Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sinan06

Kürümün 2. ay kan testi sonuçlarında hangi değerlere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Sinan06    5

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Küründe 2. Ayımdayım bugün kan verdim ve sonuçlarım bu şekilde, doktor ne kullanıyosan bırak kendini mahvetmişsin diyip gözümü korkuttun, karacigerde yağlanma var , böbrekler sınıra gelmiş dedi.  Kan tahlillerimi yorumlayıp bana yardımcı olur musunuz.  Ayrıca kullandıgım ilaçlar çalışıyor mu acaba

KÜR İÇERİĞİM:

• Testesteron enanteth 500 mg
  • Boldenon  500 mg
  • Danobol günde 5 tablet

20250102_122459.jpg 20250102_122635.jpg 20250102_122701.jpg 20250102_122417.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

heisenbergg    316

Karaciğerdeki yağlanma dostum herhangi bir kan tahlili ile gözlemlenemez ultrason uygulanması gerekir ona göre teşhis konur. Üstelik GGT değerin referans aralıkta fıstık gibi Dianabol ALT ve AST değerini yükseltmiş olabilir ki bu çok olasıdır bunun yanı sıra yakın bir sürede yapmış olduğum egzersiz de bunu etkilemiş olabilir. Üre değerlerin falan referans aralığında (Kısmen üst sınırda diyebiliriz) tahminimce yeteri kadar bir su tüketimin yok üstelik beslenmen de aynı şekilde iyi değil o kolesterol seviyesi normal değil çünkü. Trigliserid seviyesinin referans olması bizim için iyiye işaret ama benim şüphelendiğim kısım sıvı tüketimin ve beslenmen. Hemogram değerlerinde Neut ve WBC yüksekliği kısa süre öncesinde bir enjeksiyon yaptıysan ve hafif ağrı yaptıysa ya da şişlik ondan olabilir çok hafif bir inflamasyona işaret ediyor gibi duruyor.

Kullandığın markalar ve dozajları yazabilir misin ön izlenimime göre hepsi çalışıyor gibi duruyor Boldenone anlamamış çok zordur ama HGB ve RBC seviyesi üst sınıra doğru gelmiş olduğu için çalışmış gibi duruyor ama eski tahlilini bilmediğim için net bir şey diyemem.

Beslenmen ve Su tüketimin hakkında bilgilendirebilir misin beni ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    5

Hocam zphc yurt dışı boldenon ve danabol, iran aburaihan testesteron kullanıyorum. Su tüketimim günlük maxsimum 3 litre zor içiyorum,  beslenmedede işhat sorunu yaşıyorum,  pazartesi ve cuma 2 ye bölerek toplam 500 mg  boldenenon ve testesteron kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlaçlar çalışıyor gibi duruyo arkadaşın dediği gibi suyu ve sebzeyi arttır eski test sonuçları varsa onlarıda yollarsan karşılaştırma yapılır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
Sinan06, 24 dakika önce yazdı:

Hocam zphc yurt dışı boldenon ve danabol, iran aburaihan testesteron kullanıyorum. Su tüketimim günlük maxsimum 3 litre zor içiyorum,  beslenmedede işhat sorunu yaşıyorum,  pazartesi ve cuma 2 ye bölerek toplam 500 mg  boldenenon ve testesteron kullanıyorum

Su tüketimini arttır ve büyük ihtimalle sağlıksız besin tüketimin fazla o besinler yerine işlenmemiş gıdaları, lif içeren ve aynı şekilde omega3 içeren gıdaları diyetine dahil et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    5
Samedbumstead, 35 dakika önce yazdı:

İlaçlar çalışıyor gibi duruyo arkadaşın dediği gibi suyu ve sebzeyi arttır eski test sonuçları varsa onlarıda yollarsan karşılaştırma yapılır

İlk testim hocam bu

heisenbergg, 34 dakika önce yazdı:

Su tüketimini arttır ve büyük ihtimalle sağlıksız besin tüketimin fazla o besinler yerine işlenmemiş gıdaları, lif içeren ve aynı şekilde omega3 içeren gıdaları diyetine dahil et.

Tamamdır hocam e2 119 normal mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
Sinan06, Şimdi yazdı:

Tamamdır hocam e2 119 normal mi

Eğer yüksek tansiyon, duygusal değişim ve göğüsünün ucunda hassasiyet ve ya ağrı gibi semptomlar hissetmiyorsan müdahale etmeye gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    5
heisenbergg, 1 dakika önce yazdı:

Eğer yüksek tansiyon, duygusal değişim ve göğüsünün ucunda hassasiyet ve ya ağrı gibi semptomlar hissetmiyorsan müdahale etmeye gerek yok.

