bu düşünceme ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    89
Efekale45, 8 dakika önce yazdı:

Hocam geri dönüşleriniz için çok teşekkürler, 2020 den beri ara ara yapar madde yüzünden istikrarı oturtturamazdım, ekli değil fakat ünide istikrarlı yaptığım zamanlar güzel hacimlenmiştim. 2020 de trafik kazasında sağ bacak kıkırdaktan parçalı kırık geçirdim ve kopmak üzereymiş 50-60 arası dikişle tutturmuşlar, hareket kısıtlılığı kalıyordu salonda bisiklet binerek iyileştirdim bacağımı, daha saymadığım o kaza da burun kırığı yüz kemiklerinde birden fazla kırık ve kafatası çatlağı sonucu 3 günlük yoğun bakım yatışı beyin travması nedeniyle. Protein açığımı günde 2 doz whey ile kapatıyorum düzenli creatin kullanıyorum. “Anavar sende asabilik yapar testosteron da eklersen iyice asabileşirsin “ demişti biri fakat düzenli kullandığım antidepresanlar sayesinde sinir ve öfke atağı hiç geçirmiyorum neredeyse, geçirsem de herkesin ciddi öfkelenebileceği şeylerde oluyor. Anavar da 6. Günüm henüz, isteksizlik vesaire yok hissiyat olarak. Fakat ben testo eklemeden önce anavarın 2. Haftasında aynı değerlere tekrar bakıtmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz hocam bu düşünceme ?

Dediğim gibi, döngünü ne zaman kapatacağını bilemeyiz. Ancak anavarın böyle asabilik gibi yan etkisi yok, testosteronda bu etkiyi alabilirsin. Çünkü testosteron aldığın zaman vücuduna sadece total testosteron miktarın artmıyor. Östrojen, serbest testosteron, bazen prolaktin seviyelerine kadar etkileniyor. Ancak anavarın en fazla yapacağı yan etki ALT/AST değerlerini yükseltmektedir. Bu da oral steroidler için gayet doğal, karaciğer faz-1 metabolizmasından geçemediğinden yükseltir sadece. 

Döngün kapanabilir, bunun ne zaman olacağını bilemeyiz. Testosteron eklemeni öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efekale45    0
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

Dediğim gibi, döngünü ne zaman kapatacağını bilemeyiz. Ancak anavarın böyle asabilik gibi yan etkisi yok, testosteronda bu etkiyi alabilirsin. Çünkü testosteron aldığın zaman vücuduna sadece total testosteron miktarın artmıyor. Östrojen, serbest testosteron, bazen prolaktin seviyelerine kadar etkileniyor. Ancak anavarın en fazla yapacağı yan etki ALT/AST değerlerini yükseltmektedir. Bu da oral steroidler için gayet doğal, karaciğer faz-1 metabolizmasından geçemediğinden yükseltir sadece. 

Döngün kapanabilir, bunun ne zaman olacağını bilemeyiz. Testosteron eklemeni öneririm.

Hocam benim en büyük korkum testoya girdikten sonra aromatize muhabbetlerinden Östrojene dönüşme korkusu, prolaktin vb. Bunlardan ötürü testo enanthat alsam haftada 1 250 mg yeterli olur mu ? Fakat kendisi burda eczane de olmadığı için ve dışarıdan pahalıya geleceğinden eczaneden Sustanon’a yöneleyim diyordum fakat o da çok dalgalanmalı ester* olduğundan daha yüksek doz daha çok enjeksiyon , etkisi dalgalanmalı vesairelerden dolayı Östrojen Prolaktin muhabbetine daha çok sebebiyet vericek sanırım araştırmalarıma göre. Östrojen baskılayıcıyı da bilmeden kullanıp testo etkisini baltalamak hiç istemem, oralara kadar varınca bu forumda sizlerden ekstra yardım istemeyi düşünüyorum. Ben önce bi Anavar’ın 2. Haftasında aynı hormonal değerlere tekrar baktırayım, maddi durumum el verirse dışardan Testo Enanthat ekleyeyim (dozunu yine forumda sizlere danışırım) durumum el vermezse de mecbur Sustanon’a yönelir (Kullanım planlaması ve yanında Östrojen baskılayıcının kullanım planlaması için yine sizlere danışırım forumda).

