Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mertkara

Avodart kür verimini düşürür mü?

Önerilen İletiler

mertkara    6

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?

Avodart kullanıyorum haftada 2-3 bunun kür verimim için bir zararı olur mu?

Tüm cevaplar için teşekkürler.  :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    200

Abi şu ilaçları nasıl kullanabiliyorsunuz aklım almıyor gerçekten. 100 lerce pfsli erkek nerden başladım diye ağlıyor, hala şu hadım ilaçlarını kullanmaya cesaret edebiliyonuz helal olsun 😅. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3

konuyu hortlatmış gibi olacağım bende aynı konuyu açmıştım 1,5 yıldır proscar ve avodart kullanıyorum ara vermeden yakın zamanda kür planım var kürü baltalarmı onu merak ediyorum

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Unrest, 05.01.2025 - 19:10 yazdı:

Abi şu ilaçları nasıl kullanabiliyorsunuz aklım almıyor gerçekten. 100 lerce pfsli erkek nerden başladım diye ağlıyor, hala şu hadım ilaçlarını kullanmaya cesaret edebiliyonuz helal olsun 😅. 

saç dökülmesini engellemek için gözle görülür şekilde etkili olmuş ghk yada ru58841 gibi bileşikler varken neden dht blocker kullanırlar anlamam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    200
shX648, 1 dakika önce yazdı:

saç dökülmesini engellemek için gözle görülür şekilde etkili olmuş ghk yada ru58841 gibi bileşikler varken neden dht blocker kullanırlar anlamam 

Saçlarım ilk dökülmeye başladığı zaman 1 hafta felan düşündüm sonunda verdiğim karar kel kalabilirim ama onu riske atamam oldu. 5 yıl oldu şuan neredeyse kelim bir kere bile düşünmedim şu ilaçları. Vücutlarında epigenetik bir zorlamaya neden oluyorlar direkt. 5ar enzimini bloke etmek beyinde erkeklikle alakalı nörosteroidleride almamak demek oluyor.

Şunu çoğu insanın anlayamadığını düşünüyorum. Erkekliğe atfettiğimiz bütün herşeyden büyük oranda dht sorumlu testosterone değil. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3
shX648, 4 saat önce yazdı:

ghk nın etkisini bilmiyorum fakat ru hem uluşımı zor hemde maliyetli ru yerine saw palmetto daha mantıklı olur yan etkilerinden çekiniyorsanız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

Arkadaşlar topikal dutasterid hakkında ne düşünüyorsunuz.Ben şuan haftada 3 kez saçıma uyguluyorum oralle aynı yan etkileri neredeyse hiç göstermediği söylendiği için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    200
nattybuilder, 34 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar topikal dutasterid hakkında ne düşünüyorsunuz.Ben şuan haftada 3 kez saçıma uyguluyorum oralle aynı yan etkileri neredeyse hiç göstermediği söylendiği için 

Aynı şeyleri , Tabiki oral kadar değil ama sistemik emilim var. Başka yollar bulun abi gözünüzü sevim, adamların çektiklerini okuyunca internette üzülüyorum. Şu klaskoterone mesela çok daha güvenli görünüyor faz 3 e geçmiş. O zamana kadarda kafadaki enflamasyonu düşürmenin yollarına bakın. 

Ben Ru'dan da çekiniyorum açıkçası 1 hafta kafama sürdüm. 2018 19 yıllarında. 2020 yılında aritmi başladı bende. bir kaç yıl sonra tekrar araştırırken RU kullanıp kalp sıkıntıları ile ilgili bir ton anekdotal yorum gördüm. Bundan değildir benimki yüksek ihtimalle ama yorumlar acayip. 

Ama ru bile 5ar enzimi ni etkileyen herhangibir şeyden daha iyidir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Unrest, 4 dakika önce yazdı:

Aynı şeyleri , Tabiki oral kadar değil ama sistemik emilim var. Başka yollar bulun abi gözünüzü sevim, adamların çektiklerini okuyunca internette üzülüyorum. Şu klaskoterone mesela çok daha güvenli görünüyor faz 3 e geçmiş. O zamana kadarda kafadaki enflamasyonu düşürmenin yollarına bakın. 