Şu anlık hissetmiyorum hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
Sinan06, 2 dakika önce yazdı:

Şu anlık hissetmiyorum hocam

Östrojen çok kıymetli bir hormondur kas gelişimi için protein sentezini artırmasından tut toparlanma süresi kısaltması ve uydu hücre aktivasyonu gibi pozitif etkileri vardır aynı şekilde gücü de artırır.

Yan etki hissetmediğini müddetçe müdahale edilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum östrojen belirli bir seviyeye kadar dostumuzdur ama bu seviye kişiden kişiye göre değişir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benim arttığında geceleri sıcak basıyo moodum hep düşük oluyo kan basıncım yüksek oluyo 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    5
heisenbergg, 2 dakika önce yazdı:

Östrojen çok kıymetli bir hormondur kas gelişimi için protein sentezini artırmasından tut toparlanma süresi kısaltması ve uydu hücre aktivasyonu gibi pozitif etkileri vardır aynı şekilde gücü de artırır.

Yan etki hissetmediğini müddetçe müdahale edilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum östrojen belirli bir seviyeye kadar dostumuzdur ama bu seviye kişiden kişiye göre değişir.

Hocam iştahsızlık için bi öneriniz olurmu acaba  ghpr6 kullandım ama yine fayda etmedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06, 18 dakika önce yazdı:

Hocam iştahsızlık için bi öneriniz olurmu acaba  ghpr6 kullandım ama yine fayda etmedi

Suyu arttır 

Haftada 2 kez ator (ldl için) 

Günlük nac600

Yerinde olsam bolde yerine primobolone yapardım kan değerlerini çok bozuyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
burakyildirim, 16 dakika önce yazdı:

Suyu arttır 

Haftada 2 kez ator (ldl için) 

Günlük nac600

Yerinde olsam bolde yerine primobolone yapardım kan değerlerini çok bozuyor

Dostum sen ciddi ciddi arkadaşa Statin mi öneriyorsun ? Sen kafayı mı sıyırdın daha yükselmiş kolesterolün sebebini bilmeden nasıl kafana göre Statin kullan diyorsun üstelik kullanılacaksa bile yarılanma ömrü teoride 14 saat metabolitlerin etkisi ile birlikte 24 saate kadar çıkabilen bir ilacı haftada 2 kere almak hangi bilimsel ya da farmakolojik kullanım ile paralellik gösterecek ?

Kolesterol üretimi mekanizmasına tamamen zıt bir kullanım kolesterol “günlük” üretilir haftada 2 şeklinde DEĞİL üstelik kısacası sürekli bir süreçtir kandaki aktif metabolitlerin dalgalanmasına sebep olacak sunduğun “protokol” ve HMG coa redüktaz enzimini sürekli olarak baskılayamayacak bu da LDL kolesterol düşüşünü çok düşük kılacak vücuda soktuğuna bile değmeyecek…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 36 dakika önce yazdı:

Dostum sen ciddi ciddi arkadaşa Statin mi öneriyorsun ? Sen kafayı mı sıyırdın daha yükselmiş kolesterolün sebebini bilmeden nasıl kafana göre Statin kullan diyorsun üstelik kullanılacaksa bile yarılanma ömrü teoride 14 saat metabolitlerin etkisi ile birlikte 24 saate kadar çıkabilen bir ilacı haftada 2 kere almak hangi bilimsel ya da farmakolojik kullanım ile paralellik gösterecek ?

Kolesterol üretimi mekanizmasına tamamen zıt bir kullanım kolesterol “günlük” üretilir haftada 2 şeklinde DEĞİL üstelik kısacası sürekli bir süreçtir kandaki aktif metabolitlerin dalgalanmasına sebep olacak sunduğun “protokol” ve HMG coa redüktaz enzimini sürekli olarak baskılayamayacak bu da LDL kolesterol düşüşünü çok düşük kılacak vücuda soktuğuna bile değmeyecek…

Şimdi öncelikle sakin ol kafayı sıyırmadım. 