tarihinde Efekale45 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    59
Efekale45, 50 dakika önce yazdı:

Hocam benim en büyük korkum testoya girdikten sonra aromatize muhabbetlerinden Östrojene dönüşme korkusu, prolaktin vb. Bunlardan ötürü testo enanthat alsam haftada 1 250 mg yeterli olur mu ? Fakat kendisi burda eczane de olmadığı için ve dışarıdan pahalıya geleceğinden eczaneden Sustanon’a yöneleyim diyordum fakat o da çok dalgalanmalı ester* olduğundan daha yüksek doz daha çok enjeksiyon , etkisi dalgalanmalı vesairelerden dolayı Östrojen Prolaktin muhabbetine daha çok sebebiyet vericek sanırım araştırmalarıma göre. Östrojen baskılayıcıyı da bilmeden kullanıp testo etkisini baltalamak hiç istemem, oralara kadar varınca bu forumda sizlerden ekstra yardım istemeyi düşünüyorum. Ben önce bi Anavar’ın 2. Haftasında aynı hormonal değerlere tekrar baktırayım, maddi durumum el verirse dışardan Testo Enanthat ekleyeyim (dozunu yine forumda sizlere danışırım) durumum el vermezse de mecbur Sustanon’a yönelir (Kullanım planlaması ve yanında Östrojen baskılayıcının kullanım planlaması için yine sizlere danışırım forumda).

Bence sıradan bir testo ent maddi anlamda düşündürüyorsa seni şuanda bu tarz eylemlerden kaçınman en mantıklısı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efekale45    0

Hocam ben fiyat analizini yanlış yapmışım. Testo enanthat Sustanon’dan daha kârlı kalıyor. Haftalarce sustanon daha uğraştırıcı ve masraflı olacak, Eczane işi testo dışardan 10 ampül falan daha kârlı kalıyor. Baştan hesabı yanlış tutmuşum.

tarihinde Efekale45 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efekale45    0
Testomax, 2 saat önce yazdı:

https://themenshealthclinic.co.uk/microdosing-trt-the-future-of-testosterone-replacement-therapy/

Bu yazıda hem sustanon hem nebido hemde enantat dalgalanma grafikleri ve miktarları hakkında kapsamlı çalışma var.

Sustanon ile enantat arasında dalgalanma açısından fark yok.

Hocam farklı esterler olduğundan öyle sanmıştım peki siz hangisini önerirsiniz mevcut durumum da ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    354
Efekale45, 17 dakika önce yazdı:

Hocam farklı esterler olduğundan öyle sanmıştım peki siz hangisini önerirsiniz mevcut durumum da ? 

