Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

prisma

Hellas, overdose, evogen, pmc, swiss, dek pharma aralarından hangi marka ile kür yapmalıyım?

Önerilen İletiler

prisma    0
Hwidka1, 34 dakika önce yazdı:

satıcıyı tutturursan overdose öneririm harika bi marka yeni yeni tecrübe etme imkanım oldu 4 aydır kürdeyim her şey güzel

Hangi ilaçları kullanıyorsun birde orjinal olduğunu nasıl anlayabilirim. Fiyatları ne ortalama olarak?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AnarchyZone    27
prisma, 9 dakika önce yazdı:

Hangi ilaçları kullanıyorsun birde orjinal olduğunu nasıl anlayabilirim. Fiyatları ne ortalama olarak?

Overdose markasının sahtesini yapacaklarını düşünmüyorum. Zaten yerli üretim diye kendileri söylüyorlar. Sadece fiyatlar satıcıdan satıcıya değişiyor 1 kişi dağıtıyor diğerleri kendi kafasına göre fiyat çekiyor sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    79
AnarchyZone, Şimdi yazdı:

Overdose markasının sahtesini yapacaklarını düşünmüyorum. Zaten yerli üretim diye kendileri söylüyorlar. Sadece fiyatlar satıcıdan satıcıya değişiyor 1 kişi dağıtıyor diğerleri kendi kafasına göre fiyat çekiyor sanırım

böyle düşünmemelisin, ilk elden almak farklıdır. Şöyle düşün, ucuzdan toplu satar boş satar o herife o da boş ürünleri sana kakalar. Fakat ilk elden üreten olursa karşısına çıkıp diyebilirsin ki, dostum bu nasıl ilaç yaramıyor cart curt bunu sen üretmiyor musun? Örneğin swiss pharma, üreticisi hem supplement üretiyor hem ilaç üretiyor son zamanlarda bir kaç youtube videosunda gördüm. Kişinin instagramı veya sosyal medyası yok, el altından piyasaya ürün salıyor. Çoğu boş bir kaçı çalışan ürünler olarak biliniyor, bu adam eğer kaliteli ürün üretseydi ilk elden satardı veya en azından sosyal medya hesabı gibilerinden bir contact kurabileceğimiz yer olurdu. Overdose'yi ilk elden al derim, daha ucuza satanları evet gördüm fakat güvenip de almam açık konuşayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    27
Fuhrer, 13 dakika önce yazdı:

böyle düşünmemelisin, ilk elden almak farklıdır. Şöyle düşün, ucuzdan toplu satar boş satar o herife o da boş ürünleri sana kakalar. Fakat ilk elden üreten olursa karşısına çıkıp diyebilirsin ki, dostum bu nasıl ilaç yaramıyor cart curt bunu sen üretmiyor musun? Örneğin swiss pharma, üreticisi hem supplement üretiyor hem ilaç üretiyor son zamanlarda bir kaç youtube videosunda gördüm. Kişinin instagramı veya sosyal medyası yok, el altından piyasaya ürün salıyor. Çoğu boş bir kaçı çalışan ürünler olarak biliniyor, bu adam eğer kaliteli ürün üretseydi ilk elden satardı veya en azından sosyal medya hesabı gibilerinden bir contact kurabileceğimiz yer olurdu. Overdose'yi ilk elden al derim, daha ucuza satanları evet gördüm fakat güvenip de almam açık konuşayım.