Kişi ismi vermek yasak mı değil mi bilmediğim için söylüyorum Ünlü vücut geliştirmeci uzman doktor statinden korkmayın, abartıldığı kadar zararlı bir ilaç değil aksine yüksek ldl değerlerinde mutlaka kullanılması gerekiyor diye belirtiyor :)

Ldl yukselmesinin sebebi boldenon bu arkadaş boldenona devam ettiği sürece kolesterol seviyesi yüksek olacak 

Hayvanlar için üretilmiş veteriner ilacını alırken kafayı yemediysek insan vücudunda uygulanabilirliği kanıtlanmış atordan bu kadar korkmaya gerek yok

140 olan kolesterol değerimi haftada 2 atorla şu an 80 e düşürdüm 1 ay kadar sürede :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
burakyildirim, 43 dakika önce yazdı:

Şimdi öncelikle sakin ol kafayı sıyırmadım. 

Kişi ismi vermek yasak mı değil mi bilmediğim için söylüyorum Ünlü vücut geliştirmeci uzman doktor statinden korkmayın, abartıldığı kadar zararlı bir ilaç değil aksine yüksek ldl değerlerinde mutlaka kullanılması gerekiyor diye belirtiyor :)

Ldl yukselmesinin sebebi boldenon bu arkadaş boldenona devam ettiği sürece kolesterol seviyesi yüksek olacak 

Hayvanlar için üretilmiş veteriner ilacını alırken kafayı yemediysek insan vücudunda uygulanabilirliği kanıtlanmış atordan bu kadar korkmaya gerek yok

140 olan kolesterol değerimi haftada 2 atorla şu an 80 e düşürdüm 1 ay kadar sürede :)

Dostum bir ilacın verdiği zararı başka bir ilaçla sıfırlamaya çalışmak sonu gelmeyen bir domino taşı etkisine sebep olur bunu anlamıyorsun vücut zaten hormon kullanılırken belirli bir stresin içinde ek stres yaratıp vücudu daha fazla yormak sana rasyonel geliyor mu ?

Hala meseleyi Statin olarak algılıyorsun vücuda sokacaksan medikal kullanımı şeklinde sok o zaman madem korkulacak bir şey değil haftada neden 2 sefer üstelik kolesterol baskılamak için sürekli olarak ilaç ve metabolitlerin vücutta aktif olarak kalmadı gerek hiçbir bilimsel makale de haftada 2 kullanımı desteklemez ki efektif bir doz değildir üstelik Statin sonuçları haftanın her gününde kullanımında bile %25-50 oranında azalma gösteriyor…

https://tkd.org.tr/menu/149/kalp-hastaligi-salgininin-ardindaki-sinsi-dusman-kolesterol-hakkinda-sik-sorul?utm

Bu makalede de %34.9 diyor 

https://jag.journalagent.com/z4/download_fulltext.asp?pdir=tkd&plng=tur&un=TKDA-45156&utm

Ve siz iddia ediyorsunuz ki 140’tan 80’e haftada 2 kullanımda 1 ayda böylesine bir düşüş görüldü…

Ki maksimum etki 4 haftada haşlıyor statinlerde ki bu başlangıç zamanı…

Üstelik LDL yükselmesi sadece boldenon da değil Testosteron ve Dianabol… Ve teorik olarak Dianabol östrojen etkileri ve güçlü aromatizasyon özelliği ile daha kötü etkiler bırakabileceği de bilinen bir gerçek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Söylediğim gibi her şey analizlerle bir olmuyor. (pazartesi Perşembe ator) 

1 ay değil 27 günlük değişim 80 değil 70 e düşmüş o konuda özür diliyorum.

Benim için alanında uzman bir doktor ne derse onu yaparım.

Siz de makalelere göre ilerleyebilirsiniz saygı duyuyorum benim icin doktor ne derse odur. 

Kolay gelsin sağlıklı günler 🙏

IMG_1835.jpeg IMG_1833.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316

Hangi doktor doktor vasfını kullanarak bunu önerdi 😂 Allah aşkına kimse böyle bir şeyi ÖNERMEZ doktor vasfına sığınarak hem de medikal tavsiye olarak almayın diye uyarı yapar hay Allah’ım muayene etmeden kim nasıl statin önerebilir şaka gibisiniz ya gerçekten aynen doktor muayene etmeden statin kullanımı önerecek hayır yani bunun eşi örneğini hiçbir yerde göremezsin özellikle mutlaka kullanımdan bahsetmişsiniz… 

Doktorda makalelere göre hareket etmek zorundadır zaten literatür makalelere göre ilerler medikal alanda kullandığın her şey bilimin ve makalelerin eseridir doktoru da var eden önerilerini de düzenleyen şey makalelerde ve hiçbir doktor “yüksek kolesterolde statin kullanın gibi bir önerme yapmaz ve YAPAMAZ bu meslek etiğine uygun değil.