İran testo alabilirsin. En ucuz enantat piyasadaki ve İran eczane ürünü. Sahtesine daha denk gelen yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: heisenbergg
      Selam dostlar bildiğimiz üzere forumda en az “ilk kür için öneri” başlıklarına Boldenone yazan, “primobolone” yerine Boldenone kullanabilirsin yazan, Boldenone östrojen baskılar yazan ve bunların türevlerini görmüşsünüzdür bu konuda açıkça Boldenon’un ne olduğu, bu yanılgılara neyin sebep olduğu ve ilk kür için neden uygun olmadığını açıklayacağım.
      Yukarıda gördüğünüz gibi Testosteron be Boldenon neredeyse özdeş görünüme sahiptirler ufak farklar dışında ama gördüğünüz üzere C1 ve C2 karbonları arasında çift çizgi ile gösterilen bir fark vardır ve buna Alfa-1 çift bağı denmektedir bu çift bağ aslında bizim “aromataz enzimini baskılar” diye düşündüğümüz yanılgıya sebep olan şeydir. Bu çift bağ Boldenon’un androjenik yan etkilerini yarı yarıya düşürür ve aynı şekilde aromatizasyon oranını da %50 düşürür bu sebepten ötürü daha az aromatize olur Testosterona nazaran. Bu da sanki “primobolone” ya da “masteron” dediğimiz ilaçlara alternatif olarak düşündürür lakin bu katiyen yanlıştır ne bir araştırma tarafından desteklenmiş ne de mantıklı bir seçenektir üstelik Boldenone bahsedilen sertliği ve kuruluğu da vermez.
      Bu görsel Primobolan’ın kimyasal yapısıdır (sağdaki kuyruk benzeri şey ise enanthate esteridir tam olarak çıkmamıştır sadece karbon halkalarının olduğu noktaya dikkat edelim). İlk karbon halkasında testosteronun tam tersi yönünde bir çiftbağ vardır ve aradaki Hidrojen olarak gördüğünüz nokta da halkalar arasındaki karakteristik özelliklerini sağlamaya yarayan çok ufak gözüküp aslında çok fark yaratan bir şeydir. Yapısal olarak Dihidrotestosteron iskeletine sahiptir ve asla ve asla Boldenon bu yapıdaki bir ilaca alternatif olamaz.
      ————————————————-
      İlk kür için ve ya x. Kür için boldenon uygun mudur sorusuna geleceğim şimdi. Boldenon genellikle pazarda 11 karbonlu undesilenat esterine sahip, 2-3 haftalık bir yarılanma ömrü olan oldukça fazla karbonluk bir esteti olan Testosteton türevi bir Anabolik/Androjenik stetoiddir. İlk handikapı buradan başlıyor esterin uzunluğu.
      Ester niteliğinde olacak karbon sayısı ne kadar fazla ise ilaç o kadar sürede metabolize olur ve peak noktasına ulaştıktan sonra o kadar sürede yan etki profili geçer işte ilk sorun burada başlamaktadır yan etkileri uzun süre sürebilir ve hayat kalitenizi eğer kötü yan etkiler aldıysanız mahvedebilir bu ihtimal asla gözden çıkarılmaması gereken bir ihtimaldir bu ester uzunluğu aynı şekilde PCT sürecini de zora çıkar çünkü yarılanma ömrü x 5 gibi bir denkleme sahip olur genelde ilaçlar kandan çıkması için ama metabolitlerin kandan çıkması aylar alabilir denklemde çıkan sonuç kandan çıktığını gösterse bile PCT yapılması çok zor bir ilaçtır kullanılırken bunun göze alınması gerekir. Yan etki profili. Yan etki profili oldukça geniştir boldenon eritropoetin isimli doğrudan kırmızı kan hücrelerini artırma potansiyeline sahip olan hormonun salgılanmasını artırır ve sonuç olarak Hemogramda HGB RBC HCT gibi değerleri artırarak Tansiyon, kan koyuluğu/fazlalığı, kardiyovasküler sistemde stres, pıhtılaşma sorunları, damar tıkanıklığı, böbrek ve karaciğer hasarı gibi sadece bahsettiğimiz eritropoetin isimli hormonu artırmasından kaynaklanan sorunlara sebep olabilir bu sorunlar yanlış anlaşılmasın Boldenon’un karakteristiğine bağlı yan etkilerdir Testosteron gibi erkeklik hormonunun kullanımının yanına ek olarak direkt ve ya indirect şekilde olabilecek yan etkilerdir. LDL ve HDL profili üzerinde Testosterondan daha belirgin değişimlere sebep olabilir Boldenon.
      3 (Ek yazı) Doğru bilinen yanlışlar!
      Boldenon düşünüldüğü üzere Böbreğe doğrudan zarar vermez Boldenon’un indirect etkisi sebebi ile böbreğe zarar verir artan RBC HGB ve HCT böbrek ve karaciğerde stres yaratır ve değerlerin değişmesine aynı şekilde de Böbreğin zarar görmesine sebep olabilir.
      2. Başlığa ek olarak bahsettiğimiz eritropoetin hormonunun artması sol ventiküler hipertrofinin oluşumunu hızlandırabilir ve aynı şekilde Koroner Arteri’de plak oluşumunu hızlandırıp damar tıkanıklığına daha hızlı sebep olabilir.
      SONUÇ:
      Boldenon düşünüldüğü üzere ne Primobolan ne de ilk kür için kullanılacak bir bileşik değildir. FDA onayı olmayan ve aynı şekilde hayvanlar üzerinde kullanılan ciddi bir steroiddir. Yeteri kadar bilgi ya da deneyim olmadan kullanılmaması gereken bir Anabolik/Androjenik steroiddir.

