Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ilyar

Hangi markayı tercih etmem gerekiyor? bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Ilyar    0

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?

Aranıza yeni katıldım ve bazı sorularım var! Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

SORULARIM:

• HANGİ MARKA STEROİD TERCİH ETMELİYİM?
  • EN İYİ OLARAK NİTELENDİRİLEN MARKALAR HANGİLERİ?
  • MARKA TERCİHİNDE BULUNMADAN NELERE DİKKAT ETMELİYİM?

Tüm cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yusuftzr    9

Bütçen çok yoksa bütün markalar içinde en iyi verim aldığım overdose!

Ama kesenin ağzını biraz daha açıp gerçek bir ürün almak istersen noxy derim bu yeni gireceğim kürüme noxy ile devam edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    86

noxy hiç denemedim, artık gümrük vergilerinden dolayı yurt dışı da ürün getiremiyorum. Sadece tek kullandığım overdose oldu, öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abduenes0    42

overdose çok duydum adını nerden temin edebiliriz  loving burak hoca aracılığıyla mı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ilyar    0

Arkadaşlar nerden alabilcem hakkinda yardimci olabilirmisiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    86
abduenes0, 50 dakika önce yazdı:

overdose çok duydum adını nerden temin edebiliriz  loving burak hoca aracılığıyla mı 

sattığını sanmıyorum, sanırım kendisi sadece noxy labs ve bazı iran eczane ürünlerini satıyor. Overdoseyi senin bulman lazım, piyasadada testosteronu 800 tren grubu 1300-1400 tl arası satılıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abduenes0    42
Fuhrer, Şimdi yazdı:

sattığını sanmıyorum, sanırım kendisi sadece noxy labs ve bazı iran eczane ürünlerini satıyor. Overdoseyi senin bulman lazım, piyasadada testosteronu 800 tren grubu 1300-1400 tl arası satılıyor.

izmirde adımını attığın yer xdragon ama overdose duymadım satan maalesef

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    86
abduenes0, 14 dakika önce yazdı:

izmirde adımını attığın yer xdragon ama overdose duymadım satan maalesef

optimum, pmc, swiss, iron, oxygen, golden alayının menşei izmir bu overdoseler de TR üretim fakat çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    10
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

800 tlden daha fazlaya satılıyor genelde testosu belki 450-500 lira daha fazla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abduenes0    42
Semih26, 1 dakika önce yazdı:

El değiştikçe artıyor hocam fiyatı çoğunlukla 1. elden almıyorsunuz 3 4  belki 5. elden sonra aldığınız için üste koya koya geliyor maalesef

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    86
Semih26, 1 dakika önce yazdı:

Overdose testosteron propionatı 800 tlden aldım, tren enanthatesini 1400 tlden aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    178

Kullanıpta verim aldığım markalar Dragon Pharma, BodyTech ve Noxy Labs ama araştırmadan hiçbirini alma derim global forumlarda ve Reddit gibi uygulamalarda bu markaların isimlerini yazıp araştır ve hangisinin güvenilir olduğunu kullanıcı yorumları doğrultusunda anlarsın.

Şu markayı al şunu ver bence çok mantıksız geliyor artık çünkü teorik olarak herkes pazarlayıcı veyahut çıkarı olan biri olabilir araştırmadan sadece duyum aracılığıyla hiçbir şey alma şüphe ile yaklaş her şeye. Şüphe seni doğru kaynağa yöneltir zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abduenes0    42
heisenbergg, 13 dakika önce yazdı:

Kullanıpta verim aldığım markalar Dragon Pharma, BodyTech ve Noxy Labs ama araştırmadan hiçbirini alma derim global forumlarda ve Reddit gibi uygulamalarda bu markaların isimlerini yazıp araştır ve hangisinin güvenilir olduğunu kullanıcı yorumları doğrultusunda anlarsın.

Şu markayı al şunu ver bence çok mantıksız geliyor artık çünkü teorik olarak herkes pazarlayıcı veyahut çıkarı olan biri olabilir araştırmadan sadece duyum aracılığıyla hiçbir şey alma şüphe ile yaklaş her şeye. Şüphe seni doğru kaynağa yöneltir zaten.

Hocam kesinlikle öyle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    11
Ilyar, 3 saat önce yazdı:

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?

Aranıza yeni katıldım ve bazı sorularım var! Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

SORULARIM:

• HANGİ MARKA STEROİD TERCİH ETMELİYİM?
  • EN İYİ OLARAK NİTELENDİRİLEN MARKALAR HANGİLERİ?
  • MARKA TERCİHİNDE BULUNMADAN NELERE DİKKAT ETMELİYİM?

Tüm cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

Önceliğin eczane ürünleri olsun. İran testo, bayer rimobolan gibi, eğer bulamazsan Noxy alabilirsin Burak hocadan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    10
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

Overdose testosteron propionatı 800 tlden aldım, tren enanthatesini 1400 tlden aldım

Testo E 1250'den vermişlerdi bana, propionat bilmiyorum ki valla hocam ama hak ediyor yine marka 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: dips enjoyer
      İyi günler hocalarım,
      Yurtdışından sipariş vermek üzere marka arıyorum da..
      Bu markaya ne dersiniz daha önce kullanan var mı? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: prisma
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Only testo ilerlediğim bu süreçte (iran enanthate 500mg) birinci ayımı geçtim ve yakın zamanda devlette test vericem. Testi burada paylaşmayı düşünüyorum zaten. testten sonra kürüme bir ilaç daha eklemek istiyorum. Amacım hızlı güç ve hacim kazanmak bunun için hangi ilaç daha iyi olur. birde ulaşabildiğim bu markalardan hangisini önerirsiniz satıcıları isim vermiyorum ama sosyal medyada zaten bu markaları satan bilindik satıcılar. forumda bu markalar hakkındaki konuları okudum bazısı bende çalıştı dolu diyor bazısı çöz diyor o yüzden güncel olarak tekrar sormak istedim.
      DÜŞÜNDÜĞÜM MARKALAR:
      hellas overdose evogen pmc swiss dek pharma Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
      BULK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
      Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
      DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
      Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

• Yazan: ibrahim halil
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ürün almak için hangi markalar güvenilir.. Tavsiyenizi bekliyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.