Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

fat32

Üye
  • İçerik sayısı

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

18 İyi

fat32 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    web desgin
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Geçmeyen omuz sakatliğim help !

    İşaretlediğin bölgeler trapezler dostum eğer eklem yerleri değilse kötünün iyisi diyebiliriz ama nasıl ilgilenmezler gerçekten çok tuhaf istanbulda olsaydın çapa tıp fakültesinin ortopedi bölümüne yönlendirirdim MR şart MR çektirmeden göremezler ister 10 sene isterse 50 sene olsun tedavi edilmeyecek birşey yok. 12 yıldır kasık fıtıgını taşıdım genel cerrahiye gittim bana 12 yıl önce gelicektin ameliyat edemem şimdi gibi bir cevap almakla aynı bu senin yaşadığın nasıl bi mantıktır bu anlamadım açıkçası e yuhhh diyorum.
  2. Ilk cycle - tavsiyeler

    Yüksek dozaj tren var dostum bu arkadaşta yağ oranı inanılmaz düşük damarlardan anlayabilirsin. Tabi bu ilk kürü değildir emin olabilirsin belki 3 belki 4 senede yapmıştır bu vücüudu çünkü kas kütlesi de sağlam.
  3. Testesteron çeşitleri farkları

    Ester farkları var kısa ester uzun ester vb sustanon bütün esterleri içerir genelde kür için değilde tedavi için reçete edilir. Avrupada en çok kullanılan testo esteri cyponattır hacim için enantat yerine kullanılır insan anatomisine daha uygun bir ilaçtır vücud daha çok benimser bu ilacı diğer sentetik testolara nazaran. Define içinde priponat kullanılır en çok. Ampul ve flakon olarak satılır . Flakonlar haftada 250 mg / 1ml için 10 vurumluktur. ampuller ise yine 250mg / 1ml için 10 ampuldür. Günümüzde merdiven altı olarak bolca bulunurlar.
  4. Kür için yardim

    bir kürden çıkıp diğer bir küre giriyorsun ağır ilaçlar herşeyi ilaçlardan bekleme dostum ilaçları destek olan kullan .. priponat winstrol oxan yeterli belki efedrin de eklersin..
  5. Ilk kür acemi

    Saç için keterol şampuan güzel ama kafanda şampuanı 15 dakka bekletmen gerekir sık köpürt yıka pek işe yaramaz. Öte yandan proscar dht bloker oral ile alıcaksan küründen pek verim alamayabilirsin dht yi baskılıyorsun çünkü . İlk küründe saçının döküleceğini tahmin etmiyorum ki 8 hafta diyorsun uzun bir süre olmadığı için sçaın pek etkilenmeyebilir. proscar yerine azelik asit krem al ve gece yatmadan masaj yaparak saç diplerine sür topikal olarak en iyi dht blokerdır kendileri .(azelik asit krem)
  6. Kürdeyken sık boşalma

    Ne kadar tatmin edicidir bilemem ama şöyle birşey buldum. op dr ali hatay isminde bir doktor yazmış. OP. DR. ALİ HATAY Masturbasyon zararlı mıdır? Masturbasyon meniyi fiziksel olarak dışarı boşaltmaktır. Bu boşalma sırasında vücut enerji kaybeder. Masturbasyonun bir enerji kaybı olduğunu bilirsek zararlarını da kendi mantığımıza göre buluruz. Gelişme ve ergenlik çağındaki gençlerin enerjiye nasıl ihtiyaçları varsa bu enerjinin kaybı da vücuda bazı eksikliklere ve yanlış gelişmelere neden olur. Kilo kaybı, kas ve sinirlerin gelişmemesi, mide bağırsak rahatsızlıkları, baş ağrısı, yorgunluk, halsizlik, dermansızlık, görme zorluğu (göz ferinin kaçması) sinirsel bozukluklar gibi bedeni rahatsızlıklar, kafanın meşguliyeti, toplumda kaçma, yalnızlık, depresyon gibi ruhi, psikolojik rahatsızlıklar da olur. Şunu unutmamalıdır ki işi tabii akışına bırakmak karar olur. Suni müdahalede bulunmak ise zararlıdır. Sonuç olarak şu söylenebilir. Masturbasyon alışkanlığı kişinin sosyal yaşantısını ve normal seksüel ilişkilerini bozacak düzeye götürebilir. Anabolizanhelp adlı arkadaşımız o kadar da boş konuşmamış sanki .... Kaynak : http://evreninsirlari.net/dosyalar/141_s03_01.pdf
  7. Rimabolan 18 hafta kullanmak ?

