Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kemalettin

Yohimbine hangi marka tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

owlimagine    9

kanka ben biolab yohimbine kullandım 3 tün taşikardi yaşadım sanırım içinde yohimbine yerine clen var çözemedim içmeye götüm yemiyo şu sıralar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    36
Inevitable, 4 saat önce yazdı:

Suana kadar iki marka kullandim ikiside ayni kokuya sahip yanık gibi umarim orjinali boyledir kök kokusu gibi yaniktan kastigim 😀

Bende ilk kullanıyorum oyuzden bilemiyorum orjnl mı 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
frkn.uzunm    3
owlimagine, 4 saat önce yazdı:

kanka ben biolab yohimbine kullandım 3 tün taşikardi yaşadım sanırım içinde yohimbine yerine clen var çözemedim içmeye götüm yemiyo şu sıralar

Bilgi paylaşan bir insta sayfasında gördüm siteye girince laboratuvar raporunu gördüm ama ne kadar doğru yanlış inan bilmiyorun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    9
frkn.uzunm, 4 dakika önce yazdı:

Bilgi paylaşan bir insta sayfasında gördüm siteye girince laboratuvar raporunu gördüm ama ne kadar doğru yanlış inan bilmiyorun. 

3 gün 120 nabız da gezdim kanka yatarken bile nabzım 120 ydi yohimbine bence böyle bi etkisi yok clen atmış olabilirler emin değilim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
frkn.uzunm    3
owlimagine, Şimdi yazdı:

3 gün 120 nabız da gezdim kanka yatarken bile nabzım 120 ydi yohimbine bence böyle bi etkisi yok clen atmış olabilirler emin değilim 

Vay....   

Kaç mg kullanıyordun ve kaç kgsin

Daha önce bu nabız problemini duymadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Inevitable    4
Ferdikra, 5 saat önce yazdı:

Bende ilk kullanıyorum oyuzden bilemiyorum orjnl mı 😃

muhtemelen gerçektir benimki umarım kesin birşey diyemem:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36

İran yohimbine  sacma sapan heryerimde sivilce yaptı bıraktım nutricosta geçtim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    4
  • Muscle Rulz Yoh. HCl
  • NOSOROG Yoh.
  • Nutricost Yoh.HCl
  • Core Labs Yoh. HCl 
  • UG-Max Yoh.
  • Prima Force Yoh.
  • Bio Lab Yoh.

Bu markalardan deneyimlediginiz ve tercih edecekleriniz hangileri olurdu teşekkürler iyi forumlar 🙏🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
uslu4335    14
AREN, 05.01.2025 - 14:08 yazdı:

Nutricost. Alınacaksa da normal ekstresi yerine bark ekstresi alınması taraftarındayım

Bende bu var hocam yeni geldi iherbden bu nasıl acaba birde kullanım şekli nasıl olacak bilginiz var mı 5 mg yazıyor 10 mg üstü mü etki ediyor.

IMG_2506.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    4
uslu4335, 29 dakika önce yazdı:

Bende bu var hocam yeni geldi iherbden bu nasıl acaba birde kullanım şekli nasıl olacak bilginiz var mı 5 mg yazıyor 10 mg üstü mü etki ediyor.

Hocam iherb kargoları durdurmuştu nasıl sipariş verdiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
uslu4335    14
ermanx98, 30 dakika önce yazdı:

Hocam iherb kargoları durdurmuştu nasıl sipariş verdiniz

Hocam bu işi yapanlar var iki katı ücret alıp getiriyorlar.Bu arada açılsa bile reçetesiz alamazsın reçete istiyorlar doktordan onlarda yazmıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36
uslu4335, 2 saat önce yazdı:

Kilona göre 

• 70kg lik bir sporcu için: 70x0,2mg= 14mg yohimbe hcl günlük (Bu dozajı günlük 3 e bölünüz ve toplamda 14mg aşmayınız.)
  • 80kg lik bir sporcu için: 80x0,2mg= 16mg yohimbe hcl günlük (Bu dozajı günlük 3 e bölünüz ve toplamda 16mg aşmayınız.)
  • 90kg lik bir sporcu için: 90x0,2mg= 18mg yohimbe hcl günlük (Bu dozajı günlük 3 e bölünüz ve toplamda 18mg aşmayınız)
  • 100kg lik bir sporcu için: 90x0,2mg= 20mg yohimbe hcl günlük (Bu dozajı günlük 3 e bölünüz ve toplamda 20mg aşmayınız.
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.123
Ferdikra, 7 dakika önce yazdı:

Kilona göre 

• 70kg lik bir sporcu için: 70x0,2mg= 14mg yohimbe hcl günlük (Bu dozajı günlük 3 e bölünüz ve toplamda 14mg aşmayınız.)
  • 80kg lik bir sporcu için: 80x0,2mg= 16mg yohimbe hcl günlük (Bu dozajı günlük 3 e bölünüz ve toplamda 16mg aşmayınız.)
  • 90kg lik bir sporcu için: 90x0,2mg= 18mg yohimbe hcl günlük (Bu dozajı günlük 3 e bölünüz ve toplamda 18mg aşmayınız)
  • 100kg lik bir sporcu için: 90x0,2mg= 20mg yohimbe hcl günlük (Bu dozajı günlük 3 e bölünüz ve toplamda 20mg aşmayınız.

