Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Judas

Definasyon sürecinde beslenme ve takviye planlamam hk.

Önerilen İletiler

Judas    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Definasyona girmeyi düşünüyorum bir planlama yaptım eksik varsa hocalarımdan yardım almak istiyorum. 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy 1.91
  • Kilo 115

BESLENMEM:

SABAH:

• 5 yumurta haşlama
  • tam tahıl 1 dilim ekmek
  • 4 tane kuru kayısı
  • yeşillik

ÖĞLEN:

• 120gr tavuk
  • birazda bulgur
  • 5 gram zeytinyağı
  • yeşillik

İKİNDİ:

• 150 gram tavuk
  • geri kalanı öğlen öğünü ile aynı

AKŞAM:

• 1ölçek protein tozu
  • 10-15 gram şeker ilavesiz fitnut fıstık ezmesi

EKSTRA:

• 5 gr tuz
  • 3 lt su

VİTAMİNLER:

• D3
  • OMEGA 3
  • ZMA

DİP NOT:

• Haftanın 4 günü kas gelişimine yönelik antrenman uygulayacağım. Bacak yok o yüzden 4 gün.
  • Kardiyo olarak haftada 5 gün 15 eğim 5 hız 40 dk kardiyo planlıyorum.

YARDIMCI ÜRÜN:

• Ostarine 40 mg
  • Andarine 40 mg

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Judas    1
burakg133, 1 dakika önce yazdı:

Sarmslari almanı tavsiye etmem, bu işi ya doğal yap yada steroid kullan. Sarms tercih etmendeki sebep nedir ?

İleride zaten steroid kullanmayı düşünüyorum. Burası zaten bilgi amaçlı çok yardımcı oluyor. Almamın sebebi ise yaşım ufak olduğu için daha güvenli bir türevi olduğunu düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    8

Bulgur yerine basmati pirinç ekle, bulgur zor sindirilen bir besin sporcu beslenmesinde olmaması gerekiyor. Sarms kullanmanı tavsiye etmem yağ oranını düşürmek için sarms vb. kullanmak yerine l-karnitin + yohimbine kullan. Yağ oranını düşürdükten sonra belli bir forma gelince ilaç kullanmak istiyorsan testosterone ile başlarsın. Su tüketimini arttır.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    292
Judas, 2 dakika önce yazdı:

İleride zaten steroid kullanmayı düşünüyorum. Burası zaten bilgi amaçlı çok yardımcı oluyor. Almamın sebebi ise yaşım ufak olduğu için daha güvenli bir türevi olduğunu düşünüyorum

Yağ yakmak için sarms vb gerek yok. İyi bi diyet ve antrenman planı ile disiplinli gidersen vücut zaten makine gibi yağ yakar

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    13
Judas, 1 dakika önce yazdı:

Daha güvenli değil hatta çok daha güvensiz olabilir. Ayrica bu iki urun senin doğal üretimini baskilayacaktir pct yapmak zorunda kalacaksin. Ayrica beklediğin etkiyi alamayacaksın bu konudada emin olabilirsin. Dolayisiyla doğal sekilde devam etmen senin icin en faydalısi olur şuan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    1
burakg133, 5 dakika önce yazdı:

Daha güvenli değil hatta çok daha güvensiz olabilir. Ayrica bu iki urun senin doğal üretimini baskilayacaktir pct yapmak zorunda kalacaksin. Ayrica beklediğin etkiyi alamayacaksın bu konudada emin olabilirsin. Dolayisiyla doğal sekilde devam etmen senin icin en faydalısi olur şuan.

Sadece 4 hafta kullanacağım. Bazıları çok ağır ilaçlardan çıkıp pct yapmıyor ben gerek olacağını düşünmüyorum zaten vücut maks 3-4 haftada yerine getirir o azalan üretimi. Etki konusunda bu hafta başladım ve kaslarda sertlik arttı birazda güç artması var onun dışında yan etki almadım şimdilik. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    13

Sadece 4 hafta kullanacağım. Bazıları çok ağır ilaçlardan çıkıp pct yapmıyor ben gerek olacağını düşünmüyorum zaten vücut maks 3-4 haftada yerine getirir o azalan üretimi. Etki konusunda bu hafta başladım ve kaslarda sertlik arttı birazda güç artması var onun dışında yan etki almadım şimdilik. 

