Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sasplk

Kür içi sivilce sorunum var! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Sasplk    6

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürendeyim 8.haftadayım tam sivilce gibi değil nokta nokta şeklinde ve kaşıntı yapıyor vitaminlerimi karaciğer koruyucumu alıyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Sustanon
  • Rimobolan

SORULARIM:

1. Sizce sebebi nedir?
  2. Ne yapmamı önerirsiniz?

KULLANDIĞIM SUPPLEMENTLER:

• Whet Protein
  • Whey 3 Matrix
  • Vitargo
  • Bcaa
  • Arginin

GÖRSELLER:

C51F0035-B9C6-41F7-BB12-69F01F71ACD0.thumb.jpeg.dd314766d842c8101baf01ba3f49ab03.jpeg IMG_0709.thumb.jpeg.46c4f9cfd279caa20612d3a1fdf47793.jpeg IMG_0702.thumb.jpeg.29ed9c255618029cb7c69431bd92a359.jpeg IMG_0716.thumb.jpeg.5e7f642dab58fe142331ddccea9bf44a.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    960

bol yeşillik roka,maydanoz,brokoli ve en önemlisi enginar

ayrıca hergün 1ad nac 600+ 2 ad milkthistle 

yada 1ad nac 600+king size ın on cycle ürünü günde 2ad 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176

İlaçlar eczaneden mi alındı? Yakın zamanda kan tahlili yaptırmadıysan kan tahlili yaptır değerlerini görelim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    6
Diver, 5 saat önce yazdı:

İlaçlar eczaneden mi alındı? Yakın zamanda kan tahlili yaptırmadıysan kan tahlili yaptır değerlerini görelim.

Evet eczaneden alındı 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189

Haftada kaç ampul sustanon vuruyorsun ağır bir ilaç sivilce yapması normal yormuştur bünyeni. Rimobolan dozajınıda yazarsan iyi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    329

hocam supplementlerin önemli değil mct nerede koruyucu kullanmıyormusun sustanon ve rimabolan pek yormaz organları yüksek mg gitmiyorsan kullandığın mg lar önemli sebebi ast alt olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    6
Tr3n, Bir saat önce yazdı:

hocam supplementlerin önemli değil mct nerede koruyucu kullanmıyormusun sustanon ve rimabolan pek yormaz organları yüksek mg gitmiyorsan kullandığın mg lar önemli sebebi ast alt olabilir

2ml sustanol 3ml rimo kullanıyorum  ve ocean kullanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316

Selam dostum Dermatolog bir arkadaşa danıştım bana “Acne Medicamentosa” yani Steroid Aknesi olabileceğini düşündüğünü söyledi. Androjenik yan etkiler vasıtası ile ciltte yağ üretimi artınca gözeneklerin tıkanmasına sebep olur ve bu sebep ile vücutta kırmızı ve iltihaplı sivilceler görülür tıpkı senin bacağında görüldüğü gibi. Bu yan etki bahsettiğimiz gibi kullandığın ilaçların “Androjenik” etkileri sebebi ile oluşur ve önüne geçmek için ya günlük bakım ya da Roacuttaine dediğimiz ilaç kullanılır ama kür içinde bu ilacın kullanımını pek önermem zaten kaşlarımız hızlı gelişirken tendonlar yavaş takip edecek ve tendonlarda sebep olan yan etkileri sebebi ile roacuttaine’nin sakatlık riski artabilir. Üstelik, anekdot olarak androjenik etkiler vasıtası ile oluşan bu akneler tıkanan gözeneklerdeki  bakterilerin çoğalması da iltihaplanmayı tetikler sivilcedeki.

Yapman gerekenler 

-Salsilik Asit ve ya Benzol Peroksit içeren ürünler ile düzenli cilt temizliği

-Yağsız ve aynı zamanda kesinlikle gözenekleri tıkamayacak olan nemlendiricilerin kullanımı.

