Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ozgursc1

Ilk kürüme gireceğim! önerilerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

ozgursc1    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

110 kilodan 71 kiloya düştüm 15 cm boyum uzadığı için çok az bi deri sarkması var ancak şöyle bir durum var bana sustanon rimo önerdiler ama su tutuyormuş anlatıldığı ve araştırdığım kadarıyla temiz sus tutmadan yağ yakıp kas kütlesi koyabileceğim 12-16 haftalık ilaçları kürleri yazabilir misiniz?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ozgursc1    2
Tony Montana, 14 saat önce yazdı:

Yaş kaç dostum ?

18

Shinso, 12 saat önce yazdı:

Rimoya kim su tutuyo dediyse kaç o insandan :D

Sustanon tutuyo dedi kral rimo ikisini önerdi ama işte ilk kürden ağrı olurmuş öyle dediler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    214
ozgursc1, 14 saat önce yazdı:

110 kilodan 71 kiloya düştüm 15 cm boyum uzadığı için çok az bi deri sarkması var ancak şöyle bir durum var bana sustanon rimo önerdiler ama su tutuyormuş anlatıldığı ve araştırdığım kadarıyla temiz sus tutmadan yağ yakıp kas kütlesi koyabileceğim 12-16 haftalık ilaçları kürleri yazabilir misiniz?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Potansiyel olarak Aromataz enzimi sebebi ile Sustanon aromatize olarak vücudunda östrojenik yan etki olarak su tutabilir ama bu kontrol edilebilir bir süreçtir düzenli kan tahlili ve AI (Aromafaz İnhibütoru) kullanarak.

ilk kürden her zaman sadece testo öneririm 350-500 mg arasında zaten kullandığın testosteron/Sustanon hali hazırda 5-Alfa-redüktaz enzimi ile DHT’ye konverte olup teorik olarak androjenik (saç dökülmesi, sivilce vs vs) sebep olabilir bu sebepten ötürü Primobolan bu yan etkileri yapmayabilir balıklama küre girdiğiniz anda o sebepten ötürü kullanacağım diyorsanız Sustanona başladıktan 4 hafta gibi bir süre sonra Primonolan’ı 200 mg olarak ekleyebilirsin çünkü karbon iskelet yapısı Dihidrotestosteron temellidir zaten.

Yağ yakıp kas kazanmak kompleks bir süreçtir dediğin kadar da basit değildir optimal bir süreç olmaz senin için BodyRecomp yapman senin için daha mantıklı olacaktır çünkü kalori açığı oluşturduğun zaman protein sentezi, uydu hücre aktivasyonu ve mTOR gibi dediğimiz şeyler de baskılanabilir ve kas kazanımına engel olabilir…

• Öpücük 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    350
ozgursc1, 21 dakika önce yazdı:

18

Sustanon tutuyo dedi kral rimo ikisini önerdi ama işte ilk kürden ağrı olurmuş öyle dediler 

Form fotosu atar mısın onun üstüne konuşalım

bir de bu kür işleri için yaş vb bunları geçtim en önemlisi kendi hayatın, kendi düzenin ve kendi kazandığın bi para olması gerek devamlı. Bi kür yapayım ittire kaktıra ilaç alayım ile olacak iş değil, doğru yapmaya kalkarsan masraflı bi süreç ve hep böyle devam ediyor aksi taktirde olan sağlığına olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgursc1    2
Tony Montana, 6 saat önce yazdı:

Form fotosu atar mısın onun üstüne konuşalım

bir de bu kür işleri için yaş vb bunları geçtim en önemlisi kendi hayatın, kendi düzenin ve kendi kazandığın bi para olması gerek devamlı. Bi kür yapayım ittire kaktıra ilaç alayım ile olacak iş değil, doğru yapmaya kalkarsan masraflı bi süreç ve hep böyle devam ediyor aksi taktirde olan sağlığına olur 

IMG_8744.jpeg IMG_8339.jpeg

Arkadaşlar temiz parçalı bir küre girip yada kürden sonra definasyon kürüne giricem hangi ilaçlar yazabilirmisiniz

