-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Yağ yakımı ve kas kazanımı için gh mi yoksa igf 1 mi tercih etmeliyim?
Oluşturan:
Kvpzr0, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Emir7778
Merhabalar Boyum 193 KG 97-98KG Güncel Olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım 1 haftadır 500 testo 400 boldeye çıkardım dahada üstüne çıkmayı düşünmüyorum Ngenla Kulanmayı Düşünüyorum fiyatı uygun diye ama haftalık vuruluyormuş pek kulanan vs olmadığı için emin değilim ilk kürden gh türevi ilaç kulanmaya değermi parasının karşılığı olarak ve en az 5-6 ay kulanmayı düşünüyorum
-
Yazan: 06pavyon123
Arkadaşlar elime içeriğinin bu olduğu iddia edilen Xmaciglabs testo growth ürünü geçti açılmamış kutu şeklinde sizce işe yarar mı kullanmak mantıklı mı pct gerektirimi kullanım döngüsünü nasıl ayarlamalıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: erdnkral
Merhaba arakadalar, nasılsınız?
Yag yakıcı olarak genotropin günlük kaç ünite kullanmalıyım?
@agfitness @metinav @hectordoyle
-
Yazan: ardaky5
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Malum genotropin kalktı, Ngenla da kullanılacak gibi bir şey değil ngenla harici hangi gh ürünlerini eczaneden bulabilirim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar Abilerim İyi Akşamlar diliyorum,
Size bir konuda danışmak istiyorum iran gh satan biri arkadaşımın tanıdığı var kendisi ürünün çalıştığını garanti veriyor iranı bas teste gir diyor ve 1300tl civarında bir fiyat biçti sizce ne kadar güvenilir piyasa değeri hakkında bilginiz var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.
-