Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kisetet55

Kürümün 5. hafta kan değerlerine göre ilaçlarım çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

kisetet55    19

Herkese iyi formlar ve mutlu seneler dilerim 2025 herkese sağlık ve bereket getirsin.

32 yaşındayım 2. kür deneyimim 1. kür gençlik çağında tecrübesiz şekilde yapılmış bir kür oldu maalesef.  Kürün 5. haftasını geride bıraktım.

Şuanda Kullandığım Ürünler;

• iran testo haftalık 500 mg
  • Enova boldenon haftalık 400 mg

Tahlil sonuçları küre başlamadan önce ve güncel test sonuçlarını sizlere paylaşıyorum.

Sizlerden bu sonuçları yorumlamanızı ve dikkat etmem gereken hususları rica ediyorum. :)

sonuç eski.jpg sonuç yeni.jpg 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    87

östrojen tavan yapmış, 

Ferritin değerin ve kür öncesi değerlerini de paylaşır mısın? Hatta PDF olarak paylaş görelim tamamen, burada bir kaçı gözüküyor.

Östrojen için çarşamba ve pazar 1 tam armidex iç.

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
Fuhrer, 15 dakika önce yazdı:

östrojen tavan yapmış, 

Ferritin değerin ve kür öncesi değerlerini de paylaşır mısın? Hatta PDF olarak paylaş görelim tamamen, burada bir kaçı gözüküyor.

Östrojen için çarşamba ve pazar 1 tam armidex iç.

9. aya ait sonuçları paylaşabilirim detaylı olan bu şekilde var. konuda paylaştığım sonuçlar 11. aya ait ve sadece 6 tane tahlil yapılmış. meme ucu hassasiyeti var daha çok batma gibi. biraz da duygusalım bu aralar. Gassal dizisinin finalinde ağlayacaktım nerdeyse :)

image.thumb.png.66203fb8afcc317c0cff9e30e31ce0cb.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    87
kisetet55, 3 dakika önce yazdı:

9. aya ait sonuçları paylaşabilirim detaylı olan bu şekilde var. konuda paylaştığım sonuçlar 11. aya ait ve sadece 6 tane tahlil yapılmış. meme ucu hassasiyeti var daha çok batma gibi. biraz da duygusalım bu aralar. Gassal dizisinin finalinde ağlayacaktım nerdeyse :)

Hemogram var mı? Östrojenden dolayı öyle olmuş, yağ oranın yüksek mi? Boldenonun boldenon fakat ne kadar doludur bilemem... Belki 100 mg/ml belki yazdığı gibi 250mg/ml'dir. 8.haftaya gelince yan etkileri yaşamaya başlayacaksın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
Fuhrer, 4 dakika önce yazdı:

Hemogram var mı? Östrojenden dolayı öyle olmuş, yağ oranın yüksek mi? Boldenonun boldenon fakat ne kadar doludur bilemem... Belki 100 mg/ml belki yazdığı gibi 250mg/ml'dir. 8.haftaya gelince yan etkileri yaşamaya başlayacaksın.

güncel hemogram maalesef yok. istemiştim ama doktor unutmuş sanırım. armidex toplamda kaç adet kullanayım hocam? yağ oranım biraz yüksek planladığım gibi ilerleyemediğim için yağ oranım yüksek bir şekilde girmiş oldum küre maalesef.

tarihinde kisetet55 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.949

Boyunu kilonu söyler misin? Birde formunu at dostum. Boldenonda östrojenin bu kadar yükselmesi normal değil bence boş olma ihtimali var.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    654

çeyrek dostinex al bide 3 arimidex al normalde zaten düşükmüş e2 in ondan 3 tane alman daha iyi olur birden alma ama 36 saat geçsin en azından 3 gün araylada içebilirsin 2 günde olur eski aralığına getirir zaten 20 lere filan.

Diver, 8 dakika önce yazdı:

Boyunu kilonu söyler misin? Birde formunu at dostum. Boldenonda östrojenin bu kadar yükselmesi normal değil bence boş olma ihtimali var.

Bence boldenonun içinede testo koymuşlar :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.949
ardas, 21 dakika önce yazdı:

çeyrek dostinex al bide 3 arimidex al normalde zaten düşükmüş e2 in ondan 3 tane alman daha iyi olur birden alma ama 36 saat geçsin en azından 3 gün araylada içebilirsin 2 günde olur eski aralığına getirir zaten 20 lere filan.

Bana da öyle geliyor 😄 3 arimidex 3 gün arayla normal insan seviyesine çeker👌🏻

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
ardas, Bir saat önce yazdı:

Tamamen boş demek doğru olmaya bilir ciddi şekilde aciktiriyor. Bir diğer gerçek ise sizin dediğiniz gibi de olabilir. 3 gün arayla 3 armidex yeterli olur mu hocam?  Dostinex 1 gün mu alınacak yoksa aynı şekilde 3 günde 1 yarım mı olacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    87
Diver, Bir saat önce yazdı:

evet, fakat bu kişinin yağ oranına göre değişir. E2 hassasiyetini bilmiyoruz, aynı zamanda boldenon kişinin ferritin miktarında ciddi bir düşüş yaşatmış. Bu da içinde bir miktar da olsa boldenon olduğunu gösterebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
Diver, Bir saat önce yazdı:

175 boy 90 kg fotoğraf çekince atayım hocam ayriyeten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    87
kisetet55, Şimdi yazdı:

175 boy 90 kg fotoğraf çekince atayım hocam ayriyeten

yağ oranın yüksek mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

yağ oranın yüksek mi?