Doğru diyorsun abi hak verdim. Benim aldığım kişi direk ortağı olduğu için mahalleden abim zaten kendisi o yüzden güveniyorum yoksa ben de kolay kolay güvenip böyle bi ürün alacağımı düşünmüyorum. Ama piyasada eski biri boş ürün satacağını düşünmüyorum

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    328
SERKO, 11 saat önce yazdı:

var 4 yıldır aynı kişiden alıyorum hatta dün konuştuk

4 yıldır mı? Abi Türkiye’nin altını üstünü getirdim yok yok yok. Sen nereden buluyorsun be 😄

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
AREN, 10 saat önce yazdı:

4 yıldır mı? Abi Türkiye’nin altını üstünü getirdim yok yok yok. Sen nereden buluyorsun be 😄

zaten üç kişi vardı benim bildğim getiren biri istanbulda hala getiriyor diğeri izmirde bıraktı bu işleri sonuncusu bendim ama bende bırakalı uzun zaman oluyor istanbulda ki black dragon ve la pharmada getiriyor B|

Hwidka1, 12 saat önce yazdı:

satıcıyı tutturursan overdose öneririm harika bi marka yeni yeni tecrübe etme imkanım oldu 4 aydır kürdeyim her şey güzel

overdose çok olumlu yorumlar aldım npp sini kullananlar var gayet memnunlar 1400 tl dedi bana çok geldi gerçi ben yerli gırtlak dolu olsa bedavaya yine almam ama baya kullanan var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    328
SERKO, 3 saat önce yazdı:

zaten üç kişi vardı benim bildğim getiren biri istanbulda hala getiriyor diğeri izmirde bıraktı bu işleri sonuncusu bendim ama bende bırakalı uzun zaman oluyor istanbulda ki black dragon ve la pharmada getiriyor B|

overdose çok olumlu yorumlar aldım npp sini kullananlar var gayet memnunlar 1400 tl dedi bana çok geldi gerçi ben yerli gırtlak dolu olsa bedavaya yine almam ama baya kullanan var 

Ben bu gidişle asla bulamayacağım artık umudum iyice bitti 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    27
SERKO, 15 dakika önce yazdı:

çok fırsatçı var abi ya :( 1400tl nedir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
AnarchyZone, 2 saat önce yazdı:

çok fırsatçı var abi ya :( 1400tl nedir

şimdi sordum 

• tren e 1900
  • testo e 1350
  • prop 1250
  • deca bolde npp 1400 
  • tren a 1850
AREN, 2 saat önce yazdı:

Ben bu gidişle asla bulamayacağım artık umudum iyice bitti 😂

arenis artık gelmicek artık black dragon la pharma gelecekmiş onlar daha fena aren sen müge anlıya başvur arenis için o kesin bulur hahahaha

prisma, 24.12.2024 - 23:34 yazdı:

masteron ya da nppsini kullandınız mı

npp si iyi ama over genel olarak ciddi sivilce yaptırıyor vücutta şahit oldum bir kaç kişiye

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    328
SERKO, 6 dakika önce yazdı:

aren sen müge anlıya başvur arenis için o kesin bulur hahahaha

Deus’tan çok memnundum o da onu da getirtmiyor artık. Black dragon ve la pharmanın dolusunu satan çevremde kimse de yok. Ben en iyisi Müge anlıya çıkayım ahahah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
AREN, Şimdi yazdı:

Deus’tan çok memnundum o da onu da getirtmiyor artık. Black dragon ve la pharmanın dolusunu satan çevremde kimse de yok. Ben en iyisi Müge anlıya çıkayım ahahah

bu adam asla yerli fake vs satmaz zaten müşterileri belli 

deus hiç duymadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    328
SERKO, 9 dakika önce yazdı:

bu adam asla yerli fake vs satmaz zaten müşterileri belli 

deus hiç duymadım 

Deus’un yetkililerine yazdım mailleştik, Türkiye’ye gönderim yaparız ama gümrük konusunda teslim alacağınıza kesin garanti veremem dedi. Eğer bir gün karşına çıkarsa dene. Şans ver abim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    27

Maşallah abi o ne ya öyle. Güncel liste bu 

• Tren e 1400
  • Testo e 850
  • Prop 800
  • Deca Bolde Npp 950
  • Tren A 1400 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
AnarchyZone, 2 saat önce yazdı:

Maşallah abi o ne ya öyle. Güncel liste bu 

• Tren e 1400
  • Testo e 850
  • Prop 800
  • Deca Bolde Npp 950
  • Tren A 1400 