Ben Ru'dan da çekiniyorum açıkçası 1 hafta kafama sürdüm. 2018 19 yıllarında. 2020 yılında aritmi başladı bende. bir kaç yıl sonra tekrar araştırırken RU kullanıp kalp sıkıntıları ile ilgili bir ton anekdotal yorum gördüm. Bundan değildir benimki yüksek ihtimalle ama yorumlar acayip. 

Ama ru bile 5ar enzimi ni etkileyen herhangibir şeyden daha iyidir. 

Hocam dutasteridin molekül büyüklüğü fazla olduğu için saç foliküllerinde kaldığı söyleniyor hatta topikal finasterid kadar iyi emilmiyormuş finasteridin molekül büyüklüğü daha küçük olduğu için daha rahat sisteme karışıyormuş redditte buna benzer baya bir şey okumuştum.Bence topikal inhibe ediciler tercih edilebilir gene en mantıklı hareket kullanmadan önce ve kullandıktan 1 ay sonra serum dht seviyelerine baktırmak en mantıklı hareket olur saçlara çok önem veriliyorsa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
nattybuilder, 5 dakika önce yazdı:

Hocam dutasteridin molekül büyüklüğü fazla olduğu için saç foliküllerinde kaldığı söyleniyor hatta topikal finasterid kadar iyi emilmiyormuş finasteridin molekül büyüklüğü daha küçük olduğu için daha rahat sisteme karışıyormuş redditte buna benzer baya bir şey okumuştum.Bence topikal inhibe ediciler tercih edilebilir gene en mantıklı hareket kullanmadan önce ve kullandıktan 1 ay sonra serum dht seviyelerine baktırmak en mantıklı hareket olur saçlara çok önem veriliyorsa.

Topikal fin nereden buldun hocam kendin mi yaptin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
enesylmas, 1 saat önce yazdı:

ghk nın etkisini bilmiyorum fakat ru hem uluşımı zor hemde maliyetli ru yerine saw palmetto daha mantıklı olur yan etkilerinden çekiniyorsanız

ulaşımı zor değil aracı sitelerden kişisel kullanım miktarında getirtebilirsin bu kategoriye diğer sarm ve peptidler de dahil bunlar research chemical olduğu için ülkeye girişi bi tık daha kolay diye biliyorum işin maliyet kısmına gelirsek beni yanlış anlamayın ama maddi olarak zaten bunları karşılayabilecek durumda değilseniz girmeyin bu işlere hiçbişey sağlığınızdan kıymetli değil

tarihinde shX648 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    200
nattybuilder, 12 dakika önce yazdı:

Bu durumun böyle olmadığı kanıtlandı. Dalton modeline istisna oluşturan moleküller var ayrıca. 500 da üstündekiler deriden emilmez deniyor. Dut 528 da , ama topikal dut kullanıp dht seviyeleri %50 düşen insanlar var. Burada mevzu keşke dhtnin düşmesi olsa, 5ar enzimini down ediyosun. Yani dht düştü bırakınca vücut üretir diyemiyosun. Dht yi üreten enzimin aktivitesini düşürüyosun.

Bilmiyorum bana hiç bir şekilde alınabilecek bir risk değil gibi geliyor. klaskoteroneu bekleyin bence o çok daha güvenli duruyor .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    293
Unrest, 8 dakika önce yazdı:

Bu durumun böyle olmadığı kanıtlandı. Dalton modeline istisna oluşturan moleküller var ayrıca. 500 da üstündekiler deriden emilmez deniyor. Dut 528 da , ama topikal dut kullanıp dht seviyeleri %50 düşen insanlar var. Burada mevzu keşke dhtnin düşmesi olsa, 5ar enzimini down ediyosun. Yani dht düştü bırakınca vücut üretir diyemiyosun. Dht yi üreten enzimin aktivitesini düşürüyosun.

Bilmiyorum bana hiç bir şekilde alınabilecek bir risk değil gibi geliyor. klaskoteroneu bekleyin bence o çok daha güvenli duruyor .

