Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kreaks

Libido ve ereksiyonumda problem var gibi ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

rastlantisal    3.969

Eğer istenilen değerlerde de sorun yok ise serbest testosteron artıran ilaçlardan yardım alıp duruma bakacağız. Testin yapılamadığı yerde sebep olasılıkları üzerinden deneme yapılarak sonuç bulunabilir.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    35

hocam dht serbest zaten hastanede yok, doktor shbgyi istememiş. şuan etken diyebileceğimiz bir östrojen çıktı sonuçta diğerleri çıkınca yine bilgilendiririm o da yine en alt sınırda 5.0 yazıyor muhtemelen hastane daha altını ölçmüyor. keten tohumunu sadece dün almayı unuttum, bundan 17 gun once verdiğim testte yine 14 çıkmıştı unutunca hemen dibe vurmuş yine. öneriniz ne yönde olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.174
kreaks, 11 dakika önce yazdı:

hocam dht serbest zaten hastanede yok, doktor shbgyi istememiş. şuan etken diyebileceğimiz bir östrojen çıktı sonuçta diğerleri çıkınca yine bilgilendiririm o da yine en alt sınırda 5.0 yazıyor muhtemelen hastane daha altını ölçmüyor. keten tohumunu sadece dün almayı unuttum, bundan 17 gun once verdiğim testte yine 14 çıkmıştı unutunca hemen dibe vurmuş yine. öneriniz ne yönde olur?

Kullandığın dozları söyler misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Kullandığın dozları söyler misin?

500 testo enanthate 400 boldenon hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.174
kreaks, 2 dakika önce yazdı:

500 testo enanthate 400 boldenon hocam

Güncel formunu atar mısın? Testoyu 750 çekmen sorunu çözebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Diver, 44 dakika önce yazdı:

Güncel formunu atar mısın? Testoyu 750 çekmen sorunu çözebilir.

buyrun hocam

IMG_2498.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.174
kreaks, 30 dakika önce yazdı:

buyrun hocam

Dostum ne yazsam bilemedim. Küre o kadar erken başlamışsın ki altyapın yok. Üstüne yağ oranın yüksek. Sana tavsiyem bir koçla çalışman süreci ona teslim etmen. Beslenmeyi antrenmanı düzgün yapmalısın. İlaçlar ne markaydı?

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36

Aynı seyleri bende yasamıstım 5 yıl once yaptığım bir kürde kürdeki hatam proviron kullanmak mış 20 25 hafta nerdeyse hergün 1 tablet proviron aldım sertlesme inanılmaz belki aldıgım ilaç bile okadar çalışmıyordu ama proviron sertlesmeyi en üste çıkarıyordu kür bitti bi çakıldım sertlik bişey yok hayata küstüm yaptığım arastırma edindigim bilgiye göre provironun sacma sapan bu kadar kullanılmamasıymış uzun süre kür yapmadım degerler düzelse de sertlesme olayı ne yazıkkı eskisi kadar uzun süre düzelmedi 2 3 sene suan bi sorun ama kürde proviron leblebi gibi yutulmamalı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Ferdikra, 7 dakika önce yazdı:

Aynı seyleri bende yasamıstım 5 yıl once yaptığım bir kürde kürdeki hatam proviron kullanmak mış 20 25 hafta nerdeyse hergün 1 tablet proviron aldım sertlesme inanılmaz belki aldıgım ilaç bile okadar çalışmıyordu ama proviron sertlesmeyi en üste çıkarıyordu kür bitti bi çakıldım sertlik bişey yok hayata küstüm yaptığım arastırma edindigim bilgiye göre provironun sacma sapan bu kadar kullanılmamasıymış uzun süre kür yapmadım degerler düzelse de sertlesme olayı ne yazıkkı eskisi kadar uzun süre düzelmedi 2 3 sene suan bi sorun ama kürde proviron leblebi gibi yutulmamalı 

provironu kestim hocam dediğiniz gibi ezbere kullanmamak gerekiyor forumdada bazı yerlerde en çok konusu geçen şey

Diver, 8 dakika önce yazdı:

Dostum ne yazsam bilemedim. Küre o kadar erken başlamışsın ki altyapın yok. Üstüne yağ oranın yüksek. Sana tavsiyem bir koçla çalışman süreci ona teslim etmen. Beslenmeyi antrenmanı düzgün yapmalısın. İlaçlar ne markaydı?

testo iran bolde noxy hocam, beslenmemi ve idmanlarımı güzel geçiriyorum üstüne kardiyoda yapıyorum olabildiğince temiz bi süreç ilerletmek adına ama işte bu östrojen dengesizliği birde libido ufaktan sorun yaratıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, 30 dakika önce yazdı:

buyrun hocam

Ben tüm ilaçları kesip, sadece testosteron kullanmanı. Onu da 2 haftada 1 şeklinde 6-8 haftada kademeli olarak indirmeni ve pct yapmanı öneririm. Daha kür yapmadık bi durumun yok bana sorarsan. Lütfen beni yanlış anlama

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Tony Montana, 12 dakika önce yazdı:

Ben tüm ilaçları kesip, sadece testosteron kullanmanı. Onu da 2 haftada 1 şeklinde 6-8 haftada kademeli olarak indirmeni ve pct yapmanı öneririm. Daha kür yapmadık bi durumun yok bana sorarsan. Lütfen beni yanlış anlama

hocam haklısın dediğinizi yapmam süreç açısından en doğrusu olur ama bu kürü bitirip aklımda uzun süre dinlenmek var, olabildiğince doğru götürmeye çalışacağım ama kesinlikle dediğinizin doğruluğuna katılıyorum, dışarıdan bir göz olsam bende kendime aynı şekilde yorum yapardım. dediğiniz harici bir öneride bulunsanız süreç hakkında ne olurdu küre devam ediceğimi göz önünde bulundurursak?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, 4 dakika önce yazdı:

hocam haklısın dediğinizi yapmam süreç açısından en doğrusu olur ama bu kürü bitirip aklımda uzun süre dinlenmek var, olabildiğince doğru götürmeye çalışacağım ama kesinlikle dediğinizin doğruluğuna katılıyorum, dışarıdan bir göz olsam bende kendime aynı şekilde yorum yapardım. dediğiniz harici bir öneride bulunsanız süreç hakkında ne olurdu küre devam ediceğimi göz önünde bulundurursak?

