Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Wgestelx

Pct öncesi lh ve fsh açılmış olarak gözüküyor yine de pct yapmalı mıyım?

Önerilen İletiler

Wgestelx    24

TEKRARDAN Çoook selamlar peptidtürkiye ailesi,

Evet kür bitti inanılmaz derecede yaradı baya büyüttü çok verimliydi ama bunlardan daha önemlisi pct mevzuları geldi çattı. Arkadaşlar ben son enjeksiyonsan 2 hafta sonra test verdim ve lh fsh açıktı? Öncelikle anlam veremedim çünkü bana açmak için pct yapmak gerek demişlerdi anlamadım ama yine de pct yapma kararı aldım (şuan ilk haftasındayım klomen+tomoxifen)

SORULARIM:

1. LH FSH nasıl son enjeksiyondan sadece  16 gün sonra 2.5 seviyelerine çıktı (kür içi testi; 0.00)
  2. LH FSH açik diye ovitrelle almadim ama testislerim hâlâ büyümedi küçülme devam ediyor ne yapmalıyım hcg konusunda?

* kürüm 16 hafta sürdü

Şimdiden Tüm cevaplar için Teşekkürler :D

Screenshot_20241222_013647_Gallery.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    77

Kür öncesi kan testin var mı? LH FSH evet kendiliğinden açılabilir fakat testis atrofisi yaşıyorsan belki %30 oranında bir düşüş yaşamışsın LH seviyende. Ovitrelle vur testislerini eski haline getir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    24
Fuhrer, 23 dakika önce yazdı:

Kür öncesi kan testin var mı? LH FSH evet kendiliğinden açılabilir fakat testis atrofisi yaşıyorsan belki %30 oranında bir düşüş yaşamışsın LH seviyende. Ovitrelle vur testislerini eski haline getir. 

Kürden 1 ay önce verilmiş kan testim var

Ovitrelle vuramazsam pct sonu testislerim küçükmü kalır? Eczacı depoda bulamadıda 

Screenshot_20241224_235449_e-Nabz.jpg Screenshot_20241224_235458_e-Nabz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    30

kür sonrası lh ve fsh hemen açılmış, total testosteron ise referans seviyesinin minimum düzeyine giriş yapmış. Yerinde olsam asla pct yapmam vitamin mineral takviyesi ile devam ederim. Testislere biraz daha süre ver, 2-3 haftaya kendini toplayacaktır toplamaz ise hcg düşünülebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    24
Adrian, 10 dakika önce yazdı:

kür sonrası lh ve fsh hemen açılmış, total testosteron ise referans seviyesinin minimum düzeyine giriş yapmış. Yerinde olsam asla pct yapmam vitamin mineral takviyesi ile devam ederim. Testislere biraz daha süre ver, 2-3 haftaya kendini toplayacaktır toplamaz ise hcg düşünülebilir.

Peki bunun sebebi nedir lh fsh açık iken testosteron üretimi neden yeterli değil 

Sadece zaman vermem çözücekmidir pct yapmazsam ilerde bir sorunla karşılaşmam değilmi?

Ek olarak lh fsh neden ek uyaran olmadan açıldı hipotalamusda bir sorunamı işaret ediyor 

tarihinde Wgestelx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    30
Wgestelx, 24 dakika önce yazdı:

Peki bunun sebebi nedir lh fsh açık iken testosteron üretimi neden yeterli değil 

Sadece zaman vermem çözücekmidir pct yapmazsam ilerde bir sorunla karşılaşmam değilmi?

Ek olarak lh fsh neden ek uyaran olmadan açıldı hipotalamusda bir sorunamı işaret ediyor 

Sorular çok güzel.

• 16 hafta boyunca dışarıdan testosteron aldığın için lh fsh döngüsü kapalıydı, ilacı bıraktığın zaman döngü kendi kendine elbette açılacaktı fakat bu durum sende hızlı oldu bu genetik faktörlere bağlı.
  • lh ve fsh nin açılması testosteron ve sperm üretimini hemen eskisi gibi aynı kalitede üreteceği anlamına gelmiyor, biraz zaman lazım tam anlamıyla kendine gelmesi için fakat buda yine kişinin genetik faktörlerine bağlı.
  • Pct yapman yada yapmaman ileride bir sorun ile karşılaşıp karşılaşmayacağını garantileyemez.
  • fsh ve lh nin erken açılması genetiğinin bu konuda şanslı olduğu anlamına geliyor.
  • Bence kendine 1 ay süre tanı, bu süre zarfında yine sert idmanlar at, çinko magnezyum ve D vitamini takviyelerini mutlaka kullan 1 ay sonunda bak bakalım ne durumdasın, hissiyat libido ve kan değerleri.
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.927

Genetik olarak şanslı olsanda pct yapıp işini sağlama al derim... Pctsiz 6 ayda toparlayacaksan pct ile bu süre kısalacaktır. Doğru pct kürdeki kazanılan kütlenin kaybını minimuma indirir...