Tam 27 gün önceki bu tahlilden fotoğraf atar mısın tahlil tarihleri çıkacak şekilde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Hangi doktor doktor vasfını kullanarak bunu önerdi 😂 Allah aşkına kimse böyle bir şeyi ÖNERMEZ doktor vasfına sığınarak hem de medikal tavsiye olarak almayın diye uyarı yapar hay Allah’ım muayene etmeden kim nasıl statin önerebilir şaka gibisiniz ya gerçekten aynen doktor muayene etmeden statin kullanımı önerecek hayır yani bunun eşi örneğini hiçbir yerde göremezsin özellikle mutlaka kullanımdan bahsetmişsiniz… 

Doktorda makalelere göre hareket etmek zorundadır zaten literatür makalelere göre ilerler medikal alanda kullandığın her şey bilimin ve makalelerin eseridir doktoru da var eden önerilerini de düzenleyen şey makalelerde ve hiçbir doktor “yüksek kolesterolde statin kullanın gibi bir önerme yapmaz ve YAPAMAZ bu meslek etiğine uygun değil.

Tam 27 gün önceki bu tahlilden fotoğraf atar mısın tahlil tarihleri çıkacak şekilde. 

Doktorun kim olduğunu söyledim :) 

Kendisinin -vucut geliştirme yüzünden erken yaşta ölmeyin adlı videosunun 40. dakikasından sonrasını izlemeni öneririm 

Atorvastatin (genellikle “Ator” olarak bilinir) ve kalp krizi arasındaki ilişki, atorvastatinin kalp krizi riskini azaltıcı etkileri üzerinden kuruludur. Bu ilişki, ilacın kolesterol düşürücü ve damar sağlığını iyileştirici özelliklerinden kaynaklanır.

Bu kadar yeterli cevap vermeyeceğim sağlıklı günler dilerim 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316

Allah’ım yarabbim şaka gibi gerçekten hahaha hiçbir doktor doktor kimliği ile statin kullanın diye öneri YAPMAZ muayene etmeden influencer kimliğine sığınmış bahsettiğin kişi bunu önerirken 😂

Üstelik doktor olarak bahsettiğin kişi büyük ihtimal LDL ve HDL’nin asıl işlevini bile bilmiyordur kendisine iletirsin tanıyorsan:) 

https://www.telegraph.co.uk/science/2016/06/12/high-cholesterol-does-not-cause-heart-disease-new-research-finds/?fbclid=IwAR2iN_oEToPbi8WVw1vy0ixj1zeF0x54KVi263dc31WVLAk0UGkacmUrFvg

The study reviewed research of almost 70,000 people and found that elevated levels of “bad cholesterol” did not raise the risk of early death from cardiovascular disease in people over 60.”

YÜKSELMİŞ “KÖTÜ” KOLESTEROL SEVİYESİNDE KARDİYOVASKÜLER HASTALIK SEBEBİ İLE HASTALIK RİSKİ ARTMAMIŞ 60 YAŞ ÜSTÜ İNSANLARDA 

70.000 kişi ile yapılmış bir deney:) 

https://www.nytimes.com/2019/03/07/well/live/statins-may-increase-risk-of-diabetes.html?fbclid=IwAR1Fy6nOUY_VEI1bZd62y0LJ7NkNj7oSixSA36w_k-3TdcSJ4YIdbu4Yj_s

60’lı yaşlarında statin kullanmış insanlarda %40 oranında daha yüksek Tip 2 Diyabet vakası görülme sıklığı artmış ve 9000 kişilik bir deney…

https://carolinatotalwellness.com/blog/index.php/2019/07/10/controversial-new-study-reports-statins-useless/?utm

Bu da statinlerin gereksiz olduğunu söyleyen başka bir yazı…

Üstelik, Statinlerin hayat beklentisini uzattığına dair yeterli araştırmalar yok üstelik yaşam süresi ve kolesterol seviyesi hakkında yeterli araştırma yok…

Kopyala yapıştır ile konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadığınız çok aşikar üstelik kolesterol problemini medikal önemler almadan çözmek aynı şekilde çok kolay beslenmeye dikkat edeceksin kötü alışkanlıkları bırakacaksın bitti bu kadar statüne gerek yok…