Sanırım dmso gibi bazı maddeler derinin geçirgenliğini arttırıp büyük moleküllerin emilebilmesini sağlıyordu, anavarı dmso ile çözdürüp dil altı kullandığını söylüyordu todd lee bir de mikro yırtıklar açmak için önce dişini fırçalıyormuş 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    200
berkay16, 49 dakika önce yazdı:

Sanırım dmso gibi bazı maddeler derinin geçirgenliğini arttırıp büyük moleküllerin emilebilmesini sağlıyordu, anavarı dmso ile çözdürüp dil altı kullandığını söylüyordu todd lee bir de mikro yırtıklar açmak için önce dişini fırçalıyormuş 😂

Yakında enjekte edilebilir anavar çıkacak piyasaya ama Türkiyeye çok uzun zaman sonra gelir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    293
Unrest, 19 dakika önce yazdı:

Yakında enjekte edilebilir anavar çıkacak piyasaya ama Türkiyeye çok uzun zaman sonra gelir

Beligas'ın var ama stokta yok heralde 1 kere sürdüler piyasaya bidaha yapmadılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Unrest, 5 saat önce yazdı:

Hocam peki topikal finasterid için de aynı şeyler geçerli mi bir de kaynak belirtirseniz okumak isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    200

Evet hatalı bir terim kullanmışım. Kusura bakmayın.

nattybuilder, 34 dakika önce yazdı:

Ayrıca hocam chat gpt üzerinfe araştırmamda sizin tezinizi çürütüyor 

IMG_1035.png IMG_1036.png IMG_1037.png IMG_1038.png

Maalesef ben yapayzeka değilim 😅 okumalar bazen kafamda farklı örüntüler oluşturabiliyor. Hatamı gösterdiğin için teşekkür ederim.

Ama hatayı yapma sebebim sonuçtan dolayı. Yani pfs de veya pds de bazı insanlarda 5ar enziminin kalıcı olarak aktivitesi düşüyor. Çünkü bu kişilerde dht seviyeleri ilacı biraktıktan çok sonraları bile çok düşük oluyor. Bunun nedeni downregulasyon değil ama burada epigenetik düzeyde birşeyler olduğuda açık.

Bu her pfsli ve her pdsli de böyle olmuyor bu arada bazılarında dht yükselme eğiliminde oluyor hatta. Bunun nedenini daha detaylı araştıracağım ama epigenetik düzeyde birşeylerin değiştiği açık. 

Tekrar söyleyeyim pfs sendorumunu ve dutastarid ile de bu sendroma yakalanan insanları okuyun en azından. Gerçekten büyük çaresizlik hikayeleri var. Oran %3 4 olabilir. Ve bence %3 4 bile çok yüksek bir orandır.

Ve evet topikal finasterid kullanıp bu semptomları yıllarca yaşayan insanların yorumlarını okudum. Googlea ve twittera post finastarid sendrom yazarsanız yorumları ve bunun için açılan siteleri forumları bulabilirsiniz 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Unrest, 16 dakika önce yazdı:

Evet hatalı bir terim kullanmışım. Kusura bakmayın.

Maalesef ben yapayzeka değilim 😅 okumalar bazen kafamda farklı örüntüler oluşturabiliyor. Hatamı gösterdiğin için teşekkür ederim.

Ama hatayı yapma sebebim sonuçtan dolayı. Yani pfs de veya pds de bazı insanlarda 5ar enziminin kalıcı olarak aktivitesi düşüyor. Çünkü bu kişilerde dht seviyeleri ilacı biraktıktan çok sonraları bile çok düşük oluyor. Bunun nedeni downregulasyon değil ama burada epigenetik düzeyde birşeyler olduğuda açık.

Bu her pfsli ve her pdsli de böyle olmuyor bu arada bazılarında dht yükselme eğiliminde oluyor hatta. Bunun nedenini daha detaylı araştıracağım ama epigenetik düzeyde birşeylerin değiştiği açık. 

Tekrar söyleyeyim pfs sendorumunu ve dutastarid ile de bu sendroma yakalanan insanları okuyun en azından. Gerçekten büyük çaresizlik hikayeleri var. Oran %3 4 olabilir. Ve bence %3 4 bile çok yüksek bir orandır.