çok fark var arada aynı marka yani sonuçta 

AREN, 2 saat önce yazdı:

Deus’un yetkililerine yazdım mailleştik, Türkiye’ye gönderim yaparız ama gümrük konusunda teslim alacağınıza kesin garanti veremem dedi. Eğer bir gün karşına çıkarsa dene. Şans ver abim

vay deus vay dur bakıcam şimdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soulriver48    13

Şu an piyasadaki tek gerçek ilaç noxy 6 aydır bulk küründeyim ve hala önümde 2 ay olmasına rağmen 21 kilo artış sağladım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
SERKO, Bir saat önce yazdı:

çok fark var arada aynı marka yani sonuçta 

vay deus vay dur bakıcam şimdi

Thaiger pharma hakkında ne düşünüyorsunuz bir satıcıda denk geldim kendisininde kullandığını idda ediyor ama markayı ilk defa duydum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    13

Piyasada bilinen uluslararası yarışmalarda yarışan ve bu ilaçları satan hocalardan biri overdose prop için teste girdi yarışma öncesi ve düşük mg çıktı. Masteronundanda memnun değildi. Diğer ilaçları bilmiyorum fakat overdose isminin hakkını vermiyor gibi duruyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    79
burakg133, 3 dakika önce yazdı:

Piyasada bilinen uluslararası yarışmalarda yarışan ve bu ilaçları satan hocalardan biri overdose prop için teste girdi yarışma öncesi ve düşük mg çıktı. Masteronundanda memnun değildi. Diğer ilaçları bilmiyorum fakat overdose isminin hakkını vermiyor gibi duruyor.

geçenlerde Mr Olympia men's physique'de yarışan Türk sporcumuz bu markayı kullanıyor diye biliyorum, satıcı bana bir kaç videosunu atmıştı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.928
burakg133, 8 dakika önce yazdı:

Biliyorum kimden bahsettiğini aynı şeyi bende duydum. Şuan benim aldığım kişiden tedarik ediyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    13
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

geçenlerde Mr Olympia men's physique'de yarışan Türk sporcumuz bu markayı kullanıyor diye biliyorum, satıcı bana bir kaç videosunu atmıştı.

Arkadaşlar overdose ve 3-5 marka, ki bazıları uluslararası markaların açık açık sahteleri. Aynı insanlar tarafından üretiliyor ve satılıyor. Piyasaya yani ptlere ve sporculara çok uyguna veriyorlar ürünleri, mesela 500tl ye veriyor , hocada 1200-1500 tlye ogrencisine satıyor. Dolayısıyla ben bunu kullanıyorum diyecek tabiki tamamen reklam. Dönen paraları tahmin edermisiniz bilmiyorum ama.... çok iyi para kazandırıyorlar pt ve sporculara. Sporcularda açıkcası kendi kullanmadıkları ürünleri kullanıyormuş gibi yapıp millete veriyor. Bilinen görülen ama bir çok kişinin kendine itiraf edemediği standart hikaye...

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
prisma, 52 dakika önce yazdı:

Thaiger pharma hakkında ne düşünüyorsunuz bir satıcıda denk geldim kendisininde kullandığını idda ediyor ama markayı ilk defa duydum.

Thaiger pharma çok eskidir türkiye ye ilk geldiğinde kullanmıştım 2008-2009 gibiydi sanırım zehir gibiydi ve uzun zaman türkiye de ilacın ferrarisi diye herkez tarafından bilinirdi

Şuan çok fahiş fiyatlarda satılıyor trenini 5000-6000 tl ye verenler ama kalite aynı bilmiyorum

fiyatlar nedir sende ?