- Topikal bir tedavi de uygulanabilir aynı şekilde Topikal Retinoidlerin kullanımı da cilt hücrelerinde yenilenme gibi etkiler yapıp hali hazırda kapanmış ve iltihaplanmış gözenekleri açarak sivilce sorunumdan kurtulmayı sağlayabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    6
heisenbergg, 20 dakika önce yazdı:

Selam dostum Dermatolog bir arkadaşa danıştım bana “Acne Medicamentosa” yani Steroid Aknesi olabileceğini düşündüğünü söyledi. Androjenik yan etkiler vasıtası ile ciltte yağ üretimi artınca gözeneklerin tıkanmasına sebep olur ve bu sebep ile vücutta kırmızı ve iltihaplı sivilceler görülür tıpkı senin bacağında görüldüğü gibi. Bu yan etki bahsettiğimiz gibi kullandığın ilaçların “Androjenik” etkileri sebebi ile oluşur ve önüne geçmek için ya günlük bakım ya da Roacuttaine dediğimiz ilaç kullanılır ama kür içinde bu ilacın kullanımını pek önermem zaten kaşlarımız hızlı gelişirken tendonlar yavaş takip edecek ve tendonlarda sebep olan yan etkileri sebebi ile roacuttaine’nin sakatlık riski artabilir. Üstelik, anekdot olarak androjenik etkiler vasıtası ile oluşan bu akneler tıkanan gözeneklerdeki  bakterilerin çoğalması da iltihaplanmayı tetikler sivilcedeki.

Yapman gerekenler 

-Yağsız ve aynı zamanda kesinlikle gözenekleri tıkamayacak olan nemlendiricilerin kullanımı.

- Topikal bir tedavi de uygulanabilir aynı şekilde Topikal Retinoidlerin kullanımı da cilt hücrelerinde yenilenme gibi etkiler yapıp hali hazırda kapanmış ve iltihaplanmış gözenekleri açarak sivilce sorunumdan kurtulmayı sağlayabilir.

Bu bilgiler için teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    329
Sasplk, 2 saat önce yazdı:

2ml sustanol 3ml rimo kullanıyorum  ve ocean kullanıyorum 

dozların normal sustanon haftada tek ampul yap  rimo zaten en zararsız olanı bir de nac600 kullan ayrıca kan tahlili ver ona göre devam edersin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Yapman gerekenler 

Bunlar steroid aknesi değil. Sen bir kan testi yaptir. E2 aşiri yükselmiş yada fazla dalgalanıyor olabilir. Sustanon yerine tek ester bir testoya gecmeni öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
burakg133, 11 saat önce yazdı:

Bunlar steroid aknesi değil. Sen bir kan testi yaptir. E2 aşiri yükselmiş yada fazla dalgalanıyor olabilir. Sustanon yerine tek ester bir testoya gecmeni öneririm.

Selam dostum teorik olarak yükselmiş östrojen androjen-östrojen dengesini bozarak gözeneklerin tıkanmasına sebep olabiliyor ve bu da “steroid aknesi” olarak bildiğimiz şey oluyor dostum sadece steroid aknesi denince neden “androjenin etki” adı altında alıyorsun ki ? Aynı şekilde Androjen-östrojen seviyelerindeki dalgalanma da “steroid aknesi” dediğimiz şeye sebep olur dostum….

“Hayır steroid aknesi değil” derken rica ediyorum Steroid aknesinin kapsamını araştır çünkü yukarıda “e2 dengesizliği” dediğin şey bile basbayağı steroid aknesi klasmanına giriyor ve üstelik steroid aknesinin tanımlanmasına bakacak olursan ve bacaktaki aknelere bakacak olursan 1/1 özdeşlik gösteriyor kırmızı renk ve iltihaplı sivilceler (papüller ve püstüller gibi) beyaz uçlu sivilceler yani. 

Ve hali hazırda isterseniz Google görsellere de bakabilirsiniz görsellere baktığın zaman arkadaşın fotoğraflarda özellikle bacağındaki akne dağılımı gibi düzensiz şekilde yayılmış akneler göreceksin ve tekrar ediyorum bu da tam steroid aknesindeki gibi rastgele dağılım şeklindedir. Hatta görsel olarak rastgele dağılım olsa bile arkadaşın bacağındaki dağılıma benzer bir dağılım olan bir görsel göstereyim. Ek görsel olarak ekledim.