Ve evet topikal finasterid kullanıp bu semptomları yıllarca yaşayan insanların yorumlarını okudum. Googlea ve twittera post finastarid sendrom yazarsanız yorumları ve bunun için açılan siteleri forumları bulabilirsiniz 

Hocam teşekkürler yorumlarınız için.Kesinlikle dutasterid finasteridden çok daha sıkıntılı bir ilaç yarı ömrü çok çok uzun.ufak bi deneyimimi paylaşmak isterim Ben 2 yıl önce saw palmetto kullanmıştım o zamanlar testosteron almıyordum 500 mg günlük 1 ay sonunda gerçekten brain fog,gün içerisinde bir işi yaparken isteksizlik,antrenmanlarda her zaman kaldırdığım ağırlıkların daha ağır gelmesi gibi durumlar yaşadım 1 ay sonunda bir kutu bitmişti sonra bırakmaya karar verdim.Yaşadığım şey gerçekten çok garipti 1 hafta sonra sanki anabolik kullanmışım gibi çok çok iyi hissettme hali ağırlıklarda artış enerji tükenmeme durumu yaşadım.Bu en masum görülen dht bloker.Farklı protokolleri deneyeceğim ilerleyen zamanlarda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    200
nattybuilder, 14 dakika önce yazdı:

Hocam teşekkürler yorumlarınız için.Kesinlikle dutasterid finasteridden çok daha sıkıntılı bir ilaç yarı ömrü çok çok uzun.ufak bi deneyimimi paylaşmak isterim Ben 2 yıl önce saw palmetto kullanmıştım o zamanlar testosteron almıyordum 500 mg günlük 1 ay sonunda gerçekten brain fog,gün içerisinde bir işi yaparken isteksizlik,antrenmanlarda her zaman kaldırdığım ağırlıkların daha ağır gelmesi gibi durumlar yaşadım 1 ay sonunda bir kutu bitmişti sonra bırakmaya karar verdim.Yaşadığım şey gerçekten çok garipti 1 hafta sonra sanki anabolik kullanmışım gibi çok çok iyi hissettme hali ağırlıklarda artış enerji tükenmeme durumu yaşadım.Bu en masum görülen dht bloker.Farklı protokolleri deneyeceğim ilerleyen zamanlarda.

Sadece şunu araştırırsan olayı anlarsın aslında

1.si 5 ar enzimi hangi mekanizmalarla hangi nörosteroidleri üretiyor. Bu nörosteroidler beyinde ne yapıyor 

2.si dht nin metobolitleri hangi nörosteroidler ve bunlar beyinde ne yapıyor ..

Ya şöyle düşün bir taraftadan mesela çok yüksek doz e2 yi cok uzun süre alsan biryerden sonra kadın gibi hissetmeye başlarsın. Peki burada erkeklikle ilgili ana hormonu kesip erkeklikle ilgili bütün nörosteroidleri çok uzun süre sifirlarsan ne olur ? Veya oranini cok düşürürsen ne olur? Bana kısa süreler bile korkunç geliyor bu nörosteroidlerdenndolaÿı. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3
m41a4, 14 saat önce yazdı:

Topikal fin nereden buldun hocam kendin mi yaptin 

eczane ismi vermek yasakmı bilmiyorum forumda ama araştırırsan bulursun karışım yapan eczaneler var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    293
enesylmas, 9 dakika önce yazdı:

eczane ismi vermek yasakmı bilmiyorum forumda ama araştırırsan bulursun karışım yapan eczaneler var 

Eczane ismi yasak değil hatta yabancı türkiyeye gönderim yapmayan sitelerin ismini de verebiliyoruz bazılarımız yurt dışında yaşıyor ya da benim gibi akrabalarına getirtiyor sadece satıcı ismi, kısaltması veya satıcıyı bulmamızı sağlayacak ipucu vermek yasak.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enesylmas    3
berkay16, 10 dakika önce yazdı:

Eczane ismi yasak değil hatta yabancı türkiyeye gönderim yapmayan sitelerin ismini de verebiliyoruz bazılarımız yurt dışında yaşıyor ya da benim gibi akrabalarına getirtiyor sadece satıcı ismi, kısaltması veya satıcıyı bulmamızı sağlayacak ipucu vermek yasak.