Biraz yüksek hocam yukarıdaki yorumunuz da cevap vermiştim bu sorunuza

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    87
kisetet55, 12 dakika önce yazdı:

Biraz yüksek hocam yukarıdaki yorumunuz da cevap vermiştim bu sorunuza

kafam yoğun kusura bakma hocam, sayı verebilir misin? %15'den yüksek ise bu gayet doğal. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

kafam yoğun kusura bakma hocam, sayı verebilir misin? %15'den yüksek ise bu gayet doğal. 

Estağfurullah. Muhtemelen yüksektir hocam ama %15den çok uzakta olduğunu düşünmüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    87
kisetet55, Şimdi yazdı:

Muhtemelen yüksektir hocam ama %15den çok uzakta olduğunu düşünmüyorum 

ondan dolayıdır, yerinde olsam boldenonu 250'ye çekip masteron ekler minicut geçiririm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    654
kisetet55, 8 saat önce yazdı:

Tamamen boş demek doğru olmaya bilir ciddi şekilde aciktiriyor. Bir diğer gerçek ise sizin dediğiniz gibi de olabilir. 3 gün arayla 3 armidex yeterli olur mu hocam?  Dostinex 1 gün mu alınacak yoksa aynı şekilde 3 günde 1 yarım mı olacak

dostinex çeyrek alsan yeter biraz daha önceden de 12 miş zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
Fuhrer, 10 saat önce yazdı:

ondan dolayıdır, yerinde olsam boldenonu 250'ye çekip masteron ekler minicut geçiririm

Boldenonu değiştirme fikri daha iyi geliyor bana hocam sanki.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
vevcil    3

Bolnenon'un çalışıp çalışmadığını anlamak için b12 ye bakmak gerektiğini okumuştum bir yerde. Aşırı yükselmesi gerekirdi ama böyle bir durum yok sende.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
vevcil, 1 saat önce yazdı:

Bolnenon'un çalışıp çalışmadığını anlamak için b12 ye bakmak gerektiğini okumuştum bir yerde. Aşırı yükselmesi gerekirdi ama böyle bir durum yok sende.

Yanlış bir bilgi olma ihtimali yüksek. Boldenon kan tahlilinden anlaşılabilir bir ilaç değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    654
vevcil, 1 saat önce yazdı:

saçmalık dostum o herkes için geçerli değil benim kür dışı bile aşırı yüksek b12 boldenon kullanınca artıcak bi nokta bile kalmıyor bence en garantisi e2 herkeste düşürcek diye bir şey yok tabi ama en azından bu seviyeye çıkarmaz. Tam kan sayımından da anlaşılmaz kırmızı kan hücresi sayısına vs bakarak çünkü çoğu ilaç arttırıyor boldenon kadar olmasa bile ondan bence en garanti eğer kürde sadece testo bolde varsa e2 o da daha önceden gerçekten dolu bir boldenon kullandıysan ve e2 ni düşürdüyse diğer markalarıda denediğinde ordan anlayabilirsin.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    174

Boldenonu kesin ve net olarak söylüyorum.

10. Haftalara geldiginde ve gectiginde kan verdiginde hemoglobin rbc  vs vs artmış olacak seni rahatsız edecek tansiyon kafa ici doluluk daha birsürü sey var en net o zaman anlarsın.  B12 imiş e-2 imiş bunlarla tam anlayamazsın…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    654
Yusufdemir1995, 38 dakika önce yazdı:

Boldenonu kesin ve net olarak söylüyorum.

10. Haftalara geldiginde ve gectiginde kan verdiginde hemoglobin rbc  vs vs artmış olacak seni rahatsız edecek tansiyon kafa ici doluluk daha birsürü sey var en net o zaman anlarsın.  B12 imiş e-2 imiş bunlarla tam anlayamazsın…

bende kafa içi doluluk oluyorda tansiyon kan vermeden küre girersem anca öyle oluyor bende yada nor19  ile birlikte kullanırsam ciddi tansiyon yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    174
ardas, 4 saat önce yazdı:

bende kafa içi doluluk oluyorda tansiyon kan vermeden küre girersem anca öyle oluyor bende yada nor19  ile birlikte kullanırsam ciddi tansiyon yapıyor.

En kötü tansiyon dengeleyici kullan kardeşim. Bulaşmam diyorsanda. 1 litre suyun icine 2- tam limon sık tüm gün yavas yavas ic doğal  tansiyon düsürür

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Halil03
      Merhabalar peptid Türkiye ailesi,
      İlk kürüm 1 aydır only testo haftada 300mg Testo enantat gidiyorum, ve ilk kan tahlilimi yaptım prolaktin yüksek çıktı sadece testoyla prolaktinin çıkması normal mı ? Başka bir sıkıntılı değer görüyor musunuz ? 
      TEST SONUÇLARI:

• Yazan: Cadofakoo
      Merhaba hocalarım,
      2.5 hafta önceki kan tahlillerim bunlar genel olarak nasıl T4 yüksekliği sıkıntı mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.