Soulriver48, Bir saat önce yazdı:

Şu an piyasadaki tek gerçek ilaç noxy 6 aydır bulk küründeyim ve hala önümde 2 ay olmasına rağmen 21 kilo artış sağladım

21 kilo bir kür için çok fazla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    79
SERKO, 7 dakika önce yazdı:

Thaiger pharma çok eskidir türkiye ye ilk geldiğinde kullanmıştım 2008-2009 gibiydi sanırım zehir gibiydi ve uzun zaman türkiye de ilacın ferrarisi diye herkez tarafından bilinirdi

Şuan çok fahiş fiyatlarda satılıyor trenini 5000-6000 tl ye verenler ama kalite aynı bilmiyorum

fiyatlar nedir sende ?

21 kilo bir kür için çok fazla 

O thaigerler kalmadı artık, TR'de üretilen flakonda bir thaiger pharma var üretici gayet samimi davranıyor. Açık açık da söylüyor ürünleri kendi ürettiğini, fiyatları SP labs bandında

burakg133, 12 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar overdose ve 3-5 marka, ki bazıları uluslararası markaların açık açık sahteleri. Aynı insanlar tarafından üretiliyor ve satılıyor. Piyasaya yani ptlere ve sporculara çok uyguna veriyorlar ürünleri, mesela 500tl ye veriyor , hocada 1200-1500 tlye ogrencisine satıyor. Dolayısıyla ben bunu kullanıyorum diyecek tabiki tamamen reklam. Dönen paraları tahmin edermisiniz bilmiyorum ama.... çok iyi para kazandırıyorlar pt ve sporculara. Sporcularda açıkcası kendi kullanmadıkları ürünleri kullanıyormuş gibi yapıp millete veriyor. Bilinen görülen ama bir çok kişinin kendine itiraf edemediği standart hikaye...

Aynen öyle, üstte yazdığım gibi düşün. Eğer ürün alacaksanız birinci elden almaya özen gösterin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

O thaigerler kalmadı artık, TR'de üretilen flakonda bir thaiger pharma var üretici gayet samimi davranıyor. Açık açık da söylüyor ürünleri kendi ürettiğini, fiyatları SP labs bandında

Aynen öyle, üstte yazdığım gibi düşün. Eğer ürün alacaksanız birinci elden almaya özen gösterin.

dogrudur ben bir kaç marka dışında zaten kullanmam zaten hepsi global markalar yerli falan işim olmaz bazı yabancı markaları bile kullanmam

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    101

overdose'un ne bir sitesi ne bir kutusu var. birinci elden temin etmek şart herkesin rahatlıkla taklit edebileceği bir ilaç

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
6arrows, 4 dakika önce yazdı:

overdose'un ne bir sitesi ne bir kutusu var. birinci elden temin etmek şart herkesin rahatlıkla taklit edebileceği bir ilaç

over mover hikaye

arenis noxy la pharma black dragon british dragon bunları vurun görün ilaç bunlar gerisi tererruat 

yerli zaten asla yaklaşmayın derim ben zengin etmeyelim şunları ilk el ikinci farketmez hepsi çöp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
      BULK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
      Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
      DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
      Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

• Yazan: ibrahim halil
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ürün almak için hangi markalar güvenilir.. Tavsiyenizi bekliyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: berkaydogan44
      Arkadaşlar selamlar,
      Yaklaşık 1 yıldır kür yapmak için marka araştırıyorum henüz ya bu sağlamdır diyebileceğim bir ürün bulamadım 5, 6 marka buldum bu markaları kullanan verim alan arkadaşlar oldu mu ayrıca fiyat önemli değil kullanım iyi verim alan su tutmayan yurt dışı ürün bulabilen varsa yoruma yazabilir...
      ARAŞTIRDIĞIM MARKALAR :
      Meditech  RV Pharma - (revelation tech) Htp Pharmatech Quantum  Harici bildiği sağlam marka kullanan olduysa yorum altına yazarsa sevinirim fiyat önemli değil ürün doluluk oranı ve merdiven altı olmaması önemli...
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: muhammedberk

Pancea adlı markayı daha önce kullanan oldu mu google'da arattım ancak böyle bir marka göremedim 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.