Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Inevitable

Gün aşırı 100mg testosteron propionate kullanan birinin total testosteron miktarı ne olmalı?

Önerilen İletiler

Inevitable    2

Merhaba bu konuda merak ettigim bir soruyu sormak istedim.

testo propionat kullaniyorum ve 2 günde 1 100mg enjeksiyon yapiyorum  bu durumda total testesteronumda çikması gereken ng dl sayısı kaç olmalı ve bunları nasil hesaplayabiliriz garanti bir hesap yöntemi var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    95

vücut 30 40 mg üretir haftada, test prop 80-85 mg testosteron bulunur, 3*80 240 mg yani 800nl'in 8 katı 5000-7000 arası çıkması lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    112

Vücudun ürettiği sistematik üzerinden gitmek doğru olmayabilir. Asıl önemli olan cyp enzimi gibi, hormonal metobalizma. Dışardan alınan testosteronda genelde haftalık dozun 5-6x i çıkar bu arada. Senin haftalık dozunda 750 mg a denk geliyor. Ama bukadar yüksek dozlarda bu formül çalışır mı bilmiyorum. Trtdeki çogu kişinde 5-6x oluyor. Zaten belli bir seviyeden sonra 2500 3000 leri gectikten sonra bunu öğrenmenin sanırım çok bi manası var mı emin değilim. Daha düşük seviyelerde e2/testo gibi oranlara bakabilirsin. Ama bukadar yüksek dozda bunların bir anlamı kalmiyor diye biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Inevitable    2
Unrest, 2 saat önce yazdı:

Vücudun ürettiği sistematik üzerinden gitmek doğru olmayabilir. Asıl önemli olan cyp enzimi gibi, hormonal metobalizma. Dışardan alınan testosteronda genelde haftalık dozun 5-6x i çıkar bu arada. Senin haftalık dozunda 750 mg a denk geliyor. Ama bukadar yüksek dozlarda bu formül çalışır mı bilmiyorum. Trtdeki çogu kişinde 5-6x oluyor. Zaten belli bir seviyeden sonra 2500 3000 leri gectikten sonra bunu öğrenmenin sanırım çok bi manası var mı emin değilim. Daha düşük seviyelerde e2/testo gibi oranlara bakabilirsin. Ama bukadar yüksek dozda bunların bir anlamı kalmiyor diye biliyorum

nasıl 750mg denk geliyor anlamadım haftada 3 veya 4 enjeksiyon yapıyorum 2 günde 1 olduğu için 300mg 400mg olması alzım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    112
gönderildi (düzenlendi)
Inevitable, 47 dakika önce yazdı:

nasıl 750mg denk geliyor anlamadım haftada 3 veya 4 enjeksiyon yapıyorum 2 günde 1 olduğu için 300mg 400mg olması alzım

Haklısın kafa karışıklığı oldu 350 diyecektim

Steroidplotter.com buradan bilimsel çalışmalara dayalı serum seviyelerini görebilirsin. Dozu everyotherday olarak işaretle

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    41
burakg133, 14 saat önce yazdı:

5000 5500 arasi fln olmasi lazim.

Ben hergun 100mg vurursan  diye yazmıştım, 2 gunde 1 vurursan 3000 3500 fln olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
gönderildi (düzenlendi)
Inevitable, 16 saat önce yazdı:

Merhaba bu konuda merak ettigim bir soruyu sormak istedim.

testo propionat kullaniyorum ve 2 günde 1 100mg enjeksiyon yapiyorum  bu durumda total testesteronumda çikması gereken ng dl sayısı kaç olmalı ve bunları nasil hesaplayabiliriz garanti bir hesap yöntemi var mı?

Böylesine bir veri yok dostum garantili bir yöntem yok ilacı metabolizasyon hızı yüksekse karaciğerin ve emilim hızı hızlıysa dolaylı olarak kandaki testosteron seviyesi hızlıca peak yapar ve hızlıca düşüşe geçer aynı zamanda SBHG proteini kandaki testosteron seviyesini taşıma gibi görevi olduğu için hızlıca ulaşımı sağlarsa total testosteron seviyesinde düşüklük görülebilir beklenene nazaran. 