    Dostum 10kg kas kütlesi alamazsın inş alırsın ama çok zor bayağı bir zor... 4-5 kg kas kütlesi alırsan o bile büyük başırıdır.
  8. Kürdeyken sık boşalma

    Aynen hocam sana katılıyorum boş insanın zaten bu forumda işi ne ? boş insan boş yorum yapar. Burda herkes kendi deneyimlerini kendi bildiklerini elinden geldiği kadar paylaşmaya çalışıyor. Doğru bilinen yanlışlar elbet olur ama uslup ve edep herşeyden daha önemlidir.
  9. Ilk kür olumsuz tecrübe .

    Pump olarak gözlemleyemedim çünkü çok yüksek karbonhidrat tüketiyorum ama kandaki proteinleri kasa çok hızlı bir şekilde taşıdığı bi gerçek. 4 ay spora ara vermiştim ameliyattan ötürü ama çok hızlı toparladım hergün içiyorum yaklaşık 3 aydır herahngi bir yan etki vb yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim. " İlaç : İlacın etken maddesi Pentoksifilin' dir. TRENTILIN 600 mg Retard Film Tablet, kandaki kırmızı kan hücrelerinin (alyuvarların) şeklini değiştirir ve esnekliğini arttırır. Bu sayede kırmızı kan hücrelerinin daha küçük kan damarlarına sığmasını kolaylaştırır. ... Damar açıcı bir ilaçtır. " Kılcal damarları da kan pompalayarak genişletiyor bence hızlı gelişim için birebir kür içide kullanabilinir kür dışıda ve benim gibi naturellerde.
  10. Ilk kür olumsuz tecrübe .

    400mg lık kutuda günde 1 tablet
  11. Iki wheyden hangisi?

    Disbritör firmalarının çakallıkları dostum 190-220 tl ye whey alamazsın Şuan kaliteli bir whey 300-320 den başlıyor. Hammaddeyi almanyadan alıyoruz e tamam da aldığın hammade bakalım gerçekten whey mi ? dayıyolar soyayı bizde whey diye içiyoruz yararından çok zararı oluyor bide üstüne para veriyoruz. Lor peyniri yiyin en temiz en gerçek whey proteini. Luan multipower whey 399 tl weider 399 tl supllementlerin wheyi 189 tl herşey ortada zaten. supplementlerin proteinini alacağına konserve ton balığı, yumurta, lor peyniri , tavuk al 1 ay kralsın.
  12. Iki wheyden hangisi?

    İkisi arasından supplementlerin proteinini seçerdim Merak etme ikiside soya proteini içinde %20 whey varsa öpte başına koy. Gerçek protein almak istiyorsan Weider dan şaşmıcaksın. Yanlış bilinen doğruda "Protein kullandım hacimlendim şiştim bu protein çok iyi" Arkadaşlar whey protein şişirmez soya proteini kıytırık protein olduğu için şişirir su tutturur . Ben senin yerinde olsam Beef veya egg protein alırdım Wheylerin çoğu soya proteini . 200 - 250 tl ye whey protein alamazsınız. Ben şahsen tarihi yaklaşmış proteinleri tercih ediyorum çünkü gerçekten fiyat düşüyor neden düştüğüde belli. son kullanma tarihi 2022 fiyatı kampanya demişler 219 tl . yabancı siteye bakıyorum aynı protein 59 euro. Bu firma hiçmi kar etmiyor anasını satiyim dediğim gibi son kullanma tarihi yaklaşmış olan iyi markaları dene sana anca 2 ay yeter zaten .
  13. 16 yaşında (küre girdim çok pişmanım)

    o Yaşta o ilacı kullanman doğal gelişimin önüne geçmesi demektir ama yaşın çok genç iyi bir tedaviyle eskisi gibi olursun 16-17 yaş çok genç vucudun tedaviye çok iyi yanıt verir . Benimde bir tanıdığım var 19 yaşında only primo kullan demişler haftada 2 kere primo vurdu testosuz . Doktora gitti sustanon reçete etmiş doktor he birde prostatı da bitmiş.
  14. Testo deca danabol kürümün ilerleyişi

    dbolü kesme alabildiğin kadar kilo almaya devam et vucut su tuttukça güç artışın çoğalacak basabildiğin kadar bas 90 ı göremessin diye tahmin ediyorum görürsende korkma basss...
  15. Oxandrolone

    Haftada kaç mg vurulcan testo ? yağ yakmak için enantat değil priponat daha iyi olur şuanki yağ oranın ne ? oxanı günlük kaç mg alıcan bunları da yaz arkadaşlar yardımcı olur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×