Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gokkannn

Oxandrolone kullanıyorum onun yanında mk-677 eklemek mantıklı mı?

Önerilen İletiler

Gokkannn    0

Herkese merhabalar, abilerim hocaların ve kardeşlerim.

Öncelikle foruma yeni üye oldum hepinize teker teker çok teşekkür ederim, merak ettiğim ve bilmediğim konuları sık sık buradan cevapladım. Asıl soruma gelecek olursam; ben şuan Oxandrolone kullanıyorum ve yanına çok zararlı olmadan mk-677 eklemeyi düşünüyorum. Asıl amacım ise sağlıklı bir şekilde kas kütlemi arttırarak aynı zamanda çok yağlanmayarak kilo almak. 

SORULARIM:

1. Sizce mantıklı mıdır?
  2. Ve nereden temin edebilirim?
  3. Bazı e ticaret sitelerinde satılanlar gördüm (grimlabs vb) sizce güvenli midir, alınır mı? 

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    56

Oxandrolone kaç mg kullanıyorsun günlük ve nasıl etkiler alıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokkannn    0
Emin982, 2 dakika önce yazdı:

Oxandrolone kaç mg kullanıyorsun günlük ve nasıl etkiler alıyorsun

Kullanmaya başladığım 4. Günüm ve günlük 5 saat aralıklarla 10 mg 2 kere alıyorum. Spor öncesi ve spor sonrası. Şuanlık bir etkiyi daha göremedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    28
Gokkannn, 23 dakika önce yazdı:

Kullanmaya başladığım 4. Günüm ve günlük 5 saat aralıklarla 10 mg 2 kere alıyorum. Spor öncesi ve spor sonrası. Şuanlık bir etkiyi daha göremedim.

Ox markası nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokkannn    0
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Ox markası nedir?

Pharmonis diye bir marka, üstünde qr kodu falan var sitede onaylandı ama onunda gerçekliği konusunda şüpheliyim fakat biraz deneyip etkilerini görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    56
Gokkannn, 1 dakika önce yazdı:

Pharmonis diye bir marka, üstünde qr kodu falan var sitede onaylandı ama onunda gerçekliği konusunda şüpheliyim fakat biraz deneyip etkilerini görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Benim düşüncem şahsen doz çok düşük önerilen doz günlük 50mg en düşük kullananda 30mg kullanıyor zaten yinede etki görebildiğin sürece sana kalmış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokkannn    0
Emin982, 1 dakika önce yazdı:

Benim düşüncem şahsen doz çok düşük önerilen doz günlük 50mg en düşük kullananda 30mg kullanıyor zaten yinede etki görebildiğin sürece sana kalmış

Elimde şuanda tanesi 10mg olmak üzere 57 tablet var, nasıl bir kullanım önerirsiniz? Ve mk-677 eklemeli miyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    28
Gokkannn, 14 dakika önce yazdı:

O marka hakkında deneyimim yok. Yalnız dozu 40mg yapmanı öneririm genelde minimum kullanım dozu. Bir kaç gün dediğim şekilde kullan bir bak bakalım bir şey hissediyor musun. Birde kaça almıştın? Mk677 konusunda ise ekleyebilirsin güzel olur, fakat asla grimlabs gibi markalardan önermem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokkannn    0
the_escobar, 28 dakika önce yazdı:

O marka hakkında deneyimim yok. Yalnız dozu 40mg yapmanı öneririm genelde minimum kullanım dozu. Bir kaç gün dediğim şekilde kullan bir bak bakalım bir şey hissediyor musun. Birde kaça almıştın? Mk677 konusunda ise ekleyebilirsin güzel olur, fakat asla grimlabs gibi markalardan önermem.

Tamamdır hocam dediğiniz gibi deneyeceğim, etkili olursa öyle devam ederim. 1600tl ye 60 kapsül. Birde mk677 nereden temin edebilirim? Teşekkür ederim

bcc1903, 22 dakika önce yazdı:

Mk677 den ziyade rad140 daha mantıklı olabilir.

Rad140 hakkında hiç bir bilgim yok reis ne yalan söyleyeyim biraz araştırmalıyım, sizde bilgi paylaşmak isterseniz seve seve okurum. Teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.009
Gokkannn, Şimdi yazdı:

Tamamdır hocam dediğiniz gibi deneyeceğim, etkili olursa öyle devam ederim. 1600tl ye 60 kapsül. Birde mk677 nereden temin edebilirim? Teşekkür ederim

Forumda yer kişi önerisi yasak.

Ayrica rad140 ve mk677 kombinasyonu yapabilirsin. Kapsül alma sarm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokkannn    0
SPECTRE, 43 dakika önce yazdı:

Forumda yer kişi önerisi yasak.

Ayrica rad140 ve mk677 kombinasyonu yapabilirsin. Kapsül alma sarm.

