Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Volbiex

Zphc marka ilaç aldım ürünler gerçek mi?

Önerilen İletiler

Hakan0911    0

Arkadaşlar birinden aldım ama sahtesi çokmuş.  :( Orjinal mi bunlar check-in yaptım orjinal dedi.

Screenshot_2026-03-08-18-13-24-852_com.miui.gallery-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

nattybuilder    41
Hakan0911, Bir saat önce yazdı:

Arkadaşlar birinden aldım ama sahtesi çokmuş.  :( Orjinal mi bunlar check-in yaptım orjinal dedi.

masterona ne kadar verdiniz hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakan0911    0
nattybuilder, 21 dakika önce yazdı:

masterona ne kadar verdiniz hocam?

80$ hocam 30 ml de var dedi o bir tık ucuzdu 

30 ml ilk defa gördüm tek flakon tyt3 var ondan alcam şimdide Clenbuterol yohimbine t3 karışımı imiş çok iyi dedi yağ yakımında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Hakan0911, 12 dakika önce yazdı:

30 ml ilk defa gördüm tek flakon tyt3 var ondan alcam şimdide Clenbuterol yohimbine t3 karışımı imiş çok iyi dedi yağ yakımında

Dikkat et clen biraz fazla kalbi yorar t3 de kafana gore kullanmamalisin.masterona bana da 60 dolar fiyat verdiler merak ettim o yuzden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    739
Hakan0911, Bir saat önce yazdı:

bu ürünle ilgili deneyimin ve yeterli bilgin yok ise kullanma, hiç bir satıcı yoğurdum ekşi demez o yüzden ne alırsan en kalitelisi ve her şeyde en iyisi olur. T3'ün bilinçsiz kullanımında kas kaybı yaşaman olağan, 1 yılda yaptığını 1 ayda rahat kaybedersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2

Arkadaşlar bir satıcı bu ürünlerin orijinal olduğunu sitesinden sorgulanabildiğini söylüyor.

Sizce ürünler orijinal mi?

• 50eur testo
  • 60eur maste 

61969457-5c41-46c4-87ba-8fb13bb80822.jpeg e002ca2e-6b89-460f-b0b6-d9fb5d5ed1c8.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    6
Metoonline, 30 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar bir satıcı bu ürünlerin orijinal olduğunu sitesinden sorgulanabildiğini söylüyor.

• 50eur testo
  • 60eur maste 

Glin çöp zphc orjinal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    267
Metoonline, 30 dakika önce yazdı:

• 50eur testo
  • 60eur maste 

Fotoğraftaki zphc orjinal ama glin overdose tayfa zphc medicine satıyor gelen ürün resimdeki olur mu bilemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Metoonline, 3 saat önce yazdı:

• 50eur testo
  • 60eur maste 

bayadır etrafta çok fazla orjinal zphc görüyorum arkadaşlar optimum swiss overdose satanlarda bile orjinal zphc var aradık mı bulabiliyoruz işin tuhaf yanı nasıl bu kadar yaygınlaştı ülkeye toptan mı girdii yoksa birileri üretiyo mu işkillenmeye başladım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
shX648, 19 dakika önce yazdı:

bayadır etrafta çok fazla orjinal zphc görüyorum arkadaşlar optimum swiss overdose satanlarda bile orjinal zphc var aradık mı bulabiliyoruz işin tuhaf yanı nasıl bu kadar yaygınlaştı ülkeye toptan mı girdii yoksa birileri üretiyo mu işkillenmeye başladım

Şuan piyasada sahtesi çok fazla var. Dikkat edilmesi lazım. Orjşnal zphc kabartmalı şişe olur. Chek koduna mutlaka bakın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Binousgym    17
gönderildi (düzenlendi)
Wassat26, 29.01.2026 - 10:21 yazdı:

Hilma Biocare markası çok pahalı diye biliyorum, en azından benim bulduğum satıcı öyleydi.

14 Ocak'ta aldığım fiyatlar aşağıdaki gibi

Testo 74 dolar, Boldenon 85 dolar, Masteron 120 dolar, Oxandrolone 115 dolar

Fiyatları bu şekilde görünce alamamıştım :D Senin aldığın ürünler ne göremedim açıkçası

Arkadaşlar malın hammadde fiyatı belli. Testo e 74 dolar nedir ya keriz avlama resmen.Hilma bio alıcagınıza başka ürün alın daha iyi. Mal pahalıysa iyidir olayı bizde var. Ya max testo e en babası 30 40 dolar bandında yapmayın piyasayı bu kekolar yükseltiyor. Araba piyasası ev piyasası gibi

tarihinde Binousgym tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648, 1 saat önce yazdı:

Aynı şekilde herkes zphc satıyor resmen ve hepsi medicine olmayan hologramlı ürünler bu kadar zphcyi ülkeye sokabiliyorlar demek ki anlamadım sahtesi de yapılacak gibi değil flakonlar falan çok kaliteli ben mesela testosterone enanthate 30ml kullanıyorum zphc inanılmaz dolu ürün bir ara yoktu zphc çok garip mesela zphc.comda doğrulandıysa kesin orijinal diyip rahatlatabilir miyizbilen varsa  anlatabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mskutlu    0
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

eğer bunları gönderirse orijinal @Mskutlu

Fiyat olarak iyi mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    267
Mskutlu, 13 dakika önce yazdı:

Fiyat olarak iyi mi?

zphcstore da 138 dolar ürün yerel stok tutan satıcıdan aldığın için gayet mâkul bir fiyat bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rowsvip    1

X bir siteden clen aldım zphc ama şüphem var birazda olsa ilkkez alıyorum buradan kontrol edebilirmisiniz? Zphc.com dan check yaptım onay aldı.

clen1.jpg clen2.jpg clen3.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    16

Konudan hariç bir şey soracağım zphc npp de tedarik etmekte sorun yaşadığım için xeno buldum 50$ xeno labs npp nasıldır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    739
oguuzars, 36 dakika önce yazdı:

Konudan hariç bir şey soracağım zphc npp de tedarik etmekte sorun yaşadığım için xeno buldum 50$ xeno labs npp nasıldır?

Spoiler

image.thumb.png.a7b8a657beea11d2d8657ba1061c553a.png

250'lik testosteron janoshik sonucu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    19

Methenolone Enanthate (Primobolan) 100mg/ml ZPHC kullanan oldu mu? Denemek istiyorum çalışıyor mu merak ettim. Haftalık 200mg düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
Wassat26, 20 dakika önce yazdı:

Methenolone Enanthate (Primobolan) 100mg/ml ZPHC kullanan oldu mu? Denemek istiyorum çalışıyor mu merak ettim. Haftalık 200mg düşünüyorum.

Haftalık 200 sadece düşüncede işe yarar muhtemelen Rimo kullanacaksan en az 400 öneririm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 2 saat önce yazdı:

Haftalık 200 sadece düşüncede işe yarar muhtemelen Rimo kullanacaksan en az 400 öneririm 

Evet  aslında 200 rimoda yarar ama TRT plus gibi bir kür yapacaksan 300 testo 200 rimo 200 maste gibi ama yüksek anabolik etkiler beklememek lazım rimo şuanda tam olarak zengin işi hem zor bulunuyor çakması en çok olan ilaç hem yüksek kullanılması gereken bir ilaç 500 vursan  2 haftada 1 flakon bitiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.