Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

jogabonito

Kür sonrası libido, cinsel arzu vb. hiç bir şey eskisi gibi değil! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

jogabonito    1

Hocalarım arkadaşlarım, kardeşlerim merhabalar.

Ben geçen yıl  tam bu zamanlar küre girmiştim. 15 haftalık testo bolde kürüne girdim. Kürden sonra pct imi kurallara uyarak yaptım ve pct sonrası vermiş olduğum testte değenlerim gayet normal çıktı ama bir sorun var eskisi değilim eskisi gibi hissetmiyorum eskiden olduğu gibi kolay tahrik olmuyorum uyarılmıyorum cinsellikten aldığım eski hazzı alamıyorum.

Bunun adı sebebi nedir bilmiyorum @metinav hocamın daha önce yazmış olduğu bazı yazılara denk geldim testo duyarsızlığı gibi vb yardımlarınızı bekliyorum. Zaman zaman kendimi eskisi gibi hissediyorum 2, 3 günlüğüne sonrasında tekrar aynı ruh haline ve isteksiz halime dönüyorum.

• Hangi testleri olayım neleri kullanayım sadece şundan kurtulmak istiyorum.
  • Kürüm geçen yıl nisan ayı başlarında bitmişti.
  • O süreden bu yana hiçbir şey kullanmıyorum.

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    33

Muhtemelen sana @SERKO hocanın bitkisel kürlerini önerecekler. Kullanmak için şuana kadar sebebim olmadı ama senin sorunun gibi sorun yaşayan onlarca kişinin sorununun çözüldüğüne şahit oldum. Denemeni tavsiye ederim.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1

Bu konudan korkmaya başladım,bi kaç kişinin yazısını daha okudum,pct yaptıkları halde böyle durumlar söz konusuymuş umarım yaşamayız böyle bir şey yoksa sıkıntı hocam,

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    908

Geçmiş olsun öncelikle bir test olun sonrasına hep birlikte bakalım

• lh
  • fsh
  • prolaktin
  • e2
  • total testo
  • serbest testo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    397
Beyazıt, 23 dakika önce yazdı:

Bu konudan korkmaya başladım,bi kaç kişinin yazısını daha okudum,pct yaptıkları halde böyle durumlar söz konusuymuş umarım yaşamayız böyle bir şey yoksa sıkıntı hocam,

Buna şu da sebep oluyor. Kür zamanı olan cinsel performansa alılıyor insan ve doğal hali hep eksik geliyor. Testosteron alan bir birey ile doğal bir bireyin cinsel performansı çok farklıdır 

• Beğen 3
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    908
Beyazıt, 25 dakika önce yazdı:

inşallah yaşamazsın ama yaşarsanda hallederiz 

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jogabonito    1
Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

Buna şu da sebep oluyor. Kür zamanı olan cinsel performansa alılıyor insan ve doğal hali hep eksik geliyor. Testosteron alan bir birey ile doğal bir bireyin cinsel performansı çok farklıdır 

hocam ben kürden önceki halim ile kıyaslıyorum zaten. kürde evet daha bir libido yüksekti ama kür sonrası eski halime zaman zaman geliyorum dalgalanmalar oluyor ve sonra gidiyor. steroid meselesi bir zar benim karaciğer böbrek değerlerimi hiç etkilemedi ama böyle bir sorun oluştu.

SERKO, 1 saat önce yazdı:

Geçmiş olsun öncelikle bir test olun sonrasına hep birlikte bakalım

• lh
  • fsh
  • prolaktin
  • e2
  • total testo
  • serbest testo

hocam gittiğim hastanede serbest testo yapmıyorlar onun dışındakileri yaptırabilirim. dhea progesteron, dht gibi şeylerde okumuştum onlara da baktırabilir miyim? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    908
jogabonito, 14 saat önce yazdı:

hocam ben kürden önceki halim ile kıyaslıyorum zaten. kürde evet daha bir libido yüksekti ama kür sonrası eski halime zaman zaman geliyorum dalgalanmalar oluyor ve sonra gidiyor. steroid meselesi bir zar benim karaciğer böbrek değerlerimi hiç etkilemedi ama böyle bir sorun oluştu.

hocam gittiğim hastanede serbest testo yapmıyorlar onun dışındakileri yaptırabilirim. dhea progesteron, dht gibi şeylerde okumuştum onlara da baktırabilir miyim? 