4 hafta trenbolone bile kullansan hiçbir faydası olmaz. Amaç ve araç birbiriyle uyumsuz. Ama tabiki senin kararın sadece genç bir dostumuzun boşuna kendine zarar vermesini istemediğim için böyle konuşuyorum. Yoksa uranyum iç istersen hayat senin herkes kendi riskini kendi aliyor 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    104

Spordan önce bulgur sindirim sorunu yapabilir, pirinç tarzı hızlı sindirilen tercih edebilirsin. (üstte yazılmış, arkadaşlara katılıyorum, sonradan gördüm)

Kür süreni 8 hafta bandında yapman daha verimli olacaktır.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    1
burakg133, Bir saat önce yazdı:

4 hafta trenbolone bile kullansan hiçbir faydası olmaz. Amaç ve araç birbiriyle uyumsuz. Ama tabiki senin kararın sadece genç bir dostumuzun boşuna kendine zarar vermesini istemediğim için böyle konuşuyorum. Yoksa uranyum iç istersen hayat senin herkes kendi riskini kendi aliyor 😀

4 hafta trenbolon nasıl etki vermiyor orası ayrı ama sarmslar genellikle hızlı etki veren şeyler diye biliyorum yani etkisi hızlı başlıyor hap olduğu için. Bende sağlığa çok önem veren biriyim ufakta olsa bir yerden başlayayım istedim. 

Tarık34, Bir saat önce yazdı:

Spordan önce bulgur sindirim sorunu yapabilir, pirinç tarzı hızlı sindirilen tercih edebilirsin. (üstte yazılmış, arkadaşlara katılıyorum, sonradan gördüm)

Kür süreni 8 hafta bandında yapman daha verimli olacaktır.

Peki bir gün içindeki yediklerimizi çok öğüne bölmek yerine 2 3 ile sınırlandırsak kilo verme yönünde pozitif veya negatif etki olur mu? Çok öğün çok kilo kaybımı demektir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    328
Judas, 4 dakika önce yazdı:

4 hafta trenbolon nasıl etki vermiyor orası ayrı ama sarmslar genellikle hızlı etki veren şeyler diye biliyorum yani etkisi hızlı başlıyor hap olduğu için. Bende sağlığa çok önem veren biriyim ufakta olsa bir yerden başlayayım istedim. 

Sağlığa çok önem verdiğini söylemen ve sarm’s kullanman biraz düşündürücü güzel kardeşim

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    13
Judas, 3 dakika önce yazdı:

Senin beklentini karşılamayacak emin ol, 4 hafta trenbolone kullan ee bu muymuş diyeceksin. Bu iş zaman ve süreklilik istiyor. 4 haftada trenden etki görmek için 14 sene ilac kullanmis olmak gerekiyor, vücudunu tanıman kas oranının belli bir düzeyin ustunde olmasi fln gerekiyor. Dolayisiyla 4 hafta sarms ile alacağın motivasyonu sonrasinda baskilanmis hormonlarının geri gelmesi 4 ay süreceği için kaybedeceksin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    1
AREN, 2 dakika önce yazdı:

Sağlığa çok önem verdiğini söylemen ve sarm’s kullanman biraz düşündürücü güzel kardeşim

Herkes çok farklı şeyler söylüyor kimine göre doğru gelen kimine göre yanlış ayrıca çokca İngilizce forumdan da kullanan kişilerin yazdıklarını okudum çok kötü birşey yaşayan olmamış. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    328
Judas, Şimdi yazdı:

Herkes çok farklı şeyler söylüyor kimine göre doğru gelen kimine göre yanlış ayrıca çokca İngilizce forumdan da kullanan kişilerin yazdıklarını okudum çok kötü birşey yaşayan olmamış. 

