-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Ilk kürüme gireceğim! önerilerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
ozgursc1, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Emir7778
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Güncel olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım son 1 haftadır dozları 500 testo 400 boldeye çıkardık 2 gündür ara ara kulaklarda ateş oluşması gün içerisinde ufak halsizlik ve aniden gelen baş ağrıları başladı sebebi nedir gelip geçici bir durumudur boldenonun kan yoğunluğunu artırdığı için midir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: duayen1
Selamlar dostlar,
180 kilodan doğal yollarla, kendi çabalarımla 80 kiloya kadar düştüm. İki kez deri germe ameliyatı oldum (karın, kol, meme, bacak). Ancak kasık bölgemdeki yağlar doğal yollarla gitmiyor. Kasık bölgemde biriken yağ penisin üzerine biniyor. yağ oranım %17 civarında. Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum sadece biraz daha yağ oranımın düşmesini hem de vücudumun daha toplu durmasını istediğim için size danışmak istedim. 3 yılı aşkın süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum. @Diver @rastlantisal @ardas @heisenbergg @5am5unlu @GHOST
Sizce ilk kürümü nasıl planlamalıyım?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Multivitamin D3+k2 Kalsiyum Magnezyum Çinko Omega 3 Milk Thistle Saw Palmetto Kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibidir. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.:)
-
Yazan: mawsqa
Herkese hayırlı günler dilerim,
Daha önce sarms kürü yaptım fakat enjeksiyonlu kürlere geçmeyi planlıyorum ve haftalık 250 mg testosteron cypionate vurmayı düşündüm. @burakg133 @Fuhrer @5am5unlu @deluxes @GHOST
SORULARIM:
Enjeksiyon tecrübem hiç yok bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? En kolay şekilde nasıl yapabilirim? İnsülin kalemleriyle karından yapılabilir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yusuf2212
Merhaba kıymetli hocalarım,
Sizlere sormak istediğim bi konu var yardımcı olursanız sevinirim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Boldenon Toplam 12 hafta boyunca kür yapmayı düşünüyorum.
Bu işte acemiyim fikir ve önerileriniz benim için kıymetli.
-
Yazan: zuhnn
Öncelikle merhaba,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
20 yaşındayım 174cm 75 kiloyum 1 sene spor geçmişim var Aktif olarak vardiyalı günlük en az 15k adım attığım bir işte çalışıyorum. İlk kürüme başlamayı düşünüyorum. Hedefim 90 civarına çıkmak iri ve güçlü olmak. SORULARIM:
Ne kullanmalıyım hangi dozlarda kullanmalıyım ne kadar süre kullanmalıyım? Vardiyalı çalışıyorum gece uykusu almıyorum bu kür içinde verimi düşürür mü? Ne kadar yemem gerekli? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-