olabilir baktırabilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jogabonito    1
SERKO, 3 saat önce yazdı:

olabilir baktırabilirsin

@SERKO hocam birde bir hocamın ""Reseptör algılayıcı ve tutucuları azaltmak da gerekiyor. Vucuda dışarıdan aldığımız çok fazla testoyu değerlendirmek için reseptörler arttığı için tekrar eski haline döndürmeye çalışmalıyız.Yoksa doğal üretim testo miktarı hiç bir şekilde artan zevk libido eşiğimizi karşılamayacaktır.Duyarsızlık tahrik olamama ve ereksiyonu koruyamama olacaktır.Bu nedenle son zamanlarda kür sonunda sadece shbg ve reseptör azaltma özelliği olan maddeler haplar kullanılıyor belli bir süre.Bitkisel veya ilaç olarak da bu etkide maddeler var."" bu tarz maddeler bitkisel veya değil nedir? bilginiz varsa yoksa veya yardımcı olabilecek kişileri etiketleyebilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
jogabonito, 12 dakika önce yazdı:

@SERKO hocam birde bir hocamın ""Reseptör algılayıcı ve tutucuları azaltmak da gerekiyor. Vucuda dışarıdan aldığımız çok fazla testoyu değerlendirmek için reseptörler arttığı için tekrar eski haline döndürmeye çalışmalıyız.Yoksa doğal üretim testo miktarı hiç bir şekilde artan zevk libido eşiğimizi karşılamayacaktır.Duyarsızlık tahrik olamama ve ereksiyonu koruyamama olacaktır.Bu nedenle son zamanlarda kür sonunda sadece shbg ve reseptör azaltma özelliği olan maddeler haplar kullanılıyor belli bir süre.Bitkisel veya ilaç olarak da bu etkide maddeler var."" bu tarz maddeler bitkisel veya değil nedir? bilginiz varsa yoksa veya yardımcı olabilecek kişileri etiketleyebilir misiniz?

https://peptidturkiye.com/forum/topic/18264-bitkisel-kür-pro-v2-yeni-versiyon/

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.924
jogabonito, 27.12.2024 - 16:11 yazdı:

Hocalarım arkadaşlarım, kardeşlerim merhabalar.

Ben geçen yıl  tam bu zamanlar küre girmiştim. 15 haftalık testo bolde kürüne girdim. Kürden sonra pct imi kurallara uyarak yaptım ve pct sonrası vermiş olduğum testte değenlerim gayet normal çıktı ama bir sorun var eskisi değilim eskisi gibi hissetmiyorum eskiden olduğu gibi kolay tahrik olmuyorum uyarılmıyorum cinsellikten aldığım eski hazzı alamıyorum.

Bunun adı sebebi nedir bilmiyorum @metinav hocamın daha önce yazmış olduğu bazı yazılara denk geldim testo duyarsızlığı gibi vb yardımlarınızı bekliyorum. Zaman zaman kendimi eskisi gibi hissediyorum 2, 3 günlüğüne sonrasında tekrar aynı ruh haline ve isteksiz halime dönüyorum.

• Hangi testleri olayım neleri kullanayım sadece şundan kurtulmak istiyorum.
  • Kürüm geçen yıl nisan ayı başlarında bitmişti.
  • O süreden bu yana hiçbir şey kullanmıyorum.

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

Arkadaşların dediği gibi önce detaylı bir hormon testi ve hemogram testi yaptırmalısın.Hormonel denge bozulduğunda ve bazı eksik vitamin mineral vb. olması durumunda, çeşitli hormon üretimlerinde aksamalar yaşanabilir.Bunların olmadığından emin olmak ve sonra diğer etkenleri düşünmek için test gerekli.

Özellikle uzun esterli anabolikler, kullanım sonlandırılsa da pct den çok sonra ortaya bu şekilde sorunlar çıkabiliyor.Bu hormonun esterlerinden ve dönüştürüldüğü ikincil, üçüncül metabolitlerden de kaynaklanabilir...İşin, santral sinir sistemi ve nöronal işleyişle ve oradaki hormonel dengeyle de alakası var...

CİNSELLİK, SADECE TESTOSTERONDAN İBARET DEĞİL; BUNU ARTIK ANLAMALIYIZ !

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jogabonito    1

arkadaşlar sonuçlar çıktı bugün kan verdim. kan verirken libidom aşırı fazlaydı yani bu konuyu açarkenki gibi değildi şuan son 3 4 gündür libidom peek seviye artık var iyi hissediyorum Allaha şükür yinede fikirlerinizi ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