Üstelik genetik farklılıklar da karaciğerdeki enzim seviyesine bağlı olarak emilim hızını ve kandaki testosteron seviyesini etkiler kısacası bu multifaktöriyel bir husustur ve kesin bir veri bulunması imkansızdır hatta öylesine hastalıklar var ki steroid kullanılınca direkt çok kısa bir süre zarfında idrar yolu ile atılabiliyor özellikle Uzakdoğu ülkelerindeki genetik bir mutasyon sonucunda 

Üstelik androjen reseptörü duyarlılığı ve enzim varyasyonları da bu konu hakkında oldukça önemli faktörlerden bazılarıdır.

Kişisel deneyim olarak 1 gram testosteron enanthate kullandığımda serum testosteron seviyem 8680 çıkmıştı kimilerinde daha yüksek kimilerinde daha düşük çıkabilir…

tarihinde heisenbergg tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    112
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Böylesine bir veri yok dostum garantili bir yöntem yok ilacı metabolizasyon hızı yüksekse karaciğerin ve emilim hızı hızlıysa dolaylı olarak kandaki testosteron seviyesi hızlıca peak yapar ve hızlıca düşüşe geçer aynı zamanda SBHG proteini kandaki testosteron seviyesini taşıma gibi görevi olduğu için hızlıca ulaşımı sağlarsa total testosteron seviyesinde düşüklük görülebilir beklenene nazaran. 

Üstelik genetik farklılıklar da karaciğerdeki enzim seviyesine bağlı olarak emilim hızını ve kandaki testosteron seviyesini etkiler kısacası bu multifaktöriyel bir husustur ve kesin bir veri bulunması imkansızdır hatta öylesine hastalıklar var ki steroid kullanılınca direkt çok kısa bir süre zarfında idrar yolu ile atılabiliyor özellikle Uzakdoğu ülkelerindeki genetik bir mutasyon sonucunda 

Üstelik androjen reseptörü duyarlılığı ve enzim varyasyonları da bu konu hakkında oldukça önemli faktörlerden bazılarıdır.

Kişisel deneyim olarak 1 gram testosteron enanthate kullandığımda serum testosteron seviyem 8680 çıkmıştı kimilerinde daha yüksek kimilerinde daha düşük çıkabilir…

Hocam yukarıda yazdığım site duyarlılığıda hesaba katıyor. Elinizde bir tane bile veri varsa hangi miktarlards nekadar serum seviyesi olabilrceğini ölçüyor ayarlarsanız. Tabi buda kesin değil ama serum seviyesine göre bir protokol olusturmak isteyen için başlangıç noktası olabilir. Benimde haftada 140 mg da 16xx çıkmıştı bunun çok yüksek duyarlılık olduğunu söylüyor çoğu kişi.

Yine de serum seviyelerinden çok reseptörlerin duyarlılığı bence daha önemli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
Unrest, 29 dakika önce yazdı:

Hocam yukarıda yazdığım site duyarlılığıda hesaba katıyor. Elinizde bir tane bile veri varsa hangi miktarlards nekadar serum seviyesi olabilrceğini ölçüyor ayarlarsanız. Tabi buda kesin değil ama serum seviyesine göre bir protokol olusturmak isteyen için başlangıç noktası olabilir. Benimde haftada 140 mg da 16xx çıkmıştı bunun çok yüksek duyarlılık olduğunu söylüyor çoğu kişi.

Yine de serum seviyelerinden çok reseptörlerin duyarlılığı bence daha önemli.

