Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

yigitcancamci

Kürümün 5. hafta kan testi sonuçlarına bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürümün 5.haftası bitti (magnus pharma) kan değerleri aşağıdaki gibidir serbest testesteron 1 hafta sonra çıkacak yorumlar mısınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• Testesteron Enantat
  • Boldenon
  • Dianabol

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

IMG_0150.png IMG_0151.png IMG_0152.png IMG_0153.png IMG_0154.png IMG_0155.png IMG_0156.png IMG_0157.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

kaçar mg kullanıyorsun?

• haftalık 2ml testo enantat
  • haftalık 2ml boldenon
  • günde 3 adet dianabol tablet
  • karaciğer koruyucu günde 2 adet
  • omega 3 günde 2 adet

arimidex enjeksiyon gününde yarım tablet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    89

son enjeksiyonu ne zaman yaptın? Yüksek ihtimalle ilaçların boş, testo yarım dolu. Dianabol sürecinde gelişmelerini bizimle paylaşır mısın? Ek olarak östrojenin sıfıra inmek üzere, arimidexi leblebi gibi yutma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    0

Ne gibi değişimler yaşadın,küre başlamadan önce ki ölçülerin ne idi ? Şuan ne ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 24 dakika önce yazdı:

son enjeksiyonu ne zaman yaptın? Yüksek ihtimalle ilaçların boş, testo yarım dolu. Dianabol sürecinde gelişmelerini bizimle paylaşır mısın? Ek olarak östrojenin sıfıra inmek üzere, arimidexi leblebi gibi yutma.

arimidexi enjeksiyon günlerinde yarım tablet şeklinde kullanıyorum, 66kg başladım şu an 72kg’yim dianabol iştah açıyor yani öyle hissediyorum son enjeksiyon geçtiğimiz perşembe günüydü.

Granikos, 8 dakika önce yazdı:

Ne gibi değişimler yaşadın,küre başlamadan önce ki ölçülerin ne idi ? Şuan ne ?

salaklık yapıp kür öncesi ölçüm yapmadım ama ufaktan bir doluluk hissediyorum gözle görülür ufak bir fark oldu şu ana kadar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    58
yigitcancamci, 2 dakika önce yazdı:

salaklık yapıp kür öncesi ölçüm yapmadım ama ufaktan bir doluluk hissediyorum gözle görülür ufak bir fark oldu şu ana kadar 

Oda emin ol dianabol ün tuttuğu sudur kes bir hafta sonra oda gider 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982, 3 dakika önce yazdı:

Oda emin ol dianabol ün tuttuğu sudur kes bir hafta sonra oda gider 

şu an ne yapmam gerekiyor peki hocam

şöyle bir durum da var 5.hafta kürün 2.5 hafta antrenman yapamadım elimi kestiğim için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    58
yigitcancamci, 18 dakika önce yazdı:

şu an ne yapmam gerekiyor peki hocam

şöyle bir durum da var 5.hafta kürün 2.5 hafta antrenman yapamadım elimi kestiğim için 

Eğer ki belli bir süre daha antreman yapamayacaksan atıyorum 2 hafta daha yinede testo boldeyi vurmak daha mantıklı dianabole gerek yok antreman yapamıyorsan ama senin farklı bir markayla devam etmen daha doğru 

tarihinde Emin982 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    24

İlaçlar boş sadece dianabol su tutmus arkadaşların dedigi gibi daha iyi bi markayla devam et boş zamanın aynı durumu yaşamıştım 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    2

hangi değere göre boş dediniz ki bence ilaç çalışmış alt ast ise illa ref dışı olmak zorunda değil özellikle yeni başladıysa vücudun tolere etme ihtimali çok yüksek bolde zaten 4 haftadan sonra açılan bir ilaç zaman tanıması lazım.Testo çalışmış dianabolde zaten su tutan bir ilaç benim tavsiyem arimidexi azaltman olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    2
Ferdikra, 19 dakika önce yazdı:

500 mg testo vuruyosan total testo degerin normal de kürden önce 500 desek

suan 900 hiçde dolu değil ilac

dışardan alındığı andan itibaren vücudun ürettiği testo miktarının çok bir anlamı kalmıyor ki lh kapanmış zaten ve bence ref daralığına göre o miktar değerlendirilmeli her ölçüm aleti aynı değerde ölçmeyebiliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    2
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Tamam ilaç calısıyor olsa bile düşük doz oldugu belli zaten marka mimli kardesim 

evet haklısın belki farklı bir markadan daha çok verim alınabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mempisto26
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 4. haftasındayım. Kür değerlerim ve detaylarım aşağıdaki gibidir.
      SORULARIM:
      İlaçlarım çalışıyor mu? Hangi değerlere dikkat etmeliyim? KÜR DETAYLARIM:
      Testesteron Enanth Boldenon dianabol Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: Halil03
      Merhabalar peptid Türkiye ailesi,
      İlk kürüm 1 aydır only testo haftada 300mg Testo enantat gidiyorum, ve ilk kan tahlilimi yaptım prolaktin yüksek çıktı sadece testoyla prolaktinin çıkması normal mı ? Başka bir sıkıntılı değer görüyor musunuz ? 
      TEST SONUÇLARI:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.