İğne işine girmeyi hiç istemiyorum ne yalan söyleyeyim :(

the_escobar, Bir saat önce yazdı:

Peki hocam oxy2gen önerir misin? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    14
Gokkannn, 40 dakika önce yazdı:

Peki hocam oxy2gen önerir misin? 

Boş ürünleri oxy2gen'in alma. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokkannn    0
deluxes, 2 dakika önce yazdı:

Boş ürünleri oxy2gen'in alma. 

Tamamdır teşekkür ederim. Biraz daha araştıracağım…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    2
Gokkannn, 2 saat önce yazdı:

Rad140 hakkında hiç bir bilgim yok reis ne yalan söyleyeyim biraz araştırmalıyım, sizde bilgi paylaşmak isterseniz seve seve okurum. Teşekkürler

Mk677+Rad140 kombinasyonu işini daha iyi görecektir. Ox yanına testosteronu artaracak şeyler eklemen etkisi yükseltecektir burada rad140 bu görevi görür. Hap yerine damla şekline olan sarms formlarını kullanabilirsin daha etkili olacaktır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    110
Gokkannn, 3 saat önce yazdı:

İğne işine girmeyi hiç istemiyorum ne yalan söyleyeyim :(

sarmslar enjekte değiller. kapsül veya damla formda oluyorlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokkannn    0
6arrows, 21 dakika önce yazdı:

sarmslar enjekte değiller. kapsül veya damla formda oluyorlar 

Damla formu mu daha iyi sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    110
Gokkannn, 7 saat önce yazdı:

bilmiyorum sarms deneyimlemedim hiç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    13
Gokkannn, 8 saat önce yazdı:

Kapsül forma göre daha çok öneriliyor damla formu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ermanx98
      Herkese iyi forumlar dilerim aranızda yeniyim önceliklek sizlere kendimi tanıtmak,hedefim ve engin tecrübelerinizden,tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum
      26 yaşındayım,1.71 boyunda 80 kiloyum tam zamanlı aktif bir iş hayatım var, 14 yıl dans (7 yılı profesyonel) ve 15 yaşından 21 yaşına kadar dans ile beraber vücut geliştirme ile ilgilendim 5 yıl önce spor hayatıma ara vermek zorunda kaldım iş,okul vb. sebeplerler haliyle 5 yıldır hiçbirşeye dikkat etmeden yaşadım ve bu yıl  aktif spor hayatına geri dönmek kararı aldım koşu ve vücut geliştirme ile evime kondisyon bisikleti aldım, sigara ve alkolü hayatımdan çıkardım.Fiziğimden memnun değilim 2.5 haftadır sıkı bir diyet ve kardiyo+ağırlık idmanları ile devam etmekteyim 86 kilo başladım şuan 80 kilodayım. Yazın düğünüm var evleniyorum ve sizlerden değerli tavsiyelerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Öncelikle beslenme ve ağırlık planlama ve uygulamalarım ile hiçbir sorunum yok konuya hakimim şuan düşük karb kaliteli yağ ve protein ile yağ yakım sürecindeyim macro-micro ve kalori hesaplarım günlük takip etmekteyim. Tüm hazırlıklarım tamam bu süreçte GW-501516+SR-9009 ve yohimbine sarms kürünü araştırdım ve Burak hocamla bu konuyu konuştuk yağ oranım %29 civarında 
      sizce bu kür ile mi devam etmeliyim yoksa testesteron+cardarine ve yohimbine ekleyerek steroide mi giriş yapmalıyım değerli kombinasyon tavsiyelerinizi  ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden görüşünü belirten ve yorum yapan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
      Saygılarımla...
    • Yazan: oceanvucut
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Oxandrol kas kütlesi eklemek için iyi midir oral olarak zararları kullanan var mı? Ne kadar güç artışı oluyor? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ahmet.drbs
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Düzenli spora gidiyorum kilom iyi fakat vücudum halen zayıf,küçük geliyor daha da büyümek istiyorum. Klasik bulk için kullanılan mk677 rad140 vs düşündüm fakat mk eklem ağrıları yapıyor diye okudum.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      Kilo:70 Boy:173 SORULARIM:
      Önerdiğiniz Bulk Sarms kürü nelerdir? Nasıl kullanmalıyım? Lawless / Noxy hangisini önerirsiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: tms
      Merhaba herkese, selamlar.
      42 yaşındayım 3 yıldır vucut geliştirme yapıyorum.2 aylık diyet sürecimden sonra (günde 2000kalori alarak 12kilo verdim, rahatsızlığımdan dolayı spora gidemedim) biraz daha fazla kilo verebilmek için 2 aylık SARMS kürüne başladım.
      Kür seçimi konusunda tercihi @Loving bıraktım. Sağolsun bu iki aylık dönemde bana çok yardımcı oldu.
      KÜR İÇERİĞİM:
      SR9009 GW501516 YOHIMBE SÜRECE DAİR GİRİŞ:
      Günde çift idman yaptım. Sabah 1 saat kardiyo (merdiven) , aksam üzerinde ağırlık idmanı. Kardiyo süresince nabzı 130-140 aralığında tutmaya özen gosterdim. SR-9009un yarı ömrü 6-12 saat olduğundan , sabah kardiyodan 1 saat önce aç karnına 0.5ml , akşam idmanı öncesinde 0.5ml olarak kullandım. Aç karnına kullanmaya özen gösterdim. Henüz ilk kullanımdan sonra bile etkisini gösteren bir ürün , bu etkininde bir placebo olmadığına emin olabilirsiniz. Laktik asit birikimini azalttığı için yorulmuyorsunuz. Kullanırken kesinlikle bir açlık ya da şeker isteği çekmedim. Bu bir ay çok rahat geçti. SÜRECE DAİR GELİŞME:
      İkinci ay GW-501516a başladım. Yarı ömrü 12-24 saat olduğu için sadece sabah kalkar kalmaz aç karnına günde 1 kere olarak 1ml kullandim. Bana SR-9009a nazaran bir tik daha fazla enerji verdi diyebilirim. Fakat ilk aydan farklı olarak seker isteği ortaya çıktı. Dayanılmaz boyutlarda olmasa bile rahatsız etti. Muhtemelen 3-4aydir diyette olduğum için bünye zorlanmaya başlamıştı. Yohimbineyi sabah kardiyo  ve akşam ağırlık idmaninda 1 saat once ac karnina 3'er tablet olarak kullandim. Diyetim uç aşağı beş yukarı hep ayniydi. Günde 5 yumurta,500 gram tavuk gogsu(pismis olarak olctum) , 7-8 kaşık bulgur ya da 100 gram yulaf ,idman sonralarda günde 2 kere whey protein kullandım Günde 2 nescafe , 1 yeşil çay. Ortalama 3 litre su. 5 gram creatine aldım. SÜRECE DAİR SONUÇ:
      Kür başında ve sonunda kan, böbrek ve karaciğer değerlerime baktırdım. Bu konuda bir sorun yaşamadım.
      Kollarımda ciddi anlamda damarlar belirginleşti. Özellikle kol günümde epey belirginleşiyorlar. Yüklediğim resimi göğüs günümde çekmiştim. Ömrümde ilk defa karın kaslarımın bu kadar belirginleştiğini görüyorum ki ömrümde max 20 karın idmanı yapmışımdır o da laf olsun diye her idmanda 1-2 hareket olacak şekilde.Spora başlamadan evel 70-72kg seviyelerindeyken bile bu kadar net görünmüyorlardı. Kullandığım 3 üründe abdominal yağ yakımı konusunda beni yeterince tatmin etti. Kür biteli yaklaşık 20 gün oldu, kardiyoyu kestim. İdmana ve aynı kaloriyi almaya devam ediyorum(1750 kalori ) bu süreçte kilom değişmedi.
      KÜR ÖNCESİ VE SONRASI ÖLÇÜLERİM:
      Kg 86-80 Omuz 124 - 122 Sag kol 39 - 38.5 Sol Kol 39 - 38.5 Bel 91 - 84 Son 1-2günlük ürün kaldığında içindeki ölçekle çekemedim ufak bir bardağa döktüm daha sonra kullanırım diye bir kaç saat içinde kristalize oldu.Kesinlikle hava ile temasına dikkat edin. Yardımları için buradan @Loving çok teşekkür ediyorum. Bir ay içinde Bulk kürüne başlayacağım LGD-4033(ligandrol)kullanmayı düşünüyorum. Yanında başka neler kullanacağıma henüz karar vermedim.
      GİRİŞ - GELİŞME VE SONUÇ POZLARIM  

• Yazan: deluxes
      Merhaba, arkadaşlar nasılsınız?
      Şuan aktif olarak 500 MG testosterone enanthate alıyorum bunun yanına önümüzde ki haftalarda 300 MG rimobolan ekleyeceğim. Kür içinde ve dışında hep uyku problemim oluyordu, yani çok yüksek bir enerjim var gün içinde ne kadar yorucu iş yaparsam yapayım gece 2-3'den aşağı uyuyamıyorum sabah kalktığımda da çok fazla bir yorgunluk hissetmiyorum ama erken uyumak benim için önemli. @heisenbergg @rastlantisal @ardas @Bay-T @SPECTRE
      Not: Karaciğer için Nac600, günde 2 bardak enginar suyu içiyorum.
      Oluşacak Kür:
      500 MG Testo E. 300 MG Rimobolan MK677  Sorularım:
      Bu kür içeriğinde karaciğer için ekstra takviye almam gerekli mi? Veya başka bir değerim için? MK-677 eklemek istiyorum kürüme fayda alır mıyım? Hangi dozlarda alırım?  MK-677 uyku anlamında destek olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.