Dostum duyarlılığı nasıl hesaba katabiliyor… Genetik farklılıkları da mı hesaplıyor site 😂 böylesine absürt bir şey olamaz 16xx çıkmasının sebebi düşük SBHG olabilir androjen reseptörlerinin duyarlılığı ile ilgili olabilir ya da karaciğerin metabolizasyon hızı da olabilir hangi bilimsel makale ya da araştırmayı referans alıpta böyle bir şey yapmış dostum adamlar ? Teorik olarak böyle bir algoritma yapmak imkansız milyarlarca farklı genetik, milyonlarca farklı enzim varyasyonu var dostum böyle sitelere inanma enjekte etmeden bir şey bilemezsin ne yaklaşık değer bilebilirsin enjeksiyon olmadan ne de başka bir şey. 

Hangi kişi reseptörlerin duyarlılığının tek başına 16xx değerine çıkacağını söylüyor dostum Allah aşkına hiçbir bilimsel veri ya da klinik vay senin androjenik reseptör duyarlılığın şöyledir demez çünkü onlarca farklı faktör vardır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    112
gönderildi (düzenlendi)
heisenbergg, 43 dakika önce yazdı:

Dostum duyarlılığı nasıl hesaba katabiliyor… Genetik farklılıkları da mı hesaplıyor site 😂 böylesine absürt bir şey olamaz 16xx çıkmasının sebebi düşük SBHG olabilir androjen reseptörlerinin duyarlılığı ile ilgili olabilir ya da karaciğerin metabolizasyon hızı da olabilir hangi bilimsel makale ya da araştırmayı referans alıpta böyle bir şey yapmış dostum adamlar ? Teorik olarak böyle bir algoritma yapmak imkansız milyarlarca farklı genetik, milyonlarca farklı enzim varyasyonu var dostum böyle sitelere inanma enjekte etmeden bir şey bilemezsin ne yaklaşık değer bilebilirsin enjeksiyon olmadan ne de başka bir şey. 

Hangi kişi reseptörlerin duyarlılığının tek başına 16xx değerine çıkacağını söylüyor dostum Allah aşkına hiçbir bilimsel veri ya da klinik vay senin androjenik reseptör duyarlılığın şöyledir demez çünkü onlarca farklı faktör vardır.

Tamamen yanlış anladın. Senin 140 mg la erum testo seviyen belliyse 280 mg la da aşağı yükari tahmin yapabilirsin. Söylediklerine katılmadığım tek bir nokta yok. 

Reseptör duyarlıliğı demedim, hangi neden olursa olsun serum testo seviyesi duyarlılığı anlamında söyledim. Haftalık miktarın 11 katı çıkması vücudumun az miktarda testoyla yüksek serum test seviyesi elde ettiğni gösteriyor. Oradaki duyarlılık bu . Bundan sonra bana kalırsa serum test sevjyesinden çok ar duyarlılığı önemki dedim(yani benim 1600 çıkması ar reseptörleri duyarli değilse önemli değil demek.) Tamamen herşeyi yanlış anlamışsın 

Buradaki testosterona duyarlılık tabiki tıbbi bir terim değil bunu kastetmedim tabiki . Daha çok cyp enzimi , metobalizma vsnin birlikte söylenmesi. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
Unrest, Bir saat önce yazdı:

Tamamen yanlış anladın. Senin 140 mg la erum testo seviyen belliyse 280 mg la da aşağı yükari tahmin yapabilirsin. Söylediklerine katılmadığım tek bir nokta yok. 

Reseptör duyarlıliğı demedim, hangi neden olursa olsun serum testo seviyesi duyarlılığı anlamında söyledim. Haftalık miktarın 11 katı çıkması vücudumun az miktarda testoyla yüksek serum test seviyesi elde ettiğni gösteriyor. Oradaki duyarlılık bu . Bundan sonra bana kalırsa serum test sevjyesinden çok ar duyarlılığı önemki dedim(yani benim 1600 çıkması ar reseptörleri duyarli değilse önemli değil demek.) Tamamen herşeyi yanlış anlamışsın 

Buradaki testosterona duyarlılık tabiki tıbbi bir terim değil bunu kastetmedim tabiki . Daha çok cyp enzimi , metobalizma vsnin birlikte söylenmesi. 