cerrahpaşa nur eczanesi daha önce buradan içerisinde fin bulunan minoxil aldım + olarak daha icerisine fiyat farkı vererek istediğiniz ilacı veya vitaminleri ekletebiliyorsunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
enesylmas, 9 saat önce yazdı:

cerrahpaşa nur eczanesi daha önce buradan içerisinde fin bulunan minoxil aldım + olarak daha icerisine fiyat farkı vererek istediğiniz ilacı veya vitaminleri ekletebiliyorsunuz

ismi verilmis ama ben bir daha burdan almam almak istesem.eczane sahibi cok garip biri psikolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum asla yardimci olmuyorlar paranin uzerine yatiyor ne kullanim rehberi var ne bir sey bir bilgi sorsam tek kelime cevap ya veriyo ya vermiyo kargom bir kere baska bir yere yollamis alakasiz uslup falan cok kotu kadinin kafasi pek yerinde degil.Alternatiflere yonelin boyle insanlari zengin etmeyin.Ankarada alternatifi olan bi eczane varsa paylasmanizi cok isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
enesylmas, 11 saat önce yazdı:

Yuzde kaclik fin hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: baltalı hano
      Öncelikle merhaba ben 2. kürümde tren acetat, testo prop, oxandrolone, stanozolol kürüne girmeyi düşünüyorum yanında vitamin olarak nutraxin mens multi, selenium, omega3, folik asit, demir çinko, benexol, testo fuel kullanıyorum, saç dökülmesi için önereceğiniz bir şeyler var mı? İnternette herkes dutasterid (avodart) öneriyor dht bloker olarak, tren androjen bir ilaç dht bloker kullanırsak treni bloklamış olmaz mıyız. Teşekkürler.
    • Yazan: fat32
      Merhaba arkadaşlar kafama takılan birkaç soru var bu soruları eminim saç dökülmesini önlemek için birtakım ilaçlar kullanan arkadaşlara da cevap olur umarım sizlerin bilgileriyle ...
      Öncelikle saç dökülmesi için kullanılan ilaçların genetiğe bağlı olarak avodart ve proscardır bu ilaçlar testo nun dht ye dönüşümünü engelleyerek genetik yatkınlığı olan kişilerde saç dökülmesini engeller. 
      Bu ilaçların bir özelliği ise testo'nun dht dönüşümünü engellemesi sebebiyle serbest testo oranında dönüşüm olmadığı için bir artışı da söz konusudur fakat....
      Bu ilaçlar çok yüksek östrojen içerir.. 
      Ben kendim kullandığım için şunu diyebilirim örneğin danabol gücünü ostrjonenden alır değil mi ? ama ben avodart kullandığım zamanlarda bile ki hala kullanıyorum herhangi bir güç artışı neden göremedim ? 
      dolayısıyla bir danabol kullanıcısı aslında gücünü ostrojenden değil de içindeki farklı bir molekülden alıyor olabilir mi ? yüksek ostrojen yani su tutumu sadece görsel olarak mı ön plana geçiyor ?
      Diğer sorum ise avodart kullanıcısıyım ve only testo kürüne girdim ve hala kürüm devam ediyor. Arimidixle e2 yi tamamen baskılarsam ve avodart ile dht yi de baskılıyorum zaten serbest testo da mantıken çok büyük bir artış olması söz konusu değilmidir ?
      Bazı arkadaşlar e2 çok onemlidir e2 olmazsa olmaz demişler ama bildiğimiz üzere erkekler testo kadınlar ostrojen (e2) salgılar o zaman kadınların bizden daha güçlü olması gerekmezmiydi ? bizim amacımız serbest testo yu arttırıp protein sentezini çoğaltmak değil mi ? 
      yani dolasıyla ostrojenin erkeklerde sadece yağlanma ve jinekomasti den baska ne etkisi olabilir ? tamamen baskılamak değil sadece yarıdan aza düşürmek daha mantıklı değilmidir ? e2 gereksiz değilmidir ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.