Üstelik hormon testleri düzelse bile androjenin yan etkiler düzelmez ve tekrardan akne çıkabilir ki bunu önemlemek için salsilik asit ve benzoil peroksit içeren ürünler kullanılarak ve gözenekleri tıkamayan nemlendiriciler kullanarak bakım yaptırılmalı gözenekler tekrar tıkanıp akneler çoğalmasın diye.

IMG_3209.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    20

Şu fotoğrafta gözüken sivilceler, bende de var fakat bu küre girmeden öncede çıktı. Yazın denizden geldim tertemiz bir cildim vardı antremanlara başlayıp proteini, carbı vs. arttırdığımda 1 hafta içinde göğüs, sol ve sağ omuz bu tarz sivilceler ile doldu. Cildiyeye gittim, karaciğer değerlerine vb. baktırdım herşey temiz fakat hala bu tarz azda olsa çıkıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
deluxes, 9 dakika önce yazdı:

Şu fotoğrafta gözüken sivilceler, bende de var fakat bu küre girmeden öncede çıktı. Yazın denizden geldim tertemiz bir cildim vardı antremanlara başlayıp proteini, carbı vs. arttırdığımda 1 hafta içinde göğüs, sol ve sağ omuz bu tarz sivilceler ile doldu. Cildiyeye gittim, karaciğer değerlerine vb. baktırdım herşey temiz fakat hala bu tarz azda olsa çıkıyor.

Alerjik reaksiyon da buna sebep oluyor olabilir dostum sivilce sebebi %99 karaciğer olmaz genelde zaten belki spora başlayınca vücudundaki androjen miktarı yükselişe geçtiğinde geçici bir sivilcelenme olmuştur ya da terleme ve hava alma şansı olmayan kıyafetler ile spora gittiysen bu da gözeneklerin tıkanmasında katkıda bulunmuş olabilir bir sürü sebebi olmuş olabilir yani hormon değerlerine baktırmalı öneririm karaciğerden önce.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63

Steroid kullanımı nedeniyle akneler cikabilir 100 farklı sebepten, ama steroid aknesi oldugu zaman iş değişiyor, denemenin basit bir yolu var herangi bir kortikostrroid sivilce kremini arkadaş sürsün oraya bıraktığında bütün sivilceleri 2 katina çıkacaktır eger steroid sivilcesi ise. Steroid aknesinde tam bir rastgelelikte yoktur belli bir paterni oluyor kendi içinde ayrıca epey yayılmaci olur. Ben arkadaşın durumunun steroid aknesi oldugunu düşünmüyorum. Eger steroid aknesi isede sakın kıl koku tıkanıyor açayım bir sabuna 1500tl vereyim fln demesin tetrasiklin antibiyotiği alsin ornek olarak doksisiklin olabilir 2 günde 1 100mg yutarsa duzelecektir zaten bununla duzelmezse tek şans roaccutan kullanmak kalacak. İleri seviye senaryolardan bahsediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    6
burakg133, 5 saat önce yazdı:

Steroid kullanımı nedeniyle akneler cikabilir 100 farklı sebepten, ama steroid aknesi oldugu zaman iş değişiyor, denemenin basit bir yolu var herangi bir kortikostrroid sivilce kremini arkadaş sürsün oraya bıraktığında bütün sivilceleri 2 katina çıkacaktır eger steroid sivilcesi ise. Steroid aknesinde tam bir rastgelelikte yoktur belli bir paterni oluyor kendi içinde ayrıca epey yayılmaci olur. Ben arkadaşın durumunun steroid aknesi oldugunu düşünmüyorum. Eger steroid aknesi isede sakın kıl koku tıkanıyor açayım bir sabuna 1500tl vereyim fln demesin tetrasiklin antibiyotiği alsin ornek olarak doksisiklin olabilir 2 günde 1 100mg yutarsa duzelecektir zaten bununla duzelmezse tek şans roaccutan kullanmak kalacak. İleri seviye senaryolardan bahsediyorum.