İnsanlar yurtdışında yaşıyor sen Türkiye’de yaşıyorsun. Bu kurduğum cümleden ne demek istediğimi gayet anlayabilirsin diye düşünüyorum.

Ayrıca marka nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    1
AREN, 54 dakika önce yazdı:

İnsanlar yurtdışında yaşıyor sen Türkiye’de yaşıyorsun. Bu kurduğum cümleden ne demek istediğimi gayet anlayabilirsin diye düşünüyorum.

Ayrıca marka nedir?

Bodytech kullanıyorum. 

burakg133, 57 dakika önce yazdı:

Senin beklentini karşılamayacak emin ol, 4 hafta trenbolone kullan ee bu muymuş diyeceksin. Bu iş zaman ve süreklilik istiyor. 4 haftada trenden etki görmek için 14 sene ilac kullanmis olmak gerekiyor, vücudunu tanıman kas oranının belli bir düzeyin ustunde olmasi fln gerekiyor. Dolayisiyla 4 hafta sarms ile alacağın motivasyonu sonrasinda baskilanmis hormonlarının geri gelmesi 4 ay süreceği için kaybedeceksin.

Çok abarttığınızı düşünüyorum yinede ben haksızda olabilirim bilmiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    292

Çok abarttığınızı düşünüyorum yinede ben haksızda olabilirim bilmiyorum. 

Haklılar dostum, 4 hafta ne ki ne bekliyorsun. 4 haftada seni forma sokacak mucizevi bi ilaç olsa biz kullanır 365 gün tarak tarak gezeriz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    1
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Haklılar dostum, 4 hafta ne ki ne bekliyorsun. 4 haftada seni forma sokacak mucizevi bi ilaç olsa biz kullanır 365 gün tarak tarak gezeriz 

Bence siz beni anlamadınız ben bu ilaçlar mucizevi beni %7-10 yağ oranına düşürecek demedim zaten. Sadece başlarken motivasyon olsun birazda katkı olur diye düşündüm. Zaten asıl etkiyi kalori açığı ve kardiyo verir bunda hemfikirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    8
Judas, 32 dakika önce yazdı:

Bence siz beni anlamadınız ben bu ilaçlar mucizevi beni %7-10 yağ oranına düşürecek demedim zaten. Sadece başlarken motivasyon olsun birazda katkı olur diye düşündüm. Zaten asıl etkiyi kalori açığı ve kardiyo verir bunda hemfikirim. 

4 hafta kullanmanın sana yine bir faydası olmayacak. 4 Hafta kullandın moral motivasyon ile iyi gidiyorsun, peki bıraktıktan sonra aynı etkiyle devam edemeyeceksin bu senin motivasyonunu etkileyecek. Ayrıca tansiyon yapabilir veya karaciğer değerlerinle oynayabilir, 4 hafta için bir ton test vermek, koruyucu kullanmak ne kadar mantıklı. Ben Testosterone kullanmadan önce bir kaç ay MK677 kullandım ve bıraktıktan sonra eski iştahım birdaha hiç olmadı, hep MK677'nin verdiği o iştah etkisini aradım. Sen MK677'den daha güçlü 2 tane sarms kullanacaksın onun etkileri daha iyi olacak ama bıraktıktan sonra hep arayacaksın. 

Karar yine senin ama burada ki birçok kişi kullanma diyorsa senin sağlığını düşündüğü için diyor, bunu göz önünde bulundur.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    104
Judas, 49 dakika önce yazdı:

Peki bir gün içindeki yediklerimizi çok öğüne bölmek yerine 2 3 ile sınırlandırsak kilo verme yönünde pozitif veya negatif etki olur mu? Çok öğün çok kilo kaybımı demektir? 