• Yazan: ermanx98
      Herkese iyi forumlar dilerim aranızda yeniyim önceliklek sizlere kendimi tanıtmak,hedefim ve engin tecrübelerinizden,tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum
      26 yaşındayım,1.71 boyunda 80 kiloyum tam zamanlı aktif bir iş hayatım var, 14 yıl dans (7 yılı profesyonel) ve 15 yaşından 21 yaşına kadar dans ile beraber vücut geliştirme ile ilgilendim 5 yıl önce spor hayatıma ara vermek zorunda kaldım iş,okul vb. sebeplerler haliyle 5 yıldır hiçbirşeye dikkat etmeden yaşadım ve bu yıl  aktif spor hayatına geri dönmek kararı aldım koşu ve vücut geliştirme ile evime kondisyon bisikleti aldım, sigara ve alkolü hayatımdan çıkardım.Fiziğimden memnun değilim 2.5 haftadır sıkı bir diyet ve kardiyo+ağırlık idmanları ile devam etmekteyim 86 kilo başladım şuan 80 kilodayım. Yazın düğünüm var evleniyorum ve sizlerden değerli tavsiyelerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Öncelikle beslenme ve ağırlık planlama ve uygulamalarım ile hiçbir sorunum yok konuya hakimim şuan düşük karb kaliteli yağ ve protein ile yağ yakım sürecindeyim macro-micro ve kalori hesaplarım günlük takip etmekteyim. Tüm hazırlıklarım tamam bu süreçte GW-501516+SR-9009 ve yohimbine sarms kürünü araştırdım ve Burak hocamla bu konuyu konuştuk yağ oranım %29 civarında 
      sizce bu kür ile mi devam etmeliyim yoksa testesteron+cardarine ve yohimbine ekleyerek steroide mi giriş yapmalıyım değerli kombinasyon tavsiyelerinizi  ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden görüşünü belirten ve yorum yapan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
      Saygılarımla...
    • Yazan: TEKTON
      Merhabalar 17 yaşımdayım yakında 18 olacağım herhangi bir ilaç kullanmıyorum tamamen naturalim ve bir sorun yaşadım burada yardım edebilecek insanların olduğunu düşündüm. Shilajit adlı bir takviye kullanıyordum 2 haftadır belki onunla alakalıdır diye kullanmayı bıraktım fakat birşey değişmedi
      Herşey normaldi herhangi bir problemim yoktu uyudum uyandım ve erektil disfonksiyon oldum, 1 günde oldu bu önceden hiçbirzaman böyle bir sorun yaşamamıştım. Sperm sayımda değişim yoktu libidomdada bir değişim yoktu düzelir diye 1 hafta bekledim ve şuan sperm sıvısı biraz sulu geliyor libidomda herhangi bir değişim yok kan testi vermeye gideceğim yapabileceğim birşey varmı neden olmuş olabilir ergenlik sebebiyle hormonsal dalgalanmamıdır bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkür Ederim. 
    • Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir süredir Sustanon 250 ve Oxandrolone küründeyim. Sustanon'u 3 günde bir 250mg olarak kullanıyorum. Buna göre kandaki seviyesi en üst noktada 5000 ng/dl en düşük nooktada 3500 ng/dl oluyor. Sustanon'da dalgalanmayı en aza indirebildiğim hali bu şekilde. Arada 1500ng fark var.
      Sorularım ise şöyle;
      Testosteron seviyesinin bu kadar yüksek olması (3500-5000 civarlarında) bir sorun yaratır mı? Yakın zamanda enanthate'a geçeceğim. Yanına kütle artışı için ne önerirmisiniz? (Saç dökülmesi korkulu rüyam) Şimdiden teşekkürler...

• Yazan: Samedbumstead
      Selanlar herkese hayırlı yıllar,Deus medicalden bugün mail geldi ve Türkiye gönderimi var diyor alan oldu mu gümrüğe takılma konusu vb var mı? 
      Teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.