Ben bu 3 e bölme olayını saçma buluyorum. Çünkü yohibine uzun açılık sonrası kullanımda etki sağlıyor. 3 e bölmek bu yüzden saçma geliyor.

Ben 1 senedir İran veya ugmax kullanıyorum. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
uslu4335    14
Askabar, 8 dakika önce yazdı:

Ben bu 3 e bölme olayını saçma buluyorum. Çünkü yohibine uzun açılık sonrası kullanımda etki sağlıyor. 3 e bölmek bu yüzden saçma geliyor.

Ben aralıklı oruç yapıyorum akşam 7 den sonra ertesi sabah 11 12 ye kadar hiçbirşey yemiyorum toplamda 16 17 saat yapıyor  sabah 7 8 gibi uyanınca içmek mantıklı ozaman 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    26
Askabar, 14 dakika önce yazdı:

Hocam ugmaxdan memnun musunuz paketi cok dandik duruyor guvenemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.123
oisobb123, 24 dakika önce yazdı:

Hocam ugmaxdan memnun musunuz paketi cok dandik duruyor guvenemedim

Yani sıkı diyet yaptığım için sonuç alıyorum ama süreci hızlandırdı diyebilirim. Birde 2 hafta kadar 40 mg almıştım çok iyi libido yaptı :) 

uslu4335, 30 dakika önce yazdı:

Ben aralıklı oruç yapıyorum akşam 7 den sonra ertesi sabah 11 12 ye kadar hiçbirşey yemiyorum toplamda 16 17 saat yapıyor  sabah 7 8 gibi uyanınca içmek mantıklı ozaman 

İçip peşine 30-40 dk kardiyo süper olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36

İran yohimbine bana asırı sivilce yaptı orj olduğundan şüphe ettim nutricost a gectim 15 mg alıyorum tek sivilce yapmadı sizde sivilce durumu yaptımı acaba yohimbine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    26
Ferdikra, 17 dakika önce yazdı:

İran yohimbine bana asırı sivilce yaptı orj olduğundan şüphe ettim nutricost a gectim 15 mg alıyorum tek sivilce yapmadı sizde sivilce durumu yaptımı acaba yohimbine

Hocam nutricostu trden mi aldiniz e ticaret sitelerinden felan sahtesine denk gelmeyelim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36
oisobb123, 26 dakika önce yazdı:

Hocam nutricostu trden mi aldiniz e ticaret sitelerinden felan sahtesine denk gelmeyelim

Evet e ticaret sitesinden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    18
Askabar, 4 saat önce yazdı:

Yani sıkı diyet yaptığım için sonuç alıyorum ama süreci hızlandırdı diyebilirim. Birde 2 hafta kadar 40 mg almıştım çok iyi libido yaptı :) 

İçip peşine 30-40 dk kardiyo süper olur 

Anksiyete yapmadı mı ? Pre-workout içince bile rahatsızlık duyduğum için yohimbine hep gözümü korkuttu. Elimde İran var tabletleri 2mg her birinin. 4mg ile başlayacağım definisyonda seninkinin 10’da 1’i ama o bile tedirgin etmiyor değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    537
falcon, 1 dakika önce yazdı:

Anksiyete yapmadı mı ? Pre-workout içince bile rahatsızlık duyduğum için yohimbine hep gözümü korkuttu. Elimde İran var tabletleri 2mg her birinin. 4mg ile başlayacağım definisyonda seninkinin 10’da 1’i ama o bile tedirgin etmiyor değil 

Hocam yapıştır gitsin bitkiden bir şey olmaz

• ahahaha 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    9
frkn.uzunm, 25.01.2025 - 23:26 yazdı:

Vay....   

Kaç mg kullanıyordun ve kaç kgsin

Daha önce bu nabız problemini duymadım

10 mg kullandım kanka bio lab yanına ocean dan thermoburner attım sabah aç karna kardiyoda nabzım 160 ları gördü sonra sabit 120 ye düştü bir ufak panik atak geçirdim hastaneye gittim 3 gün taşikardi yaşadım bilmiyorum sanki yohimbine değil de clen atmış gibiydim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.123
falcon, 9 saat önce yazdı:

Hayır. Öyle etkileri yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    18
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Hayır. Öyle etkileri yok. 

Öyle etkileri yok demek doğru olmaz, sende olmamıştır abi. Şanslıymışsın o konuda, ben de düşük doz deneyip bakacağım duruma göre doz arttırırım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.123
falcon, 38 dakika önce yazdı:

Öyle etkileri yok demek doğru olmaz, sende olmamıştır abi. Şanslıymışsın o konuda, ben de düşük doz deneyip bakacağım duruma göre doz arttırırım 

Normal dozlarda öyle bir etkisi yok diyelim o zaman yüksek dozlarda var tabi ki 5-10 mg da öyle etkiler yapmaz. Ben 40 mg a kadar denedim yan etki görmedim. Ama optimal kullanımı kilox0.2 mg bu dozlarda da yatkınlık yoksa anksiyete durumu pek görülmüyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.