Efendim dilediğiniz sayıya bölebilirsiniz o sizin günün hangi saat tok hissetmek istediğinize bağlı, kalori açığı olduğu sürece fark olmaz. Tabi sindirim açışından 3 öğün cibarı daha iyi olur.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    1
Tarık34, 10 dakika önce yazdı:

Efendim dilediğiniz sayıya bölebilirsiniz o sizin günün hangi saat tok hissetmek istediğinize bağlı, kalori açığı olduğu sürece fark olmaz. Tabi sindirim açışından 3 öğün cibarı daha iyi olur.

Anladım teşekkürler. 

deluxes, 11 dakika önce yazdı:

4 hafta kullanmanın sana yine bir faydası olmayacak. 4 Hafta kullandın moral motivasyon ile iyi gidiyorsun, peki bıraktıktan sonra aynı etkiyle devam edemeyeceksin bu senin motivasyonunu etkileyecek. Ayrıca tansiyon yapabilir veya karaciğer değerlerinle oynayabilir, 4 hafta için bir ton test vermek, koruyucu kullanmak ne kadar mantıklı. Ben Testosterone kullanmadan önce bir kaç ay MK677 kullandım ve bıraktıktan sonra eski iştahım birdaha hiç olmadı, hep MK677'nin verdiği o iştah etkisini aradım. Sen MK677'den daha güçlü 2 tane sarms kullanacaksın onun etkileri daha iyi olacak ama bıraktıktan sonra hep arayacaksın. 

Karar yine senin ama burada ki birçok kişi kullanma diyorsa senin sağlığını düşündüğü için diyor, bunu göz önünde bulundur.

Herkes iyi niyetle diyor farkındayım ama ürünleri almışken atmak istemiyorum kullanacağım eğer bir sorun olursa buraya tekrardan yazarım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    168

Dostum kalori açığın çok radikal sürdürülebilir değil ve sağlığını kullandığın ilaçlardan bile daha kötü etkileyebilir karbonhidrat ve proteini arttır 2400-2500 bandı bir kalori al boyun ve kilon fazla cayır cayır kalori yakıyor vücudun zaten ilaçların etkisiyle de bazal metabolizma hızın da artacak hem.

Ostatine dozu gözüme fazla geldi genelde 20-25 mg kullanılır daha üstünü yüzlerce SARM kürü görmeme rağmen çok ender gördüm ve bu kadar yüksek Ostarine dozajı emin ol testosteron baskılanma semptomlarını daha belirgin hale getirecektir.

Benim tavsiyeyim Ostarine, Andarine’ye göre daha iyi tolere edildiği için 25 mg Ostarine ve 25 mg Andarine olacaktır.

Vitamin olarak Multivitamin eklemeni öneririm bunların üstüne aynı şekilde.

Eğer ilaçları daha temin etmediysen Carderine ve Ostarine definasyob için daha akıllıca bir seçim olacaktır.

Üstüne üstlük diyetin de testosteron üretimini ciddi şekilde baskılanacak ve berbat bir ruh hali ve enerjisiz yapacak kürünü ve sürecini baltalayacaktır üstüne metabolizma hızın aldığın düşük kalori sebebi ile yerlerde olup yağ oksidasyonu sürecini yavaşlatacaktır.

Yukarıdaki arkadaşların aksine 4 haftalık kullanımda bile kesinlikle fark yaratacağı kanısındayım Andarine özellikle kısa yarı ömrü sebebi ile günde birden fazla dozaj olarak alınır ve kanda peak noktasına 1-2 gün içerisinde ulaşır (yarılanma ömrünün yaklaşık 5 katıdır peak noktasına ulaşması) Ostarine ise yaklaşık 5-7 gün içerisinde ulaşır etkilerini daha geç hissedersin ama kısa süreli kullanımda bile (4 hafta gibi) meyvelerini toplamaya başlarsın (ağaçtaki bütün meyveleri toplarsın demiyorum yukarıdaki arkadaşlardan eleştirecek olursa dikkatli okusun:)) 

Referans olarak kullandığım makaleler:

-https://farmaciajournal.com/wp-content/uploads/2018-05-art-03-Miklos_Muntean_758-762.pdf?utm

https://en.wikipedia.org/wiki/Enobosarm?utm_

Daha uzun süreli kullanımda alacağın verim ve karşılık elbette fazla olur 4 hafta kısmen kısa bir aüredir 6-8 hafta tutmanı tavsiye ederim

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    1

Teşekkürler. Aldığım kişi bu şekilde kullanmamı söyledi. Sabah 20şer mg akşamda 20şer mg alıyorum aç karnına. Kalori konusunda haklısınız arttıracağım. 200 basmati pirinç ve yarım kilo tavuk sizce yeterli mi? Diğerleri sabit kalacak şekilde. Birde ben kalorili 2 bin üstüne çıkarırsam sanki kilo veremezmişim gibi geliyor psikolojik sanırım. 

heisenbergg, 14 dakika önce yazdı:

Dostum kalori açığın çok radikal sürdürülebilir değil ve sağlığını kullandığın ilaçlardan bile daha kötü etkileyebilir karbonhidrat ve proteini arttır 2400-2500 bandı bir kalori al boyun ve kilon fazla cayır cayır kalori yakıyor vücudun zaten ilaçların etkisiyle de bazal metabolizma hızın da artacak hem.

Ostatine dozu gözüme fazla geldi genelde 20-25 mg kullanılır daha üstünü yüzlerce SARM kürü görmeme rağmen çok ender gördüm ve bu kadar yüksek Ostarine dozajı emin ol testosteron baskılanma semptomlarını daha belirgin hale getirecektir.

Benim tavsiyeyim Ostarine, Andarine’ye göre daha iyi tolere edildiği için 25 mg Ostarine ve 25 mg Andarine olacaktır.

Vitamin olarak Multivitamin eklemeni öneririm bunların üstüne aynı şekilde.

Eğer ilaçları daha temin etmediysen Carderine ve Ostarine definasyob için daha akıllıca bir seçim olacaktır.

Üstüne üstlük diyetin de testosteron üretimini ciddi şekilde baskılanacak ve berbat bir ruh hali ve enerjisiz yapacak kürünü ve sürecini baltalayacaktır üstüne metabolizma hızın aldığın düşük kalori sebebi ile yerlerde olup yağ oksidasyonu sürecini yavaşlatacaktır.

Yukarıdaki arkadaşların aksine 4 haftalık kullanımda bile kesinlikle fark yaratacağı kanısındayım Andarine özellikle kısa yarı ömrü sebebi ile günde birden fazla dozaj olarak alınır ve kanda peak noktasına 1-2 gün içerisinde ulaşır (yarılanma ömrünün yaklaşık 5 katıdır peak noktasına ulaşması) Ostarine ise yaklaşık 5-7 gün içerisinde ulaşır etkilerini daha geç hissedersin ama kısa süreli kullanımda bile (4 hafta gibi) meyvelerini toplamaya başlarsın (ağaçtaki bütün meyveleri toplarsın demiyorum yukarıdaki arkadaşlardan eleştirecek olursa dikkatli okusun:)) 

Referans olarak kullandığım makaleler:

-https://farmaciajournal.com/wp-content/uploads/2018-05-art-03-Miklos_Muntean_758-762.pdf?utm

https://en.wikipedia.org/wiki/Enobosarm?utm_

Peki bazı arkadaşlarin dediğine göre testosteron baskılanırsa benim yaşımdaki biri için konuşuyorum yerine gelmesi ne kadar sürer? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    1

Carb cycling mantıklı mı? Normal diyete göre yakılan yağ miktarı arttırılabilir mi? bu metot kullanılırsa. Doğru bir carb cycling örneği yazabilir misiniz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    18