110 kilodan 71 kiloya düştüm vücudumda hafif deri sarkmaları var 18 yaşındayım+Sustanon rimoabolon kürü önerdiler ancak vücudum zaten sulu ve yağlı üstüne derim kalın ve östrojen jino vesaire uğraşmak istemiyorum temiz parçalı büyümek istiyorum. Şeyde olabilir kürden sonra parçalanmak için definasyon kürüde yapabilirim masteron vs ancak bi abi bana dnp diye bi ilaç var dedi araştırdım ancak çok tehlikeli bi ilaçmış ne yapmam lazım kür ilaç mg cinsinden 12-16 haftalık kür planlaması ve ilaçları yazar mısınız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    350

Dostum önce bu konular hakkımda ciddi bilgi birikimine sahip ol, biraz araştırma yapmalısın. Bu işte kendinin doktoru ve hocası olacaksın, yarın öbürgün ereksiyon problemi yaşarsan olan sana olur sana kür verene değil. Bilgi birikimin çok eksik gözüküyor 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgursc1    2
Tony Montana, 7 dakika önce yazdı:

Dostum önce bu konular hakkımda ciddi bilgi birikimine sahip ol, biraz araştırma yapmalısın. Bu işte kendinin doktoru ve hocası olacaksın, yarın öbürgün ereksiyon problemi yaşarsan olan sana olur sana kür verene değil. Bilgi birikimin çok eksik gözüküyor 

abim sen bana yardımcı olsan benim hocalarım var bu durumda yardımcı olcak önce buraya yazmak istedim

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    350
ozgursc1, 5 dakika önce yazdı:

abim sen bana yardımcı olsan benim hocalarım var bu durumda yardımcı olcak önce buraya yazmak istedim

O zaman hocalarına git dostum.

“sustanon rimo su tutar”

“dnp diye bir şey var”

diye akıl veren ;)

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Emir7778
      Güncel olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım son 1 haftadır dozları 500 testo 400 boldeye çıkardık 2 gündür ara ara kulaklarda ateş oluşması gün içerisinde ufak halsizlik ve aniden gelen baş ağrıları başladı sebebi nedir gelip geçici bir durumudur boldenonun kan yoğunluğunu artırdığı için midir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: duayen1
      Selamlar dostlar,
      180 kilodan doğal yollarla, kendi çabalarımla 80 kiloya kadar düştüm. İki kez deri germe ameliyatı oldum (karın, kol, meme, bacak). Ancak kasık bölgemdeki yağlar doğal yollarla gitmiyor.  Kasık bölgemde biriken yağ penisin üzerine biniyor. yağ oranım %17 civarında. Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum sadece biraz daha yağ oranımın düşmesini hem de vücudumun daha toplu durmasını istediğim için size danışmak istedim. 3 yılı aşkın süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum. @Diver @rastlantisal @ardas @heisenbergg @5am5unlu @GHOST
      Sizce ilk kürümü nasıl planlamalıyım?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Multivitamin D3+k2 Kalsiyum Magnezyum Çinko Omega 3 Milk Thistle Saw Palmetto Kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibidir.  Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.:)

• Yazan: mawsqa
      Herkese hayırlı günler dilerim,
      Daha önce sarms kürü yaptım fakat enjeksiyonlu kürlere geçmeyi planlıyorum ve haftalık 250 mg testosteron cypionate vurmayı düşündüm. @burakg133 @Fuhrer @5am5unlu @deluxes @GHOST
      SORULARIM:
      Enjeksiyon tecrübem hiç yok bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? En kolay şekilde nasıl yapabilirim? İnsülin kalemleriyle karından yapılabilir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Yusuf2212
      Merhaba kıymetli hocalarım,
      Sizlere sormak istediğim bi konu var yardımcı olursanız sevinirim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Toplam 12 hafta boyunca kür yapmayı düşünüyorum.
      Bu işte acemiyim fikir ve önerileriniz benim için kıymetli.
    • Yazan: zuhnn
      Öncelikle merhaba,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      20 yaşındayım 174cm 75 kiloyum 1 sene spor geçmişim var Aktif olarak vardiyalı günlük en az 15k adım attığım bir işte çalışıyorum. İlk kürüme başlamayı düşünüyorum. Hedefim 90 civarına çıkmak iri ve güçlü olmak. SORULARIM:
      Ne kullanmalıyım hangi dozlarda kullanmalıyım ne kadar süre kullanmalıyım? Vardiyalı çalışıyorum gece uykusu almıyorum bu kür içinde verimi düşürür mü? Ne kadar yemem gerekli? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.