tarihinde Diver tarafından düzenlendi
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    28

yaş 20 muhtemelen ilk kürün o yüzden hızlı toparlamış,kür yapmaya devam ettikçe 3-4 seneye bu kadar kolay açılmayacağını göreceksin,tavsiyem 1 ay süren tamoksifen + klomen içeren bir pct yapman yeterli olur,before after varsa atarsan sevinirim formunu :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    24
0xhex, 9 dakika önce yazdı:

yaş 20 muhtemelen ilk kürün o yüzden hızlı toparlamış,kür yapmaya devam ettikçe 3-4 seneye bu kadar kolay açılmayacağını göreceksin,tavsiyem 1 ay süren tamoksifen + klomen içeren bir pct yapman yeterli olur,before after varsa atarsan sevinirim formunu :)

Üyelerin Kür günlüğünde vardı abi uzun sure hesaba girememiştim orayıda güncelleyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    28
Wgestelx, 21 saat önce yazdı:

lh fsh yeni açıldı çünkü,testosteronun yükselmesini biraz daha zamana ihtiyacın var , öyle lh fsh açılır açılmaz testo yükselmez zamanla yükselir ki senin lh fsh seviyen optimal seviyede değil 4-5 leri görmesi lazım

zaman vermen çözer senin yaşında birisi için 1 ay içinde pct yapmasan bile değerler yerine gelir ama tavsiyem ufakda olsa pct yapman..

dışarıdan vücuda testesteron girmezse,testesteron seviyen düşükse  otomatik olarak lh fsh açılmaya meyillidir,girerse kapanır herhangi bir sorunun yok yani...

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Buğrahan13
      Cümleten selamün aleyküm,
      testo, turinabol kürü yapmıştım kürdeyken 7 kg aldım şimdi pct vakti geldi değerlerim bu şekil elimde klomen, tamoxifen ve proviron var hangilerini kullanayım veya önerdiğiniz başka bir şey var mı? Birde kur içi karaciğer  koruyucu kullandım.
      Alt ast nasıl düşürebilirim  yardımcı olursanız sevinirim.

• Yazan: Achihiha
      Değerli büyüklerim öncelikle selamlar umarım iyisinizdir.
      Son enjeksiyonumun üzerinden tam 30 gün geçti ve test verdim. Bulk amacıyla kürü yaptım ve oldukça güzel verim aldım. İlacı bıraktığımdan bu yana testislerde büyüme başladı. Kür süresince haftalık 750mg kullandım ve sadece sustanon devam ettim. Östrojen için kürün ortalarında arimidex kullanımım oldu.
      Kürün son 1-1.5 ayı ereksiyonu koruyamama durumu oluştu prolaktin düzeylerinden endişeleniyordum fakat test verme şansım yoktu. Değerlerimden anladığım kadarıyla yüksek gözüküyor. Ve problem hala devam ediyor. Total testosteron seviyesi kür içinde >15 şeklindeydi ve şuan son vuruştan bir ay geçmesine rağmen 11 olarak gözüküyor.
      Testleri yaptırdığım hastane maalesef serbest testosteron yapamıyordu ve yaşadığım yerde yaptırabileceğim başka bir yer yok maalesef. Bu testin eksikliği bir problem yaratır mı? Ve pct için ne yapmam neler kullanmam gerekiyor acaba?
      Değerli bilgileriniz ve yorumlarınıza muhtacım lütfen pct konusunda yardımcı olun bana. 🙂

• Yazan: kaaneth
      Merhaba hocalarım,
      Pct yapmayı planlıyorum ve bazı sorularım olacak sizlere.
      SORULAR:
      Pct yaparken spora tam gaz devam mı etmeliyim? Pct yaparken biraz volume düşürmeli miyim? Pct sonrası ve pct de ağırlıklar ortalama ne kadar azalır? Bunları merak ediyorum tecrübe etmiş arkadaşlar yardım ederseniz çok teşekkür ederim .Ek olarak 1 aydır ilaç almıyorum sadece sustanon kullanıyordum pct yapacağım için kanımdan çıkmasını bekliyorum. 3 aydır sakatlıktan dolayı spor yapmıyordum bugün spor yaptığımda ağırlıklarım inanılmaz düşmüş 110 benchim 80 lere kadar gerilemiş ve aşırı hızlı gücüm bitiyor açıkçası çok moralim bozuldu. Bu durum normal midir?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: gigabatu
      Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.
      Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...
    • Yazan: Fenforall
      Arkadaşlar merhaba,

Hepimiz biliyoruz ki kür süresinde ve sonrasında vücudumuzdaki hasar oluşabilecek durumlar meydana gelebilir ve bu durumları göz göre göre alabiliyoruz. Benim merak ettiğim kan değerleri normal olsa da organlardaki hasar ne durumda olur ? ne kadar etkiler ? bu işi yapanlar nasıl hasar almadan devam edebiliyor veya hasarı minimize edebiliyor(Cbum mesela).
      Yoksa kullanılan dönemdeki dikkat bu işi uzun yapmanın sırrı mı?
      Bu konudaki görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.