Bu girişimin kilo vermek amaçlıysa önce amacını değiştir. Herkese aynı şeyi soruyorum sormak istiyorum. 10 sene sonra kendini nerede görüyorsun. Yada 20 sene 30 sene sonra. Gençsiniz daha. Düzenli antrenman ömür boyu olacak. Haftada 2 ye düşebilirsin bazen bazen 2 hafta tatil iş yüzünden yapmayabilirsin. Ama bırakıp başlamak diye birşey yok. Amacın kas yapmak olmalı. Ona uygun beslenme. Karb yağ protein kalori bunları çöz. Mutfak tartısı al. Yemek yapmayı öğren. 200 gram pirinç içine 5 gramdanyağ eklesen 800 kalori olsun. Yarım kilo tavuk yesen yumurtası vs dahil etsen o liste 1500 kalori hadi 1800 olsun. Definasyon kilo vermek değildir definasyonu bulktan çıkan yapar. Bulka girmek isteyene bile önce kilo ver diyor adamlar.  1500 kalori ile antrenman normal yaşam o vücudun bunlar dışında uyusan bile yakacağı enerji çıkmaz. Vücudun yağ yakma kapasitesi sınırlı ve herzaman kolay yolu seçer vücut. Yağ yakarak karşılayamazsa kas yakar. Yada güçten düşersin uykulu uykulu gezersin gün boyu. İsteksizlik bezginlik başlar antrenmanda  çıkmaz. Kalori ihtiyacını bir uygulamaya hesaplat. O kaloriden 300 500 aşağı al. Fiziksel bir engelin yoksa bacak ekle antrenmana. Detaylara suplementlere takılma. Basmati olmasında Osmancık kırık ithal ucuz pirinç olsun farketmez. Protein tozu alma onun parasına 10 kilo tavuk al.  Sebze al. Et pirinç yada eşdeğer senin pşireceğin karb ve sebze hergün. Ne eti olacak bulgurmu makarnamı pirinçmi mercimekmi vücuduna uyanı sen seç.kimisi gaz yapar kimisi midende yanmaz enerji vermez kimisi terletir hızlı yanar.  Herşeyi çiğden ölç bir uygulama ile yaz. Yeşil yapraklar öncelikli her gün bir tabak sebze ye. Antrenman yapmasan bile zaten kilo verirsin. Kilo vermen ilerledikçe istediğin kadar kilolu ol 95 ten aşağı düşmemeye uğraş.  Meal prep yap her gün ne yiyeceğim diye düşünme. Antrenman programını temel hareketlerden belirle salona girince ne yapacağın belli olsun. YouTube Instagram videolarından bu hareket daha iyi bu daha çok geliştirir bu sıkılaştırır bu yağ yakar diyeni takipten çık engelle sil.  Bu kadar basit hepsi. Gerisi 2 3 sene sonra baktın kilo güzel olmuş ama gelişme çok yavaş az yetersiz geliyor. Tekrar sorarsın 

Uzun dağınık oldu biraz kusura bakmayın.