Tamamdır, sanırım şimdi dediğini daha iyi anladım ama terimleri kullanırken karışıklık olmuş çünkü benim anladığım anlam ile seninki arasında farklılık vardı. Benim demek istediğim kısacası yaklaşık olarak enjeksiyon yapmadan hiçbir şekilde miligram ve bu miligramın testosterona konvertasyonu hakkında tutarlı bilgi alamayacağımız yönündeydi bu konuda anlaştıysak herhangi bir sorun kalmıyor zaten:)

Yanlış anladıysam kusura bakma terimleri dediğim gibi bilimsel literatüre göre okuduğumdan sizin verdiğiniz anlamı anlamadım helal edin hakkınızı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Reksd41
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Çevremdeki arkadaşlarım hangi sebepleri sunarlarsa sunsunlar devlet hastanesinde üroloji bölüm sorumlusu doktor total testosteron vb. değerlere bakmıyorlarmış. Steroid veya çeşitli hormonlar kullanıyorum dediğiniz zaman insan fişler gibi bu durum kayıtlara geçiyormuş diye duydum. 
      SORULARIM:
      Bu duyumların doğruluk payı nedir? Üroloji doktoruna bu testleri alabilmem için ne demeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: bdy754
      Merhabalar abiler kardeşler,
      Testomun düşük olduğunu düşünüyorum ve doktor kontrolünde testi tedavisi almak istiyorum.
      SORULARIM:
      bu işe yarar mı? daha önce deneyimleyen oldu mu? çünkü testonun az olması spora kadar her şeyi etkiliyor ya da normal küre mi gireyim sizce ? Hangisi daha iyi sonuç verir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: yuda
      Abilerim ben 17 yaşındayım,
      2 senelik spor geçmişim oldu hem kas kütlesi kazanamadım hem de diyette belirli bir yağ oranının altına düşemiyorum bende gidip hormon değerlerime vs baktırdım sonuçları aşağıya ekliyorum sizlerin düşüncelerini almak istedim.
      Alkol sigara steroid hiçbir şey kullanmadım kullanmıyorum, doktorla görüştüğümde bana söylenenleri yazayım:
      Yaşananlar: Doktora anlattım neler oldugunu etkileri vs Test sonuçlarıma baktı testis boyutuna baktı...
      Bana dediği şey: Senin lh fshın yüksek seviyelerde olsa ama testosteronun bu seviyelerde olsa testislerindeki üretimin sıkıntılı olduğunu söyleyebiliriz ama şuan senin üretiminde vs bi sıkıntı yok oranların normal yani şuan senin vücudun daha fazla testosterona ihtiyaç duymuyor. Bu yüzden doğal dengeyi bozmamıza vs gerek yok eğer ki senin lh fshın yüksek olsaydı ama testosteron ona kıyasla düşük olsaydı replasman terapi yapardık beni mental psikolojik olarak çok kotu etkiledi 253 olduğunu bilmek.

• Yazan: Mert74
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1.5 yıldır fitness yapıyorum ve 16 yaşındayım. Total testom 414ng/dl. Serbest testom ise 26.51 pmol/L. Test verdiğim gün 6 saat kadar uyumuştum ve biraz stresliydim çok etkilemiş midir? @metinav
    • Yazan: yasarrcnn
      Herkese merhaba,
      Forumdaki hocalara bilgili arkadaşlara bir konu hakkında danışmak istiyorum fikir sahibi kişiler yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Son enjeksiyonumun üzerinden 3 ay geçti, benim total testosteron hala 1200 civarlarında çıkıyor ne oldu bu buga mı girdi kanda neden azalmıyor   @metinav @rastlantisal
      Bilen var mı acaba ne yapacağımı bilemiyorum şu anda.
      Doğalı 550 600 arası bir şeydi ne zaman normal haline gelir...
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.