Rahatsız ediyor yarın detaylı bir kan testi verip paylaşım yapacağım testislerimde 1 2 tane çıktı ve deli gibi de kaşıntı yapıyor birisi diyor storoid aknesi birisi değil diyor kime güveniceğimi şaşırmış bulunmaktayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1

Rahatsız ediyor yarın detaylı bir kan testi verip paylaşım yapacağım testislerimde 1 2 tane çıktı ve deli gibi de kaşıntı yapıyor birisi diyor storoid aknesi birisi değil diyor kime güveniceğimi şaşırmış bulunmaktayım

Kanka,bileklerinde,parmak arasında veya gece kaşıntın falan yok dimi böyle bir şey varsa belki uyuz olmuş olabilirsin diye düşündüm testislerde penis ucunda falan cıkıyor cunku uyuz oldugunda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07    1

Steroid aknesi başkan benim omzumdada aynı sıkıntı var bacaktakilerin omzumdakilerle aynı kızarıklar etrafı deri kalkması felan aynı ben aknetrent kullanıyorum kür sonrası günlük 20 mg baya azaldı 2 aydır kullanıyorum 3. Ayda kullanıp geri küre başlıcam kürdede 2 günde veya 3 günde 10 mg alıcam tudca ve nac kesin kullanman gerekiyo aklında bulunsun önce diğer çözüm yollarını dene olmazsa benimkini yaparsın izotretinoin tedavisi yani benim yaptığım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Powercı
      Merhaba arkadaşlar,
      Daha önce sustanon kürü yapmıştım şuan protan marka ilaç aldım bolde testo masteron sivilce yaptı sustanon da olmamıştı ürünün markası ile alakası var mıdır sivilcenin surat sırt berbat?
    • Yazan: Batubyraq
      Merhaba arkadaşlar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enant Boldenon Küründeyim ve küre girdiğimden beri yüzümdeki sivilcelerde artış oldu genellikle içi iltihaplı sivilceler çıkıyor aynı zamanda iz bırakıyor gerekli koruyucuları alıyorum geçmesi için eczaneden ne almamı önerirsiniz ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: serdare
      Merhaba abilerim şimdiden teşekkür ederim , ben 18 yaşındayım 10 ay önce vücut geliştirmeye başladım o zamanlar sivilce problemim vardı ama  genellikle yüzümde çıkıyordu şimdi ise yüzümde sırtımda kolumda omuzlarımda minik minik akneler var doğal bir şekilde yapıyorum  ancak ben msü sınavına hazırlandığım için orada problem yaratmasından , korkuyorum her gün soğuk duş alıyorum 3 haftadır diyetteyim şeker kullanımını kısıtladım ancak daha fazla sivilce çıktı ,  kan tahlilim var yakın bir zamanda yaptırdığım isterseniz atabilirim. 

• Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Herkese mutlu yıllar dilerim,
      Arkadaşlar bende geçen sene sivilce sorunu vardı kürde ve kürden sonra hep yüzümde ve omuzlarımda sivilcelenme oluyordu. Şimdi 8 ay aknetrent kullandım yaklaşık 11 aydır vücuduma vitamin bile sokmuyorum. Tedavim bitti Rabbime şükür tertemiz oldum.
      Yarışma hazırlığı yapsam tekrarlama gibi bir durumu olur mu???
    • Yazan: Pnshr
      Hocalarım merhabalar,
      3ay öncesine kadar 250 testo 300 tren gibi bir kür yapmıştım. Kür içi bi problem yaşamadım sivilceye dair. Fakat kürü bıraktıktan 1 ay sonra kollarda sivilce artmaya başladı. Sürekli jilet ile kol kıllarımı alıyordum almayı da bıraktım fakat geçmedi.
      Kan tahlillerim kür içi de yeni verdiğim de gayet güzeldi.
      Daha önce tecrübe etmiş olan var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.