tarihinde abartach tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: arnold12
      Hocam öncelikle herkese iyi akşamlar bir yaza kadar natural olarak yağ oranımı düşürme kararı verdim.Yapacaklarım şunlardır.
      Özelikle yormalarınızı bekliyorum @Loving Burak hocam @Rdm @Bay-T @metinav Metin hocam.
      Yaza kadar her 10 günde 1 burada güncel form ve kilomu paylaşmayı düşünüyorum.
      2 yıllık spor geçmişim var 172 -128kg ya düştüm 
      Güncel kilo 128 boy 185 yaş 23
      Alınan kalori 2350  haftada 1 gün zero carb 3 gün medium carb 3 gün low carb Haftada 4 gün antreman 2 porsiyon sabah akşam olacak şekilde glifor,ödem atıcı çaylar günlük 2 defa(karahindiba,kiraz sapı,mısır ppüskül ,yeşil çay antrenman günleri günlük k....ze markasının 1 porsiyon fire capsleri antrenman öncesi n..ure markasının purework... ürünü  ve l carnitin+filtre kahve 300ml bunun yanında antramn günleri 14 gr kreatin 21 gr bcaa 1 porsiyon whey     antreman sonu 15 dk eğimli yüryüş+25 dk bisiklet  Sizce  vücuda bu kadar yüklenirsem herhangi bir sorun yaşar mıyım? tavsiyelerini ve yorumlarınız önemli benim için.
    • Yazan: Emir54
      HERKESE MERHABALAR,
      10 yıllık profesyonel güreş 4 yıllık fitness geçmişim ile uzun araştırmalar sonucu Burak @Loving hocama ulaştım. Beni hiç bir şekilde maddi çıkar olarak görmediği için kendilerine minnetlerimi sunuyorum uzun uzun yazıp kendisine minnetimi ne kadar teşekkür edeceğimi bilmesem de buradan defalarca teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle uzun konuşmalar karşılıklı diyaloglar benim hemen hormonlarıma hasar vermek istemeyip kendisinin de buna katıldığını konuşup anlaşmamız üzerine sarms kürüne başlamış bulunduk.(02.11.24)Güzel bir yağlardan arınma temizlenme sürecine girdik beslenme programıyla başladık hiç bir zaman beni kırmayıp her soruma 5 dakika geçmeden cevap verdiği için kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Noxy lab - https://www.noxy-labs.com KÜR İÇERİĞİM:
      SR 9009 GW 501516 YOHIMBINE ÖLÇÜLER: 2 kasım 1. Gün
      BEL 101 Göğüs 110 Kol 41.5 Kilo 103.8 BAŞLANGIÇ FORMUM:

30 KASIM 4. Hafta:
      Bel 93 Göğüs 107 Kol 41 Kilo 93.4    
      27 ARALIK 8. Hafta:
      Bel 88 Göğüs 103 Kol 41 Kilo 88    
      FİNAL POZLARIM:

Programa aksatmadan uydum vardiyalı şekilde çalışmaauyku düzenim olmamasına rağmen kendimce çok güzel sonuçlara vardım. biraz süreçten bahsetmek istiyorum bu süreçte hergün aksatmadan kardiyolarıma ağrılık antrenmanlarımdan daha çok önem verdim ve bu süreçte sarmsların gerçekten çok öneminin olduğunu düşünüyorum hiç enerji kaybım yorgunluğum olmadı. 3. Haftadan itibaren evime spinning bisikleti alıp kardiyolarımı günde ikiye çıkarıp ağırlık antrenmanlarımı aksatmadım beslenmeyede tam anlamıyla uydum başınızı çok ağırtmadan 1-4 hafta değişimimi ölçümlerimi paylaşmak istiyorum 8. Hafta yani final dönemine gelmiş bulunmaktayım durum budur herkese iyi formlar diliyorum.
      Burak Hocam ile Bulk Süreci Coming Soon...
    • Yazan: v1olet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Öncelikle insülin direncim var uzun süredir kilo veremiyorum ve bu durumda canımı çok sıktı.
      En sonunda sarma başlamaya karar verdim.
      KÜR PLANLAMAM:
      LGD 3303 (Ligandrol yeni versiyon) BAM15 GW0742 (Cardarine yeni versiyon) KULANACAĞIM VİTAMİNLER:
      Multivitamin D Vitamini Omega 3 ZMA SORULARIM:
      Sarm kürüm hakkında yorum alabilir miyim? Vitamin olarak kullanmam gereken başka şeyler var mı? HEDEFİM:
      İlk amacım define olmak, define olduktan sonra kas kazanabileceğim bir sarm kürü de yapabilirim.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: turan27
      Merhabalar arkadaşlar,
      Yaklaşık 2 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum ve güzel bir hacim kazandım ama baya yağda oluştu vücudumda(%20). Definasyon kürü yapmak istiyorum ve bilgili hocalarımdan buna dair bilgi almak istiyorum. 1 ay önce kan tahlili yaptım ve sadece LDL üst sınıra yaklaşmış onun dışında hiçbir şey bulunmuyor.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      YAŞ: 24 BOY: 178 cm KG:85 Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: metinkarayagci0
      Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.