Yüksek protein al, body recomposition yapacak kaloride kal fazlasını alma. Sert idman yap, kardiyo yap

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
6arrows, 2 dakika önce yazdı:

kür planlamanı tek başına mı yaptın?

yok hocam işi bildiğini düşündüğüm birisiyle ilerliyorum diyebilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, Şimdi yazdı:

İnstagramdaki koçlardan biri mi

bence pek işi bilmiyor gibi dostum. Libido problemi yaşıyorsun ve bunu koçunun çzmensi gerekirdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    158
kreaks, 2 dakika önce yazdı:

işi bilen arkadaş ürünleri kendisinden temin etmediğin için muhtemelen sallamamış pek.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
6arrows, 20 dakika önce yazdı:

işi bilen arkadaş ürünleri kendisinden temin etmediğin için muhtemelen sallamamış pek.

ilaç satmıyor hocam hatta kendisi beni buraya yönlendirdi diyebilirim

Tony Montana, 21 dakika önce yazdı:

İnstagramdaki koçlardan biri mi

bence pek işi bilmiyor gibi dostum. Libido problemi yaşıyorsun ve bunu koçunun çzmensi gerekirdi

yok hocam instagram koçlarından değil, çözüm olarak en son kan verdiğimde yine östrojenim 14 çıkmıştı normal diyebileceğim seviyede, ovitrelle dedi ben yine ovitrelle öncesi kan verip tekrar gözden geçirmek istedim sonuçlarımı. östrojeni çözmeden ovitrelle denememek gereklidir diye düşünüyorum şuanki aşamada ama yine net bir fikrim yok

prolaktin vbde çıkmış hocalarım yorumlamanız gerekirse yorumunuza açığım

IMG_2499.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84
kreaks, Bir saat önce yazdı:

buyrun hocam

Senin gibi alt yapısı olmayıp zayıf olan birisi olsa ilaç etkisini yine gösterir ama bu forma kardio abanmak lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, 12 dakika önce yazdı:

prolaktin vbde çıkmış hocalarım yorumlamanız gerekirse yorumunuza açığım

Dediğin gibi e2 çok düşük. Boldeyi kesebilirsin. Sustanon deneyebilirsin İran yerine. Keten tohumu tüketebilirsin. Belki E2’den güç alan oral ilaçları deneyebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Emin982, 23 dakika önce yazdı:

Senin gibi alt yapısı olmayıp zayıf olan birisi olsa ilaç etkisini yine gösterir ama bu forma kardio abanmak lazım.

kardiyolarımı olabildiğince yapıyorum hocam idman sonu yarım saat olucak şekilde

Tony Montana, 22 dakika önce yazdı:

Dediğin gibi e2 çok düşük. Boldeyi kesebilirsin. Sustanon deneyebilirsin İran yerine. Keten tohumu tüketebilirsin. Belki E2’den güç alan oral ilaçları deneyebilirsin

safe diyebileceğimiz e2 arttırabilecek oral neler var hocam, irandan gitme niyetindeyim enjeksiyon kolaylıgı vb açısından keten tohumu konusundada hocam dedigim gibi 20 gün önce verdiğimde normale çekmişti yine östrojenimi dün unuttum yemeyi sıfırlanmış değişik muhabbet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36

E 2 yi yükselteceksen tek sefer de sustanon vur 1 ampul ikinci hafta da bitane vur ama bölme bak nasıl zıplatıyor östrojen i yükseltiyo gör tabi bunu yaparken iran testoyu 250 yapıp tek ampul susto ekleyebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Ferdikra, Şimdi yazdı:

E 2 yi yükselteceksen tek sefer de sustanon vur 1 ampul ikinci hafta da bitane vur ama bölme bak nasıl zıplatıyor östrojen i yükseltiyo gör tabi bunu yaparken iran testoyu 250 yapıp tek ampul susto ekleyebilirsin

geçici bi çözüm olur gibi duruyor hocam tekrardan düşücektir tahminimce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, 29 dakika önce yazdı:

geçici bi çözüm olur gibi duruyor hocam tekrardan düşücektir tahminimce

Tek kalıcı çözüm boldeyi azaltman ya da kesmen. Veya testosteronu 750 ve üstüne çekmen ki bence asla gerek yok öyle bi şeye. O kadar alt yapı yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Tek kalıcı çözüm boldeyi azaltman ya da kesmen. Veya testosteronu 750 ve üstüne çekmen ki bence asla gerek yok öyle bi şeye. O kadar alt yapı yok

hocam boldeyi kesebilirimde yerine primo eklemek istersem pharma olarak piyasa çok karışık, burak hocadada yokmuş maalesef kafalar karışık anlayacağınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, 55 dakika önce yazdı:

hocam boldeyi kesebilirimde yerine primo eklemek istersem pharma olarak piyasa çok karışık, burak hocadada yokmuş maalesef kafalar karışık anlayacağınız

Yani karar senin ki bence vücuduna only testo ve diyet bile yeterli şu an 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.