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    5

Merhaba Bulk küründe 2. Aydayım yurt dışı zphc kullanıyorum flekon olandan

• Testesteron enanteth 500 mg
  • Boldenone 500 mg
  • Danabol 5 tablet

İlişki eskasında sertligim gidiyor ve libidom çok kötü, aynı zmanda iştahsızlık yaşıyorum, kan sonuçlarımı paylaşıyorum bana yardımcı olur musunuz be yapmam lazım , her hangi bir sorun görünüyor mu acaba.  Testo iran aburaihan kullanıyorum

Screenshot_20250107_215225_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215232_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215241_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215254_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215312_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215326_e-Nabz.jpg 

Screenshot_20250107_215338_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215351_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215403_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215415_e-Nabz.jpg Screenshot_20250107_215421_e-Nabz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176

Kür öncesi testlerin var mı? 500 mg testoya bu total testo düşük. Östrojenin yüksek danabolu kesmeni tavsiye ederim. Danabolu kesince sorunların çözülecek gibi. Ayrıca bir tam arimidex içmelisin. Beslenmene dikkat et kolesterol değerlerin bozuk. Balık yağı ve zeytinyağı tüketmelisin. Hayvansal yağlardan uzak dur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    5
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 7 dakika önce yazdı:

Kür öncesi testlerin var mı? 500 mg testoya bu total testo düşük. Östrojenin yüksek danabolu kesmeni tavsiye ederim. Danabolu kesince sorunların çözülecek gibi. Ayrıca bir tam arimidex içmelisin. Beslenmene dikkat et kolesterol değerlerin bozuk. Balık yağı ve zeytinyağı tüketmelisin. Hayvansal yağlardan uzak dur.

Hocam arimidexsi gün aşırı mı 1 tane içecegim, kür öncesi testim yok malesef

tarihinde Sinan06 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
Sinan06, Şimdi yazdı:

Hocam arimidexsi gün aşırı mı 1 tane içecegim

Danabolu kesersen sadece bir tane yeterli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    5
Diver, Şimdi yazdı:

Danabolu kesersen sadece bir tane yeterli olur.

Tamamdır hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: abartach
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Test öncesi cinsel perhiz yok. bir gün öncesi iğne ve bacak hariç full antrenman var. testten öncesinde de doktoru dinlemeyip 2 şekerli kahve içtim. test sonuçlarını referans içi dışı şeklinde ayırdım kolaylık olsun diye. Başak şehir çam şakura hastanesi üroloji ve spor hekimliğine gittim. üroloji uzmanı kısır kalırsın gey olursun dedi  Ama İstanbul'da gittiğim diğer doktorlara kıyasla çok yardımcı oldular. kan tahlili için kan verirkende görevliye fazla alıp çöpe atabilir misin dedim 5 büyük tüp aldı sağ olsun.
      Herhangi bir fiziksel mental ruhsal sıkıntı hissetmiyorum gözlemlemiyorum. Libido ve ereksiyon sorunu yok. ama artışta yok.  formum neredeyse aynı .aynı kürü yapanların kilo alımını gördükçe bir yanlış mı yapıyorum diye beslenmemi zorladım. Temiz kaloriyi zorladım ama bir noktadan sonrasına ne zaman nede iştah yetiyor.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 49 boy 1.74 kg 84.5 KÜR İÇERİĞİM:
      testosteron enanthate    500   13. hafta boldenon                     400   13. hafta deca                            200    5. hafta BESLENME DÜZENİM:
      3516 Kal Yağ: 103,66g Protein: 221,12g Karb: 407,81g GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:  

• Yazan: astagtaum
      Öncelikle herkese merhabalar,
      Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.

• Yazan: owlimagine
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşındayım 3 yıldır nerdeyse haftanın 5 günü spor yapıyorum kilom 83 boy:185 KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
      omega 3 (2 tablet) multivitamin bromelain probiyotik testo booster çinko magnezyum BESLENME PLANIM:
      günlük 5 yumurta 80 yulaf 500 pirinç 400 tavuk 20 gr çiğ badem 50 gr kuru üzüm 20 gr zeytinyağı 180 gr protein 450-500 arası karb 70-80 arası yağ Testonun bu kadar düşük çıkmasına şaşırdım fikrinizi merak ediyorum babalar bir de asla kuru bir görüntüye ulaşamıyorum sizce sebebi nedir? Genel olarak değerler fena değil ama tsh ile total testo hakkında bir fikrinizi merak ediyorum 24 yaşında birinin testosunun bu kadar düşük olması normal midir o sıralar temiz besleniyordum.

• Yazan: Curious guy
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      SORULARIM:
      Aldığım steroid leri türkiye de hangi kurum aracılığıyla test ettirebilirim? Yada yurt dışında?  Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.