Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Halil03

Kürümün 1.Ay kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Halil03    2

Merhabalar peptid Türkiye ailesi,

İlk kürüm 1 aydır only testo haftada 300mg Testo enantat gidiyorum, ve ilk kan tahlilimi yaptım prolaktin yüksek çıktı sadece testoyla prolaktinin çıkması normal mı ? Başka bir sıkıntılı değer görüyor musunuz ? 

TEST SONUÇLARI:

12.thumb.jpeg.975d00c510e6eeff2ba2d2e16aef8db7.jpeg 13.thumb.jpeg.be1880de69430011772b0df4cf652abb.jpeg 14.thumb.jpeg.6dc3ebb2530c6e75dc6bbea56b6f7b1a.jpeg 15.thumb.jpeg.318a10cac455322e794795d7de102567.jpeg 16.thumb.jpeg.dc074679eea6d1d7f1bc96aa3b7bba76.jpeg 17.thumb.jpeg.f6aa53235b2d6d2afbac8a7aadb5d4d2.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.140

1- Testoya başlamadan önce kan tahlili yaptırdın mı?

2-. Antidepresan vs gibi ilaç kullanıyor musun?

3- Cinsel sorunun var mı?

4- Kan tahlili yaptırmadan önce cinsel münasebet yaşadın mı? 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    136

2 tane yarım dostinex iç, pazartesi perşembe şeklinde. 1 arimidex iç, devit-300.000 ampül satın al ve 5 hafta boyunca haftalık 1 ampül olarak kullan. HDL kolestrolün referans altı çıkmış. Sağlıklı yağ miktarını biraz arttırmalısın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halil03    2
Diver, 5 saat önce yazdı:

1- Testoya başlamadan önce kan tahlili yaptırdın mı?

2-. Antidepresan vs gibi ilaç kullanıyor musun?

3- Cinsel sorunun var mı?

4- Kan tahlili yaptırmadan önce cinsel münasebet yaşadın mı? 

1- evet başlamadan tahlil yaptırdım. HDL aynıydı düşük çıkmıştı . Östrojen referans aralığıydı . Kafamı prolaktine taktım neden bu kadar çikiyor diye ? Ve  dostinexe başladım .

2- herhangı bir ilaç kullanmıyorum sonuçlardan sonra sadece haftada birer kez arimidex ve dostinex kullanıyorum. 

3- küre başladım başlayalı lıbıdo tavandı sadece son 1 haftadır biraz düştü ama sıkıntı yapcak düzeyde değil . 

4- kan tahlili vereceğim gün cinsel ilişkı yaşamadım . 

naturel iken doğal testom çok düşüktu libidom zayıftı ilaca başlayalı yeniden doğmuş gibiyim 

1b.thumb.jpeg.eba86331cf3a5f439a54544c07c82414.jpeg 2b.thumb.jpeg.69c104361a2e992a5210fd5cac05857c.jpeg 3b.thumb.jpeg.b95ff39b4b46c0dcff8d2dd061f698b2.jpeg 4b.thumb.jpeg.d42849b6049758b20964668cef5b6f66.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.140

Arimidex yarım yarım 3 gün arayla içebilirsin. Dostinex haftada bir adet yüksek doz. Kaç haftadır dostinex içiyorsun? Sustanon kullananlarda yüksek prolaktin görmüştüm de enanthate ilk defa denk geliyor. Tahlilden bir ay sonra tekrar baktır. Sonucunu paylaşırsın. Hdl için balık yağı ve zeytinyağı düzeltir.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jalrex    7

kan tahlili vermeden önce Boşalma yaşadın mı o da yükseltebiliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halil03    2
Diver, 14 dakika önce yazdı:

Arimidex yarım yarım 3 gün arayla içebilirsin. Dostinex haftada bir adet yüksek doz. Kaç haftadır dostinex içiyorsun? Sustanon kullananlarda yüksek prolaktin görmüştüm de enanthate ilk defa denk geliyor. Tahlilden bir ay sonra tekrar baktır. Sonucunu paylaşırsın. Hdl için balık yağı ve zeytinyağı düzeltir.

Tahlillerden sonra 1 tane Dostinex içtim 1 hafta oldu haftada bir kullanacam bakalım . Ama güçlü ilaçmış baya sarsti kullandığımda . HDL için omega 3 yağı kullanıyorum ve zeytinyağ ekledim diyetime . 

bir ay sonra buraya atarım sonuçlarımı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950

Kürde kolestrole çare yok sadece tedbir ama oda çok birşey değiştirmez 

tedbirleri ve yapacakları arkadaşlar yazmış

haftalık yarım dostinex ve tam arimidex işini görür ayrıca prolaktin ani ruh ve öfke değişimlerine görede artış gösterir

hormon testlerini en az 3 gün perhiz yaparak ver 

geçmiş olsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mustafaciimen
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      16 haftalık kür sonrası değerlerim aşağıdaki gibidir! Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      FSH 0.30 ÇIKTI ( KIRMIZI ) ESTRADİOL 6 (KIRMIZI) TOTAL TESTESTERON 9.52 (KIRMIZI) LH 0.3 ( KIRMIZI) ALT 43 (KIRMIZI) Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mathteacherxyz
      Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
      Sizlerden tahlil sonuçlarıma göre destek istiyorum. 2 senedir düzenli olarak fitness yapıyorum. Beslenme vitamin, mineral, antioksidan herşey tam. 2 3 ayda bir kan tahlili yaptırıp ggt, d vitamini gibi değerlerimi de takip ediyordum. Geçen gün merak ettim dahiliyeye testosteron değerine bakabilir misiniz dedim ve baktılar. Total testosteron yerlerde çıktı.
      Bugünde ürolojiye gittim total testo, fsh ve lh değerlerine bakıldı. Hepsi yerle bir. Ne zamandır böyle hiçbir fikrim yok. Kür hiç yapmadım. 35 yaşındayım, yağ oranım yüzde 13.Gelişimim de ve libidomda bir problem şuana kadar olmadı. Sadece son zamanlarda aşırı derecede uyuyamama problemim vardı. Bu kan değerlerine göre ne kullanmalıyım. Klomen, tamoksifen vs dozaj bilgisi önerebilir misiniz? İlk defa konu açıyorum.
      Bir yanlışım varsa affola.
      Şimdiden çok teşekkür ederim. 

• Yazan: mempisto26
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 8. haftasındayım. Kür değerlerim ve detaylarım aşağıdaki gibidir.
      SORULARIM:
      İlaçlarım çalışıyor mu? Hangi değerlere dikkat etmeliyim? KÜR DETAYLARIM:
      Testesteron Enanth Boldenon 4. HAFTA KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      ilk test verdiğimde total testesteron 3400 çıkmıştı fakat şuan test verdiğimde 1000 çıktı en son enjeksiyonu 4 gün önce olmuştum bundan ötürü olabilir mi içime bir kuşku oturdu.  fsh ve lh da kapanmıyor nedense ilaçlarda bir sahtelik olabilir mi?  
      Tüm cevaplar için teşekkürler. 
      KULLANILAN MARKALAR:
      ZPHC SPECTRUM GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.