• total testo kür öncesi 8.24
  • totel testo kür içi 15>test
  • total testo kürden 1 ay sonra 9.28
  • total testo kür bitiminden 4 ay sonra 7.48
  • total testo kür bitiminden 9 ay sonra 7.19
  • prolaktin kür öncesi                   26.16
  • prolaktin kür öndesi                   16.40
  • pro laktin kür içi                     11.30
  • prolaktin kür içi                      6 
  • prolaktin kürden 1 ay sonra            18
  • prolaktin kür bitiminden 4 ay sonra    12.70
  • prolaktin kür bitiminden 9 ay sonra    19
  • estradiol kür öncesi                    24
  • estradiol kür içi                       88
  • estradiol kür içi                       27
  • estradiol kür bitimi 1 ay sonra         82
  • estradiol kür bitiminden  4 ay sonra    28
  • estradiol kür bitiminden  9 ay sonra    35
  • progesteron kür içi            0.36
  • progesteron kür içi            0.18
  • progesteron kür sonrası 1 ay   0.28
  • progesteron kür sonrası 9 ay   0.18
  • hdl kolestrol kür öncesi       40
  • hdl kolestrol kür içi          30
  • hdl kolestrol kür içi          36
  • kür sonrası 1 ay               37
  • krü sonrası 4 ay               27
  • kür sonrası 9  ay              37
  • ldl kür öncesi                   74
  • ldl kür içi                      116
  • ldl kür içi                      101
  • kür sonrası 4 ay                 77
  • kür sonrası 9 ay                 94
  • fsh kür öncesi                  3.32
  • fsh kür sonrası 1 ay            2.62
  • fsh kür sonrası 4 ay            3.70
  • fsh kür sonrası 9 ay            4.43
  • lh kür öncesi                  8.03
  • lh kür sonrası 1 ay            5.53
  • lh kür sonrası 4 ay            7.75
  • lh kür sonrası 9 ay            6.77

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    908

dostum herşey normal görünüyor ben anormal birşey göremedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jogabonito    1
SERKO, 03.01.2025 - 09:15 yazdı:

dostum herşey normal görünüyor ben anormal birşey göremedim 

Hocam peki burada serbest testo 15 gözüküyor hangi cinsten ölçmüşler anlamadım. 15 düşük değil mi?

Screenshot_2025-01-05-19-13-35-290-edit_com.android.chrome.jpg.7a47dc064f7c32b68731cc9765f11bdf.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Problem yok gibi duruyor. Kürdeki yüksek testodan sonra alışman icin biraz zaman ver kendine normal insanlar  böyle :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
vevcil    4
jogabonito, 20 saat önce yazdı:

Hocam peki burada serbest testo 15 gözüküyor hangi cinsten ölçmüşler anlamadım. 15 düşük değil mi?

Screenshot_2025-01-05-19-13-35-290-edit_com.android.chrome.jpg.7a47dc064f7c32b68731cc9765f11bdf.jpg

1500ng oluyor o, düşük değil yani.Saglikli bir erkeğin max 1000 oluyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jogabonito    1
Testocu, 17 saat önce yazdı:

Tribulus alıyormusunuz peki 

bir ara kullanıyordum ama şuan kullanmıyorum. yeniden kullancam kullandıgım dönemde natur's ilk hafta günde 2 şer tablet sonraki hafta 4 er tablet şeklinde devam ediyordum. bittikten sonra 1.5-2 ay ara veriyordum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: frkn.uzunm
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Elimde Tren acedat + testo propionat + masteron var
      ml/100 mg 
      Bu ilaçları kaç ml ve hangi günler vurabilirim?
      Saygılar.
    • Yazan: erdnkral
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Pct den çıktım yaklaşık 3 ay oldu şimdi tekrar küre girdim kürün 2. haftasındayım ama isteksilik ve libido düşüklüğü var
      testo enrhat 500 mg haftada boldenon 400 mg haftada 150 mg tren enrthat haftada  kullanıyorum Ne kullanmalıım yardımcı olur musunuz?
      Hormon tahlillerim normal.
    • Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:

• Yazan: facelessvoid
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür içi aşırı cinsellik yaşıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 test enanthate 400 boldenon Günde 5-8 kez mastürbasyon yapmam gerekiyor. Bazen süreçler o kadar uzuyor ki kan ter içinde kalıyorum ve aşırı zamanımı yiyor minimuna indirmeye çalışınca da sertleşme geçmiyor ve can yakıyor. İki ucu moklu değnek gibi.  Kadınlar zaten 3 ten sonra yüzüme bakmıyor. Şuan bu durumdan aşırı yakınmıyorum ancak her girişin bir çıkışı vardır mantığında kür sonrası tam tersini yaşar mıyım diye strese girdim.
      SORULARIM:
      Herkes benim gibi mi oluyor kür için de ? Kür sonrası tersi bir durum yaşar mıyım sizce ? Nasıl önlem almalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Reftar
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      2 yıldır antidepresan kullanıyorum bende çok cinsek isteksizlik ve sertleşme bozukluğu yaptı ikisi de yok denecek kadar test yaptırdım kendime sonuçlar böyle çıktı ne yapmam lazım? @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.